Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε εδώ http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html

και πες μου

εγώ το προπάθησα... αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μάλλον τα έφτυσε το dongle μου..έχω το γνωστό msa700 με σπασμένους driver

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω παραγγελίλει το M600 και θέλω να το χρησιμοποιήσω με 2 γραμμές Vodafone... Γνωρίζεται αν υποστυρίζει της SIM του Vodafone 2gether (δεν είναι στην επίσημη λίστα, και δεν έχουν οριστική απάντηση από Vodafone). Στην λίστα περιλαμβάνουν P910i & W900i
Μην τολμήσεις να το κάνεις.Σου μιλάω εξ ιδίας πείρας.Ταυτόχρονη προώθηση της μίας γραμμής στην άλλη με αποτέλεσμα να φαίνεται συνεχώς ότι μιλάς και εσύ να το καταλαβαίνεις αφού έχουν περάσει τρεις μέρες και νομίζεις ότι όλα τα γυναικάκια σε έχουν γράψει.Αλλάζω κάρτα SIM(με έξοδα Vodafone) και ξανά τα ίδια.Και όλα αυτά με Ρ910i το οποίο είναι συμβατό σύμφωνα με την Vodafone.

:!: Είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω p990 ή Μ600.;Έχω τις εξής απορίες::!:

1.Το Μ600 δεν έχει αναγνώστες εγγράφων(αυτό σημαίνει office???) που έχει το Ρ990 αλλά έχει επεξεργαστές εγγράφων . Δεν το καταλαβαίνω . Δηλαδή θα μπορείς να τα επεξεργάζεσαι αλλά όχι να τα βλέπεις ; Οξύμωρο…

2.Γράφει ότι δεν παίζει Mpeg4.Σε τι μορφή παίζει βίντεο?(και για το Ρ990 αποθηκεύει επίσης?)

3.Έχουν και τα δύο λειτουργικό σύστημα Symbian OS 9.1 και αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα είναι συμβατές οι ίδιες εφαρμογές(όταν βγουν) και για τα δύο?

Φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάζω πολλές και το κατάλαβα απο το Κ750 το οποίο το βαρέθηκα σε 4 μήνες.Ράδιο δεν θα ακούω αν έχω αποθηκευμένα 200 τραγούδια σε mp3 και σε ασύρματοσ τοπικό δίκτυο δεν το προβλέπω.μήπως το Ρ990 δεν είναι αυτό που χρειάζομαι;Το μόνο που με ενδιαφέρει πολύ είναι να είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ σε 1 μήνα...

:!: Είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω p990 ή Μ600.;Έχω τις εξής απορίες::!:

1.Το Μ600 δεν έχει αναγνώστες εγγράφων(αυτό σημαίνει office???) που έχει το Ρ990 αλλά έχει επεξεργαστές εγγράφων . Δεν το καταλαβαίνω . Δηλαδή θα μπορείς να τα επεξεργάζεσαι αλλά όχι να τα βλέπεις ; Οξύμωρο…

2.Γράφει ότι δεν παίζει Mpeg4.Σε τι μορφή παίζει βίντεο?(και για το Ρ990 αποθηκεύει επίσης?)

3.Έχουν και τα δύο λειτουργικό σύστημα Symbian OS 9.1 και αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα είναι συμβατές οι ίδιες εφαρμογές(όταν βγουν) και για τα δύο?

Φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάζω πολλές και το κατάλαβα απο το Κ750 το οποίο το βαρέθηκα σε 4 μήνες.Ράδιο δεν θα ακούω αν έχω αποθηκευμένα 200 τραγούδια σε mp3 και σε ασύρματοσ τοπικό δίκτυο δεν το προβλέπω.μήπως το Ρ990 δεν είναι αυτό που χρειάζομαι;Το μόνο που με ενδιαφέρει πολύ είναι να είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ σε 1 μήνα...

To Μ600 είναι ένα P990 χωρίς κάμερα,wifi και ραδιόφωνο.Το λειτουργικό είναι το ίδιο και στα δύο τηλέφωνα.

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Δοκίμασε εδώ http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html

και πες μου

εγώ το προπάθησα... αλλά δεν τα κατάφερα γιατί μάλλον τα έφτυσε το dongle μου..έχω το γνωστό msa700 με σπασμένους driver

Ούτε εγώ τα κατάφερα με το laptop στο οποίο έχω ενσωματωμένο bluetooth.Κάπως πρέπει να γίνεται πάντως.Κάποια άτομα στο εξωτερικό καταφέρανε να το δουλέψουν!

It's Christmas time.

Εγω δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το USB καλωδιο δοκιμασα σε 2 υπολογιστες αλλα τιποτα.....καμμια συβουλη κανενας.......

Εγω δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το USB καλωδιο δοκιμασα σε 2 υπολογιστες αλλα τιποτα.....καμμια συβουλη κανενας.......

Με το usb καλώδιο συνδέεσαι μια χαρά!Εμείς μιλάμε για σύνδεση με pc μέσω bluetooth για να έχουμε Internet στο Μ600 μέσω του pc.

It's Christmas time.

εχει δοκιμασει κανεις να ανοιξει μεγαλα εγγραφα word?

τα καταφερνει η βγαζει error οπως συνεβαινε με το p910?

Αρχίζουν να βγαίνουν οι πρώτες uiq 3 εφαρμογές!!!!:yahoo::yahoo:

http://www.iphone-forum.org/uiq-devices/t-uiq-3-applications-112345/page2.html

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή δεν είμαι σίγουρος.

It's Christmas time.

Τρελλο κινητο, αλλα:

1. Υπαρχει προγραμμα για να ηχογραφω τις κλησεις (το αρχαιολογικο siemens sl45 το μακρυνο 2000 το εκανε.)?????

2. Υπαρχει κατι σαν το route 66 για nokia και αντιστοιχα gps με bluetooth??

Τρελλο κινητο, αλλα:

1. Υπαρχει προγραμμα για να ηχογραφω τις κλησεις (το αρχαιολογικο siemens sl45 το μακρυνο 2000 το εκανε.)?????

2. Υπαρχει κατι σαν το route 66 για nokia και αντιστοιχα gps με bluetooth??

1. Δε γνωρίζω.Ίσως βγει uiq3 εφαρμογή.

2. Υπάρχει αλλά είναι για uiq2 προς το παρόν.Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγάλουν για uiq3.Gps με bluetooth υπάρχουν.

It's Christmas time.

Είναι τελείως διαφορετικά σαν να ζητάς να γίνει compile απο linux σε Mac ...
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Είναι τελείως διαφορετικά σαν να ζητάς να γίνει compile απο linux σε Mac ...
san na les ta windows na mpoune sth UIQ:lol: :lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Πάλι τα ίδια θα λέμε; μπορείς να παίξεις linux προγράμματα σε windows ; ....
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Υπάρχει κανένα νέο για την διόρθωση του προβλήματος με τα τρία πατήματα στα πλήκτρα για να βγει Ελληνικό γράμμα; Αυτό περιμένω για να το πάρω!!! Έστειλα e-mail στην sony ericsson και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση! :cry:

http://www.freeroms.com/ exei polla roms !!:)

Ναι αλλά δεν είναι scumm games.Μάλλον δε θα τρέχουν με τον ScummVM emulator.:worry:

It's Christmas time.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i