Jump to content

C-List τραγουδίστριες (Μπεζαντάκου, Λάμπρου, κτλ)

PaRisC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μες στη γλύκα η κοπέλα. Ειδικά όταν έβγαινε στην Τατιάνακι έλεγε οτι είναι ρατσίστρια και δε θέλει να πηγαίνουν τα παιδια της με αλβανάκια σχολείο, έσταζε μέλι το στόμα της...

ειπε τετοιο πραγμα??:X :wacko:

την αντιπαθουσα που την αντιπαθουσα....τωρα ηρθε κ' εδεσε..

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αληθεια αυτο το διδιμο τι απεγινε για τον ταμπακη ξερω ψωνιστικε και τον μανατζαρουν 2 που@@τηδες.Αλλα ο Κατελης που ειναι?οοοεεεο?

O Ταμπάκης παράτησε το τραγούδι (ή έγινε το αντίστροφο?) και πλέον δουλεύει σε κρεπερί (στο Αλιβέρι, αν θυμάμαι καλά) και φτιάχνει κρέπες! :wacko: :lol: :wacko: Αντε Βέρα, πότε με το καλό θα βρεις κι εσύ τον πραγματικό επαγγελματικό προσανατολισμό σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

ειπε τετοιο πραγμα??:X :wacko:

την αντιπαθουσα που την αντιπαθουσα....τωρα ηρθε κ' εδεσε..

Yep. Πριν 5-6 μήνες έτυχε και το είχε πάρει το μάτι μου την ώρα που έκανα ζάπινγκ :down:

• 3 weeks later...

ενα σας λεω μονο, σημερα δευτερα 24 του μηνα στο κους-κους στον αλφα, καλεσμενες οι...

ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ και ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ

προβλεπεται να γινει πα.νι.κος

Ax βρε παιδιά! Τι ακουν τα καημενα τα ματια μου και τι βλέπουν τα δύσμοιρα αυτιά μου!:p

Κάπου διάβασα για γλυκιά Λάμπρου! Κι ένα ωραίο για τον ιερό πόλεμο μεταξύ Στέλας και Βέρας... Τι να κάνουν κι αυτοί οι φαν της ξένης μουσικής? Εκεί θα καταλήξουν: να παλεύουν στο στρατοπεδο των πραγματικών σταρ! Ποιοι θα 'ρθουν? Oi Rollng Stones? Ασε με σε παρακαλω. Ετοιμάζω τα πολεμοφόδια για τη Βέρα. Ας το νινι στην τρέλα του!!:lol: