Jump to content

Neo pc gnomes

miranda
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Neo pc gia dvd authoring & το video encoding, me Athlon 64 3800+ (s939) X2,den tha yparchi enascholisi me games perno gnomes gia ta ypolipa meri

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Aν και φανατικός ΑΜDάκιας, θα πρέπει να πας σε ΙΝΤΕL.

Για authoring & encoding είναι καλύτεροι οι ΙΝΤΕL από τους AMD.

ΥΓ. Sorry αγαπημένε μου 3700+ :(

Και εγώ αυτής τις γνώμης είμαι αλλα όλοι μου λένε στα forum ότι η amd είναι καλύτερη.Μήπως ξέρεις τις διαφορες που έχουν οι 2 παρακάτω επεξεργαστές η σειρά D είναι νέα τεχνολογία είναι dual core processor ?

INTEL Pentium 4 830 Dual Core (1MB x 2 L2, 3.0GHZ, 800MHz FSB)

Processor Clock 3,0GHz

Cache Memory L1 128Kb+128Kb

Cache Memory L2 2Mb

Socket s775

Συσκευασία BOX

Αρχιτεκτονική 0,09 micron

Memory Bus Speed 800MHz

Λοιπά Χαρακτηριστικά Dual Core 64bit

---------------------------------------

INTEL Pentium D 930 (4MB L2, 3.0GHz, 800MHz FSB)

Processor Clock 3,0GHz

Cache Memory L1 280 kb

Cache Memory L2 2048Kb X 2

Socket s775

Συσκευασία BOX

Αρχιτεκτονική 0,65 micron

Memory Bus Speed 800MHz

Λοιπά Χαρακτηριστικά PRESLER ΠΥΡΗΝΑΣ

O 930 ειναι χτισμενος σε αρχιτεκτονικη 0,65 μm. Δηλαδη μεσα τα τρανζιστορ τους ειναι πιο μικρα απο το 0,9. Ο καινουργιος 930 ειναι πιο κρυος απο τον 830 ο οποιος ειναι πολυ ζεστος και ο 930 ειναι 2*2mb cache ενω ο παλιος εχει 2*1mb. Φυσικα ο 930 ειναι καλυτερος απο τον 830 και επισης απο οτι διαβασα σε sites του εξωτερικου ειναι και πιο φτηνος! (λεγανε κατι για κοστος κατασκευης αλλα δεν καταλαβα ακριβως) Αλλα εγω θα σου προτεινα AMD. To οτι η ΑΜD δεν ειναι καλη σε video editing κτλ ειναι παλιο οταν η amd δεν ειναι dual-channel ddr. Τωρα ειναι σε ολα καλυτερη. Αλλα και ο 930 ειναι μια ΠΟΛΥ καλη επιλογη και κανεις και καλο overclock, οπως και με εκεινα της amd φυσικα!

Χμμ, δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά: η σειρά 9 είναι η δεύτερη και πιο πρόσφατη γενιά διπλοπύρηνων της Intel για desktops.

Εκτός από τη διπλάσια cache, η επικοινωνία μεταξύ των δύο πυρήνων είναι αμεσότερη και το σύστημα σημαντικά ταχύτερο.

Το κουτσομπολιό για τη σειρά 8 είναι ότι η Intel την είχε βγάλει στην αγορά βιαστικά για να προλάβει την AMD με αποτέλεσμα κάποιες προχειρότητες. Εν πολλοίς το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Intel αυτό.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι στην επεξεργασία video πιο πολύ μετράει η ωμή επεξεργαστική ισχύς των GHz παρά οι δύο πυρήνες. Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα, γιατί στην περίπτωση αυτή μάλλον θα αξίζει να πας σε κάποιον ψηλά χρονισμένο μονοπύρηνο, π.χ. P4 660 ή 670.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Η τιμές είναι ίδιες στα 320 euro περίπου overclock δεν θα κάνω.

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=238&model2=212&chart=73 Δες αυτο και θα καταλαβεις οτι στο video encoding παιζει ρολο ο dual core. Δυστυχως δεν υπαρχει ο 930 αλλα με ενα search στο google η ακομα και στο site που σου δινω κατι θα βρεις σιγουρα. Να ξερεις παντως οτι ο 9ΧΧ ειναι καλυτερος απο τον 8ΧΧ αρα βγαλε τα συμπερασματα σου απο το site που σου δινω. (κανε και κανενα γυρο στο φορουμ τους!)

Paidia egw exw ena sistima me pentium d 2,80 ton 820. Apoti akougete sinexws anevazei poli piles thermokrasies k einai poli epikindino na kaei ktl. oi thermokrasies tou einai apo 50vathmous kelsiou mexri 60 vathmous kelsiou(otan kanw visus scan akouw mousiki k paize doom tin idia ora).Den nomizete oti eina iarketa fisiologikes thermokrasies gia dual core epexergasti. K einai poli pio grigoros apo para pollous pentium 4.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty: