GiorgosH Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Παιδιά καλησπέρα.. Το τηλέφωνο το πήρε ο πατέρας μου αλλά μετά από 1 εβδομάδα χρήσης αποφάσισε πως δεν το θέλει.. Το θέμα είναι πως από το παλιό του Νοκια είχα καταφέρει και πέρασα στο 6131 τις επαφές του από το PC Suite. Τώρα που μου είπε πως δεν το θέλει, μπήκα με το PC Suite, κατέβασα το ευρετήριο του και με drag n drop 'πέταξα' τα contacts σ'ενα φάκελο στο PC μου. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν προσπάθησα να μεταφέρω τα παραπάνω contacts στο Outlook & Outlook Express όπου με drag n drop ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μένα :( δεν διάβαζε τα Ελληνικά, με αποτέλεσμα να μην έχω ονόματα ΑΛΛΑ επίσης δεν περνιούνται ΟΥΤΕ τα νούμερα!! Τι να κάνω? Έχω full backup της συσκευής στο PC μου και τα vCards (με αλαμπουρνέζικα) στο PC μου.. Χελπ πλιζ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Κάνε synchronisation το 6131 σε ένα άδειο outlook και μετά πέρνα τις επαφές με τον ίδιο τρόπο στο παλιό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Κάνε synchronisation το 6131 σε ένα άδειο outlook και μετά πέρνα τις επαφές με τον ίδιο τρόπο στο παλιό ;) Ουφ, ευτυχώς είχα πάρε Backup στο PC.. σώθηκα!!:) Μια ερώτηση ακόμα. Γιατί δεν διαβάζει/εμφανίζει τα SMS που είναι αποθηκευμένα στη SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donniedarko Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ρε μάγκες έχει κανείς ιδέα πως γίνεται να μην αναβόσβήνει το φως όταν με καλεέ κάποιος; Thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Βασικά καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!:) Πάντως δεν νομίζω να έχει φωτάκι αλλιώς θα είχε κι φλας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 mallon ennoei tin exoteriki othoni. i opoia den ginetai ap' oso xero na min anavei otan se kaloun Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donniedarko Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παληκαρια εννοώ οτι αναβοσβήνει η οθόνη οταν με καλεί κάποιος, και η εσωτερική και η εξωτερική. υπάρχει καποια ρυθμιση να μην γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 dustihos file mou den nomizo na uparhei kapoia tetoia epilogi. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katatrelos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι θα το πεταξω!!!Μετα απο 4+χρονια με το 6510 πηρα μεσω απιδοτησης και γω το 6131.Το πιιο σιχαμερο απ ολα ειναι οτι εχει vodafone menu και εχω αηδιασει.Επισης βλεπω οτι η οθονη ειναι χαλι μαυρο εν σχεση ας πουε με το Samsung E900.Aπλα το με το που ειδα οτι εχει Vodafone menu το ξαναπακεταρισα και το βαλα στο συρταρι.Μιλαμε χαζευοντας στο Πλαισιο το κιν αυτο τα χα παιξει με την οθονη του.Τωρα που εχει αυτο το @$#^&*%(@ menu της !@&()()!_&@@! vodafone μου φαινεται οτι το χουν καταστρεψει.Μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω το κανονικο menu της nokia?Αλλιως εαν δε γινεται το δινω οπως ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras125 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μεχρι τι χωρητικότητας μνημη μπορω να βάλω στο 6131; τι τυπου μνημη περνει για να μπορω να κοιταξω τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παίρνει μέχρι 2 GB micro SD.Πάντως εγώ σου προτείνω το e-shop πήρα μια κάρτα 1GΒ 51 ευρώ ενώ στο πλαίσιο στην ίδια τιμή είχε 512ΜΒ Για να βάλεις τα εικονίδια όπως στα παλιά κινητά (αν κατάλαβα καλά) θα πας στο μενού Επιλογές/Εμφάνιση κύριου μενού/Λίστα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι θα το πεταξω!!!Μετα απο 4+χρονια με το 6510 πηρα μεσω απιδοτησης και γω το 6131.Το πιιο σιχαμερο απ ολα ειναι οτι εχει vodafone menu και εχω αηδιασει.Επισης βλεπω οτι η οθονη ειναι χαλι μαυρο εν σχεση ας πουε με το Samsung E900.Aπλα το με το που ειδα οτι εχει Vodafone menu το ξαναπακεταρισα και το βαλα στο συρταρι.Μιλαμε χαζευοντας στο Πλαισιο το κιν αυτο τα χα παιξει με την οθονη του.Τωρα που εχει αυτο το @$#^&*%(@ menu της !@&()()!_&@@! vodafone μου φαινεται οτι το χουν καταστρεψει.Μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω το κανονικο menu της nokia?Αλλιως εαν δε γινεται το δινω οπως ειναι... file nomizo pos se ena nokia shop tha sou perasoun to kanoniko menu. tsekare to. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katatrelos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Εχω επικοινωνησει με alpha copy και μου λενε πως δεν γινεται, λογω καποιου κλειδωματος της vodafone που μεν το ξεκλειδωνουν αλλα μετα θα υπαρχουν προβληματα με την sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Εχω επικοινωνησει με alpha copy και μου λενε πως δεν γινεται, λογω καποιου κλειδωματος της vodafone που μεν το ξεκλειδωνουν αλλα μετα θα υπαρχουν προβληματα με την sim.Για κάνε ένα τηλ στο 9volto... Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Τελικά αυτή η μπαταρία του και η διάρκειά της έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα:X Με το ζόρι 2 ημέρες με λίγα τηλεφωνήματα και χωρίς ραδιόφωνο.Απαράδεκτο.Πήρε το μάτο μου στο 9volto για νέα έκδοση firmware 5.50 για το 6131.Ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο μπηκα στο παρακατω site και δεν αναφερει οτι εχει ξυπνητηρι http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=3682&ct=90&la=1 οσοι το εχετε αγορασει μπορειτε να μου πειτε αν εχει; ποση συνολικη μνημη εχει το κινητο; 32ΜΒ Flash + 11ΜΒ = 43ΜΒ; λογικα δεχεται για ηχο κλησης mp3 Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ehei xupnitiri opos alloste kai ola ta nokia. ehei 11MB horis extra karta stin suskeuasia kai nai dehetai os uho klisis mp3. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ehei xupnitiri opos alloste kai ola ta nokia. ehei 11MB horis extra karta stin suskeuasia kai nai dehetai os uho klisis mp3. ευχαριστώ πολυ :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για να απαλλαγώ από τον περιορισμό χαρακτήρων ανά μνμ?(70 χαρακτήρες είναι πάρα πολύ λίγοι) Ευχαριστώ Πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για να απαλλαγώ από τον περιορισμό χαρακτήρων ανά μνμ?(70 χαρακτήρες είναι πάρα πολύ λίγοι) Ευχαριστώ Πολύ!Ρυθμίσεις μηνυμάτων -> υποστήριξη χαρακτήρων -> περιορισμένη :rolleyes: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry_m Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Τελικά αυτή η μπαταρία του και η διάρκειά της έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα:X Με το ζόρι 2 ημέρες με λίγα τηλεφωνήματα και χωρίς ραδιόφωνο.Απαράδεκτο.Πήρε το μάτο μου στο 9volto για νέα έκδοση firmware 5.50 για το 6131.Ξέρει κάποιος κάτι? file ponstan molis proxtes kaname update sto 6131 tis kopelias mou se nokia shop se firmware 5.50 (itan mesa sthn eggyhsh kai FREE) .Oi diafores pou exoume ws twra entopisei einai beltiwsh se hxo(pio katharos) kai taxytero anoigma tou menu .gia thn mpataria tha to tsekarw kai tha enimerwsw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donniedarko Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Απαντείστε μου σε αυτο: κάθε φορά που σας καλεί κάποιος ανοβοσβήνει η οθόνη; Είναι standard ρύθμιση αυτή;Δεν είναι σπαστικό αυτό; Δεν γίνεται με κάποια ρύθμιση να μην γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Απαντείστε μου σε αυτο: κάθε φορά που σας καλεί κάποιος ανοβοσβήνει η οθόνη; Είναι standard ρύθμιση αυτή;Δεν είναι σπαστικό αυτό; Δεν γίνεται με κάποια ρύθμιση να μην γίνεται αυτό; Ναι αναβοσβήνει. όταν σε καλούν, και θέλεις να μην αναβόσβηνει, πατάς το πρήκτρο του ήχου και δεν αναβοσβήνει. Αυτά μπορείς να το κάνεις ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ σε καλούν εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 file ponstan molis proxtes kaname update sto 6131 tis kopelias mou se nokia shop se firmware 5.50 (itan mesa sthn eggyhsh kai FREE) .Oi diafores pou exoume ws twra entopisei einai beltiwsh se hxo(pio katharos) kai taxytero anoigma tou menu .gia thn mpataria tha to tsekarw kai tha enimerwswΟΚ.Thanx harry_m.Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις τις διαφορές που εντόπισες.:rolleyes: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω μεταξύ του 6125 και του 6131 ποιό έχει την καλύτερη κάμερα και το καλύτερο βίντεο? Σας ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts