Jump to content

μπορω να βαλω S-ATA 2????

g_pappas1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γiα σας . εχω μητρικη asus A7N8X-E DELUXE και θελω να βαλω σκληρο S-ATA2 . το βιβλιο της μητρικης δε λεει τπτ αν δεχετε και S-ATA2 .:( :( ξερει κανεις αν το δεχετε ???? μπορει να με βοηθεισει καπιος?:help: :help: :help:

ευχαριστω προκαταβολικα

Αν λεει το βιβλιο της μητρικης μεγιστο 150mbit/s τοτε ειναι SATA 1. Το SATA2 θα ειχε 300Mbit/s. Κανε μια επισκεψη στο site της ASUS και ψαξε για το μοντελο σου. Αν βαλεις SATA 2 και δεν το υποστιριζει νομιζω θα λειτουργει ως SATA1... Αλλα αν καιγεσαι τοσο πολυ να βαλεις, παρε καμια καρτα pci για SATA2 με ελεγκτη RAID κιολας και εισαι αρχοντας. Αν και καμια φορα το κοστος τετοιων καρτων φτανει το κοστος μιας μητρικης :O

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αν λεει το βιβλιο της μητρικης μεγιστο 150mbit/s τοτε ειναι SATA 1. Το SATA2 θα ειχε 300Mbit/s. Κανε μια επισκεψη στο site της ASUS και ψαξε για το μοντελο σου. Αν βαλεις SATA 2 και δεν το υποστιριζει νομιζω θα λειτουργει ως SATA1... Αλλα αν καιγεσαι τοσο πολυ να βαλεις, παρε καμια καρτα pci για SATA2 με ελεγκτη RAID κιολας και εισαι αρχοντας. Αν και καμια φορα το κοστος τετοιων καρτων φτανει το κοστος μιας μητρικης :O
το βιβλιο τησ μητρικησ δε λεει και τπτ για ταχυτιτες ..:( :( αλλα και παλι αν βαλω sata 2 και δεν το υποστιριζει θα δουλευει απλα σε μικροτερη ταχυτητα ....... δηλαδη του sata1 αν καταλαβα καλα.:) :) η μητρικη υποστηριζει απο μονη της τα raid utilities (για 2 σκληρους) και για την καρτα pci που ειπες την γνωριζω αλλα λογο 1)κοστους 2) δεν εχω pci ελευθερη 3)σε κανα χρονο θα κανω αναβαθμηση απο amd athlon xp σε amd (μαλλον θα εχουν βγει καινουρια μοντελα) multi core(dual+++) δεν αξιζει το κοπο....

Μεταφέρεται στο hardware.

Οι δίσκοι SATA2 είναι συμβατοί με το SATA1, μπορείς δηλαδή να τον συνδέσεις στη μητρική σου.

σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο κ εγώ.εδώ

115€ παραγγελία από το net με αντικαταβολλή:)

γνώμες;;

(μητρική Κ8Ν-Ε deluxe)

edit

ίδια τιμή έχει κ στο e-shop

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο κ εγώ.εδώ

115€ παραγγελία από το net με αντικαταβολλή:)

γνώμες;;

(μητρική Κ8Ν-Ε deluxe)

edit

ίδια τιμή έχει κ στο e-shop

kalos einai :D :D ton thes eidika gia gaming?

kalos einai :D :D ton thes eidika gia gaming?

οχι.απλά λόγο dsl ο 120αρης είναι τραγικά μικρός:D:( χρειαζομαι κ δευτερο.άρα πάω για 200-250gb και ειδα ότι αυτός έχει καλά χαρακτηριστικά;)

βασικά μερικοί φίλοι μου πρότειναν 200άρη seagate(λόγο αξιοπιστίας) στα ίδια λεφτά:confused: και δεν ξέρω τι να κάνω:(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

παιδια βοηθεια !!!!! εχω αυτη τη μητρικη A7N8X-E DELUXE και χτεσ πιρα σκληρο σατα2 που ελαγα ..........ομως οι οδηγιες της μητρικης για να τον εγκαταστησω δεν ειναι σαφεις ........... βοηθεια!!!!!!:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

οχι.απλά λόγο dsl ο 120αρης είναι τραγικά μικρός:D:( χρειαζομαι κ δευτερο.άρα πάω για 200-250gb και ειδα ότι αυτός έχει καλά χαρακτηριστικά;)

βασικά μερικοί φίλοι μου πρότειναν 200άρη seagate(λόγο αξιοπιστίας) στα ίδια λεφτά:confused: και δεν ξέρω τι να κάνω:(

τωρα οι σκληροι εχουν 3 με 5 χρονια εγκυηση ....... δε θα εχεις κανενα προβλημα με κανεναν σκληρο (αρκη να ειναι μαρκας):D :D :D

Όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσει κάτι σε κάποιο post σου, να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

Όταν λες οδηγίες για να εγκαταστήσεις τον σκληρό δίσκο, τι ακριβώς εννοείς; Τα βύσματα στα οποία συνδέεται είναι συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν εννοείς ότι δεν τον βλέπει το λειτουργικό, δοκίμασε να: Control Panel --> Administrative Tools --> Computer Management --> Disk Management και να δεις αν φαίνεται εκεί ο δίσκος. Με δεξί κλικ μπορείς να του κάνεις partition και format.

Όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσει κάτι σε κάποιο post σου, να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

Όταν λες οδηγίες για να εγκαταστήσεις τον σκληρό δίσκο, τι ακριβώς εννοείς; Τα βύσματα στα οποία συνδέεται είναι συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν εννοείς ότι δεν τον βλέπει το λειτουργικό, δοκίμασε να: Control Panel --> Administrative Tools --> Computer Management --> Disk Management και να δεις αν φαίνεται εκεί ο δίσκος. Με δεξί κλικ μπορείς να του κάνεις partition και format.

ουτε εκει τον βλεπει τον σκληρο... δες το συνημενο αρχειο..... ειναι οι οδηγιες του cd της μητρικης για τον sata.....δεν καταλαβενω τι πρεπει να κανω οταν λεει Power off the system. Connect the hard drives to the SiI 3112

controller and insert the controller into a PCI slot. Power up

the system. αν δεις και το manual της μητρικης δεν εχει τπτ για να βαλω σε pci

paidia entaksh to brhka to lathos..... den eixan egkatastathei swsta oi drivers......ena programma toys empodize..programma na soy tyxei