Jump to content

tsaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsaf

  • Ημ. Γέννησης 22/06/1953

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tsaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είχα καιρό να μπω εδώ, λόγω http://lista-email.blogspot.com Από ότι κατάλαβα, προγραμματίζουν συνήθως να σταματάει ο ανελκυστήρας αυτόματα, όταν συμπληρώσει π.χ. 3.000 διαδρομές ("κούρσες"), οπότε τους "έχεις ανάγκη" και τους καλείς για επιδιόρθωση της "βλάβης". Το υποψιαζόμουν, γιατί σταματούσε χωρίς λόγο και δεν ξαναλειτουργούσε, παρ' όλο που έκαμνα σχολαστικά όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες (τρέχοντας συνήθως λόγω ξαφνικών τηλεφωνημάτων των ενοίκων). Το παρακολούθησα το θέμα, καταγράφοντας ημερομηνίες επισκέψεων και αποκλίσεις (στο ερασιτεχνικό πρόγραμμα που έκανα για τα κοινόχρηστα: http://dorean-free.blogspot.com) και απαίτησα να αφαιρέσει τον προγραμματισμό για τις "κούρσες".
  2. ΦΕΚ 2604 τεύχος β', Αριθμ. οικ. Φ.Α/9.2/OIK. 28425/22-12-2008 (http://dorean-free.blogspot.com) Άρθρο 4...Παράγραφος 4. ... β) Για ανελκυστήρες εγκατεστημένους σε πολυκατοικίες και σε ξενοδοχεία μέχρι 200 κλίνες ανεξαρτήτως στάσεων και ορόφων, κάθε σαράντα πέντε (45) ημέρες. ... Άρθρο 5...Παράγραφος 4. Κάθε κινητό συνεργείο μπορεί να πραγματοποιεί την συντήρηση μέχρι διακοσίων σαράντα (240) ανελκυστήρων. ... Είμαι Διαχειριστής σε 3 πολυκατοικίες 3ετίας. Στη μια που μένω έκανα νέα συμφωνία πριν 15 μήνες και πληρώνουμε αντί 12*55€ μόνο 6*55€ συμπεριλαμβανομένων των τυχόν εκτάκτων επισκέψεων. Στις άλλες 2, με αφορμή εμένα (πριν τις αναλάβω), έκαναν νέα συμφωνία και πληρώνουν αντί 12*50€ μόνο 8*50€ χωρίς να περιλαμβάνονται οι έκτακτες επισκέψεις, (τις οποίες μηδένισα σχεδόν όταν ανέλαβα, αφού του ζήτησα να αφαιρέσει τη φραγή για τις "κούρσες"). Βέβαια η διαπραγμάτευση ήταν πολύ σκληρή και επικοινώνησα με πάρα πολλούς από τον Σύνδεσμό τους και δεν δεχόταν κανείς κάτω από 12 συντηρήσεις το χρόνο. Επικαλέστηκα το Σύνδεσμό τους και την ανωτέρω Κοινή Υπουργική Απόφαση που τους διπλασίασε τους ανελκυστήρες από 120 σε 240 και μείωσε μόνο κατά 33% τις επισκέψεις από 12 σε 8 και άρα έχουν τη δυνατότητα αύξησης του τζίρου τους κατά 33% εν μέσω κρίσης, οπότε η εμμονή τους καθιστά ιδιαιτέρως επαχθή, προκλητική και άδικη τη συμφωνία.
  3. Από τότε που ανακάλυψα και πήρα αμέσως το 1ο "κινητό" που βγήκε με WiFi, το Qtek-2020i, για Email, RSS, Internet Banking, Blog, Αναζήτηση πληροφοριών, Skype, MSN κλπ. Πάντα όμως μέσω WiFi στο σπίτι, στο κέντρο της περιοχής που μένω ή οπουδήποτε υπάρχει ελεύθερο WiFi. http://dorean-free.blogspot.com/2008/12/free-wifi.html
  4. -Γιώργο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τον κόπο που έκανες να δεις την προσπάθειά μου και να κάνεις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. -Το ερασιτεχνικό οφείλεται στο ότι είμαι ερασιτέχνης, (σχολαστικός και τελειομανής δυστυχώς) και δεν είναι φτιαγμένο με κάποια γλώσσα προγραμματισμού ή έστω στην Access. -Θα ήθελα τη γνώμη σου, για το τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την εμφάνιση και για να γίνει πιο ευνόητο. -Ομολογώ ότι αρχικά, την αξία του πετρελαίου που κάηκε, την υπολόγιζα και με τους 2 τρόπους, (για έλεγχο), χρησιμοποιόντας τον τρόπο που και εσύ προτείνεις. Αργότερα όμως κατέληξα στον Μέσο Όρο, επειδή δεν έβλεπα κάποιο νομικό ή ηθικό θέμα και επειδή είχα πρόβλημα με τον άλλο τρόπο στον αυτόματο εντοπισμό των αντίστοιχων τιμών σε περιπτώσεις που δεν υπήρχε νέα αγορά αλλά έπρεπε να βγάλω νέα κοινόχρηστα. Άλλωστε σαν Διαχειριστής (όπως φαίνεται και από την Καρτέλα με το Ταμείο), οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να παραδώσω τη Διαχείριση, θα πρέπει να παραδώσω το υπόλοιπο του Ταμείου σύν το Αποθεματικό που έχουν πληρώσει μείον τα Κοινόχρηστα που δεν πληρώθηκαν ακόμη και μείον την αξία του πετρελαίου που δεν κάηκε και μου οφείλουν οι ένοικοι. Άρα έχουμε πλήρη και ξεκάθαρη οικονομική τακτοποίηση. Τέλος οι 2 τρόποι έχουν στιγμιαία διαφορά επιβάρυνσης ή μείωσης ανά ένοικο, περίπου 2-3 €.
  5. Είχα και εγώ σχετικό προβληματισμό, όταν με έβγαλαν Διαχειριστή και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, τελικά έφτιαξα ένα Ερασιτεχνικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ Πολυκατοικίας σε Excel-2007, για Υπολογισμό-Εκτύπωση Κοινοχρήστων, παρακολούθηση Ταμείου Διαχείρισης κλπ, πλήρως παραμετροποιήσιμο και έβαλα οδηγίες στη διεύθυνση: http://dorean-free.blogspot.com για όποιον ενδιαφέρεται να το κατεβάσει και να το χρησιμοποιήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Αν το χρειαστείτε και σας εξυπηρετήσει, περιμένω προτάσεις και παρατηρήσεις.
  6. Καλημέρα & ΧΡΟΝΙΑ Π Ο Λ Λ Α με ΥΓΕΙΑ. Έχω το Jetspeed-520i & είχα Conn-x 1 Mbit. Ζήτησα από το 134 αναβάθμιση στα 4 Mbit, αλλά επί 3 μέρες (από τότε που ξεκίνησαν την αλλαγή) δεν έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Βέβαια θα μου στείλουν Νέο μόντεμ, σε καμιά εβδομάδα, αλλά μήπως γίνεται με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ έστω σε χαμηλότερη ταχύτητα ; Ευχαριστώ ούτως ή άλλως.
  7. Γιατί δεν δοκιμάζεις καλύτερα να ενεργοποιήσεις την Αδρανοποίηση, για να γλυτώσεις τις καθυστερήσεις Ανοίγματος & Κλεισίματος ; (Πίνακας Ελέγχου, Επιλογές Ενέργειας, Αδρανοποίηση, Ενεργοποίηση Αδρανοποίησης.) ...Διαπλεκόμενος !
  8. Εγώ τον είδα τον καθρέφτη, αλλά δεν δείχνει καθαρά το είδωλο. Φιλικά, ο ...Διαπλεκόμενος !
  9. Και εγώ διάβασα στο RAM Οκτωβρίου 2006 (σελίδα 198) για την επιτάχυνση στο Άνοιγμα & στο Κλείσιμο ΗΥ με XP. Αν δεν το βρεις, θα το σκανάρω και θα σου το στείλω. Φιλικά, ο ...Διαπλεκόμενος !
  10. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ babis για την άμεση και ουσιαστική απάντηση.
  11. Συγνώμη, μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το software για Ελληνικά, γιατί δεν μπορώ να γράψω στα Ελληνικά πουθενά (ούτε στις Επαφές).
  12. http://www.clubpocketpc.gr/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=23&page=1
  13. Συγνώμη, είχα αποφασίσει να πάρω το S-100 μαζί με κάρτα WiFi & τώρα έμαθα για το 2020i & μπερδεύτηκα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
×
×
  • Create New...