nikthanos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 εχει παρει κανεις αυτη την θηκη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.560103 κανει για το p350 γιατι ο πωλητης που πηρα τηλεφωνο να ρωτησω μου ειπε οτι δεν κανει για το συγκεκριμενο μοντελο αυτή έχω πάρει και εγώ...καλή αλλά λίγο ογκώδης. Τελικά δε τη χρησιμοποιώ γιατί το πετάω μέσα στο τσαντάκι...:ΡΡΡΡΡΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 αυτή έχω πάρει και εγώ...καλή αλλά λίγο ογκώδης. Τελικά δε τη χρησιμοποιώ γιατί το πετάω μέσα στο τσαντάκι...:ΡΡΡΡΡΡ file pira tilefono k mou ipe oti den teriazei sto p350:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 γάντι μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 γάντι μπαίνει ok molis tin paraggila k ego :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
del_gr Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν το p550 μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω gprs με τη βοήθεια κινητου? Δηλαδή το κινητό να μπαίνει internet μεσω gprs (ή/και 3G) και το mio να συνδέετε μέσω bluetooth στο κινητό και να πέρνει internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsar10 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Καλησπέρα, εχω το P550 (για τα λεφτα του νομιζω ειναι πολυ καλό.) 1. Ομως στο Destinator, η ενταση της φωνητικής οδηγίας ειναι πολυ μικρή με αποτέλεσμα οταν εισαι στο αυτοκινητο με ραδιο ανοιχτο να μην ακους σχεδον τιποτε. Εχει καποιος καπιοα λύση στο πρόβλημα αυτο? Π.χ. μπορώ να ακούω τις οδηγίες από bluetooth ακουστικό? Η υπάρχει τρόπος να το ακούω από το ραδιο του αυτοκινήτου (με κάποιον έξτρα εξοπλισμό φυσικά και κατά προτίμηση με κάπιον τρόπο οπως traffic announcement)? 2. Αν έχει κάποιος το gpstuner 5.1 c*****d ας μου κάνει ενα pm . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Σκέφτομαι να πάρω το 350 με το DESTINATOR 6 από το ΠΛΑΙΣΙΟ (375 ΕΥΡΩ).Αναρωτιέμαι όμως αν αντέχει (όπως και κάθε άλλο) με τόση ζέστη,ειδικά το καλοκαίρι μέσα στο αμάξι.Θα βοηθούσε μια γνώμη από τους κατέχοντες.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 παιδια το 550 υποστηριζει usb host?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 με αυτο εδω τι λετε http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=145454 ?γινεται δουλεια?usb hosting ειναι θεμα θυρας ή και λογισμικου?π.χ. το fsc n560 που υποστηριζει usb host εχει κι αλλη θυρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Σκέφτομαι να πάρω το 350 με το DESTINATOR 6 από το ΠΛΑΙΣΙΟ (375 ΕΥΡΩ).Αναρωτιέμαι όμως αν αντέχει (όπως και κάθε άλλο) με τόση ζέστη,ειδικά το καλοκαίρι μέσα στο αμάξι.Θα βοηθούσε μια γνώμη από τους κατέχοντες.Ευχαριστώ! Αντέχει όσο και οποιοδήποτε άλλο ppc... Κοινώς φροντίζεις να το εκθέτεις όσο γίνεται λιγότερο στον ήλιο... Και δεν το αφήνεις εκτεθειμένο όταν φεύγεις και για λόγους κλοπής ;) Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 έτοιμη η πλακέτα για την τροφοδοσία του Ρ350 πήρα ρεύμα από την κονσόλα του αυτοκινήτου και το Mio λειτουργεί και φορτίζει κανονικά όταν το κλειδί είναι στη θέση on (:):):):) ) μπορεί στο μάτι σαν κατασκευή να μη λέει πολλά αλλά την κάνει τη δουλειά της, και δεν έχω και τη μαλακί@ το φορτιστή να πετάει σαν αγγούρι στο ταμπλώ. [ATTACH]10153[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν το p550 μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω gprs με τη βοήθεια κινητου? Δηλαδή το κινητό να μπαίνει internet μεσω gprs (ή/και 3G) και το mio να συνδέετε μέσω bluetooth στο κινητό και να πέρνει internet. file mou ayto to psaxnw k egw gia na syndethw me to wind plus alla den vriskw kati, k sto thread ths wind poy rwtaw mou lene oti ginete alla kaneis den leei ton tropo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsidir Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Για δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδια αυτη λετε να παιζει? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=49126133&product=810029&tab=specs ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Για δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=66 to exeis dokimasei??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 pedia me xartes eyrvpis me kali kalipsi kai sta ellinika pezei tpt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Για δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=66 file mou den kserw an einai gia aplo ppc h gia ppc phone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsidir Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 file mou den kserw an einai gia aplo ppc h gia ppc phone Το έχω δοκιμάσει και παίζει . Ακολούθησε μόνο το 2 "ρύθμιση ppc" το 1 είναι η ρυθμίσεις στο εκάστοτε τηλ οπότε ανάλογα με το τηλ σου κάνε και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για θαλάσσια χαρτογράφηση και πλοήγηση;;;Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Το έχω δοκιμάσει και παίζει . Ακολούθησε μόνο το 2 "ρύθμιση ppc" το 1 είναι η ρυθμίσεις στο εκάστοτε τηλ οπότε ανάλογα με το τηλ σου κάνε και τις ανάλογες ρυθμίσεις. prepei na exw opera k sto kin k sto ppc h den exei shmasia?? thn entolh ekeinh pou leei thn vazoume opws akrivws to leei??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 επειδη στη mio μας παραμυθιαζανε κ δεν ηταν μονο θεμα software, εχω ηδη βρει κ τεσταρει headset που παιζει με το p550,το μονο που χρειαζεται ειναι να υποστηριζουν A2DP. HTC BH S100 κ παιζει κ ενα i-tech προς το παρον αυτα εχω βρει.σιγουρα θα βγαλουν κ αλλα @ f_ste: μπορει να ειχα καιρο να μπω αλλα επεστρεψα δυναμικα :lol: Ontws epestrepses dinamika kai me apantiseis pou psaxnw edw kai kairo..Diladi twra prepei na parw kainourgio headset gia na doulepsei me to mio...Tin katara mou na exoun:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 έτοιμη η πλακέτα για την τροφοδοσία του Ρ350 πήρα ρεύμα από την κονσόλα του αυτοκινήτου και το Mio λειτουργεί και φορτίζει κανονικά όταν το κλειδί είναι στη θέση on (:):):):) ) μπορεί στο μάτι σαν κατασκευή να μη λέει πολλά αλλά την κάνει τη δουλειά της, και δεν έχω και τη μαλακί@ το φορτιστή να πετάει σαν αγγούρι στο ταμπλώ. [ATTACH]10153[/ATTACH] Wraios o nikthanos..Telika me to kalwdio pou e3exei ti ekanes?Vrikes lusi?An mporeis vgale kai mia fwto na doume pws fainetai panw sto aftokinito..:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για θαλάσσια χαρτογράφηση και πλοήγηση;;;Ευχαριστώ! C-eMAP..Tha to vreis sto site tis NGI.. http://www.destinator.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 Koita sto telos tis selidas kai tha to vreis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Wraios o nikthanos..Telika me to kalwdio pou e3exei ti ekanes?Vrikes lusi?An mporeis vgale kai mia fwto na doume pws fainetai panw sto aftokinito..:D :D :D δε βγάζω φώτο γιατί δε φαίνεται τίποτα....:):):):):) το καλώδιο (50cm περίπου) το κάνω μια μικρή κουλουρίτσα και μπαίνει κάτω από μια υφασμάτινη σιντοθήκη και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsidir Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 prepei na exw opera k sto kin k sto ppc h den exei shmasia?? thn entolh ekeinh pou leei thn vazoume opws akrivws to leei??? O opera είναι browser οπότε δεν απαιτείται (χρησιμοποιείς όποιον θέλεις) αυτό που πρέπει να βάλεις είναι οι σωστές ρυθμίσεις όπως ακριβώς αναγράφονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts