makis_thess Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 ...... Αν σου περισέψουν λεπτά ομιλίας και αγοράσεις πάλι μετά από 7 ημέρες αυτά μεταφέρονται στην επόμενη εβδομάδα ( αλλά όχι τα μηνύματα ) .......... Για να γινει η μεταφορα νομιζω πρεπει να ξαναγινει ενεργοποιηση ΠΡΙΝ ολοκληρωθουν η 7 μερες δηλαδη Δευτερα 1-1-09 14:00 πρωτη ενεργοποιηση και Δευτερα 8-1-09 13:00 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η κερδοφορια,αυτους τους συμφερει να φευγουν οι καρτες πιο γρηγορα στα περιπτερα,να υπαρχει κινηση δηλαδη.καλωσηρθες στην πραγματικότητα. Βρε εδώ ακόμη και κάποια ιδρύματα δεν χαρακτηρίζονται "μη κερδοσκοπικά", τι περιμένεις εσύ απο την vodafone και την κάθε εταιρεία που σκοπό έχει το κέρδος? Να νοιαστεί για το δικό σου συμφέρον? ή να θέλει να μένουν οι κάρτες στα περίπτερα...? Βασιλειε με 14 ευρω στο frog της cosmote μιλας 55 λεπτα και στελνεις 350 μηνυματα προς ολους χωρις περιορισμους,στη μεγαλη frog παρεα μιλας 116 λεπτα και στελνεις 700 μηνυματα χωρις περιορισμους,νομιζω οτι ειναι το καλυτερο πακετο καρτοκινητης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα κι ολα αυτα με το δικτυο της κοσμοτε που εχει την καλυτερη καλυψη,μετα απο αυτο μεχρι και τα συμβολαια τα εβγαλε νοκ αουτ,τα συμπερασματα δικα σας(Ευτυχώς που δεν είναι δικά σου γιατι θα μας είχες αποτελειώσει :Ρ ) Σκέψου λίγο... Μήπως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα? Μήπως κρίνεις ολόκληρη την αγορά βάσει των δικών σου αναγκών και μόνο? Εγώ που έχω φίλους με whatsup θα παώ στη frog? Eγω που θέλω να μιλάω με 2 αριθμούς vodafone θα πάω στη frog? Eγω που κάνω 150€ λογαριασμό στο συμβόλαιο μου, θέλω ιντερνετ και ανοιχτη περιαγωγή, θα πάω στη frog που έβγαλε νοκ-αουτ όλα τα συμβόλαια (αυτό ηταν το ποιό πετυχημένο)? Ελευθερη αγορά, κρίνουμε συγκρίνουμε και αγοράζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Οι συνδρομητική βάση των CU είναι πολλαπλάσια αυτής των Frog. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να έχει άμεση σχέση με πόσες CU/Frog επαφές μπορεί να έχει ο καθένας μας. Εγώ π.χ. έχω 3-4 με CU και ίσως έναν με Frog. Επίσης με τις φορητότητες και τις αλλαγές προγραμμάτων μέσα στο ίδιο δίκτυο κανείς δεν μπορεί να ξέρει συνέχεια τι δίκτυο είναι ο καλούμενος και είναι λίγο τραγικό να κάνει έλεγχο συχνά για τις περισσότερες επαφές του... Μας έχουν χωρίσει σε στρατόπεδα μου φαίνεται :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 καλωσηρθες στην πραγματικότητα. Βρε εδώ ακόμη και κάποια ιδρύματα δεν χαρακτηρίζονται "μη κερδοσκοπικά", τι περιμένεις εσύ απο την vodafone και την κάθε εταιρεία που σκοπό έχει το κέρδος? Να νοιαστεί για το δικό σου συμφέρον? ή να θέλει να μένουν οι κάρτες στα περίπτερα...? (Ευτυχώς που δεν είναι δικά σου γιατι θα μας είχες αποτελειώσει :Ρ ) Σκέψου λίγο... Μήπως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα? Μήπως κρίνεις ολόκληρη την αγορά βάσει των δικών σου αναγκών και μόνο? Εγώ που έχω φίλους με whatsup θα παώ στη frog? Eγω που θέλω να μιλάω με 2 αριθμούς vodafone θα πάω στη frog? Eγω που κάνω 150€ λογαριασμό στο συμβόλαιο μου, θέλω ιντερνετ και ανοιχτη περιαγωγή, θα πάω στη frog που έβγαλε νοκ-αουτ όλα τα συμβόλαια (αυτό ηταν το ποιό πετυχημένο)? Ελευθερη αγορά, κρίνουμε συγκρίνουμε και αγοράζουμε. H διαφορα ειναι οτι δεν εχει πακετα και απευθυνεται προς ολα τα σταθερα και κινητα,χωρις περιορισμους,δεν αγχονεσαι για καποιο πακετο που το πληρωσες και δεν εχεις καταναλωσει το χρονο ομιλιας,δηλαδη συγνωμη λιγο εαν πληρωσεις για ενα πακετο της μιας βδομαδας και δεν προλαβαινεις να τελειωσεις το δωρεαν χρονο ομιλιας τι θα κανεις? θα παιρνεις τους φιλους/φιλες σου και θα τους λες βλακειες εφοσον δεν εχεις κατι σοβαρο να τους πεις η θα το ανανεωσεις ξανα για να μεταφερθει ο υπολοιπος χρονος? ξερεις εμενα μου φαινεται λιγο χαζη αυτη η τακτικη με τα πακετα λες και οι εταιριες απευθυνονται αποκλειστικα σε παιδακια δημοτικου Οσο αναφορα τα συμβολαια το frog κοντραρει τα ευελικτα της vodafone,τα multi της cosmote κτλπ με 21 ευρω δηλαδη εαν βαλεις 3 καρτες των 7 ευρω εχεις 83 λεπτα περιπου χρονο ομιλιας η 525 μηνυματα και εχεις περιθωριο μεχρι 6 μηνες για να καταναλωθουν,οποτε μπορεις να κινηθεις πιο ελευθερα απο τα συμβολαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Tωρα στις γιορτες και ενω βρισκομουν σε χωριο χωρις σταθερο με ξελασπωσε το CU all day με 60' προς σταθερα!Πραγματικα πολυ καλο προγραμμα!Μιλας χωρις αγχος ρε παιδι μου. Το whats up εχει μεινει πολυ πισω σε αυτο τον τομεα.Αν τολμησεις και τηλεφωνησεις σε προορισμους εκτος whats up πρεπει να σκεφτεσαι το κοντινοτερο περιπτερο για καρτα!Αγχος,αγχος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 H διαφορα ειναι οτι δεν εχει πακετα και απευθυνεται προς ολα τα σταθερα και κινητα,χωρις περιορισμους,δεν αγχονεσαι για καποιο πακετο που το πληρωσες και δεν εχεις καταναλωσει το χρονο ομιλιας,δηλαδη συγνωμη λιγο εαν πληρωσεις για ενα πακετο της μιας βδομαδας και δεν προλαβαινεις να τελειωσεις το δωρεαν χρονο ομιλιας τι θα κανεις? θα παιρνεις τους φιλους/φιλες σου και θα τους λες βλακειες εφοσον δεν εχεις κατι σοβαρο να τους πεις η θα το ανανεωσεις ξανα για να μεταφερθει ο υπολοιπος χρονος? ξερεις εμενα μου φαινεται λιγο χαζη αυτη η τακτικη με τα πακετα λες και οι εταιριες απευθυνονται αποκλειστικα σε παιδακια δημοτικου οκ, γιατί δεν παίρνεις international για να μιλάς και στο εξωτερικό τότε? μηπως επειδή δεν χρειάζεσαι κλήσεις προς εξωτερικό? Γιατι κατα τα άλλα παρόμοιες ειναι οι χρεώσεις του με την frog. Για σένα λοιπόν που μάλλον δεν θα εξαντλήσεις το χρόνο του πακέτου, δεν κάνει το αλα καρτ, για κάποιον άλλο όμως μπορεί να μην φτάνει. Οσο αναφορα τα συμβολαια το frog κοντραρει τα ευελικτα της vodafone,τα multi της cosmote κτλπ με 21 ευρω δηλαδη εαν βαλεις 3 καρτες των 7 ευρω εχεις 83 λεπτα περιπου χρονο ομιλιας η 525 μηνυματα και εχεις περιθωριο μεχρι 6 μηνες για να καταναλωθουν,οποτε μπορεις να κινηθεις πιο ελευθερα απο τα συμβολαιαMα ακούς τι λες? 3 κάρτες των 7 ευρώ...? Για ανέβα πρόγραμμα... Στο ευέλικτο 100 αντιστοιχούν 14 κάρτες των 7 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εννοείται πως κάθε πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας όπως και κάθε προϊόν άλλωστε έχει το δικό της κοινό-στόχο. Το θέμα είναι, από την πλευρά του καταναλωτή, να καταφέρει να επιλέξει το προϊόν εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες του (αν ξέρει ποιες είναι ) -πράγμα όχι και πολύ εύκολο με την ποικιλία παρόμοιων προϊόντων (καλό είναι αυτό) που υπάρχει εκεί έξω και με τον πεπερασμένο χρόνο που έχει στη διάθεση του για την έρευνα του. Να προσθέσω απλά ότι τα πακέτα βρίσκω ότι σου δημιουργούν "κακές συνήθειες" ως καταναλωτή: σε βάζουν στην πρίζα να μιλάς ντε και καλά τουλάχιστον τόσο, όσο έχεις προπληρώσει, και σε κάνουν πιστεύω να μιλάς περισσότερο χωρίς να το έχεις πραγματικά ανάγκη. Αυτό σε κάνει όμως τελικά να συνηθίζεις στο να μιλάς παραπάνω και μετά λες αφού μιλάω τόσο ας πάρω πάλι ένα πακέτο που μετά εφευρίσκεις πάλι λόγους για να πάρεις και να το καταναλώσεις κοκ, φαύλος κύκλος δηλαδή. Με κερδισμένες τις εταιρίες, νομίζω... Για να πω και ένα παράδειγμα, το βλέπω και από τον πατέρα μου που έχει συμβόλαιο με 4 ωρες προπληρωμένο, μου λέει "α, έχω ακόμα μια ώρα, κάτσε να πάρω τον Μήτσο, να την καταναλώσω" που τον Μήτσο δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο να τον πάρει στο κινητό όταν είναι στο καφενείο, έχει και σταθερό σπίτι του και θα μπορούσε να τον πάρει το βράδυ εκεί και να τα πούνε. Ή θυμάμαι έναν (πιο τσίπη κι από μένα) πρώην γνωστό μου που είχα καταλάβει ότι όποτε με θυμόταν και με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό ήταν απλά γιατί έληγε το πακέτο του και έπαιρνε όποιον να 'ναι για να μην πάνε τα ευρουλάκια του στράφι! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 οκ, γιατί δεν παίρνεις international για να μιλάς και στο εξωτερικό τότε? μηπως επειδή δεν χρειάζεσαι κλήσεις προς εξωτερικό? Γιατι κατα τα άλλα παρόμοιες ειναι οι χρεώσεις του με την frog. Για σένα λοιπόν που μάλλον δεν θα εξαντλήσεις το χρόνο του πακέτου, δεν κάνει το αλα καρτ, για κάποιον άλλο όμως μπορεί να μην φτάνει. Mα ακούς τι λες? 3 κάρτες των 7 ευρώ...? Για ανέβα πρόγραμμα... Στο ευέλικτο 100 αντιστοιχούν 14 κάρτες των 7 ευρώ... Μιλαμε για κλησεις εντος συνορων,ατοπο το πρωτο οσο για το δευτερο vodafone 100 ειναι το μονο προγραμμα που ανταγωνιζεται το φρογκ,αν και δεν πιστευω οτι καποιος στην Ελλαδα το χρησιμοποιει εδω δε δινεις 100 ευρω σε σταθερο που εχει και ιντερνετ στη τιμη θα δωσεις σε κινητο? το καλυτερο συμβολαιο