Jump to content

Αγορά τροφοδοτικού

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Q-TEC 500W BIG FAN PFC BLACK

ή

SANSUN 480WATT 12cm FAN + PCI EXPRESS RETAIL;

ή μήπως HEROICHI WINDMILL 385W RETAIL;

Βασικά δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Είμαι ανάμεσα στα 2 πρώτα, μιας και δε θέλω να δώσω περισσότερα από 35-36 ευρώ, αλλά ψήνομαι οριακά και για το τρίτο επειδή έχω ακούσει οτι είναι και αρκετά αθόρυβο. Ξέρει κανείς ποσα db βγάζει; Καμιά άλλη γνώμη στα ίδια λεφτά περίπου;

Μεταξυ των τριων ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ το τριτο!Τα αλλα δυο μην τα σκεφτεις καν.Το heroichi για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο,τουλαχιστον πραγματοποιει αυτα που υποσχεται.Το Q-TEC ειναι βεγγαλικο που απλα δεν ξερεις ποτε θα σκασει(και τι αλλο θα παρει μαζι του),το sansun ειναι ενα no-name οπως τοσα και τοσα αλλα.Μην παραπλανεισαι απο τα Watt που διαβαζεις,ουσιαστικα μονο το heroichi βγαζει αυτα που υποσχεται....

Αλλη αξιοπρεπης λυση ειναι τα Chieftec του πλαισιου.Εκει γυρω στα 40€ παιρνεις 360-400Watt αν δεν κανω λαθος.Εξισου τιμια προταση,αν και προσωπικα θα επαιρνα το Heroichi......

Screw you guys,I'm going home.........

Το Q-Tec είχα σαν πρώτη επιλογή... Έχουν προιστορία να υποθέσω ε; :worry:

Βασίλη μήπως μπορείς να δεις πόσα db βγάζει το Heroichi;

Σύμφωνα με αυτό πάντως, χρειάζομαι 260 Watt se full load. Το noname 350άρι που έχω όμως δε σηκώνει τη νέα κάρτα γραφικών και έχω προβλήματα όταν παίζω παιχνίδια. Είναι δυνατή τόσο μεγάλη απόκλιση από την ονομαστική τιμή;

Και απο εμενα δυστυχως ειχε περασει το Q-Tec και εφαγε για καλη μου τυχη σουτ!!Επειδη δεν υπηρχε αλλο να μου κανουν αντικατασταση.

Καλη λυση και ποιοτητα πιστευω ακομα οτι ειναι το TAGAN TG380-U01 DUAL FAN 380W BLACK με το οποιο ηρεμεις...(αν η τιμη σου δεν θες να ξεπερναει τα 50-60€) :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Βασίλη μήπως μπορείς να δεις πόσα db βγάζει το Heroichi;

<20db λέει το κουτί.Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγεται καθόλου,δεν θα έχεις πρόβλημα απο θόρυβο.Το μόνο που με "χάλασε" εμένα ήταν ότι ενώ για το 385 στα χαρακτηριστικά του έλεγε για 2 serial ata connectors,το δικό μου είχε 1 :confused:

paidia kai kati sxetiko asxeto twra:lol: :lol: yparxei kana programma poy n ypologizei posa watt trofodotikoy xreiazese , an fusika kai toy peis kai ti hardware tha baleis?????????:) :) :) :D

paidia kai kati sxetiko asxeto twra:lol: :lol: yparxei kana programma poy n ypologizei posa watt trofodotikoy xreiazese , an fusika kai toy peis kai ti hardware tha baleis?????????:) :) :) :D

Δες εδώ!