Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia to pira ki egw to kinito!! mou arese para poly, alla apogoiteftika entelws apo tin camera tou!! to 6111 pou eixa evgaze poly kalyteres fwtografies!!!!

mou vgazei aspres kathetes grammes!!! einai fysiologiko i exei kapoio provlima to kinito???

efxaristw

Η φωτογραφική του κινητού δεν είναι οτι καλύτερο, αλλά φυσικά οι άσπρες γραμμές δεν είναι φυσιολογικές. Αν στο κάνει και σε εξωτερικούς χώρους με καλό φωτισμό τότε να το πάς στο service (και καλά ξεμπερδέματα με την alpha c(l)opy...)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν έχω καταλάβει γιατί εμφανίζεται κατ' αυτό το τρόπο. :confused: Στο μενού "Μητρώο" --> "Μητρώο Μηνυμάτων" εμφανίζεται η εξής ένδειξη: "ΣΤΑΛΘΕΝΤΑ 551/553" και "ΛΗΦΘΕΝΤΑ 340/352". Γιατί υπάρχει αυτή η απόκλιση μεταξύ των 2 αριθμών για κάθε περίπτωση? :wacko:

Αν παρουμε ενα καινουργιο κινητο και στειλουμε ενα μηνυμα ανω των 160 χαρακτηρων, τοτε προφανως στο μητρωο θα γραψει: "Σταλθεντα 1/2". Πιθανον λοιπον, ο αριθμος μετα την καθετο, να αντικατοπτριζει το ποσα μηνυματα διακινηθηκαν με βαση το δικτυο, ενω ο πρωτος με βαση την συσκευη! :D
Quadra 660av

παιδιά ερώτηση.

Ένα αρχείο .avi πως μπορώ να το παίξω στο 6131? Η πώς μπορώ να το μετατρέψω και σε ποια μορφή για να το παίξει?

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Ένα αρχείο .avi πως μπορώ να το παίξω στο 6131? Η πώς μπορώ να το μετατρέψω και σε ποια μορφή για να το παίξει?

Δεν μπορείς να παίξεις avi στο 6131... βρες στο ίντερνετ και κατέβασε πρόγραμμα μετατροπής σαν το total video converter ;)

Κοιτάξτε τι ξέθαψα! Διαβάστε το 9ο σχόλιο περι αυτονομίας της μπαταρίας..

Πρέπει να πάρω καινούργια μπαταρία για να το κάνω;

Όχι, με την υπάρχουσα εννοεί. Ας το δοκιμάσουμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα (εκτός από...μερικά τηλεφωνήματα και sms!)

παιδια τι λεει το κινητο?ειναι καλο?σκευτομουν να το προτεινω..ειμαι αναμεσα σε αυτο και το 6233 το οποιο εχει και μνημη(64ΜΒ παραπανω και 2 mp καμερα)..

υπαρχει κατι το οποιο να ειναι <σπαστικο σε αυτο το κινητο>?

Η μπαταρία του...

Τόσο χάλια είναι η μπαταρία?

Το εχει συγγενικο μου πρόσωπο,γενικα σαν τηλ είναι παρα πολύ καλό,εχει εξαιρετική οθόνη,παρα πολύ καλό και ευχρηστο μενού,και καλό ήχο.

Καλησπέρα σε όλους! Πρώτή φορά χρησιμοποιώ το forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Nokia 6131. Πρόσφατα το απέκτησα και παρατηρώ ότι κατά τη συγγραφή των μηνυμάτων δυστυχώς για κάθε μήνυμα δέχεται μόνο 80 χαρακτήρες. Από εκεί και πέρα το χρεώνει ως διαφορετικό μήνυμα, μήπως γνωρίζει κάποιος πώς λύνεται αυτό το θέμα? Όσον αφορά στη μπαταρία πάντως ομολογώ ότι η διάρκειά της είναι αρκετά καλή τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ

Γειά σας Παιδες..

Εγω σκοπεύω να πάρω το 6131..Θα ήθελα να γράψετε κάποια Links για εφαρμογές παιχνίδια..και οτι συνεπάγετε περι του κινητού..Ευχαριστώ..

(+),(-) του κινητού.?

Αξιόπιστο..?

(+),(-) του κινητού.?

Αξιόπιστο..?

Διάβασε όλο το τόπικ και θα σου λυθούν οι απορίες.

se liges meres tha to agorasw.thelete na moy peite ta yper kai ta kata kai an vasika mporei na traviksei tis epafes mou apo to outlook?efxaristw

Ναι μπορείς να περάσεις τις επαφές σου από το Outlook με τη βοήθεια του Nokia PC Suite.

Καλησπέρα παίδες! Μπορεί να μου πει κανένας πόσα μυνήματα χωράει το κινητό? Με ενδιαφέρουν μόνο sms και όχι mms. Η μνήμη του τηλεφώνου είναι δυναμική ή όχι? Πόση μνήμη έχει διαθέσιμη στον χρήστη?

Ευχαριστώ πολύ...

Καλησπέρα παίδες! Μπορεί να μου πει κανένας πόσα μυνήματα χωράει το κινητό? Με ενδιαφέρουν μόνο sms και όχι mms. Η μνήμη του τηλεφώνου είναι δυναμική ή όχι? Πόση μνήμη έχει διαθέσιμη στον χρήστη?

Ευχαριστώ πολύ...

Η βασική μνήμη του τηλεφώνου είναι περίπου 11ΜΒ. Δηλαδή ίσα-ίσα για 2-3 βιντεάκια και μερικές φωτογραφίες. Στην ίδια μνήμη κατανέμονται και τα γραπτά μηνύματα. Η προσωπική μου συμβουλή είναι να του βάλεις μια microSD card γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς σχεδόν καμία από τις δυνατότητητες της συσκευής και να φορτώσεις εκεί όλα σου τα δεδομένα απροβλημάτιστα. Υπάρχουν διάφορες χωρητικότητες όπως 256ΜΒ, 512ΜΒ, 1giga, 2giga. Εγώ συγκεκριμένα χρησημοποιώ μια 256 και είναι επαρκώς ικανοποιητική για τη χρήση που του κάνω. Για να επιστρέψουμε τώρα στην αρχική μνήμη όπως σου είπα και πιο πριν εκεί κατανέμονται και τα γραπτά μηνύματα. Λόγω της σχεδόν μηδαμηνής έκτασης που καταλαμβάνει ένα sms ο αριθμός που χωράει είναι αρκετά μεγάλος.

Για να βοηθηθείς εδώ υπάρχει και μια παρουσίαση του 6131 που πιστεύω ότι θα σου λύσει αρκετές απορίες:

http://www.myphone.gr/devices/preview-205.html

και γιατι καποιος να παρει το 6131 και να παρει κ εξτρα μνημη ενω με περιπου τα ιδια λευτα παιρνει το 6233 που εχει κ μνημη κ καλυτερα χαρακτηριστικα..???

και γιατι καποιος να παρει το 6131 και να παρει κ εξτρα μνημη ενω με περιπου τα ιδια λευτα παιρνει το 6233 που εχει κ μνημη κ καλυτερα χαρακτηριστικα..???

Εντάξει, κοίτα γούστα είναι αυτά. Άλλωστε όταν το αγόρασα ήξερα ότι το 6233 υπερτερει σε κάποια χαρακτηριστικά, αλλά δεν ήθελα για άλλη μια φορά συσκευή με candybar σχεδιασμό και το 6131 προσφέρει ίσως τον καλύτερο clamshell σχεδιασμό και αίσθηση από τις περισσότερες αντίστοιχες σσκευές σε επίπεδο τιμής - χαρακτηριστικών.

Αν έπρεπε να διαλέξω αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα διάλεγα χωρίς πολλή σκέψη το 6131. Είναι πανέμορφο τηλέφωνο. Το μόνο ουσιαστικό μειονεκτήμα που έχει είναι η αυτονομία του. Και προσωπικά με προβληματίζει λίγο και το κουμπάκι που "πετάει" την οθόνη.

δηλαδη το επιλεξατε καθαρα και μονο για να <φυγετε> απο τα συνηθισμένα candybar και τιποτα παραπανω..αν ναι,οκ δεκτο και το καταλαβαινω :)