egoeimai Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 κάθε μέρα το απόγευμα αλλάζει την ώρα μόνο του και πάει 1 ώρα πίσω :X :X :X :X Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 κοίτα πρωτοβουλίες που παίρνει... @dr_kosak: κάνε αναβάθμιση κ θα διορθωθεί...αν δεν έχει την τελευταία...αλλά κ πάλι να κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Παιδια καλημέρα, έχω πρόβλημα με το συχρονισμό . -Το τηλέφωνο έχει περίπου 600 επαφές αποθηκευμένες, -Το Outlook δεν έχει καμία επαφή -Το τηλ συνδέεται κανονικά με τον Η/Υ και μόλις ξεκινάει ο συγχρονισμός μετά από λίγο βγαίνει μήνυμα και λέει <<ο συγχρονισμός απέτυχε<< :( (δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC , αλλά τίποτα:wacko: ) Κινητό R9F011 Καμιά Βοήθεια ???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παιδια καλημέρα, έχω πρόβλημα με το συχρονισμό . -Το τηλέφωνο έχει περίπου 600 επαφές αποθηκευμένες, -Το Outlook δεν έχει καμία επαφή -Το τηλ συνδέεται κανονικά με τον Η/Υ και μόλις ξεκινάει ο συγχρονισμός μετά από λίγο βγαίνει μήνυμα και λέει <<ο συγχρονισμός απέτυχε<< :( (δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC , αλλά τίποτα:wacko: ) Κινητό R9F011 Καμιά Βοήθεια ???:blink: Ξέρει κανείς τίποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Μ600 και υποστήριζα τρελλά την ericsson γιατί πέρασαν αρκετά κινητά απο τα χέρια μου και είδα ότι είναι αρκετά αξιόπιστη εταιρεία. Ωστόσο τώρα βλέπω μας παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Άσε που το developing τμήμα πρέπει να είναι για τα μπάζα αφού δεν μπορούν να φτιάξουν ούτε ένα απλό bug όπως τον ήχο στο ξυπνητήρι. Σιγά μην τους ξαναεμπιστευτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Μ600 και υποστήριζα τρελλά την ericsson γιατί πέρασαν αρκετά κινητά απο τα χέρια μου και είδα ότι είναι αρκετά αξιόπιστη εταιρεία. Ωστόσο τώρα βλέπω μας παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Άσε που το developing τμήμα πρέπει να είναι για τα μπάζα αφού δεν μπορούν να φτιάξουν ούτε ένα απλό bug όπως τον ήχο στο ξυπνητήρι. Σιγά μην τους ξαναεμπιστευτώ στην τελευταία έκδοση του ρ990 έχει διορθωθεί,ελπίζουμε να γίνει το ίδιο κ με το Μ600 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Καλησπέρα!! Παράγγειλα την παρασκευή το M600 γιατί είναι το μόνο κινητό που να έχει οθόνη αφής σε αυτή την τιμή.Κατα τα άλλα έχω μία απορία. Η πρώτη έκδοση λογισμικού που έχει το τηλέφωνο, τι προβλήματα παρουσιάζει?? :worry: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Καλησπέρα!! Παράγγειλα την παρασκευή το M600 γιατί είναι το μόνο κινητό που να έχει οθόνη αφής σε αυτή την τιμή.Κατα τα άλλα έχω μία απορία. Η πρώτη έκδοση λογισμικού που έχει το τηλέφωνο, τι προβλήματα παρουσιάζει?? :worry: :worry: αν δεν μας πεις πια έκδοση έχει δεν μπορούμε να σε πούμε Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Αυτή που έχει το κινητό μόλις το αγοράζεις. Δεν έχει γίνει κανένα update υποθέτω, γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα. :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 στην τελευταία έκδοση του ρ990 έχει διορθωθεί,ελπίζουμε να γίνει το ίδιο κ με το Μ600 Μα η ericsson έχει σταματήσει τις αναβαθμίσεις για όλες τις συσκευές UIQ3. Μάλλον αιώνια θα περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Παιδιά καλησπέρα και από μένα! Αύριο μεθαύριο το παίρνω στα χέρια μου.Έχω επίσης και ένα tytn από γερμανία μεριά με γερμανική γλώσσα και η απαίσια ελληνική αντιπροσωπεία της qtek δέ μου βάζει ελληνικά!Και εφόσον ήθελα ένα φθηνό κινητό που να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω (τα λεγόμενα smartphones είναι αυτά; ) αποφάσισα να πάρω το m600. Αλλά με όλα αυτά που διαβάζω(διάβασα όλες τις σελίδες!:wacko: )...ότι και καλά σταματάει η υποστήριξη... Μήπως είναι προτιμότερο να μήν το ανοίξω καθόλου, να το πουλήσω κατευθείαν και να τρέξω να βγάλω άκρη με το tytn;:worry: Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artfulmi Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Kalhmera se olous, Prospathw na perasw mia deuterh glwssa, mesw tou PC Suite, kai exontas hdh katevasei ap to site ena rar me diafores glwsses se morfh .sis alla otan ksekinaw th diadikasia egkatastashs den mou vlepei kanena file .sis. Mporei kaneis na me voithisei?? Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 κατάλαβα, πάει το ξυπνητήρι......:X :X :X Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Παιδια θελω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια version αλλα δεν θελω να χασω τα μηνυματα μου...!!!Τι μπορουμε να κανουμε???Ευχαριστω πολυ...!!! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Παιδια θελω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια version αλλα δεν θελω να χασω τα μηνυματα μου...!!!Τι μπορουμε να κανουμε???Ευχαριστω πολυ...!!! Απλά κράτησε ένα backup και μετά επανέφερε το.;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Τα μηνυματα που αποθηκευονται?Δεν αποθηκευονται στην μνημη του κινητου? Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Τελικά το πρόβλημα με τους 69 χαρακτήρες διορθώθηκε ή όχι?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artech Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Ναι. :) Παράθεση παυσίφωνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση firmware, κράτησα backup μόνο από τις λειτουργίες PIM, τα προγράμματα προτίμησα να περάσω "χειροκίνητα" ώστε να μην περάσω κάποια άχρηστα προγράμματα. Όλα τα προγράμματα τα είχα εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι ότι όσα προγράμματα δεν εγκατέστησα μετά το update κάθε φορά που ανοιγώ την συσκευή μου ζητάνε να τα εγκαταστήσω. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση firmware, κράτησα backup μόνο από τις λειτουργίες PIM, τα προγράμματα προτίμησα να περάσω "χειροκίνητα" ώστε να μην περάσω κάποια άχρηστα προγράμματα. Όλα τα προγράμματα τα είχα εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι ότι όσα προγράμματα δεν εγκατέστησα μετά το update κάθε φορά που ανοιγώ την συσκευή μου ζητάνε να τα εγκαταστήσω. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; αφού τα είχες στην κάρτα μνήμης πως θες να έχουν σβηστεί;;:wacko: πανε μέσα σπο τον filemanager στην κάρτα μνήμης κ σβήσε ότι "σκουπιδάκια" έχουν μείνει απο αυτά τα προγράμματα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 έβαλα βιντεάκι 220mb 50 λεπτών στα 320χ240 @25fps (όπως προτείνει δηλαδή το Μ3) κ δεν κολλάει δευτερόλεπτο!!:blink: ακόμη κ όταν το προχωράω 1 στις 10 φορές να κάνει ~2sec:!: η απόλαυση της οθονούλας του σε όλο της το μεγαλείο :love: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 έβαλα βιντεάκι 220mb 50 λεπτών στα 320χ240 @25fps (όπως προτείνει δηλαδή το Μ3) κ δεν κολλάει δευτερόλεπτο!!:blink: ακόμη κ όταν το προχωράω 1 στις 10 φορές να κάνει ~2sec:!: η απόλαυση της οθονούλας του σε όλο της το μεγαλείο :love: Όντως παιζεί υπερβολικά καλά τα video. Υ.γ.: Δοκιμάζω αυτό με που μου πρότεινες με το προβλημά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 αφού τα είχες στην κάρτα μνήμης πως θες να έχουν σβηστεί;;:wacko: πανε μέσα σπο τον filemanager στην κάρτα μνήμης κ σβήσε ότι "σκουπιδάκια" έχουν μείνει απο αυτά τα προγράμματα Μάλλον χρειάζομαι card reader. Kάποια αρχεία από αυτές τις εφαρμογές δεν με αφήνει να τα σβήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Μάλλον χρειάζομαι card reader. Kάποια αρχεία από αυτές τις εφαρμογές δεν με αφήνει να τα σβήσω. swiss manager Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilleasMac Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ρε παιδιά έχω φαει την Αθήνα να το βρω το ρημάδι! ΤΙΠΟΤΑ, έχουν ελλειψη και καλα... Ξέρει κανεις περισσότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts