harrisxan Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 sto 6131 apo tin proti mera to portaki paizei pera dithe kai se esas simvainei auto? Δεν θα έλεγα ότι πάει και πέρα-δώθε το πορτάκι... είναι πολύ ελαφρά χαλαρό, αλλά όχι κάτι φοβερό... και με τόσους μήνες χρήση, εμένα δεν έχει εμφανίσει απολύτως κανένα πρόβλημα ποιότητας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 pros theou isos imoun ligo upervolikos gia to pera dothe :) apla xereis einai proti mera kai i laptomereia megenthinetai kai fovamai epeidi den proseho kai poli tis siskeues mou mipos me ton hrono ehoume anepithimites istories (pantos sigoura ehei poli kali poiotita den amfevala gia auto). Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Να κανω μια ερωτηση εψαξα ολο το θεμα αλλα δεν βρηκα απαντηση(ισως να μην το προσεξα ειναι και 36 σελιδες...)!! Το Νokia 6131 εχει την δυνατοτητα να βγαλει αυτοματα φωτογραφιες?? Δηλαδη να το στησεις καπου και με χρονδιακοπτη να τραβηξει την φωτο?? Ευχαριστω!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 manolog3 yeap mporei na to kanei auto. re paidia kapoios mou eipe oti to kinito moiazei gynaikeio kai meta prosexa to manual kai eida pos ousiastika deihnei mia gynaika sto kentro les kai to proorizoun gia gynaikes. lete na pesame thimata mazikis sinomosias apo ti nokia? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 lete na pesame thimata mazikis sinomosias apo ti nokia? Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα, έτσι?! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 oooohi sovarologo the truth is out there (nai re si plaka kano toulahiston den trelathika akomi aposo xero) :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ξέρει κανείς αν μπορώ να βλέπω τον χρόνο την ώρα που μιλάω. Την ώρα που γίνετε η κλήση όχι την σύνοψη.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 den nomizo na ginetai auto pou les Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 loipon to kinito einai poli kalo poiotika kai leitourgika klaseis anotero apo t v3i pou parelava kai auto simera. to mono provlima einai pos tou evala mia 128 karta kai me 5 mp3 kai 6-7 photos mou deihnei free space mono 12 mb eleuthera why?:(Καμμιά σχέση ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα όντως.Το V3i το έχει η γυναίκα μου και την ακούω που σιχτιρίζει, γιατί για να έχει αναφορά παράδοσης πρέπει να το ρυθμίζει πριν στείλει κάποιο μήνυμα.Και όχι μόνο αυτό...;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 file ponstan eltos apo auto to menu tou einai toso diskolo pou otan teleioseis me to kinito hreiazesei ponstan :) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 file ponstan eltos apo auto to menu tou einai toso diskolo pou otan teleioseis me to kinito hreiazesei ponstan :)...Και δόξα τω Θεώ έχω μπόλικα από δαύτα οπότε κανένα πρόβλημα;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 to fantastika apo tin ipografi sou :) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Καλημέρα σε όλους, ψάχνω για την κάρτα micro SD για το κινητό αλλά έχει χαθεί απ' όλα τα e-shops. δεν είναι πουθενά διαθέσιμη. ξέρετε κανένα eshop που να την διαθέτει; γιατί ξαφνικά δεν είναι διαθέσιμη; τόσο μεγάλη είναι η ζήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Δες εδώ http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=TRANSFLASH&PHPSESSID=9ngh08l11fa7qd4ormp0fbg2i5 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despoina81 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Καλημερα! Ειμαι έτοιμη να αγοράσω ενα νοκια 6131, αλλα ρωτησα χθες σε καταστημα της vodafone και οι πωλητες μου ειπαν οτι δεν μου το συνιστουν γιατι εχουν ακουσει πως καποια παρτιδα βγηκε ελαττωματικη!!!!! Αν καποιος ξερει κατι σε σχεση με αυτο ας μου πει γιατι μπερδευτηκα... ισχυει κατι τετοιο; η ειναι απλως απατεωνες;;; αν οντως υπαρχει ελαττωματικη παρτιδα, μην κανω τον κοπο να το παρω και μετα τρεχω!!!! το after sales της νοκια ειναι λιογο μπερδεμα... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Δες εδώ http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=TRANSFLASH&PHPSESSID=9ngh08l11fa7qd4ormp0fbg2i5 :) μέχρι και 1-2 μέρες πριν έβγαζε "δεν διατίθεται"... ευτυχώς άλλαξε. ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 loipon ego meta apo kapoies meres simviosis me to kinito eimai poli ikanopoiimenos. ehei kaloutsiki mpataria, poli kali othoni kai i cameroula tou einai kali, to menu einai poli eukolo kai sou epitrepei polles rithimseis kai o ihos tou einai dinatos kai poli katharos. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Καλημερα! Ειμαι έτοιμη να αγοράσω ενα νοκια 6131, αλλα ρωτησα χθες σε καταστημα της vodafone και οι πωλητες μου ειπαν οτι δεν μου το συνιστουν γιατι εχουν ακουσει πως καποια παρτιδα βγηκε ελαττωματικη!!!!! Αν καποιος ξερει κατι σε σχεση με αυτο ας μου πει γιατι μπερδευτηκα... ισχυει κατι τετοιο; η ειναι απλως απατεωνες;;; αν οντως υπαρχει ελαττωματικη παρτιδα, μην κανω τον κοπο να το παρω και μετα τρεχω!!!! το after sales της νοκια ειναι λιογο μπερδεμα... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Καταρχην, Welcome :) Εχεις συμβολαιο, και θα το παρεις μεσω επιδοτησης απο τη Βοντα? Αν οχι, και ειναι να το αγορασεις σαν σκετη συσκευη, καλυτερα να πας οπουδηποτε αλλου!! ;) Οπως και να χει, αυτο που σου ειπαν, πρωτη φορα το ακουω!!!!! Ουτε στο φορουμ, απ' οσο θυμαμαι, ανεφερε κανεις κατι τετοιο. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Οπως και να χει, αυτο που σου ειπαν, πρωτη φορα το ακουω!!!!! Ουτε στο φορουμ, απ' οσο θυμαμαι, ανεφερε κανεις κατι τετοιο. Πράγματι... αν και έχουν ακουστεί κατά διαστήματα κάποιες ελάχιστες βλάβες (κυρίως με προβλημα στην λήψη σήματος), ωστόσο ποτέ δεν έγινε λόγος για "ελλατωματικές παρτίδες" ή άλλες τέτοιες βλακείες... Μάλλον θέλουν αν σου πουλήσουν συσκευή με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους γι'αυτούς :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despoina81 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Πράγματι... αν και έχουν ακουστεί κατά διαστήματα κάποιες ελάχιστες βλάβες (κυρίως με προβλημα στην λήψη σήματος), ωστόσο ποτέ δεν έγινε λόγος για "ελλατωματικές παρτίδες" ή άλλες τέτοιες βλακείες... Μάλλον θέλουν αν σου πουλήσουν συσκευή με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους γι'αυτούς :X ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! κι εγω το ιδιο υποπτευομαι.... εχω συμβολαιο vodafone και βγηκε η επιδοτηση γι' αυτο και απευθυνθηκα σε αυτους... παρολα αυτα μπορω να παρω το κινητο απο καπου αλλου, χρησιμοποιωντας την επιδοτηση μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 re paidia se esas eihe cd mesa sti siskeuasia?:blink: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Όχι δεν είχε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Όχι δεν είχε... thanx thunderfox. giati mou to steilane me acs kai nomiza pos eihe anoihtei to kouti kai eleipe to cd. plaka plaka re paidia eseis mporeite na to exigisete auto: eno to kouti eihe kanonika ti zelatina giro giro kai to kinito itan aneggihto mesa oi aspri tainia asfaleias tou koutiou itan komeni :blink: ti na po den xero. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! κι εγω το ιδιο υποπτευομαι.... εχω συμβολαιο vodafone και βγηκε η επιδοτηση γι' αυτο και απευθυνθηκα σε αυτους... παρολα αυτα μπορω να παρω το κινητο απο καπου αλλου, χρησιμοποιωντας την επιδοτηση μου;;;;Aν το έχεις αγοράσει από κατάστημα vodafon,έχω την εντύπωση ότι μπορείς μόνο σε vodafon να κάνεις αναβάθμιση συσκευής.Αν το έχεις πάρει από Γερμανό π.χ,μπορείς και από εκει.Το λέω γιατί εγώ που έχω ΤΙΜ και το είχα πάρει από κατάστημα της,πήγα στο Γερμανό και μου είπαν ότι δε γίνεται σ'αυτούς.Δεν έχεις παρά να κάνεις μια ερώτηση.Δεν χάνεις τίποτα.Όσον αφορά για τις παρτίδες να έχεις υπ'όψιν ότι όλων των εταιριών τα τηλέφωνα ίσως παρουσιάσουν βλάβες.(Κάνε μια βόλτα στα forum των Beng siemens για το EF81 ή κάπου αλλού και θα διαπιστώσεις).Είναι φυσικό.Πάντως αυτό που είπαν ήταν άκρως αντιδεοντολογικό.Το τηλέφωνο είναι αστέρι και προσφέρει πάρα πολλά για τη τιμή του.Γνώμη μου πάντα;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 re paidia se esas eihe cd mesa sti siskeuasia?:blink:Όχι δεν είχε.Μια εξήγηση είναι η αυξημένη τιμή αγοράς(σίγουρα πάνω από τα 300-320 ευρώ)αν έιχε καλώδιο σύνδεσης και cd. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts