tayros Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Ίδιο thread εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=99670&highlight=iPAQ+hw6915+Messenger :) oraia i paralia tou tsoutsoura!vlepeis mano kai ego apo irakleio kentro eimai! asxeta twra me tin kriti epsaxna apegnosmena ena thread gia to 6915 kai den evgaze tipota!:confused: mono kai mono gia ayto ton logo to ksekinisa! ti na po!:O an thelete katargiste opoio apo ta 2 thelete na grafoume se ena! Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 oraia i paralia tou tsoutsoura!vlepeis mano kai ego apo irakleio kentro eimai! asxeta twra me tin kriti epsaxna apegnosmena ena thread gia to 6915 kai den evgaze tipota!:confused: mono kai mono gia ayto ton logo to ksekinisa! ti na po!:O an thelete katargiste opoio apo ta 2 thelete na grafoume se ena! Και δεν τα τα κάνουμε ένα; Παρακαλώ να γίνουν merge! Γαμώ η παραλία όπως και ο Τσούτσουρας! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ok kanena provlima mano!:) esi exeis dei apo konta to hp 6915? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Το 6915 είναι ακριβώς ίδιο με το 6515 ...... @tayros μάλλον εννοείς για το 6915 .... γιατί το 6515 δεν φόρτωνε destinator pn. Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Το 6915 είναι ακριβώς ίδιο με το 6515 ...... @tayros μάλλον εννοείς για το 6915 .... γιατί το 6515 δεν φόρτωνε destinator pn. nai vaivea to 6915 enoousa! kserw oti gia to 6515 exei vgei mia sygekrimeni version gia to destinator!;) Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Review: http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=286 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 παρα πολυ καλο μηχανημα και γρηγορο.αν ειχε radio και καλυτερη καμερα θα ητα τελειο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Καλημερα .Με αυτο το μηχανημα τι γινεται βρε παιδια δε βλεπω να εχετε ασχοληθει.Εχει τα ιδια προβληματα με το 6515 με το τομ τομ.η ολα λειτουργουν καλα? μπαινει κανονικα το destinator .Με την τετραγωνη οθονη τι γινεται εχει προβλημα για την εμφανιση αυτον τον παραθυρων ? Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Καλημερα .Με αυτο το μηχανημα τι γινεται βρε παιδια δε βλεπω να εχετε ασχοληθει.Εχει τα ιδια προβληματα με το 6515 με το τομ τομ.η ολα λειτουργουν καλα? μπαινει κανονικα το destinator .Με την τετραγωνη οθονη τι γινεται εχει προβλημα για την εμφανιση αυτον τον παραθυρων ? Destinator λειτουργει αψογα, οπως επισης και το tom tom.Εφαρμογες υπαρχουν παρα πολλες, οι περισσοτερες δηλαδη κανουν μια χαρα,στα παιχνιδια ισως συναντησεις καποιο προβλημα, αν και σιγα σιγα βγαζουν και για 240χ240.Τα περισσοτερα προβληματα που ειχε το 6515 εχουν λυθει στο 6915.Αλλος επεξεργαστης και πολυ πιο γρηγορος, αλλο λειτουργικο, περισσοτερη μνημη.Το μηχανακι φυσαει εχω να πω.Ακομα και την ωρα που κανει boot (σε σχεση με ενα qtek 9000) κανει τον μισο χρονο να ξεκινησει.Εχω παθει πλακα μαζι του.Και το gps αψογο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Destinator λειτουργει αψογα, οπως επισης και το tom tom.Εφαρμογες υπαρχουν παρα πολλες, οι περισσοτερες δηλαδη κανουν μια χαρα,στα παιχνιδια ισως συναντησεις καποιο προβλημα, αν και σιγα σιγα βγαζουν και για 240χ240.Τα περισσοτερα προβληματα που ειχε το 6515 εχουν λυθει στο 6915.Αλλος επεξεργαστης και πολυ πιο γρηγορος, αλλο λειτουργικο, περισσοτερη μνημη.Το μηχανακι φυσαει εχω να πω.Ακομα και την ωρα που κανει boot (σε σχεση με ενα qtek 9000) κανει τον μισο χρονο να ξεκινησει.Εχω παθει πλακα μαζι του.Και το gps αψογο. Μην ξεχνάμε ότι έχει οθόνη 240χ240 και το 9000 έχει 640χ480. Και η ανάλυση της οθόνης παίζει ρόλο στην ταχύτητα της συσκευής. :) Review: http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,50869&sid=5c6399d644dfa857fa644fcc42ab8282 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Μην ξεχνάμε ότι έχει οθόνη 240χ240 και το 9000 έχει 640χ480. Και η ανάλυση της οθόνης παίζει ρόλο στην ταχύτητα της συσκευής. :) Στο ξεκινημα (boot) δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Δηλαδη φιλε babis αγοραζοντας το 6915 και destinator μπορω κατευθειαν να το λειτουργησω απροσκοπτα?? Εγω θυμαμαι κατι προβληματα που ελεγαν οτι επεμβαινει το τομ τομ και στο μπερδευει γιατι απο οσο γνωριζω το τομ τομ δεν λειτουργει στην ελλαδα. Τωρα με το θεμα της αναλυσης δεν εχω κανενα προβλημα με το dest και γενικα χρησιμα αλλα προγραματα (χωρις να σου αναφερω πχ προγραματα ) απλα γενικα! Τωρα τα παιχνιδια τα βαζω σε τελευταια μοιρα!!! Σε ελληνικη εκδοση βγαινει κατι που δεν ξερω??? Ειναι ολα κομπλε για να γραψω μηνυματα κτλ κτλ Σε ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω απαντηση.Ειμαι μπερδεμενος αναμεσα σε μιο α701 και το 6915 Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Το μηχανακι φυσαει εχω να πω.Ακομα και την ωρα που κανει boot (σε σχεση με ενα qtek 9000) κανει τον μισο χρονο να ξεκινησει.Εχω παθει πλακα μαζι του.Και το gps αψογο. ...Αν έπαιζε σωστά και το BT και η Camera, θα ήταν μια χαρά... Για να λειτουργήσουν, πρέπει να έχει regional settings Αγγλικά (!). Αλλιώς, η camera λειτουργεί μόνο μετά από soft reset (και για μία φορά), ενώ το bt παίζει κι αυτό μία φορά (μετά δεν γίνεται disable, μένει στο busy). Αν τώρα γυρίσεις στα αγγλικά τα regional settings, τότε το Destinator δεν εμφανίζει ελληνικά. :mad::mad::mad: Φυσικά ο τεχνικός της HP δεν ήξερε τίποτα :!: Περιμένω απάντηση από το support τους. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Δηλαδη φιλε babis αγοραζοντας το 6915 και destinator μπορω κατευθειαν να το λειτουργησω απροσκοπτα?? Εγω θυμαμαι κατι προβληματα που ελεγαν οτι επεμβαινει το τομ τομ και στο μπερδευει γιατι απο οσο γνωριζω το τομ τομ δεν λειτουργει στην ελλαδα. Τωρα με το θεμα της αναλυσης δεν εχω κανενα προβλημα με το dest και γενικα χρησιμα αλλα προγραματα (χωρις να σου αναφερω πχ προγραματα ) απλα γενικα! Ως GPS λειτουργεί άψογα. Το destinator (pn) παίζει μια χαρά. Η λήψη του 10 φορές καλύτερη από Garmin & Magellan handhelds των 600 ευρώ ;) Ένα μικρό bug είναι ότι δεν φαίνονται μερικά πλήκτρα (νομίζω ότι ήδη κυκλοφορεί official patch). Σε ελληνικη εκδοση βγαινει κατι που δεν ξερω??? Ειναι ολα κομπλε για να γραψω μηνυματα κτλ κτλ Δεν υπάρχει ελληνική έκδοση. Διαβάζει ελληνικά, αλλά για να γράψεις θα χρειαστείς software. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Εγω εχω βαλει το αεκ map και ολα οκ με τα ελληνικα.Ολα τα υπολοιπα gps-destinator-i go δουλευουν μια χαρα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaf Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Εγω εχω βαλει το αεκ map και ολα οκ με τα ελληνικα.Ολα τα υπολοιπα gps-destinator-i go δουλευουν μια χαρα. Συγνώμη, μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το software για Ελληνικά, γιατί δεν μπορώ να γράψω στα Ελληνικά πουθενά (ούτε στις Επαφές). Παράθεση Φώτης http://ofotis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Συγνώμη, μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το software για Ελληνικά, γιατί δεν μπορώ να γράψω στα Ελληνικά πουθενά (ούτε στις Επαφές). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1026137#post1026137 και δες ελληνικα σε wm5 ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaf Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Ευχαριστώ ΠΟΛΥ babis για την άμεση και ουσιαστική απάντηση. Παράθεση Φώτης http://ofotis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπέρα σας, έχω εγκαταστήσει το Destinator Pn και μετά απο μερικές χρήσεις δεν βρίσκει πλέον το GPS, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπέρα σας, έχω εγκαταστήσει το Destinator Pn και μετά απο μερικές χρήσεις δεν βρίσκει πλέον το GPS, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ! Δες στις ρυθμίσεις του destinator αν είναι com7, 57600... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Δες στις ρυθμίσεις του destinator αν είναι com7, 57600... Αυτές τις ρυθμίσεις έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Review: http://www.mobilemag.ch/?act=tests&id=26502 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Review: http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=6885&CAI=2108 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είμαι και εγώ από χθες ένας ευτυχής κάτοχος του hp 6915. Θέλω να ρωτήσω γιατί το tom tom δεν βρίσκει το gps μου λέει ότι ψάχνει. Πρέπει να το αφήσω πολύ ώρα? Επίσης πρέπει να πάρω μόνο την έκδοση του destinator 6515? Κάτι μου έλεγαν στο πλαίσιο ότι η έκδοση αυτή είανιγ αι το 6515 και όχι για το 6915 και τους έλεγα ότι έχουν ίδια οθόνη και δεν ήξεραν τι να πουν. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είμαι και εγώ από χθες ένας ευτυχής κάτοχος του hp 6915. Θέλω να ρωτήσω γιατί το tom tom δεν βρίσκει το gps μου λέει ότι ψάχνει. Πρέπει να το αφήσω πολύ ώρα? Επίσης πρέπει να πάρω μόνο την έκδοση του destinator 6515? Κάτι μου έλεγαν στο πλαίσιο ότι η έκδοση αυτή είανιγ αι το 6515 και όχι για το 6915 και τους έλεγα ότι έχουν ίδια οθόνη και δεν ήξεραν τι να πουν. Ευχαριστώ πολύ. Προτιμησε το destinator 6. Για το tom tom εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts