Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re paidia eseis to telos tou 5ou kuklou p to eidate?!

Δεν μπορούμε να σου πούμε γιατί έχουμε διαπράξει ποινικό αδίκημα:ninja::wink:

moustarda συμφωνώ με αυτά που λές. ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ!!!!!! Ελπίζω τώρα που θα επιστρέψει η Ρέιτσελ να ξανα-διαφθείρει την Μπρουκ (με την καλή εννοία) και να γίνει πάλι ο χαρακτήρας που όλοι αγαπήσαμε.

Τώρα για τον ανεμόδεικτη (:lol: wildgirl έγραψες για άλλη μια φορά) Λούκας και το ποιάν

παίρνει τηλ. πρέπει να είναι η Λίνσευ. Από τις άλλες δύο η Μπρουκ περιμένει τηλεφώνημα για το αν γύρισε ασφάλες στη χώρα του το μωράκι ενώ η Πέιτον περιμένει τηλέφωνο από τη Μία που γνώρισε κάποιον που ήξερε τη μητέρα της (τον βιολογικό της πατέρα ίσως?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Εγώ πιστεύω, δεν ξέρω γιατί, ότι πήρε τηλέφωνο την Peyton. Για να είναι ευτιχισμένοι στην αρχή και μετά να προκύψει κάτι άλλο (π.χ. να είναι έγκυος καμιά άλλη; ) που θα σταθεί εμπόδιο μπλα μπλα μπλα... Έχουν και ένα κύκλο να γεμίσουν!

Τώρα για τον ανεμόδεικτη (:lol: wildgirl έγραψες για άλλη μια φορά) Λούκας και το ποιάν

παίρνει τηλ. πρέπει να είναι η Λίνσευ. Από τις άλλες δύο η Μπρουκ περιμένει τηλεφώνημα για το αν γύρισε ασφάλες στη χώρα του το μωράκι ενώ η Πέιτον περιμένει τηλέφωνο από τη Μία που γνώρισε κάποιον που ήξερε τη μητέρα της (τον βιολογικό της πατέρα ίσως?)

Και η Λινσευ περιμενει τηλεφωνημα ομως,το δειχνει σε καποια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και η Λινσευ περιμενει τηλεφωνημα ομως,το δειχνει σε καποια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου!

Εγώ πιστεύω, δεν ξέρω γιατί, ότι πήρε τηλέφωνο την Peyton. Για να είναι ευτιχισμένοι στην αρχή και μετά να προκύψει κάτι άλλο (π.χ. να είναι έγκυος καμιά άλλη; ) που θα σταθεί εμπόδιο μπλα μπλα μπλα... Έχουν και ένα κύκλο να γεμίσουν!

Έγω δεν νομίζω να είναι η Πέιτον για 2 λόγους. Πρώτον γιατί είμαι σίγουρος ότι Λούκας-Πέιτον θα είναι μαζί στο τέλος, όποτε πριν να βρέθουν μάζι θα μας πρήξουν για πολύ καιρό ακόμα με το στόρι "μια θέλει ο ένας, μια θέλει ο άλλος και τα λοιπά".

Το δευτέρο έχει να κάνει σχέση με το

τηλεφώνημα. Όντως και η Λίνσευ περιμένει τηλεφώνημα απλά από τις τρεις θεωρώ ότι το τηλεφώνημα στην Πέιτον είναι το πιο σημαντικό, όποτε μάλλον δεν θα είναι ο Λούκας που την παίρνει. Και γι αυτό με υποψιάζει γιατί η συγκεκριμένη πληροφόρια έχει τόνιστει πολύ και στις συνόψεις του τελευταίου επεισόδιου, και από τον ίδιο τον Μάρκ ότι δλδ "η Πέιτον συναντά φάντασμα από το παρελθόν της"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Δε θελω να μεινει με την πευτον ο λουκα με εκνευριζει ( η πευτον) !! Και ο λουκας τωρα τελευταια δηλαδη τωρα που το σκεφτομαι αλλα τελος παντων πρωταγωνιστης ειναι τι να κανουμε...................... :lol:

Και εμενα υποτονικη μου φανηκε η σεζον, δεν ειχε το power των υπολοιπων...:shifty:

Το χαρακτηρα της Μπρουκ τον επιασαν και του αλλαξαν τα φωτα ρε σεις...Ακου παιδι η Μπρουκ! Ελεος! Λουκάς-Πέυτον επισης με τσαντισαν, η Πευτον οκ, ο Λουκας ομως στην επομενη σεζον θα τη θελει πισω και αυτη θα εχει προχωρησει και θα τραβηξουμε εμεις την ολη πατατα :mad: Η Χειλι ειναι η μονη που βελτιωθηκε (τελικα βελτιωνονται οι φετες), ο Νεηθαν το παρακανε με τη φαση "θελω να γινω ο αντρας που ο γιος μου νομιζει οτι ειμαι" και φυσικα φταιει που και αυτος και η Χειλι ειναι 22 και ζουν τη ζωη ανθρωπων που ειναι 32 ή και 42. Ρισπεκτ στον Μαουθ! Ο Κουεντιν που ηθελα να του σπασω τα μουτρα στην αρχη εγινε συμπαθης... Ο Νταν πιστευα οτι πεθανε μεχρι που διαβασα τι γραφετε εδω μεσα και αρχισα να σκεφτομαι οτι τελικα..κακο σκυλι ψοφο δεν εχει! Ειναι βλαμμενος ομως, απο τη χαρα του δεν πηρε πρεφα το αυτοκινητο που ετρεχε σαν διαολος, διαολε! :mad: Αλλα μου την εδωσε η αιωνια ψευτιά σε οοολες τις ταινιες και οολες τις σειρες: "αυτοκινητο τρεχει με ιλιγγιωδη ταχυτητα εξω απο νοσοκομειο/σε στενο δρομο/σε παραλια" :blink: ...εν ολιγοις σε χωρο που δε θα μπορουσε με τιποτα να τρεχει τοσο. Και φυσικα το αιωνιο ερωτημα: Ποια πηρε τηλ ο Λουκας? :confused: Διαβαζα σε ενα ξενο φορουμ οτι τη Μπρουκ την πηραν τηλ για το μωρο οτι εφτασε καλα, την Πευτον για να της πουν για τον Νταν (επισης ο Λουκάς πριν φυγει που μιλησε με την Πευτον δεν εδειξε διαθεση να κανει κατι μαζι της), οποτε μενει η Λιντσει που δεν ειχε καποιο προφανη λογο να δεχτει τηλεφωνημα...Αλλα και με τη Μπρουκ ηρθαν πολυ κοντα αυτη τη σεζον, οποτε παιζει να του την καρφωσε. Εξαλλου για τον Λουκά τον ανεμοδεικτη μιλαμε... Πέυτον-Μπρουκ-Πέυτον-Λιντσει...και ξανα Μπρουκ! :p Γιατι οχι? Ολα εχουν γινει σε αυτη τη σειρα...:rolleyes:

Και ζητω συγγνωμη για το τεραστιο, μαυριδερο μου σποιλερ...:rolleyes:

Eρώτηση:

Ο lucas θέλει πίσω την peyton στην 6η season? Και, η 6η season είναι και η τελευταία;

Ιδου η απορια! τι θελει ο Λουκας φανταζομαι δεν το ξερει ουτε ο ιδιος ουτε ο...σεναριογραφος!!!!!!!! Λογικα πρεπει ν ατελειωνει με την 6 σαιζον ποσο πια θα παιζετε και τι αλλο να δειξει?? Εχουν παει ολοι με ολους (σχεδον) ε, φτανει !!!!!!

Eρώτηση:

Ο lucas θέλει πίσω την peyton στην 6η season? Και, η 6η season είναι και η τελευταία;

Δεν νομίζω ότι ξέρει κανένας τι θέλει αυτό το παιδί... Επίσης, δεν ξέρω αν θα είναι η τελευταία σεζόν. Σε φώτισα, ε;

Κάτι άσχετο που πάντα ήθελα να ρωτήσω... δεν είναι εκνευριστικό που κάποιες φορές κοτσάρουν ολόκληρο το όνομα κάποιου, στον οποίο απευθύνονται, μετά από διάφορες φράσεις;

Π.χ. "Εσύ θα κυβερνήσεις τον κόσμο, Μπρουκ Ντέιβις!"

lol, εμένα μου την σπάει γενικώς ολόκληρη η πρόταση! Βασικά της είχε πει ο Lucas συγκεκριμένα, ότι θα αλλάξει τον κόσμο. Σιγά μην αλλάξει η Brooke τον κόσμο, αφού το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν θα γίνει, γιατί της το λέει κάθε φορά που είναι στεναχωρημένη, για να την παρηγορήσει :p

Δεν νομίζω ότι ξέρει κανένας τι θέλει αυτό το παιδί... Επίσης, δεν ξέρω αν θα είναι η τελευταία σεζόν. Σε φώτισα, ε;

Κάτι άσχετο που πάντα ήθελα να ρωτήσω... δεν είναι εκνευριστικό που κάποιες φορές κοτσάρουν ολόκληρο το όνομα κάποιου, στον οποίο απευθύνονται, μετά από διάφορες φράσεις;

Π.χ. "Εσύ θα κυβερνήσεις τον κόσμο, Μπρουκ Ντέιβις!"

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!!! Ειναι απιστευτα γελοιο και παντα σκεφτομουν πώς θα μου φαινοταν να μου το ελεγαν ή να το ελεγα εγω σε καποιον!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!!! Ειναι απιστευτα γελοιο και παντα σκεφτομουν πώς θα μου φαινοταν να μου το ελεγαν ή να το ελεγα εγω σε καποιον!!

Πρέπει να ξέρω ολόκληρο το όνομά σου, αλλιώς πώς θα σου κάνω την πρόταση; n_wildgirl ...(τάδε)... will you marry me? :p

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που το λένε θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί... τι αμερικανιά!

:lol::lol: Πραγματι ειναι εκνευριστικη συνηθεια να λενε ολοκληρο το ονομα καποιου στο τελος μιας φρασης. Επισης λενε P.Sawyer (Πι Σωγιερ) ή B. Davis (Μπι Ντειβις)

Σωστη η Brooke στην πρωτη σαιζον που τον ειχε πει το Lucas Dan Junior!! Το σωστο ειναι στη συνεχεια της σειρας αλλη να αφησει εγκυο και με αλλη να μεινει! Επισης γουσταρω να αποδειχτει το μικρο της Χειλι γιος του ! Γιατι φυσικα δεν φτανουν τρεις που εχει φετος, χρειαζεται και μια τεταρτη !! Καθε σαιζον και μια επιπλεον κοπελα μπονους για τον Lucas!!! :!: :!::lol: :p

Στην Πευτον τριγυριζει αλλα ειναι η μονη με την οποια δεν εχει καταφερει να κανει ουσιαστικη σχεση! Με την Μπρουκ και την Λιντσευ μια χαρα! (κ δυο τρομαρες!!) :lol: Αντε να αρχισουν τα καινουρια επεισοδια να εχουμε καινουριο υλικο να σχολιαζουμε!!

Πρέπει να ξέρω ολόκληρο το όνομά σου, αλλιώς πώς θα σου κάνω την πρόταση; n_wildgirl ...(τάδε)... will you marry me? :p

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που το λένε θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί... τι αμερικανιά!

:lol: Εισαι θεος!!! :respect:

Κι εγω το ιδιο...ντρεπομαι για λογαριασμο τους! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Πευτον τριγυριζει αλλα ειναι η μονη με την οποια δεν εχει καταφερει να κανει ουσιαστικη σχεση! Με την Μπρουκ και την Λιντσευ μια χαρα! (κ δυο τρομαρες!!) :lol: Αντε να αρχισουν τα καινουρια επεισοδια να εχουμε καινουριο υλικο να σχολιαζουμε!!

Η Πέιτον είναι και λίγο η καβάντζα του νόμιζω. Δεν το λέω με την κακή έννοια, απλά είναι αυτή που πάντα τον περιμένει, του συγχωρει στη στιγμή κάθε μ*λακία που έκανε και γενικά που στέκεται κερί αναμένο για όποτε γουστάρει ο Λούκας να την κοιτάξει (είδικα 5η σεζόν στα πατώματα έπεσε για πάρτη του).:p

Η Λίνσευ και η Μπρουκ (αν και αυτή είχε και έχει κολλήσει άγρια μάζι του) αντίθετα του κάνανε και λίγο ή πολύ δύσκολη τη ζωή έτσι για την τιμή των όπλων.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Η Μπρουκ παρουσιαζεται σαν χαρακτηρας πιο αξιοπρεπης απο την Πευτον απεναντι στον Λούκας! Και επειδη νομιζω οτι ο αγαπημενος χαρακτηρας του σεναριογραφου ειναι η Πευτον απορω γιατι την παρουσιαζει να πεφτει τοσο χαμηλα! ! Τωρα φταιω εγω που συμπαθω την Μπρουκ?? Αφου ο ιδιος ο Μαρκ την παρουσιαζει ανωτερου επιπεδου!!!!!!! (λεμε τωρα) :lol:

Kάτι μου λέει ότι η Μπρουκ επαναστάτησε, that's why! Δηλαδή στις προηγούμενες season, ήταν απλά το κακό κορίτσι, που όλη την ώρα είχε το μυαλό της στ' αγόρια, και είχε το στιλάκι της χαζής και εύκολης. Κι εμένα προσωπικά μου την έδινε αφάνταστα το χάλι της, και ήταν απ' τους ρόλους που δεν μου έκαναν καμία αίσθηση. Όμως τώρα που άλλαξε και δείχνει την ευαισθησία της, κλπ, κέρδισε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια όλων. Παίζει να "παραπονέθηκε" η ίδια στον σεναριογράφο και ν' άλλαξε έτσι, αλλιώς έγινε πολύ ξαφνικά και δεν βρίσκω τον λόγο. Τελείως κουφό. :confused:

Εγώ βρήκα φυσιολογική την αλλαγή της δεδομένου ότι πλέον έχει μεγαλώσει και έχει πολλές ευθύνες! Ως πότε θα έμενε το π... που ήταν στο λύκειο;

Μακάρι να είχε και η Haley κανένα γκόμενο παραπάνω πριν, ίσως τώρα που έγινε καθωσπρέπει μάνα/δασκαλίτσα δε θα μας έσπαγε τόσο πολύ τα νεύρα!

Tην Haley πολύ την γουστάρω σαν χαρακτήρα (οκ, όχι πιο πολύ απ' την Peyton!). Απλά η Haley απ' την αρχή της σειράς, πάντα ήταν λογική, μαζεμένη (και συμμαζεμένη) και πολύ προσγειωμένο άτομο, πολύ εντάξει. Για να κατάφερε ν' αλλάξει τον Nathan και να τον έκανε άνθρωπο, πάει να πει πολλά!

(Όσο για την Μπρουκ.. λίγες 22χρονες είναι το ίδιο &^*$#@ που ήταν και στο λύκειο; :blink: )

Ναι, αλλά πόσες 22χρονες έχουν οίκο μόδας και θέλουν να γίνουν μάνες;

Όσο για τη Haley, ουδέν σχόλιον... οι απόψεις μου είναι γνωστές...