θα ηταν το wind1 εαν ειχε τις τιμες του φρογκ πληρωνεις οσο μιλας χωρις παγιο Εννοείται πως κάθε πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας όπως και κάθε προϊόν άλλωστε έχει το δικό της κοινό-στόχο. Το θέμα είναι, από την πλευρά του καταναλωτή, να καταφέρει να επιλέξει το προϊόν εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες του (αν ξέρει ποιες είναι ) -πράγμα όχι και πολύ εύκολο με την ποικιλία παρόμοιων προϊόντων (καλό είναι αυτό) που υπάρχει εκεί έξω και με τον πεπερασμένο χρόνο που έχει στη διάθεση του για την έρευνα του. Να προσθέσω απλά ότι τα πακέτα βρίσκω ότι σου δημιουργούν "κακές συνήθειες" ως καταναλωτή: σε βάζουν στην πρίζα να μιλάς ντε και καλά τουλάχιστον τόσο, όσο έχεις προπληρώσει, και σε κάνουν πιστεύω να μιλάς περισσότερο χωρίς να το έχεις πραγματικά ανάγκη. Αυτό σε κάνει όμως τελικά να συνηθίζεις στο να μιλάς παραπάνω και μετά λες αφού μιλάω τόσο ας πάρω πάλι ένα πακέτο που μετά εφευρίσκεις πάλι λόγους για να πάρεις και να το καταναλώσεις κοκ, φαύλος κύκλος δηλαδή. Με κερδισμένες τις εταιρίες, νομίζω... Για να πω και ένα παράδειγμα, το βλέπω και από τον πατέρα μου που έχει συμβόλαιο με 4 ωρες προπληρωμένο, μου λέει "α, έχω ακόμα μια ώρα, κάτσε να πάρω τον Μήτσο, να την καταναλώσω" που τον Μήτσο δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο να τον πάρει στο κινητό όταν είναι στο καφενείο, έχει και σταθερό σπίτι του και θα μπορούσε να τον πάρει το βράδυ εκεί και να τα πούνε. Ή θυμάμαι έναν (πιο τσίπη κι από μένα) πρώην γνωστό μου που είχα καταλάβει ότι όποτε με θυμόταν και με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό ήταν απλά γιατί έληγε το πακέτο του και έπαιρνε όποιον να 'ναι για να μην πάνε τα ευρουλάκια του στράφι! :lol: Ακριβως γι αυτο αποκαλεσα αυτα τα πακετα μουφα,η wind εχει βγαλει αυτοματα προγραμματα συμβολαιου αναλογα με τη κινηση που κανεις καθε μηνα σε κατατασουν στο αντιστοιχο προγραμμα με συγκεκριμενο παγιο,κατι τετοιο επρεπε να γινει και στην καρτοκινητη να δινεις 10 ευρω για ενα πακετο και αν δεν προλαβεις να τελειωσεις το χρονο ομιλιας να σου επιστρεφεται το υπολοιπο ποσο πισω η αλλη λυση ειναι το φρογκ της κοσμοτε και το κιου καρτοκινητο της γουιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εννοείται πως κάθε πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας όπως και κάθε προϊόν άλλωστε έχει το δικό της κοινό-στόχο. Το θέμα είναι, από την πλευρά του καταναλωτή, να καταφέρει να επιλέξει το προϊόν εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες του (αν ξέρει ποιες είναι ) -πράγμα όχι και πολύ εύκολο με την ποικιλία παρόμοιων προϊόντων (καλό είναι αυτό) που υπάρχει εκεί έξω και με τον πεπερασμένο χρόνο που έχει στη διάθεση του για την έρευνα του. Να προσθέσω απλά ότι τα πακέτα βρίσκω ότι σου δημιουργούν "κακές συνήθειες" ως καταναλωτή: σε βάζουν στην πρίζα να μιλάς ντε και καλά τουλάχιστον τόσο, όσο έχεις προπληρώσει, και σε κάνουν πιστεύω να μιλάς περισσότερο χωρίς να το έχεις πραγματικά ανάγκη. Αυτό σε κάνει όμως τελικά να συνηθίζεις στο να μιλάς παραπάνω και μετά λες αφού μιλάω τόσο ας πάρω πάλι ένα πακέτο που μετά εφευρίσκεις πάλι λόγους για να πάρεις και να το καταναλώσεις κοκ, φαύλος κύκλος δηλαδή. Με κερδισμένες τις εταιρίες, νομίζω... Για να πω και ένα παράδειγμα, το βλέπω και από τον πατέρα μου που έχει συμβόλαιο με 4 ωρες προπληρωμένο, μου λέει "α, έχω ακόμα μια ώρα, κάτσε να πάρω τον Μήτσο, να την καταναλώσω" που τον Μήτσο δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο να τον πάρει στο κινητό όταν είναι στο καφενείο, έχει και σταθερό σπίτι του και θα μπορούσε να τον πάρει το βράδυ εκεί και να τα πούνε. Ή θυμάμαι έναν (πιο τσίπη κι από μένα) πρώην γνωστό μου που είχα καταλάβει ότι όποτε με θυμόταν και με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό ήταν απλά γιατί έληγε το πακέτο του και έπαιρνε όποιον να 'ναι για να μην πάνε τα ευρουλάκια του στράφι! :lol: έχεις δίκιο σε αυτό που λες οτι με τα πακέτα έχεις αυτό το"άγχος" να καταναλώσεις τα λεπτά που σου απομένουν αφού τα έχεις προπληρώσει.. ενώ είναι δεδομένο πως αν δεν υπηρχαν τα πάκετα ομιλίας, ακόμη κιαν υπήρχε δραματικά φθηνότερη χρεώση ανα λεπτό κανεις δεν θα ειχε τη λογική να παίρνει τηλέφωνα και να μιλαέι απλα για να εξαντλησει την κάρτα του.. παραδειγμα ζωντανό εγω στο θέμα πακέτα: μου έχουν απομείνει 1400+ λεπτά από εκείνη τη προσφορά "απαντηση" του cu και λήγουν σε μερικές μέρες και λέω "πρέπει να το εξαντλήσω όσο το δυνατον περισσοτερο αφου το έχω και το πληρωσα, γιατι είναι κριμα να παει ετσι χαμενο".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Η ενεργοποιηση ενος πακετου θα πρεπει να γινεται με γνωμονα οτι μιλας η στελνεις μηνυματα παραπανω απο αυτο που δινει το πακετο,εαν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μη το ενεργοποιησεις ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ......... θυμάμαι έναν (πιο τσίπη κι από μένα) πρώην γνωστό μου που είχα καταλάβει ότι όποτε με θυμόταν και με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό ήταν απλά γιατί έληγε το πακέτο του και έπαιρνε όποιον να 'ναι για να μην πάνε τα ευρουλάκια του στράφι! :lol: ..... ειδες δεν κερδιζουν οι εταιριες ! αν δεν ηταν ετσι ΔΕΝ θα σε επερνε ο φιλος σου , και φανταζομαι αλλαξε πακετο (με λιγοτερα δωρεαν λεπτα) και κοψατε παρεα , γιαυτο τον λες πρωην φιλος :D πλακα-πλακα υπαρχουν και περιπτωσης οπως ενως φιλου μου που εχει παραπανω ωρες απο οτι θελει (κοσμοτε) και δεν το αλλαζει επειδη εχει παλιο προγραμμα και αν μειωσει 60 λεπτα θα ανεβει η τιμη !!!!!!! (λιγα σενσ διαφορα) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Η ενεργοποιηση ενος πακετου θα πρεπει να γινεται με γνωμονα οτι μιλας η στελνεις μηνυματα παραπανω απο αυτο που δινει το πακετο,εαν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μη το ενεργοποιησεις ποτε εννοείς δηλαδή οτι πχ για το πακετο 500 λεπτα προς cu για να ειναι πετυχημένη η αγορά του εν λόγω πακέτου θα πρεπει να καταναλώνω πάνω απο 500 λεπτα προς cu προορισμους ενώ δηλαδη αν καταναλώνω 350 δεν με συμφέρει?:wacko: δεν μου φαίνεται λογικο αυτο που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ειδες δεν κερδιζουν οι εταιριες ! αν δεν ηταν ετσι ΔΕΝ θα σε επερνε ο φιλος σου , και φανταζομαι αλλαξε πακετο (με λιγοτερα δωρεαν λεπτα) και κοψατε παρεα , γιαυτο τον λες πρωην φιλος :D) Πρώτα πρώτα, δεν λέω καν "πρώην φίλος" λέω "πρώην γνωστός" :lol: :lol::lol: Για τις εταιρίες, εννοώ ότι κερδίζουν και μακροπρόθεσμα κατά κάποιο τρόπο γιατί όσο περισσότερο συνηθίζεις να μιλάς στο κινητό τόσο περισσότερο τείνεις να γίνεις καλύτερος πελάτης περνώντας πχ σε ένα καρτοσυμβόλαιο ή συμβόλαιο σιγά σιγά. Ίσως κάνω λάθος, τι να πω... εννοείς δηλαδή οτι πχ για το πακετο 500 λεπτα προς cu για να ειναι πετυχημένη η αγορά του εν λόγω πακέτου θα πρεπει να καταναλώνω πάνω απο 500 λεπτα προς cu προορισμους ενώ δηλαδη αν καταναλώνω 350 δεν με συμφέρει?:wacko: δεν μου φαίνεται λογικο αυτο που λες... Εντάξει ρε παιδί μου, νομίζω πως ο picard αναφέρεται σε διαφορετικού τύπου πακέτα. Πχ, στo εβδομαδιαίo πακέτο "30λεπτά + 30 sms" προς 5€ του A la cart πρέπει να μιλήσεις πάνω από ~20 λεπτά τουλάχιστον για να συμφέρει. Αλλά στα 600 λεπτά με 5€ του CU εννοείται ότι και 50 λεπτά να μιλήσεις κερδισμένος είσαι! Τελικά πάντως, ο δικός μου προβληματισμός έχει σχέση με το πόσο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και χρήστες κινητής τηλεφωνίας είμαστε. Και μου αρέσει που ανταλλάσουμε και λίγο τις σκέψεις μας και σε τέτοια θέματα στο φόρουμ και όχι μόνο να λύνουμε πρακτικά προβληματάκια και να απαντάμε σε ερωτήσεις... γνώσεων. [Ουπς, μήπως είμαι σε λάθος τόπικ;] :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εννοείς δηλαδή οτι πχ για το πακετο 500 λεπτα προς cu για να ειναι πετυχημένη η αγορά του εν λόγω πακέτου θα πρεπει να καταναλώνω πάνω απο 500 λεπτα προς cu προορισμους ενώ δηλαδη αν καταναλώνω 350 δεν με συμφέρει?:wacko: δεν μου φαίνεται λογικο αυτο που λες... Εννοω οτι πρεπει να υπαρχει μια σταθεροτητα καθημερινη ετσι ωστε να ξοδευεις ολο το διαθεσιμο χρονο που εχεις αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα,τωρα να παρεις ενα πακετο που ξοδευεις το μισο απο αυτο που δινει δεν ειναι και τοσο συμφεροντολογικο,εαν μιλας 350 με 400 λεπτα την εβδομαδα το πακετο των 300 λεπτων ειναι οτι πρεπει επειδη εισαι σιγουρος οτι θα το καταναλωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εννοω οτι πρεπει να υπαρχει μια σταθεροτητα καθημερινη ετσι ωστε να ξοδευεις ολο το διαθεσιμο χρονο που εχεις αλλιως ειναι πεταμενα λεφτα,τωρα να παρεις ενα πακετο που ξοδευεις το μισο απο αυτο που δινει δεν ειναι και τοσο συμφεροντολογικο,εαν μιλας 350 με 400 λεπτα την εβδομαδα το πακετο των 300 λεπτων ειναι οτι πρεπει επειδη εισαι σιγουρος οτι θα το καταναλωσεις αναφερόμουν σε 350 λεπτά το μήνα.. τώρα ναι, αν μιλάς 350 τη βδόμάδα, σαφώς και σε συμφέρει το εβδομαδιαίο 300 προς cu.. πάντως γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερα πακέτα η βοντα στη καρτοκινητή της.. πχ στο cu.. να υπάρχουν και μηνιαία πακέτα με 300 λεπτά κτλ, γιατι εντάξει, πόσοι μιλάνε 600 λεπτά το μήνα, κάθε μήνα? πέρα από αυτό όμως, κιένα πακετάκι με κάποιο χρόνο προς όλα τα κινητά (τύπου a lacarte) ή ακόμα καλύτερα η κάτάργηση του a la carte (όπως έγινε στη wind) και η ύπαρξη ενός καρτοκινητου που πρσφέρει τόσα πακέτα και τόσες επιλογές, μαζί με την "αξιοπιστία" της βονταφον θα τους έφερνε ένα σώρό νέες συνδέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μιλαμε για κλησεις εντος συνορων,ατοπο το πρωτο οσο για το δευτερο vodafone 100 ειναι το μονο προγραμμα που ανταγωνιζεται το φρογκ,αν και δεν πιστευω οτι καποιος στην Ελλαδα το χρησιμοποιει εδω δε δινεις 100 ευρω σε σταθερο που εχει και ιντερνετ στη τιμη θα δωσεις σε κινητο? το καλυτερο συμβολαιο θα ηταν το wind1 εαν ειχε τις τιμες του φρογκ πληρωνεις οσο μιλας χωρις παγιο Ακριβως γι αυτο αποκαλεσα αυτα τα πακετα μουφα,η wind εχει βγαλει αυτοματα προγραμματα συμβολαιου αναλογα με τη κινηση που κανεις καθε μηνα σε κατατασουν στο αντιστοιχο προγραμμα με συγκεκριμενο παγιο... Μάλλον έχεις μπερδευτεί κάπου φίλε μου. Σου ξαναλέω οτι κρίνεις βάσει των δικών σου αναγκών ίσως της ηλικίας σου ή/και του κύκλου σου. Δεν ειναι όμως έτσι τα πράγματα. Να είσαι σίγουρος οτι είναι πολλοί αυτόι που πληρώνουν πάνω απο 100€ λογαριασμό. Και αρκετοί αυτοί που βρίσκουν τα προγράμματα της vodafone ανεπαρκή για τις ανάγκες τους (καθώ το μεγαλύτερο είναι στα 780 λεπτά και οι άλλες 2 εταιρείες έχουν μεγαλύτερα προγράμματα). Λες να υπάρχουν αυτά τα προγράμματα τυχαία ή για ελάχιστους (όπως πιστευεις) που πληρώνουν τόσα χρήματα σε κινητό? Όσο για το αυτόματο που ανέφερες, ρίξε μια προσεκτικότερη ματιά. Η αυτόματη τιμολόγηση ειναι ΧΡΕΩΣΙΜΗ... Δεν σε κάνουν τζάμπα μάγκα για το τίποτα. Θα κάναμε όλοι αυτόματα. Θυμίσου οτι σκοπό έχει η κάθε εταιρεία το κέρδος. Μπορει να σε βάζουν στο σωστό προγραμμα(ωστε να μην πληρώνεις ακριβά τον επιπλέον χρόνο), αλλά σε χρεώνουν μεγαλύτερο πάγιο (=αρα σε συμφέρει μόνο αν κάνεις άστατη χρήση, πχ τον ένα μήνα να μιλήσεις 3 ώρες, τον άλλο 5 κτλ) Θα ήθελες κάτι τέτοιο στην καρτοκινητη? Μπορεί ναι, αλλα θα σε χρεώναν περισσότερο έτσι κι αλλιώς... Το σημαντικότερο για μας τους καταναλωτές είναι να συνειδητοποιήσουμε τί ανάγκες έχουμε πραγματικά (και όχι αυτές που μας δημιουργούνε, καλή ώρα να πάρω τον χ γνωστό απλά επειδή εχω χρόνο ομιλίας κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 προς Picard Σε αυτό το φόρουμ μιλάμε για καρτοκινητά Vodafone. Η σύγκριση η δική μου είχε να κάνει μεταξύ a la carte και International Αν εσείς χρησιμοποιείτε πακέτο κάπιας άλλης εταιρείας μπορείτε εκεί να το συζητήσετε. Η γνώμη σας , σε αυτό εδώ το φόρουμ με αφήνει παγερά αδιάφορο Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Η γνώμη σας , σε αυτό εδώ το φόρουμ με αφήνει παγερά αδιάφοροκαλά χαλάρωσε κι εσύ λίγο Vasileios... φόρουμ είναι, όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας εστω κι αν δεν εχουμε δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Στην vodafone πάντως έχει πέσει πάααααρα πολύ γυφτιά φέτος. Κοιτάξτε προσφορά sms που έκανε η cosmote για what's up αλλά ΚΑΙ cosmoκάρτα !!!! 300 sms προς ΟΛΟΥΣ με μόνο 5€!! http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/CHRISTMAS_OFFER_CK_WH2008promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Στην vodafone πάντως έχει πέσει πάααααρα πολύ γυφτιά φέτος. Κοιτάξτε προσφορά sms που έκανε η cosmote για what's up αλλά ΚΑΙ cosmoκάρτα !!!! 300 sms προς ΟΛΟΥΣ με μόνο 5€!! http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/CHRISTMAS_OFFER_CK_WH2008promotion.xml&_nfpb=true αυτα ειναι...:confused: τι κανει η βονταφον? οεο?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Μου φαίνεται ότι η Vodafone κάνει ότι μπορεί για να χάσει συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Μου φαίνεται ότι η Vodafone κάνει ότι μπορεί για να χάσει συνδρομητές. μες στο μυαλο μου εισαι!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Μου φαίνεται ότι η Vodafone κάνει ότι μπορεί για να χάσει συνδρομητές. Ναι, και έχει αρχίσει να το καταφέρνει μου φαίνεται! Ήδη πήρα δεύτερο αριθμό cosmokarta για την υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό (για την οποία δεν χρειάζεται να βάζεις 10 ευρώ υποχρεωτικά όπως επιβάλλει αυταρχικά η vodafone) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για τα 45' δωρεάν στην ανανέωση των 15 ευρώ: Αν βάλω 2 κάρτες των 15 "καπάκι" θα έχω σίγουρα 90' δωρεάν για 7 μέρες ή δεν αθροίζονται;; Δεν μπορώ να καταλάβω το: "Τα δωρεάν λεπτά από bonus ανανέωσης θα διατηρούν την δική τους διάρκεια κατανάλωσης και δεν θα μεταφέρονται ανεξάρτητα από τον αριθμό των πραγματοποιηθέντων ανανεώσεων. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ναι, και έχει αρχίσει να το καταφέρνει μου φαίνεται! Ήδη πήρα δεύτερο αριθμό cosmokarta για την υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό (για την οποία δεν χρειάζεται να βάζεις 10 ευρώ υποχρεωτικά όπως επιβάλλει αυταρχικά η vodafone) κιεγω "φλερταρω" με την ιδεα να επιστρεψω στη κοσμοτε μετα απο 10 χρονια απουσιας.. ή εστω να βαλω μια δευτερη καρτα για whats up / cosmocarta.. αν σιγα σιγα.. φευγουμε ενας ενας.. να δειτε πως θαλλαξουν τα πραγματα.."τεμεναδες" θα μας κανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts