cddaraa Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Δοκίμασε εδώ http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html και πες μου εγώ το προπάθησα... αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μάλλον τα έφτυσε το dongle μου..έχω το γνωστό msa700 με σπασμένους driver Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Παιδιά έχω παραγγελίλει το M600 και θέλω να το χρησιμοποιήσω με 2 γραμμές Vodafone... Γνωρίζεται αν υποστυρίζει της SIM του Vodafone 2gether (δεν είναι στην επίσημη λίστα, και δεν έχουν οριστική απάντηση από Vodafone). Στην λίστα περιλαμβάνουν P910i & W900iΜην τολμήσεις να το κάνεις.Σου μιλάω εξ ιδίας πείρας.Ταυτόχρονη προώθηση της μίας γραμμής στην άλλη με αποτέλεσμα να φαίνεται συνεχώς ότι μιλάς και εσύ να το καταλαβαίνεις αφού έχουν περάσει τρεις μέρες και νομίζεις ότι όλα τα γυναικάκια σε έχουν γράψει.Αλλάζω κάρτα SIM(με έξοδα Vodafone) και ξανά τα ίδια.Και όλα αυτά με Ρ910i το οποίο είναι συμβατό σύμφωνα με την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 :!: Είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω p990 ή Μ600.;Έχω τις εξής απορίες::!: 1.Το Μ600 δεν έχει αναγνώστες εγγράφων(αυτό σημαίνει office???) που έχει το Ρ990 αλλά έχει επεξεργαστές εγγράφων . Δεν το καταλαβαίνω . Δηλαδή θα μπορείς να τα επεξεργάζεσαι αλλά όχι να τα βλέπεις ; Οξύμωρο… 2.Γράφει ότι δεν παίζει Mpeg4.Σε τι μορφή παίζει βίντεο?(και για το Ρ990 αποθηκεύει επίσης?) 3.Έχουν και τα δύο λειτουργικό σύστημα Symbian OS 9.1 και αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα είναι συμβατές οι ίδιες εφαρμογές(όταν βγουν) και για τα δύο? Φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάζω πολλές και το κατάλαβα απο το Κ750 το οποίο το βαρέθηκα σε 4 μήνες.Ράδιο δεν θα ακούω αν έχω αποθηκευμένα 200 τραγούδια σε mp3 και σε ασύρματοσ τοπικό δίκτυο δεν το προβλέπω.μήπως το Ρ990 δεν είναι αυτό που χρειάζομαι;Το μόνο που με ενδιαφέρει πολύ είναι να είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ σε 1 μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 :!: Είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω p990 ή Μ600.;Έχω τις εξής απορίες::!: 1.Το Μ600 δεν έχει αναγνώστες εγγράφων(αυτό σημαίνει office???) που έχει το Ρ990 αλλά έχει επεξεργαστές εγγράφων . Δεν το καταλαβαίνω . Δηλαδή θα μπορείς να τα επεξεργάζεσαι αλλά όχι να τα βλέπεις ; Οξύμωρο… 2.Γράφει ότι δεν παίζει Mpeg4.Σε τι μορφή παίζει βίντεο?(και για το Ρ990 αποθηκεύει επίσης?) 3.Έχουν και τα δύο λειτουργικό σύστημα Symbian OS 9.1 και αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα είναι συμβατές οι ίδιες εφαρμογές(όταν βγουν) και για τα δύο? Φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάζω πολλές και το κατάλαβα απο το Κ750 το οποίο το βαρέθηκα σε 4 μήνες.Ράδιο δεν θα ακούω αν έχω αποθηκευμένα 200 τραγούδια σε mp3 και σε ασύρματοσ τοπικό δίκτυο δεν το προβλέπω.μήπως το Ρ990 δεν είναι αυτό που χρειάζομαι;Το μόνο που με ενδιαφέρει πολύ είναι να είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ σε 1 μήνα... To Μ600 είναι ένα P990 χωρίς κάμερα,wifi και ραδιόφωνο.Το λειτουργικό είναι το ίδιο και στα δύο τηλέφωνα. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Δοκίμασε εδώ http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html και πες μου εγώ το προπάθησα... αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μάλλον τα έφτυσε το dongle μου..έχω το γνωστό msa700 με σπασμένους driver Ούτε εγώ τα κατάφερα με το laptop στο οποίο έχω ενσωματωμένο bluetooth.Κάπως πρέπει να γίνεται πάντως.Κάποια άτομα στο εξωτερικό καταφέρανε να το δουλέψουν! Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εγω δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το USB καλωδιο δοκιμασα σε 2 υπολογιστες αλλα τιποτα.....καμμια συβουλη κανενας....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εγω δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το USB καλωδιο δοκιμασα σε 2 υπολογιστες αλλα τιποτα.....καμμια συβουλη κανενας....... Με το usb καλώδιο συνδέεσαι μια χαρά!Εμείς μιλάμε για σύνδεση με pc μέσω bluetooth για να έχουμε Internet στο Μ600 μέσω του pc. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 εχει δοκιμασει κανεις να ανοιξει μεγαλα εγγραφα word? τα καταφερνει η βγαζει error οπως συνεβαινε με το p910? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 edo exoun arxisei na kukloforoun programms gia uiq 3 !! http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7 Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 edo exoun arxisei na kukloforoun programms gia uiq 3 !! http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7 Ναι αλλά είναι shareware!:( Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Αρχίζουν να βγαίνουν οι πρώτες uiq 3 εφαρμογές!!!!:yahoo::yahoo: http://www.iphone-forum.org/uiq-devices/t-uiq-3-applications-112345/page2.html Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZENTRAEDI Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Τρελλο κινητο, αλλα: 1. Υπαρχει προγραμμα για να ηχογραφω τις κλησεις (το αρχαιολογικο siemens sl45 το μακρυνο 2000 το εκανε.)????? 2. Υπαρχει κατι σαν το route 66 για nokia και αντιστοιχα gps με bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Τρελλο κινητο, αλλα: 1. Υπαρχει προγραμμα για να ηχογραφω τις κλησεις (το αρχαιολογικο siemens sl45 το μακρυνο 2000 το εκανε.)????? 2. Υπαρχει κατι σαν το route 66 για nokia και αντιστοιχα gps με bluetooth?? 1. Δε γνωρίζω.Ίσως βγει uiq3 εφαρμογή. 2. Υπάρχει αλλά είναι για uiq2 προς το παρόν.Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγάλουν για uiq3.Gps με bluetooth υπάρχουν. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 paidia akoma kala kala den vgke to kinito !! mhn zhtate kai polles efarmoges !! ola auta tha erthoun kanena 6mhno meta !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Πάντως emulator βγήκε!:yahoo: Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Oποιος μπορεσει να βγαλει compiler απο uiq2 σε uiq3 θα βγαλει πολυ χρημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Είναι τελείως διαφορετικά σαν να ζητάς να γίνει compile απο linux σε Mac ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Είναι τελείως διαφορετικά σαν να ζητάς να γίνει compile απο linux σε Mac ...san na les ta windows na mpoune sth UIQ:lol: :lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ap oti eida ta pio polla pou vghkan einai paixnidia!! den tha trexei katholou ta progs pou einai gia uiq 2? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Πάλι τα ίδια θα λέμε; μπορείς να παίξεις linux προγράμματα σε windows ; .... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Ρε παιδιά roms για τον emulator που θα βρω;Ξέρει κανείς να μου πει;; Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Ρε παιδιά roms για τον emulator που θα βρω;Ξέρει κανείς να μου πει;; http://www.freeroms.com/ exei polla roms !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 paidia poio oreo einai se aspro i mauro emena kai ta 2 mou aresoun kai den xero poio na paro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Υπάρχει κανένα νέο για την διόρθωση του προβλήματος με τα τρία πατήματα στα πλήκτρα για να βγει Ελληνικό γράμμα; Αυτό περιμένω για να το πάρω!!! Έστειλα e-mail στην sony ericsson και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 http://www.freeroms.com/ exei polla roms !!:) Ναι αλλά δεν είναι scumm games.Μάλλον δε θα τρέχουν με τον ScummVM emulator.:worry: Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts