Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως στην πλευρά που έχει τα πλήκτρα της αυξομείωσης της έντασης αν το πιέσεις, τρίζει λίγο. Συμβαίνει σε όλους ή είναι μόνο το δικό μου;

EDIT: Δεν ξέρω τι γίνεται... Το πίεζα, το πίεζα εκεί που σας είπα ότι τρίζει και πλέον έχει πάψει να το κάνει...! Δεν μπορώ να καταλάβω, όχι ότι με πειράζει, ίσα ίσα... :)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τις επαφές; Τις έχω σε greeklish και είτε στα ελληνικά προσπαθώ να βρω μια επαφή είτε στα αγγλικά σε ορισμένα γράμματα δε βρίσκει τίποτα, π.χ. στο Κ όταν θέλω ας πούμε να βρω το Kwstas είτε με ελληνικά το βάζω είτε αγγλικά για να ψάξει μου γράφει (κανένα)... Έχει κανείς καμιά ιδέα να με βοηθήσει;;;

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τις επαφές; Τις έχω σε greeklish και είτε στα ελληνικά προσπαθώ να βρω μια επαφή είτε στα αγγλικά σε ορισμένα γράμματα δε βρίσκει τίποτα, π.χ. στο Κ όταν θέλω ας πούμε να βρω το Kwstas είτε με ελληνικά το βάζω είτε αγγλικά για να ψάξει μου γράφει (κανένα)... Έχει κανείς καμιά ιδέα να με βοηθήσει;;;

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ΝΟΚΙΑ με καινούριο λογισμικό. Θα σου συνιστούσα να τις μετατρέψεις σε Ελληνικά για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση.

ΟΚ, ευχαριστώ teitzis.

Το χρησιμοποιώ περίπου ένα 24ώρο τώρα (και λίγο λιγότερο) από τη στιγμη που το φόρτισα και η μπαταρία έχει μείνει η μισή. Έχω κάνει πολύ λίγα τηλεφωνήματα, έχω μιλήσει σύνολο 6μιση λεπτά, έχω στείλει και έχω λάβει λίγα μηνύματα και εντάξει το πειράζω/ψάχνω πολύ ώρα. Μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο, περιήγηση στο μενού κάνω για να το μάθω. Α! Το είχα κλειστό για περίπου 9 με 10 ώρες κιόλας! Δεν έχει πέσει πάρα πολύ η μπαταρία για τόσο λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει; (Αλήθεια, βγαίνει μεγαλύτερης ισχύος μπαταρία για αυτό το κινητό; )

Ξέρει κανείς που θα βρω σχετικά φτηνά ακουστικα για το 6131 που να έχουν μουσικό μενού?

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Ξέρει κανείς που θα βρω σχετικά φτηνά ακουστικα για το 6131 που να έχουν μουσικό μενού?

Στα βάζω με σειρά τιμής από το φτηνότερο στο ακριβότερο:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=891657

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=755249

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=891673

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=891940

Εγώ θέλω κάτι σαν το τελευταίο αλλά αυτό δεν είναι συμβατό με 6131; ή κάνω λάθος;

Κοίτα τώρα τι γίνεται με το συγκεκριμένο, στη συμβατότητα δείνει ότι δεν ταιριάζει με το 6131, όμως έχει την ίδια υποδοχή. Πιθανό να υπάρξει δυσλειτουργία στο χειρισμό των ΜΡ3

δηλαδή;:confused:

Δηλαδή πολύ απλά, η υποδοχή του HF ενώ ταιριάζει στο τηλέφωνο στα χαρακτηριστικά του δείχνει ότι δεν έχει συμβατότητα με αυτό.

Πάντως στην πλευρά που έχει τα πλήκτρα της αυξομείωσης της έντασης αν το πιέσεις, τρίζει λίγο. Συμβαίνει σε όλους ή είναι μόνο το δικό μου;

EDIT: Δεν ξέρω τι γίνεται... Το πίεζα, το πίεζα εκεί που σας είπα ότι τρίζει και πλέον έχει πάψει να το κάνει...! Δεν μπορώ να καταλάβω, όχι ότι με πειράζει, ίσα ίσα... :)

Τελικά το κινητό μου πρέπει να είναι στοιχειωμένο... Το πρωί που το άνοιξα παρατήρησα πως πάλι είχε αυτό το τρίξιμο στην πλευρά των πλήκτρων της έντασης, άρχισα πάλι να το πειράζω/πιέζω και μετά από κανά 5λεπτο εξαφανίστηκε πάλι το τρίξιμο...

Mε αφορμή την αναφορά για την οικονομία της μπαταρίας,και επειδή είμαι νέος χρήστης:

1) Πέρα απο τα γνωστά στους περισσότερους,για τη χρήση της κάμερας,αναπαραγωγή βίντεο,χρήση ραδιοφώνου,κλπ.που σίγουρα επιβαρύνουν την μπαταρία,υπάρχει link του myphone παλαιότερης αναφοράς με γενικές οδηγίες για την οικονομία στην μπαταρία?

Αν όχι ας γράψει κάποιος κάποια μυστικά οικονομίας που μπορεί να μην ξέρουμε οι καινούριοι.

2) Συγκεκριμένα για το 6131,και στη λειτουργία "ενεργής αναμονής" καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια?(απλά με μπερδεύει αυτό το... "ενεργής") Ή πρόκειται απλά-όπως κατάλαβα-για μια έξτρα δυνατότητα για δημιουργία ενός προσωπικού μενού του χρήστη?

3) Επειδή το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα κυρίως για να δω αν έχω κλήση ή sms,πότε καταναλώνει περισσότερη ενέργεια,αν το αφήνω ανοικτό για 12 ώρες συνεχόμενα, ή κλειστό, με άνοιγμα-κλείσιμο πχ κάθε 1 ώρα? Δηλαδή η καταν.ενέργεια έιναι περισσότερη σε ένα άνοιγμα-κλείσιμο(λόγω του οτι αναγκάζεται να αναζητά το δίκτυο,και οτι άλλο συμβαίνει κατα το άνοιγμα) απο την απλή αναμονή μιας ώρας?

4)Και κάτι άσχετο με την μπαταρία, για το hands-free:Με τοποθετημένο το hands-free, με κάλεσαν,άκουγα απο τα ακουστικά τι μου έλεγαν,αλλά δεν με άκουγαν αυτοί,παρόλο που μιλούσα στο μικρόφωνο.Μήπως δεν έκανα κάποια ρύθμιση?

Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει?

Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει?

Με όλο το σεβασμό τα 2) και 3) είναι ανόητες ερωτήσεις. :blink: Θυμίζουν ερωτήσεις άσχετων που πάνε ν' αγοράσουν αυτοκίνητο: "δηλαδή αν το πηγαίνω στην ανηφόρα θα καίει περισσότερο;", "αν σταματάω κάπου να σβήνω ή όχι τη μηχανή μήπως κάψει κανα λίτρο παραπάνω;". :X Παιδιά συνέλθετε κινητό αγοράζετε, όχι οικόπεδο, ούτε σπίτι. :mad: Τέτοιες παντόφλες θα πηγαίνετε να ρωτάτε στους Γερμανούς και στα Πλαίσια, θα ζαλίζετε τα αρ****ια των πωλητών και μετά λέτε "δεν μ' εξυπηρέτησαν σωστά μούχουχου...." :cry:

Όσον αφορά τις μπαταρίες (1) δες σχετικά εδώ:

http://www.myphone.gr/library/article-9.html

Τώρα όσον αφορά το 4) το πιθανότερο είναι να φταίει το H/F (εντάξει δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά..!:p )

Με την δυσλειτουργία τι γίνεται;:blink:

Τι να γίνει; :blink: Απλά δε δουλεύει σωστά...:wacko:

1) Μπορούμε να βάλουμε ήχο όταν έρχεται μια αναφορά παράδοσης; Να κάνει δηλαδή όπως ένα εισερχόμενο μήνυμα;

2) Τελικά ξέρουμε αν βγαίνει μεγαλύτερης ισχύος μπαταρία από αυτή που φοράει το κινητό;

1) Μπορούμε να βάλουμε ήχο όταν έρχεται μια αναφορά παράδοσης; Να κάνει δηλαδή όπως ένα εισερχόμενο μήνυμα;

Οχι δυστυχως :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πάντως εμένα μου φαίνεται οτι τρώει περισσότερη μπαταρία άμα το κλείσεις κ το ανοίξεις το πρωί! Όταν το αφήνω ανοικτό τρώει λιγότερη μπαταρία:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με όλο το σεβασμό τα 2) και 3) είναι ανόητες ερωτήσεις. :blink: Θυμίζουν ερωτήσεις άσχετων που πάνε ν' αγοράσουν αυτοκίνητο: "δηλαδή αν το πηγαίνω στην ανηφόρα θα καίει περισσότερο;", "αν σταματάω κάπου να σβήνω ή όχι τη μηχανή μήπως κάψει κανα λίτρο παραπάνω;". :X Παιδιά συνέλθετε κινητό αγοράζετε, όχι οικόπεδο, ούτε σπίτι. :mad: Τέτοιες παντόφλες θα πηγαίνετε να ρωτάτε στους Γερμανούς και στα Πλαίσια, θα ζαλίζετε τα αρ****ια των πωλητών και μετά λέτε "δεν μ' εξυπηρέτησαν σωστά μούχουχου...." :cry:

Όσον αφορά τις μπαταρίες (1) δες σχετικά εδώ:

http://www.myphone.gr/library/article-9.html

Τώρα όσον αφορά το 4) το πιθανότερο είναι να φταίει το H/F (εντάξει δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά..!:p )

Καλησπέρα.Φίλε μου για το link για τις μπαταρίες,σε ευχαριστώ,με βοήθησε αρκετά.;)

Για το 2) και 3) Ο.Κ. ας μην ανοίξουμε κουβέντα για το σε ποια χώρα ζούμε,και τι κατοίκους έχει.Απλά να σου πω οτι:

α)στην... Ευρώπη θεωρούνται αυτονόητα ερωτήματα ενός συνηθισμένου καταναλωτή,και,

β)ανάλογα με την αγοραστική δύναμη κάποιου,για κάποιο προιόν,εξαντλεί το ενδιαφέρον του για τις δυνατότητες του προιόντος.-π.χ.Αν το μηνιαίο μου εισόδημα είναι 3000 ευρώ,παίρνω κάθε 3 χρόνια καινούριο αυτοκίνητο(μιας και σύγκρινες την κατανάλωση βενζίνης με τη μπαταρία του κινητού) και δεν ρωτάω και πόσο καίει. Αν το εισόδ.είναι 400 ευρώ, παίρνω ένα μεταχειρισμένο 1000άρι,που το κρατάω 15 χρόνια.

Όλα αυτά φυσικά,χωρίς διάθεση παρεξήγησης...:)

Πάντως,για να επανέλθω στα ερώτήματα,φαίνεται πως κατα το άνοιγμα-κλείσιμο,με την εύρεση του δικτύου,και την επικοινωνία με την κυψέλη,πράγματι φαίνεται να επιβαρύνεται περισσότερο η μπαταρία,απο την απλή αναμονή π.χ. μιας ώρας.

Όσο για την "ενεργή αναμονή" ας απαντήσει κάποιος που έχει συσκευή με αυτή την επιλογή στο μενού.

Καλησπέρα.Φίλε μου για το link για τις μπαταρίες,σε ευχαριστώ,με βοήθησε αρκετά.;)

Για το 2) και 3) Ο.Κ. ας μην ανοίξουμε κουβέντα για το σε ποια χώρα ζούμε,και τι κατοίκους έχει.Απλά να σου πω οτι:

α)στην... Ευρώπη θεωρούνται αυτονόητα ερωτήματα ενός συνηθισμένου καταναλωτή,και,

β)ανάλογα με την αγοραστική δύναμη κάποιου,για κάποιο προιόν,εξαντλεί το ενδιαφέρον του για τις δυνατότητες του προιόντος.-π.χ.Αν το μηνιαίο μου εισόδημα είναι 3000 ευρώ,παίρνω κάθε 3 χρόνια καινούριο αυτοκίνητο(μιας και σύγκρινες την κατανάλωση βενζίνης με τη μπαταρία του κινητού) και δεν ρωτάω και πόσο καίει. Αν το εισόδ.είναι 400 ευρώ, παίρνω ένα μεταχειρισμένο 1000άρι,που το κρατάω 15 χρόνια.

Όλα αυτά φυσικά,χωρίς διάθεση παρεξήγησης...:)

Πάντως,για να επανέλθω στα ερώτήματα,φαίνεται πως κατα το άνοιγμα-κλείσιμο,με την εύρεση του δικτύου,και την επικοινωνία με την κυψέλη,πράγματι φαίνεται να επιβαρύνεται περισσότερο η μπαταρία,απο την απλή αναμονή π.χ. μιας ώρας.

Όσο για την "ενεργή αναμονή" ας απαντήσει κάποιος που έχει συσκευή με αυτή την επιλογή στο μενού.

Κοίταξε, δεν τοποθετείσαι λάθος. Το αντίθετο μάλιστα. Όταν όμως εδώ πάσχουμε από τα στοιχειώδη service από τις αντιπροσωπείες έχουμε χρόνια μέχρι να ψάχνουμε...αυτονομίες! Κι εγώ στη δεύτερη κατηγορία ανήκω και ειλικρινά τόσο το έχω κρατήσει το 1400άρι το δικό μου... Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό "ανόητες" τον ανακαλώ. Αλλά κάποια ερωτήματα καμιά φορά δύσκολα βρίσκουν απάντηση και από τους πλέον ειδικούς. Κλείνοντας να σου σημειώσω τα εξής:

1. Το δικό μου το αφήνω ανοιχτό 24/7 και φόρτιση κάθε 1 1/2 μέρα.

2. Η Ενεργή Αναμονή εξοικονομεί κάπως τη μπαταρία, αλλά μη φανταστείς και πολλά πράγματα.

3. Όσον αφορά τη επιλογή φορέα δικτύου καλό είναι να το έχεις στη χειροκίνητη επιλογή (Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Επιλογή Φορέα - Μη Αυτόματη) και συνεχώς ανοιχτό. Όταν δεν έχει σήμα, απλά σου βγάζει το μήνυμα "επιλέξτε φορέα δικτύου". Στη προκειμένη περίπτωση δεν κάνεις τίποτα, απλά περιμένεις να επανέλθει σε σημείο λήψης.

Εσύ νομίζω είπες αν είναι καλύτερο να το κλεινεις κ να μην το αφήνεις ανοικτο. τελοσπάντων εγώ λέω να μην το κλείνεις ποτέ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε teitzis σ'ευχαριστώ και συμφωνώ για την αυτονομία.:)

Για την επιλογή "ενεργή αναμονή" πάντως ούτως ή άλλως δεν είναι πιστεύω πρακτική,αφού χάνεις τις επιλογές "πάνω" και "κάτω" του κεντρικού πλήκτρου,που είναι πιο πρακτικό...

Και κάτι άλλο:

Mόλις έβαλα κάρτα μνήμης.Που υπάρχει επιλογή για να επιλέξω την κάρτα για τις λήψεις που κάνω με bluetooth και υπέρυθρες?(δηλ. να πηγαίνουν τα αρχεία κατευθείαν στην κάρτα και όχι στη μνήμη του κινητού).