sv2evs Δημοσιεύτηκε February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2006 Καλησπέρα, Θέλω μια βοήθεια, γιατί απ'ότι φαίνεται δεν ανοίγει το help των windows απο όπου και αν πάω να το ανοίξω. Μου βγάζει (κάπου έκανα copy το exe και τώρα δεν το κάνει συνέχεια) ένα παράθυρο που μου λέει οτι μια υπηρεσία συστήματος δεν εκτελείται...μπορεί κανείς να δώσει ένα "χεράκι" ; :confused: ΝΟΜΙΖΩ είχα κάνει install ένα πρόγραμμα (pchealth;) και απ'ότι θυμάμε μάλλον αυτό έκανε κάποιες αλλαγές ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Αυτό νομίζω οτι το κάνει στο service pack 2, καμιά φορά, conflict απο κάποιο πρόγραμμα. Αν μετονομάσεις το αρχείο απο .hlp σε html δες αν θα δουλέψει... αλλά για οριστική λύση δεν ξέρω... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Καλησπέρα, Θέλω μια βοήθεια, γιατί απ'ότι φαίνεται δεν ανοίγει το help των windows απο όπου και αν πάω να το ανοίξω. Μου βγάζει (κάπου έκανα copy το exe και τώρα δεν το κάνει συνέχεια) ένα παράθυρο που μου λέει οτι μια υπηρεσία συστήματος δεν εκτελείται...μπορεί κανείς να δώσει ένα "χεράκι" ; :confused: ΝΟΜΙΖΩ είχα κάνει install ένα πρόγραμμα (pchealth;) και απ'ότι θυμάμε μάλλον αυτό έκανε κάποιες αλλαγές ! Ξερεις αν το pchealth εκανε κανενα καθαρισμο στη registry;Αν ναι κοιτα μηπως μπορεις να κανεις undo Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ξερεις αν το pchealth εκανε κανενα καθαρισμο στη registry;Αν ναι κοιτα μηπως μπορεις να κανεις undo Το παράξενο είναι οτι το έχω απ-εγκαταστήσει απο τον υπολογιστή ; Δεν θα έπρεπε να επαναφέρει το μηχάνημα όπως το βρήκε; :blink: Ζαλίστηκα...αν δεν προκύψει τίποτα, θα το αφήσω έτσι μέχρι να βρω κάποιον που να το έχει διορθώσει...:( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Αυτό νομίζω οτι το κάνει στο service pack 2, καμιά φορά, conflict απο κάποιο πρόγραμμα. Αν μετονομάσεις το αρχείο απο .hlp σε html δες αν θα δουλέψει... αλλά για οριστική λύση δεν ξέρω... Μετονομασία .hlp file σε .html? Και πως θα ψάξουν να το ανοίξουν τα windows;:blink: Γίνεται ;:confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Πηγαινε στο START μετα κανε RUN γραψε μεσα εκει services.msc Οταν σου ανοιξει το παραθυρο ψαξε αριστερα να βρεις το Help and Support... Δες αν εχει διπλα την ενδειξη STARTED. Αν οχι κανε διπλο κλικ πανω του και βαλτο στο Automatic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Πηγαινε στο START μετα κανε RUN γραψε μεσα εκει services.msc Οταν σου ανοιξει το παραθυρο ψαξε αριστερα να βρεις το Help and Support... Δες αν εχει διπλα την ενδειξη STARTED. Αν οχι κανε διπλο κλικ πανω του και βαλτο στο Automatic. :) Μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα:respect: ...και δεν θυμόμουν πως να έρθω εδώ, δεν το σκέφτηκα κι'όλας:fool: . Αριστερά γράφει υπηρεσίες (τοπικές) και δεξιά δεν υπάρχει τίποτα που να αφορά την βοήθεια των windows (ούτε στα αγγλικά ούτε στα ελληνικά κάποια υπηρεσία σχετική). Μπορώ να την προσθέσω εγώ;:confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Sorry δικο μου λαθος.. Κανε οσα ειπα αλλα κοιτα ΔΕΞΙΑ :) http://img367.imageshack.us/img367/4104/has1jo.jpg Δεν γινεται να μην το εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Και όμως...δεν υπάρχει...γι'αυτό προφανώς και δεν το ανοίγει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Επειδή ο VagaBond λίγο με έβαλε σε σκέψεις έψαξα και με μια γρήγορη ματιά στο registry των windows (xp pro) είδα οτι στο φάκελο HelpCtr.EXE η πρώτη απο τις 2 "τιμές" δεν έχει τίποτα μέσα και είναι κενή. Στην 2η υπάρχει αυτό: {FC7D9E01-3F9E-11D3-93C0-00C04F72DAF7} Επίσης σε άλλο σημείο με μικρά γράμματα άλλος φάκελος στο όνομα τιμής γράφει NoOpenWith και στα δεδομένα τιμής είναι κενό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Τα windows δεν είναι δυνατό να ανοίξουν τη Βοήθεια και Υποστήριξη επειδή μια υπηρεσία συστήματος δεν εκτελείται. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, εκκινήστε την υπηρεσία "Βοήθεια και Υποστήριξη".:wacko: Αφού έκανα, τι έκανα και εγώ δεν ξέρω...τώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Η βοήθεια και υποστήριξη είναι στα services.msc Τα νεύυυυυυυυυυρα μουυυυυυυυυυυυυ !!!:blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts