samoapark Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το καλύτερο dvd recorder που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως τιμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Νομίζω ότι τα περισσότερα κάνουν την ίδια δουλειά. Από κει και πέρα είναι θέμα χαρακτηριστικών. Εγώ έχω πάρει εδώ κι αρκετό καιρό έναν κινέζικο, αγνώστου ταυτότητας USB Recorder και πάει σφαίρα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 PIONEER με κλειστά μάτια. Είχα 2 PIONEER και 2 NEC και πιστεύω ότι τα PIONEER είναι πολύ ανώτερα (ακόμη και από τα NEC που θεωρούνται καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts