Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς ή κακώς η συσκευή έχει ένα λογισμικό Α. Αν η εταιρεία κατασκευής δεν τον υποστηρίζει πλέον και δεν βγάζει νέο λογισμικό, δεν σημαίνει πως η συσκευή κ*λοτηλέφωνο.)

...απλά σημαίνει πως η εταιρία είναι κ*λοεταιρία.....

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλο το να μην είσαι ευχαριστημένος με το λογισμικό της συσκευής, άλλο αυτό που έγραψες. Καλώς ή κακώς η συσκευή έχει ένα λογισμικό Α. Αν η εταιρεία κατασκευής δεν τον υποστηρίζει πλέον και δεν βγάζει νέο λογισμικό, δεν σημαίνει πως η συσκευή κ*λοτηλέφωνο. Αυτό ήθελα να τονίσω. :)

Από κει και πέρα εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη συσκευή. Σαφώς και όχι απόλυτα, έχω αντιμετωπίσει κι εγώ προβλήματα (Insert Sim Card, Restart), αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μην είναι λειτουργήσιμο το τηλέφωνο ή να καταντάει η χρήση του κουραστική. :)

Σηκωνω λευκη σημαια γιατι το εθεσες και εσυ σωστα.αλλα ξερεις που τσαντιστηκα πολυ.οτι μια καρεκλα ποσο υψος εχει40-50 ποντους ? και επαθε τετοια ζημεια?επειδη οκ μιλαγα με νευρα ειναι value for money .το ειχα παρει 200 και οντως σε αυτα τα λεφτα δεν επεζε αλλο.α και τρελη οθονη!!peace OK?

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

...απλά σημαίνει πως η εταιρία είναι κ*λοεταιρία.....

Άλλο το βήξιμο και άλλο το κλ*σιμο... :wink:

Σηκωνω λευκη σημαια γιατι το εθεσες και εσυ σωστα.αλλα ξερεις που τσαντιστηκα πολυ.οτι μια καρεκλα ποσο υψος εχει40-50 ποντους ? και επαθε τετοια ζημεια?επειδη οκ μιλαγα με νευρα ειναι value for money .το ειχα παρει 200 και οντως σε αυτα τα λεφτα δεν επεζε αλλο.α και τρελη οθονη!!peace OK?

Ναι βρε, no hard feelings... :) Με το δίκαιο σου τσαντίστηκες...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

sovareuteite...

exeis dei nokia na skaei kato; kai malista oxi san to m600 pou einai to miso othoni...

telika tha prepei na eimai o monos poly euxaristhmenos me m600

mou exei pesei 2 fores kato kai apo toulaxiston ena metro kai to mono pou epathe einai pou trizei to kapaki ths mpatarias otan to patao

to mono pou me peiraxe oti to m 600 htan ena peirama gia to r&d tou P1i.

και μένα έχει πέσει απο ανάλογο ύψος και δεν έχει πάθει κάτι..ένα μικρο σημαδάκι μόνο..και άλλη μια φορά από την τσέπη μου στο δρόμο..μια χαρά είναι το κινητό..μια καλή καρτούλα να έχει και τύφλα να χουν τα music phones της Nokia...εντάξει υστερεί σε εφαρμογές σε σχέση με τα windows mobile αλλά πριν το πάρουμε το γνωρίζαμε αυτό..

Βγήκε καινούρια αναβάθμιση;;Πότε;;;;Δώσε μας τις πληροφορίες σου φίλτατε Hyde...

Ο Hyde δε λέει ότι βγήκε καινούργια απλά ρωτάει αν η R9G11 είναι τελευταία. Αναβαθμίσεις δεν βγαίνουν πλέον για το συγκεκριμένο κινητό.

Είναι αλήθεια ότι για το m600i η πιο καινούρια έκδοση είναι η R9G11; Αν υπάρχει κάπου ένα changelog;

Καλά πού την βρήκες αυτήν την έκδοση;; H τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η R16A13. Πάρτε κι ένα δείγμα για να ξέρετε τί bugs κουβαλάει το τηλεφωνάκι σας ;)

Sent neither from iphone nor android phone

Πήρα τηλέφωνο την SE και μου είπε ότι η τελευταία είναι η R9G011 ωστόσο σήμερα έκανα update λόγο κάποιων προβλημάτων που είχα και μου ξανά έβαλε την R9F011, δλδ αυτή που είχα πριν.

Δεν ξέρω τι ίσχυει

Πήρα τηλέφωνο την SE και μου είπε ότι η τελευταία είναι η R9G011 ωστόσο σήμερα έκανα update λόγο κάποιων προβλημάτων που είχα και μου ξανά έβαλε την R9F011, δλδ αυτή που είχα πριν.

Δεν ξέρω τι ίσχυει

se katastash anamonhs pathste perissotera--katastash--kyliste to menu pros ta kato kai tha prepei na deite ta exhs:

CDA:R6A13

kai

Thlefono R9F011

auth einai h teleutaia ekdosh pou dinei h ericsson sto site tis

allh den tha vgei kati ypothike gia to P990 kai gia to M600 gia to provlhma me to xypnhthri alla kanena neo.

Ο Hyde δε λέει ότι βγήκε καινούργια απλά ρωτάει αν η R9G11 είναι τελευταία. Αναβαθμίσεις δεν βγαίνουν πλέον για το συγκεκριμένο κινητό.

Καλά πού την βρήκες αυτήν την έκδοση;; H τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η R16A13. Πάρτε κι ένα δείγμα για να ξέρετε τί bugs κουβαλάει το τηλεφωνάκι σας ;)

epishs to site auto ypervalei ligo...

einai smartphone kai den einai aplo kinhto gia olous an den to prosexeis (opos kai otan xeirizesai pc) arxizei ta perierga.

einai apo ta kalytera kinhta pou eixa pote (mallon to kalytero - kai apo to 6310i kai to N95).

@goldeneye δεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό, εξάλλου το έχω κι εγώ και με έχει βολέψει απίστευτα. Παραθέτοντας το link κάνω αναφορά στα πολλά bugs που έχει δείχνοντας την απαράδεκτη πολιτική της SE να εγκαταλείψει τις αναβαθμίσεις και να μην υποστηρίξει η ίδια το προϊόν της, το λειτουργικό του οποίο έχει αρκετά και σημαντικά bugs.

Έπρεπε να φιλοτιμηθούν να βγάλουν ένα update διόρθωντας τα σημαντικότερα από αυτά ως ένδειξη σεβασμού των πελατών της. Αυτό είναι όλο.

Sent neither from iphone nor android phone

@goldeneye δεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό, εξάλλου το έχω κι εγώ και με έχει βολέψει απίστευτα. Παραθέτοντας το link κάνω αναφορά στα πολλά bugs που έχει δείχνοντας την απαράδεκτη πολιτική της SE να εγκαταλείψει τις αναβαθμίσεις και να μην υποστηρίξει η ίδια το προϊόν της, το λειτουργικό του οποίο έχει αρκετά και σημαντικά bugs.

Έπρεπε να φιλοτιμηθούν να βγάλουν ένα update διόρθωντας τα σημαντικότερα από αυτά ως ένδειξη σεβασμού των πελατών της. Αυτό είναι όλο.

pare kai series 40 60 kai loipa h ena WM 5 kai 6 smartphone. ekei na deis bugs. kai me update pou allazoun mono epousiodh pragmata. to mono bug sovaro pou exei einai to xypnhthri. tipote allo. ta ypoloipa bugs pou leei h lista gia na ta katafereis na ta deis prepei na prospathiseis para ma para poly. to mono pou mporei na prosapsei kaneis sthn sony ericsson einai h sxetikh elleipsh software gia UIQ 3.0. auto kai mono. kai den ftaiei to uiq 3.0 gia ta "provlhmata" sta m600 p990 alla to gegonos oti htan kainourgio leitourgiko me metrio hardware. exeis akousei kanena me P1i na paraponietai;auta ta oliga

Εγώ έχω το P990i,αλλά πιστεύω οτι και το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει το jogdial (ροδάκι) ,το οποίο μας βοηθά με ένα στρίψιμο να φτανουμε στο επιθυμητό ψηφίο χωρίς να πατάμε ούτε καν μία φορά τα πλήκτρα. Το uiq έχει τους δικούς του κανόνες και καλό θα ήταν αντί να θεωρούμε σαν bugs τον διαφορετικό τρόπο χειρισμού του να εκμεταλευόμαστε τα πλεονεκτήματα που αυτό μας παρέχει.

Εγώ έχω το P990i,αλλά πιστεύω οτι και το τηλέφωνό σας πρέπει να έχει το jogdial (ροδάκι) ,το οποίο μας βοηθά με ένα στρίψιμο να φτανουμε στο επιθυμητό ψηφίο χωρίς να πατάμε ούτε καν μία φορά τα πλήκτρα. Το uiq έχει τους δικούς του κανόνες και καλό θα ήταν αντί να θεωρούμε σαν bugs τον διαφορετικό τρόπο χειρισμού του να εκμεταλευόμαστε τα πλεονεκτήματα που αυτό μας παρέχει.

Mα έχει jogdial!!!!!

Ωραίο smartphone, τα κάνει όλα εκτός απο το να είναι τηλέφωνο. Το είχα ξαναναφέρει και θα το ξαναπώ. κατά το συνομηλία όταν βρίσκομαι σε λίγο θορυβώδες περιβάλλον, δεν ακούω τον συνομιλητή μου και δεν έχω πρόβλημα ακοής. Το ακουστικό έχει χαμηλη ένταση όσο και αν την ανεβάζω εγώ. Μηνύματα για να στείλεις σου βγάζει την ψυχή και για να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτήρες πρέπει να πατάς συνέχεια στην αρχή του μηνύματος το caps lock (στην τελευταία έκδοση λογισμικού). Όσο για το ξυπνητήρι δεν έχω να πω τίποτα...

Πάντως για το ξυπνητήρι ισχύει το εξής: Η ericsson έτσι απο μόνη της και με δική της πρωτοβουλία θέλησε χωρίς να μας ρωταει αν θέλουμε η όχι εμείς σαν χρήστες, η ένταση του ήχου ειδοποίησης του alarm να είναι προοδευτικά αυξανόμενη. Έτσι αν βάλεις ένα μεγάλης διάρκειας ήχο για ξυπνητήρι δεν θα φτάσει ποτέ στη μέγιστη ένταση του. Η λύση είναι ένας σύντομος ήχος για το ξυπνητήρι 1-2 δευτερολέπτων. Σε μένα τουλάχιστον με την τελευταία έκδοση λογισμικού δουλεύει και η ένταση φτάνει σιγά σιγά στο μέγιστο όταν ενεργοποιείται το alarm.

Ωραίο smartphone, τα κάνει όλα εκτός απο το να είναι τηλέφωνο. Το είχα ξαναναφέρει και θα το ξαναπώ. κατά το συνομηλία όταν βρίσκομαι σε λίγο θορυβώδες περιβάλλον, δεν ακούω τον συνομιλητή μου και δεν έχω πρόβλημα ακοής. Το ακουστικό έχει χαμηλη ένταση όσο και αν την ανεβάζω εγώ. Μηνύματα για να στείλεις σου βγάζει την ψυχή και για να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτήρες πρέπει να πατάς συνέχεια στην αρχή του μηνύματος το caps lock (στην τελευταία έκδοση λογισμικού). Όσο για το ξυπνητήρι δεν έχω να πω τίποτα...

Πάντως για το ξυπνητήρι ισχύει το εξής: Η ericsson έτσι απο μόνη της και με δική της πρωτοβουλία θέλησε χωρίς να μας ρωταει αν θέλουμε η όχι εμείς σαν χρήστες, η ένταση του ήχου ειδοποίησης του alarm να είναι προοδευτικά αυξανόμενη. Έτσι αν βάλεις ένα μεγάλης διάρκειας ήχο για ξυπνητήρι δεν θα φτάσει ποτέ στη μέγιστη ένταση του. Η λύση είναι ένας σύντομος ήχος για το ξυπνητήρι 1-2 δευτερολέπτων. Σε μένα τουλάχιστον με την τελευταία έκδοση λογισμικού δουλεύει και η ένταση φτάνει σιγά σιγά στο μέγιστο όταν ενεργοποιείται το alarm.

apo ta parapano pou les mono auta gia to xypnhthri isxyoun en merh. to xypnhthri an opos les valeis syntomo dynato hxo tote ola ok. exei proegkatesthmeno ena ekneuristiko bip bip ypsisyxno oti prepei gi auth thn douleia.

to akoustiko se mena einai para poly dynato. kala gia anoikth synomilia den to syzhtw se koufainei. kalo tha htan na to pas sto service. epishs auto gia ta mynhmata epishs den isxyei...2 fores patas gia na exei monima caps.

apo ta parapano pou les mono auta gia to xypnhthri isxyoun en merh. to xypnhthri an opos les valeis syntomo dynato hxo tote ola ok. exei proegkatesthmeno ena ekneuristiko bip bip ypsisyxno oti prepei gi auth thn douleia.

to akoustiko se mena einai para poly dynato. kala gia anoikth synomilia den to syzhtw se koufainei. kalo tha htan na to pas sto service. epishs auto gia ta mynhmata epishs den isxyei...2 fores patas gia na exei monima caps.

Αν όντως στο κινητό σου ο ήχος είναι δυνατός τόσο που να σε κουφαίνει όταν μιλάς κανονικά και στην ανοικτή συνομιλία τότε η συσκευή μου έχει πρόβλημα γιατί και στις δυο περιπτώσεις με λίγο θόρυβο συνομιλία τέλος. Ευτυχώς που μου το είπες για να το παω στο σερβις. Την τελευταία φορά που το είχα αναφέρει οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι δεν ακούγεται δυνατά.

Οσο για τα κεφαλαία τι πατάς δυο φορές και μένει μόνιμα κεφαλαία στο μήνυμα, το caps? Γιατί δεν γίνεται σε μένα και η έκδοση λογισμικού ειναι η R9F011 που νομίζω είναι και η τελευταία.

Ρε παιδες, καποια εσχατη λυση υπαρχει για το προβλημα με τους λιγους χαρακτηρες των μηνυματων; Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο τηλ, ομως την ειχε ηδη μεσα! την ξαναεβαλα, αλλα δεν αλλαξε τιποτα! ολα καλα, μονο αυτα τα ριμαδομηνυματα! Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα με την τελευταια αναβαθμιση; Υ.Γ: το Μ600 μου ειναι vodafone live...:cry::cry::cry::cry::cry:

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Αν όντως στο κινητό σου ο ήχος είναι δυνατός τόσο που να σε κουφαίνει όταν μιλάς κανονικά και στην ανοικτή συνομιλία τότε η συσκευή μου έχει πρόβλημα γιατί και στις δυο περιπτώσεις με λίγο θόρυβο συνομιλία τέλος. Ευτυχώς που μου το είπες για να το παω στο σερβις. Την τελευταία φορά που το είχα αναφέρει οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι δεν ακούγεται δυνατά.

Οσο για τα κεφαλαία τι πατάς δυο φορές και μένει μόνιμα κεφαλαία στο μήνυμα, το caps? Γιατί δεν γίνεται σε μένα και η έκδοση λογισμικού ειναι η R9F011 που νομίζω είναι και η τελευταία.

kai go thn idia ekdosh exo. den prolavaino na to do tora tha sou po molis to vro an yparxei kapoia idiaiterh epilogh gia na menoun ta kefalaia to mynhma (an kai den thymamai na peiraxa tipota...).

gia to akoustiko katharise to akoustiko me batoneta kai ligo oinopneuma h hlektrikh skoupa giati boukonei kai parousiazei mia poly mikrh ptosh sthn apodosh. auta

Ρε παιδες, καποια εσχατη λυση υπαρχει για το προβλημα με τους λιγους χαρακτηρες των μηνυματων; Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο τηλ, ομως την ειχε ηδη μεσα! την ξαναεβαλα, αλλα δεν αλλαξε τιποτα! ολα καλα, μονο αυτα τα ριμαδομηνυματα! Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα με την τελευταια αναβαθμιση; Υ.Γ: το Μ600 μου ειναι vodafone live...:cry::cry::cry::cry::cry:

an de to vgaleis to rimadolive no 160aria SMS.

• The title was changed to Sony Ericsson M600i