onefluffycloud Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Το μενού του κινητού είναι έυχρηστο; Μπορεί να χρησιμοποιηθούν ολες οι λειτουργιες χωρις να χρησιμοποιηθει η touchscreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbei Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Ρε παιδιά έχω ένα M600i με vodafone menu. Πως απενεργοποιώ το 3G;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakatzo Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Σας χαιρετώ όλους Καταρχάς δεν ξέρω καν αν γράφω με το σωστό τρόπο μιας και δεν έχω ξαναγράψει σε forum...συνεπώς συγχωρέστε με αν κάτι δεν κάνω σωστά. παρακολουθώ εδώ και τρεις μήνες τα μηνύματά σας για το m600 τα χαρακτηριστικά και προβλήματά του. και εγώ πέρασα απο τις ίδιες φάσεις με τα ελληνικά και την περιβόητη αναβάθμισή του. θα ήθελα να σταθώ με το πρόβλημα της μείωσης του ήχου στο ξυπνητήρι που όσο και αν φαίνεται αστείο είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός κινητού. δεν φτάνει που εν έτει 2007 πρέπει να έχουμε ανοικτό το κινητό για να χτυπήσει (συγχαρητήρια στον εγκέφαλο που το αποφάσισε!), τώρα δεν χτυπάει και δυνατά. μήπως έχετε λοιπόν καμία λύση; σε ένα άλλο ζήτημα που θα ήθελα να αναφερθώ είναι το ηλίθιο, βλαμμένο και μη πω τίποτα άλλο λoγισμικό αναβάθμισης της sony. ρε παιδία είναι τόσο ηλίθιο που ξεκινάει αναβάθμιση χωρίς να σε ενημερώνει ότι δε χρειάζεται, αφού έχεις τη τελευταία έκδοση. μόλις αυτή τη στιγμή με το μυαλό του αναβαθμίστηκε (my ***), αναγκάζοντάς με τζάμπα και βερεσέ να κάνω back up... τέλος θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος φίλος βρήκε τίποτα αξιόλογο free πρόγραμμα για το m600...αξιόλογο όμως γιατί από σαβούρες πήξαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Καλά τα παράπονα αλλά εφόσον υπάρχουν καλό είναι να κινητοποιούμαστε έτσι ώστε να διορθωθούν...ένα τηλέφωνο στη SE τουλάχιστον ως προς το θέμα του ξυπνητηριού δε νομίζω να κάνει κακό! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 σε ένα άλλο ζήτημα που θα ήθελα να αναφερθώ είναι το ηλίθιο, βλαμμένο και μη πω τίποτα άλλο λoγισμικό αναβάθμισης της sony. ρε παιδία είναι τόσο ηλίθιο που ξεκινάει αναβάθμιση χωρίς να σε ενημερώνει ότι δε χρειάζεται, αφού έχεις τη τελευταία έκδοση. μόλις αυτή τη στιγμή με το μυαλό του αναβαθμίστηκε (my ***), αναγκάζοντάς με τζάμπα και βερεσέ να κάνω back up... τέλος θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος φίλος βρήκε τίποτα αξιόλογο free πρόγραμμα για το m600...αξιόλογο όμως γιατί από σαβούρες πήξαμε! Αν θυμάμαι καλά σου λέει αν έχεις την τελευταία αναβάθμιση ότι δεν χρειάζεσαι!! για προγράμματα: http://www.ipmart-forum.com/ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 παιδια θελω να ρωτησω εχει καποιο προγραμμα για call block?.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ποιο ειναι το τελευταιο firmware? τι θεματα υπαπχιυν ακομα;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 New M600 firmware Organiser R6A16 10/04/2007 αυτο ειναι το τελευταιο;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 New M600 firmware Organiser R6A16 10/04/2007 αυτο ειναι το τελευταιο;; Ναι,αυτό είναι. για θέμα εγώ έχω το Horizon εδώ κ μερικές βδομάδες (είναι το επίσημο του P1i) τα διαγράμματα στο excel γιατί δεν μου φαίνονται;;;:worry: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το μενού του κινητού είναι έυχρηστο; Μπορεί να χρησιμοποιηθούν ολες οι λειτουργιες χωρις να χρησιμοποιηθει η touchscreen; κανείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Ναι είναι εύχρηστο. Όχι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες του οι λειτουργίες χωρίς το touchscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 τι από τα παρακάτω μπορεί να γίνει χωρίς touchscreen: - διαχείρηση SMS - διαχείρηση κλησεων - αναπαραγωγη πολυμέσων ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marea52 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ερώτηση Από το built in browser του κινητού προσπαθώ να μπω σε ελληνικές ιστιοσελίδες (http://www.in.gr) αλλά μου βγάζει ακαταλαβίστικα. Επίσης οπότεδήποτε προσπαθώ να μπω στο myphone και σε άλλα forum μου βγάζει XML parsing error. Καμία ίδεα;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 τι από τα παρακάτω μπορεί να γίνει χωρίς touchscreen: - διαχείρηση SMS - διαχείρηση κλησεων - αναπαραγωγη πολυμέσων ευχαριστώ. ναι σε όλα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbei Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ρε παιδιά έχω ένα M600i με vodafone menu. Πως απενεργοποιώ το 3G; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marea52 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος το ακριβές mapping κατά το synchronization στις επαφές μεταξύ κινητού και outlook; π.χ.το πεδίο mobile phone του outlook γίνεται mapping στο πεδίο mobile phone work και δε μπορώ να το αλλάξω. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ξερετε που μπορω να βρω το M600i να το δοκιμάσω από κοντά; όπου έχω πάει (γερμανος,vodafone,cosmote,tim) μου είπαν μόνο κατόπιν παραγελλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ξερετε που μπορω να βρω το M600i να το δοκιμάσω από κοντά; όπου έχω πάει (γερμανος,vodafone,cosmote,tim) μου είπαν μόνο κατόπιν παραγελλίας. Σαν p990 είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ξερετε που μπορω να βρω το M600i να το δοκιμάσω από κοντά; όπου έχω πάει (γερμανος,vodafone,cosmote,tim) μου είπαν μόνο κατόπιν παραγελλίας. Πριν το πάρω, όταν το έψαχνα, σε κανένα μαγαζί δεν το είχαν στην Καβάλα για να μου το δείξουν live. Πέρασαν βέβαια και μήνες από τότε αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Σας χαιρετώ όλους σε ένα άλλο ζήτημα που θα ήθελα να αναφερθώ είναι το ηλίθιο, βλαμμένο και μη πω τίποτα άλλο λoγισμικό αναβάθμισης της sony. ρε παιδία είναι τόσο ηλίθιο που ξεκινάει αναβάθμιση χωρίς να σε ενημερώνει ότι δε χρειάζεται, αφού έχεις τη τελευταία έκδοση. μόλις αυτή τη στιγμή με το μυαλό του αναβαθμίστηκε (my ***), αναγκάζοντάς με τζάμπα και βερεσέ να κάνω back up... τέλος θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος φίλος βρήκε τίποτα αξιόλογο free πρόγραμμα για το m600...αξιόλογο όμως γιατί από σαβούρες πήξαμε! Καλά δεν κοίταξες τι έκδοση έχει το κινητό σου πρίν κάνεις αναβάθμιση; Αξιόλογα free πρόγραμματα που κάνουν τι; παιδια θελω να ρωτησω εχει καποιο προγραμμα για call block?.. Έχει ενσωματωμένο το UIQ Ρε παιδιά έχω ένα M600i με vodafone menu. Πως απενεργοποιώ το 3G; Γνωρίζει κανείς; Όχι Φτιαχνουν αλλοι Μ2 μνημες? Δεν ξερω... :( Ναι κυρίως η sandisk Παιδιά help, πουλάνε πουθενά ελλάδα screen protector για το m600; Μόνο στο play247 έχω βρει ως τώρα και μέχρι να πάρω το χρησιμοποιώ με τη ζελατίνα του τώρα αλλά ανησυχώ μήπως αυτό χαλάει την οθόνη! Ευχαριστώ! Εγώ αγοράζω από το brando.shop.com.hk :) με 17Ε αγοράζεις 2 Μπορουμε να εχουμε με καποιο τροπο wi-fi στο κινητο μας?? π.χ. να συνδεεται με bluetooth με την συσκευη wi-fi και να εχουμε wi-fi στο κινητο μας. Γινεται?ή πολυ φαντασια εχω?:p Αν θέλεις wifi πάρε p990 --------- Τώρα δικές μου απορίες: Σκέφτομαι να περάσω το τελευταίο firmware. - Διορθώνονται τα ελληνικά στα SMS? - backup μπορώ να κάνω ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσω όλα τα αρχεία μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Τώρα δικές μου απορίες: Σκέφτομαι να περάσω το τελευταίο firmware. - Διορθώνονται τα ελληνικά στα SMS? - backup μπορώ να κάνω ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσω όλα τα αρχεία μου; Ναι, και στα δύο ερωτήματα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ναι, και στα δύο ερωτήματα. Ευχαριστώ, εύχομαι το Σάββατο να κάνω update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εγώ αγοράζω από το brando.shop.com.hk :) με 17Ε αγοράζεις 2 Τελικά βρήκα στο fnac κάτι TnB 3 ζελατίνες με ένα βρεγμένο ειδικό πανάκι που καθαρίζει καλά (έχει και ένα στεγνό αλλά είναι για πέταμα μην το δοκιμάσετε) στα 5 ευρώ. Μια αξιοπρεπή και μαζεμένη δερμάτινη θήκη πάντως δε βρήκα ακόμα (της SE είναι τεράστια). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το έχω περίπου 1 μήνα και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα : -Το εικονικό πληκτρολόγιο (οθόνη) έχει πολύ μικρά γράμματα και κακοσχεδιασμένα. Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο άλλο (όπως πχ της resco για τα WM5 ?). -Πως μπορούμε να επιλέξουμε μια επαφή με ένα χέρι (από τα πλήκτρα). Πατώντας βγαίνουν ακαταλαβίστικα σύβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
querto Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Γεια σας παιδια! Γραφω για να ρωτησω αν υπαρχουν drivers και PC Suite για Macintosh. Καθώς συνδέω το κινητό με την επιλογη File Transfer, το MacBook Pro μου δεν το αναγνωρίζει ουτε καν σαν φορητό δίσκο αποθήκευσης. Τί μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts