Jump to content

Sony Ericsson K610i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mporei na to parei alla meta na kanei debrand!!!

Alla sigoura an pa8ei kati meta to tilefwno vgainei ektos egiisis!!!:(

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• Απαντήσεις 366
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω ολους τους φιλους για τις αμεσες απαντησεις τους ....

Δεν εχω αποφασισει ακομα μεταξυ αυτου και του Toshiba 705 .... :wacko:

Το κινητο το θελω μόνο για χρηση με αυτο εδω .... >>>>>http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1329

:)

Miα ερωτηση , καποιος που αγοραζει το Κ610 imode βαζοντας καρτα WIND ή VODAFONE μπορει να κανει βιντεοκλισεις ? Δηλ. ο μόνος περιορισμος που εχουν τα Κ610 imode ειναι ως προς τα JAVA ? Ringtones mp3 μπορω να του βαλω (χωρις να τα κατεβαζω απο το imode )?

Εγω θελω να το εχω στην WIND συνεχως για βιντεοκλισεις .....

:)

Miα ερωτηση , καποιος που αγοραζει το Κ610 imode βαζοντας καρτα WIND ή VODAFONE μπορει να κανει βιντεοκλισεις ? Δηλ. ο μόνος περιορισμος που εχουν τα Κ610 imode ειναι ως προς τα JAVA ? Ringtones mp3 μπορω να του βαλω (χωρις να τα κατεβαζω απο το imode )?

Εγω θελω να το εχω στην WIND συνεχως για βιντεοκλισεις .....

Μια χαρά δουλεύει.

• 4 weeks later...

Παίδες, το K610i τι CID έχει;

...52

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μια χαρά δουλεύει.

Λαθος.Αν ειναι το k610im μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις και να στελνεις MMS ΜΟΝΟ με cosmote.Με οποιαδηποτε αλλη,αν και εγκαθιστωνται οι ρυθμισεις,δε δουλευει...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• 4 months later...
Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να βάλω για ήχο εισερχόμενων μυνημάτων ένα αρχείο mp3;

Επιλέγεις τον ήχο,Πρόσθετ.-Χρήση ως-Ειδοπ, μυνημάτ.

Ή από Ρυθμίσεις-Ήχοι & Ειδοποιήσεις-Ειδοπ.μηνύματος-Πας στην τελευταία επιλογή,Αντικατάσταση και επιλέγεις!

Επιλέγεις τον ήχο,Πρόσθετ.-Χρήση ως-Ειδοπ, μυνημάτ.

Ή από Ρυθμίσεις-Ήχοι & Ειδοποιήσεις-Ειδοπ.μηνύματος-Πας στην τελευταία επιλογή,Αντικατάσταση και επιλέγεις!

Thanks.

Δοκίμαζα με τον 2ο τρόπο και δεν το επέλεγε και σκεφτόμουν μήπως είχε κάποιο bug ή μήπως δεν δεχόταν mp3 για sms.

Κατεβάστε αυτό τον ήχο. Τα σπάει. :D

To led τι λειτουγείες έχει? Αναβοσφήνει με διαφορετική συχνότητα ή αλλάζει χρώμα για να δηλώσει αναπάντητες και sms?
Fiat justitia et pereat mundus.

To led τι λειτουγείες έχει? Αναβοσφήνει με διαφορετική συχνότητα ή αλλάζει χρώμα για να δηλώσει αναπάντητες και sms?

Όταν δέχεσαι μήνυμα, αναβοσβήνει πιο γρήγορα για λίγη ώρα. Κατά τ'άλλα, απλά αναβοσβήνει όταν είναι ενεργό το κινητό. Επίσης, γίνεται κόκκινο όταν θέλει φόρτιση η μπαταρία.

Ένα προβληματάκι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ομαδικά sms. Σημειωτέον έχω τη Vodafone Live! έκδοση. Έχει παρουσιαστεί το ίδιο και σε κανέναν άλλον;

Ένα προβληματάκι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ομαδικά sms. Σημειωτέον έχω τη Vodafone Live! έκδοση. Έχει παρουσιαστεί το ίδιο και σε κανέναν άλλον;

Αφού γράψεις το μήνυμα,πάτα συνέχεια,πάτα τον 1ο αριθμό που θες και πάτα συνέχεια.Μετά Πρόσθετα,Επεξ. Παρ/πτών,Προς,βάζεις παραλήπτες και μετά πατάς τέλος...

Ρε παιδακια πως γινετε να βγαλω το i-mod γιατι ειναι βλακιουλα..??;)

iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2

Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ

Ρε παιδακια πως γινετε να βγαλω το i-mod γιατι ειναι βλακιουλα..??;)

Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται δωρεάν unlocking K610,ενός thanasis_rou...Μπορεις και να ψαξεις στο google "Debranding K610"

Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται δωρεάν unlocking K610,ενός thanasis_rou...Μπορεις και να ψαξεις στο google "Debranding K610"

thnx re magkaki

Αφού γράψεις το μήνυμα,πάτα συνέχεια,πάτα τον 1ο αριθμό που θες και πάτα συνέχεια.Μετά Πρόσθετα,Επεξ. Παρ/πτών,Προς,βάζεις παραλήπτες και μετά πατάς τέλος...

Δεν μου δουλέυει πάντα...:wacko:

Ρε παιδιά ξέρει κάποιος τον κωδικό πρόσβασης; Θέλω να μπλοκάρω όλες τις εισερχόμενες αλλά μου ζητάει αυτόν τον κωδικό...

Ρε παιδιά ξέρει κάποιος τον κωδικό πρόσβασης; Θέλω να μπλοκάρω όλες τις εισερχόμενες αλλά μου ζητάει αυτόν τον κωδικό...

Σε ποιον παραχο ανηκεις??:blink: ειναι διαφορετικοι οι κωδικοι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

Γειά σας παιδές...

Μηπως ξερεται σε ποια κινητα μπορει να μετατραπει το κ610???

Ευχαριστώ

Γιωργός

Γειά σας παιδές...

Μηπως ξερεται σε ποια κινητα μπορει να μετατραπει το κ610???

Ευχαριστώ

Γιωργός

Είμαστε και συνονόματοι (:p) Λοιπόν,μπορεί να μετατραπεί σε Κ610im,K610v(odafone),V630,K618 (αυτό είναι ξένο,το debranded V630),Κ530 και W660...

• 4 months later...
καλησπερα παιδια.τις προαλλες πηγα να κανω σε ενα k610i μια απλη αντιγραφη του καταλογου μου στη sim απο τη μνημη του τηλεφωνου.στη συνεχεια εβγαλα εκεινη τη sim και εβαλα μια αλλη.το κινητο ομως δεν ξανανοιξε.παταω το κουμπακι και ενα κοκκινο led ή θα αναβοσβηνει ή θα μενει αναμεννο για 5 δευτερολεπτα.το βαζω να φορτισει και δεν συγκινειται.τι μπορει να φταιει?Η εγγυηση τελειωσε 2 μηνες πριν. μηπως πρεπει να το πεταξω?ευχαριστω πολυ....

καλησπερα παιδια.τις προαλλες πηγα να κανω σε ενα k610i μια απλη αντιγραφη του καταλογου μου στη sim απο τη μνημη του τηλεφωνου.στη συνεχεια εβγαλα εκεινη τη sim και εβαλα μια αλλη.το κινητο ομως δεν ξανανοιξε.παταω το κουμπακι και ενα κοκκινο led ή θα αναβοσβηνει ή θα μενει αναμεννο για 5 δευτερολεπτα.το βαζω να φορτισει και δεν συγκινειται.τι μπορει να φταιει?Η εγγυηση τελειωσε 2 μηνες πριν. μηπως πρεπει να το πεταξω?ευχαριστω πολυ....

Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την και προσπάθησε να το ανοίξεις. Εάν δεν δουλέψει αυτό, ή έχει χαλάσει ο κονέκτορας στον οποίο μπαίνει το βύσμα του φορτιστή ή το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία ή απλά έχει «πεθάνει» (ROM, flash κτλ).

Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την και προσπάθησε να το ανοίξεις. Εάν δεν δουλέψει αυτό, ή έχει χαλάσει ο κονέκτορας στον οποίο μπαίνει το βύσμα του φορτιστή ή το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία ή απλά έχει «πεθάνει» (ROM, flash κτλ).

το εχω κανει πολλες φορες αυτο με την μπαταρια.μαλιστα την δοκιμασα και σε αλλο κινητο και δουλευει κανονικα.να ειναι προβλημα στον κονεκτορα δεν νομιζω γιατι δεν θα εδινε καν εντολη στο κινητο.και που το βαζω για φορτιση παλι το led αναβοσβηνει

• The title was changed to Sony Ericsson K610i