jimpanourgias Δημοσιεύτηκε February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2006 Αγόρασα σήμερα ενα ελληνο-αγγλικό dictionary της MLS το οποιο παίζει μια χαρά κ είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το μοναδικό σημειο που με δυσαρέστησε είναι οτι πρέπει να έχω μέσα το cd για να τρέξει!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργήσω ενα virtual drive στον υπολογιστή μου κ να του περάσω όλα τα αρχεία εκεί ωστε να μήν με πρήζει? Αν αυτό γίνετε μέσω κάποιου προγράμματος, πείτε μου το πρόγραμμα κ ενδεικτικά 1-2 κινησεις που πρέπει να κάνω. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Χρειάζεσαι το Alcohol 120% για να δημιουργήσεις ένα εικονικό drive. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Aν έχεις εγκατεστημένο το Nero, πιθανότατα έχεις και το Nero Image Drive. Με αυτό μπορείς να κάνεις mount κάποιο image (αρχεία iso συνήθως). To image μπορείς να το φτιάξεις με το Nero, όπως θα έγραφες/αντέγραφες ένα οποιοδήποτε άλλο δισκάκι, απλά αντί για το cdr/dvdr που έχεις θα επιλέξεις το Image recorder. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. February 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Χρειάζεσαι το Alcohol 120% για να δημιουργήσεις ένα εικονικό drive. To εγκατέστησα το πρόγραμμα. Μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Από τις επιλογές αριστερά (αν θυμάμαι καλά, γιατί δεν το έχω εγκατεστημένω αυτή την στιγμή), επιλέγεις δημιουργία «εικονικής συσκευής». Αυτό είναι. Σε λίγο θα δεις άλλο ένα γράμμα στους drives. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αφού εγκατέστησες το Alcohol πρέπει να σου δημιουργήθηκε ένα καινούργιο driver στις συσκευές του υπολογιστή με καινούργιο γράμμα. Κάνεις το αρχείο .iso και μετά πας και το ανοίγεις με το Alcohol. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts