georlapo Δημοσιεύτηκε February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2006 Διαβάστε τα παρακάτω και πέστε μου την γνώμη σας(γράφω όσο ποιό ήρεμα μπορώ για να μην την πληρώσει ο υπολογιστής που δεν φταίει σε τίποτα) Εχω που λέτε το On DSL Kit που λήγει στις 3 Φεβρουαρίου και βλέποντας την διαφήμιση για τα μισά πάγια λέω να το διακόψω(ανάθεμα την ώρα) για να πάρω το καινούριο.Στέλνω λοιπόν την αίτηση διακοπής στις 20 Ιανουαρίου και όντως στις 3 Φεβρουαρίου διακόπτεται η συνδρομή(η γραμμή παραμένει ακόμη και τώρα).Ταυτόχρονα στις 31 Ιανουαρίου κατεβάζω απο το site της Otenet την αίτηση για καινούριο και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα στέλνω στο FAX που λέει η αίτηση περιμένοντας όπως λένε οι οδηγίες να μου στείλουν το καινούριο κουτί με Courier.Mετά απο 5-6 ημέρες αρχίζω τα τηλεφωνήματα. Κάθε φορά η ίδια ιστορία:Μετά απο μια ώρα στην αναμονή κάποιος το σηκώνει στο κέντρο εξυπηρέτησης-ταλαιπωρίας πελατών της Otenet.Σε ποιό νούμερο θέλετε την γραμμή;Σεποιό όνομα είναι η γραμμή;Aφήστε το κινητό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός της ημέρας.Αν είδατε εσείς τηλεφώνημα είδα κι εγώ.Κάποιο απόγευμα γύρω στις 10 του μήνα με παίρνει μια κοπέλλα και με ρωτάει αν θέλω στο ίδιο νούμερο την DSL γραμμή λές και δεν αναφέρεται πάνω στην αιτηση.Το επόμενο απόγευμα πάλι με παίρνουν για να τους πώ λέει το serial numper του κουτιού.Τους λέω δεν έχω παραλάβει κανενα κουτί και περιμένω την Courier σύμφωνα με τις οδηγίες του site της Otenet.Πρέπει τότε να περιμένετε το κουτί μου λενε.Χθές το πρωί παίρνω αγανακτισμενος και λέω ότι έχω πάρει δέκα φορές και δεν έχει γίνει τίποτα.Αφού έχετε πάρει πολλές φορές μου λένε θα σας καλέσουμε άμεσα.Ωραια λέω εγώ τέλειωσαν τα βάσανα. Αμ δε.Σήμερα το μεσημέρι ξαναπαίρνω και μου λένε πρέπει να πάρετε σ ένα τηλέφωνο που είναι το τμήμα των πωλήσεων για να σας πούν πότε θα στείλουν το κουτί.Ο Υπάλληλος εκεί μου λέει πρέπει να περιμένετε.Πόσο του λέω;Οταν έλθει η σειρά σας.Ξαναπαίρνω στο κέντρο εξυπηρέτησης και αφού λέω πάλι όλη την ιστορία και απειλώ ότι θα πάω σε άλλη εταιρεία μου λέει η κοπέλλα αφήστε το κινητό σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος σε λίγο.Οντως μετα απο λίγο χτυπάει το κινητό.Πάλι από την αρχή η ιστορία. Του λέω αφου έχω το προηγούμενο Kit και δεν έχει διακοπεί η γραμμή γιατι δεν μου το συνδέεται και μόλις πάρω το καινούριο κουτί σας παιρνω και σας λέω το serial numper.Τι ήθελα και το είπα.Δεν έχει διακοπεί η γραμμη; μου λέει γεμάτος έκπληξη και απορία.Οχι του λέω το λαμπάκι στο modem είναι αναμμένο.Περίμενε μου λέει και μου δινει μια κοπέλλα που με ρωτάει το νούμερο του τηλεφώνου.Εγώ βλέπω σ αυτήν τη γραμμη μόνο PSTN σύνδεση(η γραμμή έχει γίνει ISDN πριν δυο χρόνια).Τότε πως είχα adsl μέχρι πρότινος και τι πρέπει να κάνω της λέω.Να πάρετε το 134 και να τους πείτε γιατί δεν διακόπτουν την γραμμή μου λέει!!!!!!!!!!!!!!.Εγώ θα πάρω της λέω αφου εσείς έχετε στείλει την αίτηση;Α τότε θα πάρουμε εμείς.Ετσι έμεινα πάλι μπουκάλα απο adsl περιμένοντας το κουτί και τον ΟΤΕ να διακόψει και να ξαναενεργοποιήσει την γραμμή. Περιμένω τις όποιες προτάσεις σας για το τι πρέπει να κάνω γιατί έχω αγανακτήσει.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 γι'αυτο και στο site http://www.adslgr.com συμβουλευει να μην παιρνεις ποτε BOX, αλλα να κανεις μια απλη ενεργοποιηση της γραμμης σου κ μετα να κανεις συνδομη σε εναν ISP της επιλογης σου ;) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Και να δωσεις τα 2πλα,3πλα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Αδικαιολογιτοι, απαραδεκτοι και ολα τα υπολοιπα Α..., αλλα παιδια αυτος ειναι ο λογος που τα κουτια πρεπει να τα αποφευγει κανεις. Ενα βασανο ειναι και μπλεκεις τρελα. Ειδικα αφου ειχεσ μοντεμ, τι στο καλο ηθελες κι αλλο κουτι????? Την ιδια ακριβως περιοδο αν επερνες ας πουμε το 3+3 της Φορθνετ, ποσο περισσοτερο θα σου κοστιζε??? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. February 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Αδικαιολογιτοι, απαραδεκτοι και ολα τα υπολοιπα Α..., αλλα παιδια αυτος ειναι ο λογος που τα κουτια πρεπει να τα αποφευγει κανεις. Ενα βασανο ειναι και μπλεκεις τρελα. Ειδικα αφου ειχεσ μοντεμ, τι στο καλο ηθελες κι αλλο κουτι????? Την ιδια ακριβως περιοδο αν επερνες ας πουμε το 3+3 της Φορθνετ, ποσο περισσοτερο θα σου κοστιζε??? Ωραία έγινε το λάθος.Τώρα τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Τώρα παίρνεις στάση γιόγκα και αρχίζεις τις προσευχές. Άσε γιατί τα έχω πάρει άγρια μ'αυτά που διαβάζω και τραβάω..:mad: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Καλά,αυτοί στην ποτενετ τελικά είναι ενα απέραντο μπουρδέ%@:mad: :X. Εμένα έχασαν το φαξ και για 12 μέρες υποτίθεται πως περίμενα να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου. Φυσικά κανείς δεν μπήκε στο κόπο να με ενημερώσει και αν δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο να μάθω ακόμα εκεί θα ήταν η αίτησή μου.:mad: :mad: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Καλά,αυτοί στην ποτενετ τελικά είναι ενα απέραντο μπουρδέ%@:mad: :X. Εμένα έχασαν το φαξ και για 12 μέρες υποτίθεται πως περίμενα να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου. Φυσικά κανείς δεν μπήκε στο κόπο να με ενημερώσει και αν δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο να μάθω ακόμα εκεί θα ήταν η αίτησή μου.:mad: :mad: Γενικά αυτό με τα κουτιά «όλα σε ένα» είναι μπ@υρδέλο.. Όχι μόνο στην ΟΤΕΝΕΤ, αλλά παντού. Κι εγώ ήθελα το Broadband Pack της HOL το οποίο ήταν δελεαστικότατο από τιμή, αλλά δεν το πήρα μόνο και μόνο για την απίστευτη ταλαιπωρία που (σωστά) υπολόγιζα ότι θα έχω. Comeback bel βλέπω. Καλώς τον. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Γενικά αυτό με τα κουτιά «όλα σε ένα» είναι μπ@υρδέλο.. Όχι μόνο στην ΟΤΕΝΕΤ, αλλά παντού. Κι εγώ ήθελα το Broadband Pack της HOL το οποίο ήταν δελεαστικότατο από τιμή, αλλά δεν το πήρα μόνο και μόνο για την απίστευτη ταλαιπωρία που (σωστά) υπολόγιζα ότι θα έχω. Comeback bel βλέπω. Καλώς τον. :D Κι εγω τώρα εχω αρχίσει να το σκυλομετανοιώνω:cry:Φανταζόμουν οτι θα υποστώ κάποια σχετική ταλαιπωρία αλλά τέτοιο πράγμα...:( Δυστυχώς τώρα θα περιμένω και για την ώρα απολάμβάνω τις χάρες της dial-up.:p :hunter: Πήξιμο τέλος :happy: Καλώς σας βρήκα!:) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Η κυριοτερη ενσταση με τα κουτια, δεν ειναι η ταλαιπωρια. Μπορει να εχεις, μπορει και να μην εχεις. Το προβλημα ειναι οτι για λιγα ευρουλακια στην αρχη, δεσμευεσε με μια εταιρια, μπαινεις στο κλουβι της και δε μπορεις να εκμεταλευεσε προσφορες τιπου RAM or Forthnet 3+3 klp Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Η κυριοτερη ενσταση με τα κουτια, δεν ειναι η ταλαιπωρια. Μπορει να εχεις, μπορει και να μην εχεις. Το προβλημα ειναι οτι για λιγα ευρουλακια στην αρχη, δεσμευεσε με μια εταιρια, μπαινεις στο κλουβι της και δε μπορεις να εκμεταλευεσε προσφορες τιπου RAM or Forthnet 3+3 klp Στα κουτιά που σε δεσμεύουν με συμβόλαια έτους και όσα δεν ανήκουν στην Οτενέτ/ΟΤΕ. Γιατί με ένα 4μηνο ondslKit , κρατάς μετά τη γραμμή και κάνεις ότι θέλεις. Ακόμα και με ένα 4μηνο Jetpack διακόπτεις τα πάντα, και κάνεις ενεργοποίηση μετά μόνος σου γραμμή και εκμεταλεύεσαι την υποτιθέμενη 3μηνη προσφορά του RAM. Με δώρο όμως playstation , 1gb usb και 1 έτος παραμονή, συμφωνώ, είναι κακό. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Διαβάστε τα παρακάτω και πέστε μου την γνώμη σας(γράφω όσο ποιό ήρεμα μπορώ για να μην την πληρώσει ο υπολογιστής που δεν φταίει σε τίποτα) Εχω που λέτε το On DSL Kit που λήγει στις 3 Φεβρουαρίου και βλέποντας την διαφήμιση για τα μισά πάγια λέω να το διακόψω(ανάθεμα την ώρα) για να πάρω το καινούριο.Στέλνω λοιπόν την αίτηση διακοπής στις 20 Ιανουαρίου και όντως στις 3 Φεβρουαρίου διακόπτεται η συνδρομή(η γραμμή παραμένει ακόμη και τώρα).Ταυτόχρονα στις 31 Ιανουαρίου κατεβάζω απο το site της Otenet την αίτηση για καινούριο και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα στέλνω στο FAX που λέει η αίτηση περιμένοντας όπως λένε οι οδηγίες να μου στείλουν το καινούριο κουτί με Courier.Mετά απο 5-6 ημέρες αρχίζω τα τηλεφωνήματα. Κάθε φορά η ίδια ιστορία:Μετά απο μια ώρα στην αναμονή κάποιος το σηκώνει στο κέντρο εξυπηρέτησης-ταλαιπωρίας πελατών της Otenet.Σε ποιό νούμερο θέλετε την γραμμή;Σεποιό όνομα είναι η γραμμή;Aφήστε το κινητό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός της ημέρας.Αν είδατε εσείς τηλεφώνημα είδα κι εγώ.Κάποιο απόγευμα γύρω στις 10 του μήνα με παίρνει μια κοπέλλα και με ρωτάει αν θέλω στο ίδιο νούμερο την DSL γραμμή λές και δεν αναφέρεται πάνω στην αιτηση.Το επόμενο απόγευμα πάλι με παίρνουν για να τους πώ λέει το serial numper του κουτιού.Τους λέω δεν έχω παραλάβει κανενα κουτί και περιμένω την Courier σύμφωνα με τις οδηγίες του site της Otenet.Πρέπει τότε να περιμένετε το κουτί μου λενε.Χθές το πρωί παίρνω αγανακτισμενος και λέω ότι έχω πάρει δέκα φορές και δεν έχει γίνει τίποτα.Αφού έχετε πάρει πολλές φορές μου λένε θα σας καλέσουμε άμεσα.Ωραια λέω εγώ τέλειωσαν τα βάσανα. Αμ δε.Σήμερα το μεσημέρι ξαναπαίρνω και μου λένε πρέπει να πάρετε σ ένα τηλέφωνο που είναι το τμήμα των πωλήσεων για να σας πούν πότε θα στείλουν το κουτί.Ο Υπάλληλος εκεί μου λέει πρέπει να περιμένετε.Πόσο του λέω;Οταν έλθει η σειρά σας.Ξαναπαίρνω στο κέντρο εξυπηρέτησης και αφού λέω πάλι όλη την ιστορία και απειλώ ότι θα πάω σε άλλη εταιρεία μου λέει η κοπέλλα αφήστε το κινητό σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος σε λίγο.Οντως μετα απο λίγο χτυπάει το κινητό.Πάλι από την αρχή η ιστορία. Του λέω αφου έχω το προηγούμενο Kit και δεν έχει διακοπεί η γραμμή γιατι δεν μου το συνδέεται και μόλις πάρω το καινούριο κουτί σας παιρνω και σας λέω το serial numper.Τι ήθελα και το είπα.Δεν έχει διακοπεί η γραμμη; μου λέει γεμάτος έκπληξη και απορία.Οχι του λέω το λαμπάκι στο modem είναι αναμμένο.Περίμενε μου λέει και μου δινει μια κοπέλλα που με ρωτάει το νούμερο του τηλεφώνου.Εγώ βλέπω σ αυτήν τη γραμμη μόνο PSTN σύνδεση(η γραμμή έχει γίνει ISDN πριν δυο χρόνια).Τότε πως είχα adsl μέχρι πρότινος και τι πρέπει να κάνω της λέω.Να πάρετε το 134 και να τους πείτε γιατί δεν διακόπτουν την γραμμή μου λέει!!!!!!!!!!!!!!.Εγώ θα πάρω της λέω αφου εσείς έχετε στείλει την αίτηση;Α τότε θα πάρουμε εμείς.Ετσι έμεινα πάλι μπουκάλα απο adsl περιμένοντας το κουτί και τον ΟΤΕ να διακόψει και να ξαναενεργοποιήσει την γραμμή. Περιμένω τις όποιες προτάσεις σας για το τι πρέπει να κάνω γιατί έχω αγανακτήσει.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. φίλε αυτό με το που ξέχασαν την γραμμή αναμένη έγινε και σε εμένα και ευτυχώς που δεν τους θύμισα τίποτα...Είχα 2-3 μήνες dsl και δεν πήρανε χαμπάρι...Να που η αφέλεια του πΟΤΕ γύρισε "μπουμερανγκ" σε αυτούς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts