THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ξαναλεω εγω τωρα....Το ξυπνητηρι πως δουλευει με κλειστο το κινητο??? Προφανως τρεχει καποια ρουτινα ακομα και με κλειστο εστω και για το ξυπνητηρι!!! Και παμε τωρα και στο δικτυο.....Δε θα μπορουσε να δινει σημα σε κυψελη καθε 30 λεπτα πχ??? Ενα παραδειγμα τυχαιο δινω....Εστω καθε ωρα...Ποσο θα επεφτε η μπαταρια??? Αν αυτο γινοταν μια φορα τη μερα πχ και ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΝΤΩΣ θα μπορουσε με παραμετρο στο λογισμικο της κυψελης να επιστρεψει στο κινητο σηματοδοσια που να το κανει να επικοινωνησει πολυ πιο συχνα ωστε να εντοπιστει η θεση του!!! Αλλα ξαναλεω μονο αν ηθελε να σε παρακολουθησει εσενα, αλλιως το κινητο θα συνεχιζε 1 φορα μονο τη μερα να δινει τη θεση του...:X A!Πολλά ξέρεις εσύ!:lol: :p Θα μπορούσε , αν το κινητό δίνει στίγμα και επικοινωνεί με το δίκτυο έστω μια φορά την ημέρα.Αλλά αυτό δεν ξέρουμε αν γίνεται.Σίγουρα και κλειστό το κινητό(ακόμα και χωρίς μπαταρία)υπολειτουργεί.Αλλιώς θα χάνονταν ώρα-ημερομηνία και δεδομένα.Αλλά τι κάνει ο δέκτης του ,όση ώρα είναι κλειστό , αυτό δεν το ξέρω. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τί σημαίνει που δεν χάνει τις ρυθμίσεις όταν κλείνει? Με αυτή τη λογική και υπολογιστής δεν χάνει τα δεδομένα, τότε όσοι έχουμε DSL όταν είναι κλειστός μας κλέβουν δεδομένα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Τί σημαίνει που δεν χάνει τις ρυθμίσεις όταν κλείνει? Με αυτή τη λογική και υπολογιστής δεν χάνει τα δεδομένα, τότε όσοι έχουμε DSL όταν είναι κλειστός μας κλέβουν δεδομένα !!! Σημαίνει ότι ένα μέρος της συσκευής εξακολουθεί να λειτουργεί όταν εσύ την έχεις απενεργοποιήσει.Το ίδιο ισχύει και για το pc.Τώρα αν σου κλέβουν δεδομένα μέσω της dsl σου...σιγά μην το μάθεις ποτέ.:p Αλλά φυσικά και δεν το νομίζω.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 To πιο πιθανο ειναι να μην μπορουνε να μας ακουσουν με κλειστο κινητο, ομως εγω επιμενω οσο υπαρχει μεσα η sim δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, για παραδειγμα το mpx200 που εχω μπορει να ειναι κλειστο φαινομενικα, αλλα λειτουργει κανονικα ως modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδιά, δυστυχώς συμβαίνει. Ναι, μας ακούν και με κλειστό κινητό!!! Και εξηγούμε: Σε μια δύσκολη περίοδο της προσωπικής μου ζωής, πρίν 3-4 χρόνια μίλησα με κάποιον "τύπο" ζητώντας του λεπτομέρειες. Μου εξήγησε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και μου είπε ότι η φτηνότερη λύση ήταν να του πάω το κινητό, να το κρατήσει μερικές ώρες και όταν μου το επιστρέψει θα του φοράει μια "ειδική" μπαταρία που θα παίζει το ρόλο του πομπού. Ο χρήστης δε θα καταλάβει τίποτε. Είτε το κινητό είναι ανοικτό, είτε είναι κλειστό, ο πομπός (μπαταρία) θα μεταδίδει όλες τις συνομιλίες του χρήστη σε κάποι κατάλληλα συντονισμένο δέκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδιά, δυστυχώς συμβαίνει. Ναι, μας ακούν και με κλειστό κινητό!!! Και εξηγούμε: Σε μια δύσκολη περίοδο της προσωπικής μου ζωής, πρίν 3-4 χρόνια μίλησα με κάποιον "τύπο" ζητώντας του λεπτομέρειες. Μου εξήγησε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και μου είπε ότι η φτηνότερη λύση ήταν να του πάω το κινητό, να το κρατήσει μερικές ώρες και όταν μου το επιστρέψει θα του φοράει μια "ειδική" μπαταρία που θα παίζει το ρόλο του πομπού. Ο χρήστης δε θα καταλάβει τίποτε. Είτε το κινητό είναι ανοικτό, είτε είναι κλειστό, ο πομπός (μπαταρία) θα μεταδίδει όλες τις συνομιλίες του χρήστη σε κάποι κατάλληλα συντονισμένο δέκτη... Χμ, ενδιαφέρον:p Πάντως, για να γίνει αυτό που λές χρειάζεται μια κάποια μετατροπή στο κινητό.Όχι έτσι στα καλά καθούμενα και με το κινητό του καθένα. Έχω ακούσει και εγώ πολλά και διάφορα για παρακολουθήσεις με κινητα.Άκρως ενδιαφέροντα θα έλεγα.!!:rolleyes: αλλά ας μην επεκταθούμε σε αυτά καθότι είναι και λιγάκι παράνομο.:X ;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Me ena kalogrammeno worm apo enan gnwsth twn symbian 8a mporouse na ginei auto, kai na trexei akoma kai me kleisto kinhto kai na anoi3ei ena kinhto mesw diktyou (nomizw) 8a mporouse.. Etsi opws 3ypnas to pc remotely ap to lan me thn ethernet h ap thn allh akrh tou kosmou me ena thl kai merika dmtf, giati oxi kai to kinhto? Ena lan den ftiaxnoun ola ta kinhta kai oi servers ka8e paroxou? Ip den exoun? Giati na mhn ginetai? Idiaitera ola ta e3ypna, px brew, symbian, ms, klp klp :) dn 3erw.. Skepseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts