mikel Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 kalispera. simera pire kapio sigeniko mou prosopo to kinito kai prospathw na tou lisw merikes apories kai isws mporite na me voithisete:P katarxas to kinito einai vodafone branded kathws agorastike apo katastima vodafone logw epidotishs! a)pws ginete na mpei analogiko roloi sthn exwterikh othonh? b)ginete otan mas kaloun na epilegoume athorivo xwris na aniksoume to kapaki? afta pros to parwn:D efxaristw ek twn proterwn Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 mikel said: kalispera. simera pire kapio sigeniko mou prosopo to kinito kai prospathw na tou lisw merikes apories kai isws mporite na me voithisete:P katarxas to kinito einai vodafone branded kathws agorastike apo katastima vodafone logw epidotishs! a)pws ginete na mpei analogiko roloi sthn exwterikh othonh? b)ginete otan mas kaloun na epilegoume athorivo xwris na aniksoume to kapaki? afta pros to parwn:D efxaristw ek twn proterwn a) nomizo pos den ginete b) patas mia fora ena apo ta plaina pliktra entaseis otan se kaloun mi fora gia athoribo kai sinehomena gia aporipsi tis klisis. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 mikel said: a)pws ginete na mpei analogiko roloi sthn exwterikh othonh? b)ginete otan mas kaloun na epilegoume athorivo xwris na aniksoume to kapaki? afta pros to parwn:D efxaristw ek twn proterwn Πηγαίνεις: Μενού>Ρυθμίσεις>Μίνι Οθόνη>Προστασία Οθόνης>Προστασίες οθόν.>Αναλογικό Ρολόι Μπορείς να βάλεις και χρόνο διάρκειας Τώρα αυτήν την επιλογή την βρήκα από το Νόκια 6125. Πρέπει να είναι οι ίδιες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 _Leon_ said: Πηγαίνεις: Μενού>Ρυθμίσεις>Μίνι Οθόνη>Προστασία Οθόνης>Προστασίες οθόν.>Αναλογικό Ρολόι Μπορείς να βάλεις και χρόνο διάρκειας Τώρα αυτήν την επιλογή την βρήκα από το Νόκια 6125. Πρέπει να είναι οι ίδιες επιλογές. efxaristw poli file exei aftin tin epilogh alla einai mono gia profilaksh othonhs kai thn emfanizei mono otan exei anoixto to kapaki:( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Σήμερα κλείνω 19 μέρες στο service ελπίζω μόνο αύτην την εβδομάδα να το πάρω...Το περιμένω πως κ πως :food: :drool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Ιδιες ειναι. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Λοιπον: Kαταρχην despoina81 σκεψου οτι η vodafone εχει αποκλειστικοτητα στις συσκευες sharp οποτε οπως καταλαβαινεις κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει και κατι καλυτερο σε κερδος και bonus σε συσκευες αυτης της μαρκας;) Παραδειγμα ρωτα τους για sharp και θα στις βγαλουν ολες καλες. Πηγαινε λοιπον παρτο το 6131 και μην ακους τι σου λενε. Οσο για τον φιλο που θελει να βαλει αναλογικο ρολοι στην εξωτερικη οθονη και βεβαια γινεται και δεν εχει καμια σχεση με το screensaver,που ειναι αλλο θεμα. Λοιπον πηγαινεις με την σειρα ως εξης: Mενου-ρυθμισεις-ωρα και ημερομηνια-ρολοι-τυπος ρολογιου-αναλογικο. Αυτα και απλα. Ελπιζω να βοηθησα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 yiannis64 said: Λοιπον: Kαταρχην despoina81 σκεψου οτι η vodafone εχει αποκλειστικοτητα στις συσκευες sharp οποτε οπως καταλαβαινεις κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει και κατι καλυτερο σε κερδος και bonus σε συσκευες αυτης της μαρκας;) Παραδειγμα ρωτα τους για sharp και θα στις βγαλουν ολες καλες. Πηγαινε λοιπον παρτο το 6131 και μην ακους τι σου λενε. Οσο για τον φιλο που θελει να βαλει αναλογικο ρολοι στην εξωτερικη οθονη και βεβαια γινεται και δεν εχει καμια σχεση με το screensaver,που ειναι αλλο θεμα. Λοιπον πηγαινεις με την σειρα ως εξης: Mενου-ρυθμισεις-ωρα και ημερομηνια-ρολοι-τυπος ρολογιου-αναλογικο. Αυτα και απλα. Ελπιζω να βοηθησα.:)efxaristw poli file alla h tixh den einai me to meros mou:( otan to kanw afto allazei to roloi sthn eswterikh othonh kai oxi sthn eksoterikh:( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 re paidia mou ehei spasei ta neura to kaluma tis mpatarias. epeidi allazo sineheia siskeues hrisimopoiontas tin idia karta den xero alla sto 6131 me duskoleuei poli (xero xero eimai anapiros :lol: ) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 :oops: Συγνωμη εχεις δικιο. Αυτο γινεται μονο στην εσωτερικη οθονη να εχεις αναλογικο ρολοι. Στην εξωτερικη δεν γινεται,εχεις μονο ψηφιακο ρολοι και αναλογικο μονο σαν screen saver. Που και παλι μετα απο λιγο που μπαινει σε κατασταση stand by η συσκευη στην εξωτερικη οθονη σου δειχνει ψηφιακο ρολοι. Και παλι συγνωμη εγω μπερδευτηκα και νομιζα οτι ελεγες για την εσωτερικη οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Γεια σας παιδια...πολυ φρεσκος στην ωραια παρεα Μπαινω στο ψητο γιατι θα τρελαθω:cry: Μολις πηρα το 6131 και απ'οτι ειδα σε διαφορα site το τηλεφωνο εχει εσωτερικη μνημη 32ΜΒ. Παω λοιπον...Εκθεση--->Επιλογες--->Κατασταση Μνημης...και βλεπω διαθεσιμη μνημη 4,2ΜΒ:blink: το τηλεφωνο ειναι ολοκαινουργιο δεν εχω περασει τιποτα πανω... Παιρνω το καταστημα ΤΙΜ που το πηρα και μου λενε να παρω την Νοkia... Μπορει να καταλαβει κανεις τι συμβαινει?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δυστυχώς το τηλ έχει εσωτερική μνήμη 11MB. Αυτά που είδες είναι λάθος... Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Γεια σας παιδιά... ...εν τέλει, το ΘΕΜΑ με την απαράδεκτη μπαταρία και αυτονομία του 6131, μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει; Ο φίλος ο "Bomber" μου είπε ότι έχει ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΩΡΕΣ (!!!) ομιλία! "Παίζει" κάτι τέτοιο; Και επίσης, φακό/φλας έχει το 6131; Και τελευταίο, ανοικτή ακρόαση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 dtsolakis said: Δυστυχώς το τηλ έχει εσωτερική μνήμη 11MB. Αυτά που είδες είναι λάθος... Περιεργο γιατι το ειδα σε διαφορα site Και ελεγε για 32ΜΒ.... Αγαπητε,δεν εχει φλας ή φακο Ανοιχτη ακροαση εχει απαντηθει παλι και ναι εχει... 3 ωρες μου φαινονται πολυ λιγες...θα δοκιμασω και θα ενημερωσω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Φίλε "hyperakos", από ΑΝΑΜΟΝΗ τι "λέει", πόσες μέρες (ή... ΜΕΡΑ!);;; Ώστε... no flash ή φακό, ε; Μα**λία λεπτομέρεια, αλλά ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ το φωτάκι πολλές φορές! Ρε παιδιά..., ένα ωραίο κι αμερόλυπτο review με "ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ" από ένα ΧΡΗΣΤΗ 6131, γιατί δε "παίζει";;; Δε θα 'ταν ωραία να έγραφε κάποιος που το πήρε ένα review, για να μη "βομβαρδίζουμε" το topic με διάφορες "άρες-μάρες-κουκουνάρες"; Ας γράψει ένα παιδί που το δουλεύει, να κάτσουμε κι εμείς προσεχτικά να το διαβάσουμε και να καταλήξουμε... (Π.χ., αν έγραφα εγώ ένα για το Panasonic X700 που έχω..., ΕΚΤΟΣ τον... σχεδιαστή που το σχεδιάσε, ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που εργαστήκανε να το φτιάξουν θα τους είχαν "τζάσει"! ΧΑΧΑΧΑ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaros Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νομίζω οτι έχω πρόβλημα.. Πολλές φορές το 6131 μου βγάζει οτι το δίκτυο ειναι κατελλειμένο και σε πολλούς απο όσους μου τηλεφωνούν λέει οτι το έχω κλειστό αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα. Άλλες φορές πέφτει ξαφνικά η γραμμή εν ώρα συνομιλίας. Έχω το firmware 3.70... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 jimaros said: Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νομίζω οτι έχω πρόβλημα.. Πολλές φορές το 6131 μου βγάζει οτι το δίκτυο ειναι κατελλειμένο και σε πολλούς απο όσους μου τηλεφωνούν λέει οτι το έχω κλειστό αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα. Άλλες φορές πέφτει ξαφνικά η γραμμή εν ώρα συνομιλίας. Έχω το firmware 3.70... file jimaros kai ego tin idia ekdosi eho me cosmote sindesi omos, esi ti sindesi eheis, mipos ftaiei auto kai ohi to kinito giati emena den mou ehei parousiasei kati tetoio. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 lupus_Hegemonia said: Φίλε "hyperakos", από ΑΝΑΜΟΝΗ τι "λέει", πόσες μέρες (ή... ΜΕΡΑ!);;; Ώστε... no flash ή φακό, ε; Μα**λία λεπτομέρεια, αλλά ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ το φωτάκι πολλές φορές! Ρε παιδιά..., ένα ωραίο κι αμερόλυπτο review με "ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ" από ένα ΧΡΗΣΤΗ 6131, γιατί δε "παίζει";;; Δε θα 'ταν ωραία να έγραφε κάποιος που το πήρε ένα review, για να μη "βομβαρδίζουμε" το topic με διάφορες "άρες-μάρες-κουκουνάρες"; Ας γράψει ένα παιδί που το δουλεύει, να κάτσουμε κι εμείς προσεχτικά να το διαβάσουμε και να καταλήξουμε... (Π.χ., αν έγραφα εγώ ένα για το Panasonic X700 που έχω..., ΕΚΤΟΣ τον... σχεδιαστή που το σχεδιάσε, ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που εργαστήκανε να το φτιάξουν θα τους είχαν "τζάσει"! ΧΑΧΑΧΑ!) Διανυω την 2η μερα λειτουργειας και η μπαταρια δειχνει πολυ ενταξει, χθες το πεθανα στο gaming και σημερα στα τηλεφωνα...ολα ok! Το flasaki πραγματι θα ηταν χρησιμο αλλα τι να κανουμε? η οθονη των 16,7 εκ. χρωματων κλεβει καρδιες:) Το review που ζητας ειναι νομιζω εδω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 jimaros said: Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νομίζω οτι έχω πρόβλημα.. Πολλές φορές το 6131 μου βγάζει οτι το δίκτυο ειναι κατελλειμένο και σε πολλούς απο όσους μου τηλεφωνούν λέει οτι το έχω κλειστό αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα. Άλλες φορές πέφτει ξαφνικά η γραμμή εν ώρα συνομιλίας. Έχω το firmware 3.70... Εγω με VODA και κανενα προβλημα...καλεσε τον παροχο σου,κατα πασα πιθανοτητα θα σου πουν να βγαλεις την SIM για 5 λεπτα και μετα να την ξαναβαλεις...να τους αναφερεις λεπτομερως το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaros Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 hyperakos said: Εγω με VODA και κανενα προβλημα...καλεσε τον παροχο σου,κατα πασα πιθανοτητα θα σου πουν να βγαλεις την SIM για 5 λεπτα και μετα να την ξαναβαλεις...να τους αναφερεις λεπτομερως το προβλημα... Με Vodafone είμαι παιδιά και το πρόβλημα είναι αρκετά ενοχλητικό και εκνευριστικό. Θα τηλ να δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 hyperakos said: Διανυω την 2η μερα λειτουργειας και η μπαταρια δειχνει πολυ ενταξει, χθες το πεθανα στο gaming και σημερα στα τηλεφωνα...ολα ok! Το flasaki πραγματι θα ηταν χρησιμο αλλα τι να κανουμε? η οθονη των 16,7 εκ. χρωματων κλεβει καρδιες:) Το review που ζητας ειναι νομιζω εδω:O Όχι ρε συ το "preview" του forum! ΔΙΚΟ ΣΑΣ (των χρηστών που το έχουν!!!) εννοώ! Καλά τα "επίσημα" reviews... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ έχουν σημασία! Κάποιος λοιπόν που να το 'χει και να κάτσει να κάνει ένα περιληπτικό review, "παίζει"; Α... Στο site της Nokia, το είδα ΚΑΙ ΣΕ Ασημί-Άσπρο να το παρουσιάζουν (τα άλλα, μαύρο-ασημί, κόκκινο-ασημί, μπεζ-ασημί)!... ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο κατάστημα που να έχει Ασημί-Άσπρο;;; Κι αν ΟΧΙ, από ΠΟΥ θα το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 tsekare se kanena nokia shop mipos to ehoun , oson afora tin mpataria den nomizo na sou kratisei kato apo 1,5 mera. ego pantos me metria hrisi vgazo 2 imeres. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 lupus_Hegemonia said: Όχι ρε συ το "preview" του forum! ΔΙΚΟ ΣΑΣ (των χρηστών που το έχουν!!!) εννοώ! Καλά τα "επίσημα" reviews... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ έχουν σημασία! Κάποιος λοιπόν που να το 'χει και να κάτσει να κάνει ένα περιληπτικό review, "παίζει"; Α... Στο site της Nokia, το είδα ΚΑΙ ΣΕ Ασημί-Άσπρο να το παρουσιάζουν (τα άλλα, μαύρο-ασημί, κόκκινο-ασημί, μπεζ-ασημί)!... ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο κατάστημα που να έχει Ασημί-Άσπρο;;; Κι αν ΟΧΙ, από ΠΟΥ θα το πάρω; Ωχ να με συμπαθας Lupus δεν καταλαβα....νεουδι βλεπεις στην παρεα... Συμφωνω στο οτι τα review χρηστων ειναι "βαρεου τυπου":p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Παιδιά σήμερα πήρα τα κεντρικά στη Θεσ/νίκη κ μου είπαν οτι κινητό μου κρίθηκε αντικαταστέο... Οπότε γλιτώνω κ τις τυχόν γρατζουνιές:) Όσο για τον lupus_Hegemonia από οτι κατάλαβα θέλει τα υπέρ και τα κατά... Υπέρ ωραία οθόνη 16,7 εκατ. χρώματα εύκολα πλήκτρα για να γράφεις γρήγορα μην. δυνατός κ καθαρός ήχος εύχριστο μενού παίρνει εξωτερική μνήμη ράδιο/mp3 φτηνό άμεση σύνδεση με bluetooth/εύχρηστο λογισμικό 2 χρόνια εγγύηση Κατά έλλειψη φλας " PC suite/CD μικρή αυτονομία της μπαταρίας άσχημο design(αλλά δεν γίνετε στόχος κλοπής) πρέπει να κλειδώνεις χειροκίνητα το κινητό γιατί πατιέται το κουμπί της φωτογραφίας κ τρώως την μπαταρία σου προβλήμτα με το σήμα Ελπίζω να σε βοήθησα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ThunderFox said: Παιδιά σήμερα πήρα τα κεντρικά στη Θεσ/νίκη κ μου είπαν οτι κινητό μου κρίθηκε αντικαταστέο... Οπότε γλιτώνω κ τις τυχόν γρατζουνιές:) Όσο για τον lupus_Hegemonia από οτι κατάλαβα θέλει τα υπέρ και τα κατά... Υπέρ ωραία οθόνη 16,7 εκατ. χρώματα εύκολα πλήκτρα για να γράφεις γρήγορα μην. δυνατός κ καθαρός ήχος εύχριστο μενού παίρνει εξωτερική μνήμη ράδιο/mp3 φτηνό άμεση σύνδεση με bluetooth/εύχρηστο λογισμικό 2 χρόνια εγγύηση Κατά έλλειψη φλας " PC suite/CD μικρή αυτονομία της μπαταρίας άσχημο design(αλλά δεν γίνετε στόχος κλοπής) πρέπει να κλειδώνεις χειροκίνητα το κινητό γιατί πατιέται το κουμπί της φωτογραφίας κ τρώως την μπαταρία σου προβλήμτα με το σήμα Ελπίζω να σε βοήθησα:DΦίλε ThunderFox μετά από 19 ημέρες και βάλε σου είπαν ότι το τηλ κρίθηκε προς αντικατάσταση?Εύχομαι να μη περάσεις αυτά που πέρασα εγώ.. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts