Scottas Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Mporei na to parei alla meta na kanei debrand!!! Alla sigoura an pa8ei kati meta to tilefwno vgainei ektos egiisis!!!:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ευχαριστω ολους τους φιλους για τις αμεσες απαντησεις τους .... Δεν εχω αποφασισει ακομα μεταξυ αυτου και του Toshiba 705 .... :wacko: Το κινητο το θελω μόνο για χρηση με αυτο εδω .... >>>>>http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1329 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Miα ερωτηση , καποιος που αγοραζει το Κ610 imode βαζοντας καρτα WIND ή VODAFONE μπορει να κανει βιντεοκλισεις ? Δηλ. ο μόνος περιορισμος που εχουν τα Κ610 imode ειναι ως προς τα JAVA ? Ringtones mp3 μπορω να του βαλω (χωρις να τα κατεβαζω απο το imode )? Εγω θελω να το εχω στην WIND συνεχως για βιντεοκλισεις ..... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Miα ερωτηση , καποιος που αγοραζει το Κ610 imode βαζοντας καρτα WIND ή VODAFONE μπορει να κανει βιντεοκλισεις ? Δηλ. ο μόνος περιορισμος που εχουν τα Κ610 imode ειναι ως προς τα JAVA ? Ringtones mp3 μπορω να του βαλω (χωρις να τα κατεβαζω απο το imode )? Εγω θελω να το εχω στην WIND συνεχως για βιντεοκλισεις ..... Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παίδες, το K610i τι CID έχει; ...52 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Μια χαρά δουλεύει. Λαθος.Αν ειναι το k610im μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις και να στελνεις MMS ΜΟΝΟ με cosmote.Με οποιαδηποτε αλλη,αν και εγκαθιστωνται οι ρυθμισεις,δε δουλευει... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να βάλω για ήχο εισερχόμενων μυνημάτων ένα αρχείο mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να βάλω για ήχο εισερχόμενων μυνημάτων ένα αρχείο mp3; Επιλέγεις τον ήχο,Πρόσθετ.-Χρήση ως-Ειδοπ, μυνημάτ. Ή από Ρυθμίσεις-Ήχοι & Ειδοποιήσεις-Ειδοπ.μηνύματος-Πας στην τελευταία επιλογή,Αντικατάσταση και επιλέγεις! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Επιλέγεις τον ήχο,Πρόσθετ.-Χρήση ως-Ειδοπ, μυνημάτ. Ή από Ρυθμίσεις-Ήχοι & Ειδοποιήσεις-Ειδοπ.μηνύματος-Πας στην τελευταία επιλογή,Αντικατάσταση και επιλέγεις! Thanks. Δοκίμαζα με τον 2ο τρόπο και δεν το επέλεγε και σκεφτόμουν μήπως είχε κάποιο bug ή μήπως δεν δεχόταν mp3 για sms. Κατεβάστε αυτό τον ήχο. Τα σπάει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 To led τι λειτουγείες έχει? Αναβοσφήνει με διαφορετική συχνότητα ή αλλάζει χρώμα για να δηλώσει αναπάντητες και sms? Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 To led τι λειτουγείες έχει? Αναβοσφήνει με διαφορετική συχνότητα ή αλλάζει χρώμα για να δηλώσει αναπάντητες και sms? Όταν δέχεσαι μήνυμα, αναβοσβήνει πιο γρήγορα για λίγη ώρα. Κατά τ'άλλα, απλά αναβοσβήνει όταν είναι ενεργό το κινητό. Επίσης, γίνεται κόκκινο όταν θέλει φόρτιση η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Thanks! Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ένα προβληματάκι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ομαδικά sms. Σημειωτέον έχω τη Vodafone Live! έκδοση. Έχει παρουσιαστεί το ίδιο και σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ένα προβληματάκι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ομαδικά sms. Σημειωτέον έχω τη Vodafone Live! έκδοση. Έχει παρουσιαστεί το ίδιο και σε κανέναν άλλον; Αφού γράψεις το μήνυμα,πάτα συνέχεια,πάτα τον 1ο αριθμό που θες και πάτα συνέχεια.Μετά Πρόσθετα,Επεξ. Παρ/πτών,Προς,βάζεις παραλήπτες και μετά πατάς τέλος... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ρε παιδακια πως γινετε να βγαλω το i-mod γιατι ειναι βλακιουλα..??;) Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ρε παιδακια πως γινετε να βγαλω το i-mod γιατι ειναι βλακιουλα..??;) Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται δωρεάν unlocking K610,ενός thanasis_rou...Μπορεις και να ψαξεις στο google "Debranding K610" Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται δωρεάν unlocking K610,ενός thanasis_rou...Μπορεις και να ψαξεις στο google "Debranding K610" thnx re magkaki Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Αφού γράψεις το μήνυμα,πάτα συνέχεια,πάτα τον 1ο αριθμό που θες και πάτα συνέχεια.Μετά Πρόσθετα,Επεξ. Παρ/πτών,Προς,βάζεις παραλήπτες και μετά πατάς τέλος... Δεν μου δουλέυει πάντα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostoula06 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος τον κωδικό πρόσβασης; Θέλω να μπλοκάρω όλες τις εισερχόμενες αλλά μου ζητάει αυτόν τον κωδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος τον κωδικό πρόσβασης; Θέλω να μπλοκάρω όλες τις εισερχόμενες αλλά μου ζητάει αυτόν τον κωδικό... Σε ποιον παραχο ανηκεις??:blink: ειναι διαφορετικοι οι κωδικοι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Γειά σας παιδές... Μηπως ξερεται σε ποια κινητα μπορει να μετατραπει το κ610??? Ευχαριστώ Γιωργός Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Γειά σας παιδές... Μηπως ξερεται σε ποια κινητα μπορει να μετατραπει το κ610??? Ευχαριστώ Γιωργός Είμαστε και συνονόματοι (:p) Λοιπόν,μπορεί να μετατραπεί σε Κ610im,K610v(odafone),V630,K618 (αυτό είναι ξένο,το debranded V630),Κ530 και W660... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_jim Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 καλησπερα παιδια.τις προαλλες πηγα να κανω σε ενα k610i μια απλη αντιγραφη του καταλογου μου στη sim απο τη μνημη του τηλεφωνου.στη συνεχεια εβγαλα εκεινη τη sim και εβαλα μια αλλη.το κινητο ομως δεν ξανανοιξε.παταω το κουμπακι και ενα κοκκινο led ή θα αναβοσβηνει ή θα μενει αναμεννο για 5 δευτερολεπτα.το βαζω να φορτισει και δεν συγκινειται.τι μπορει να φταιει?Η εγγυηση τελειωσε 2 μηνες πριν. μηπως πρεπει να το πεταξω?ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 καλησπερα παιδια.τις προαλλες πηγα να κανω σε ενα k610i μια απλη αντιγραφη του καταλογου μου στη sim απο τη μνημη του τηλεφωνου.στη συνεχεια εβγαλα εκεινη τη sim και εβαλα μια αλλη.το κινητο ομως δεν ξανανοιξε.παταω το κουμπακι και ενα κοκκινο led ή θα αναβοσβηνει ή θα μενει αναμεννο για 5 δευτερολεπτα.το βαζω να φορτισει και δεν συγκινειται.τι μπορει να φταιει?Η εγγυηση τελειωσε 2 μηνες πριν. μηπως πρεπει να το πεταξω?ευχαριστω πολυ.... Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την και προσπάθησε να το ανοίξεις. Εάν δεν δουλέψει αυτό, ή έχει χαλάσει ο κονέκτορας στον οποίο μπαίνει το βύσμα του φορτιστή ή το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία ή απλά έχει «πεθάνει» (ROM, flash κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_jim Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την και προσπάθησε να το ανοίξεις. Εάν δεν δουλέψει αυτό, ή έχει χαλάσει ο κονέκτορας στον οποίο μπαίνει το βύσμα του φορτιστή ή το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία ή απλά έχει «πεθάνει» (ROM, flash κτλ). το εχω κανει πολλες φορες αυτο με την μπαταρια.μαλιστα την δοκιμασα και σε αλλο κινητο και δουλευει κανονικα.να ειναι προβλημα στον κονεκτορα δεν νομιζω γιατι δεν θα εδινε καν εντολη στο κινητο.και που το βαζω για φορτιση παλι το led αναβοσβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts