v@gelis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αγνωστο. Εφοσον ομως δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο μενου, το βλεπω δυσκολο να γινει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αγνωστο. Εφοσον ομως δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο μενου, το βλεπω δυσκολο να γινει κατι τετοιο. Αρα v@gelis ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο QWERTY OK με Ελληνικη Γλωσσα Επιλογη για Μενου σωστα? και 160 χαρακτηρες ΝΑΙ με κεφαλαια οπως το P990 ετσι? :D με το εικονικο τι παιζει τωρα? Εχουμε Ελληνικα? (γαμ....:X το δεν το ειχαν σημερα ΤΙΜ Δελφων αυριο το πρωϊ θα το εχω στα χερια μου) :mad: Ειχαμε και στη μνημη βελτιωση ετσι ? Καπου 2,5 ΜΒ παραπανω...:) Αλλες βελτιωσεις ξερεις-ειδες? :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 deleted Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αρα v@gelis ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο QWERTY OK με Ελληνικη Γλωσσα Επιλογη για Μενου σωστα? και 160 χαρακτηρες ΝΑΙ με κεφαλαια οπως το P990 ετσι? :D με το εικονικο τι παιζει τωρα? Εχουμε Ελληνικα? (γαμ....:X το δεν το ειχαν σημερα ΤΙΜ Δελφων αυριο το πρωϊ θα το εχω στα χερια μου) :mad: Ειχαμε και στη μνημη βελτιωση ετσι ? Καπου 2,5 ΜΒ παραπανω...:) Αλλες βελτιωσεις ξερεις-ειδες? :rolleyes: Οπως τα λες ειναι. Με το εικονικο και με αυτο με κεφαλαια ισχυει το ιδιο ακριβως. Γενικα αν εχεις ελληνικη γλωσσα, ολα ειναι οκ πλεον. Για τις υπολοιπες βελτιωσεις τσεκαρε το thread του 990. Ισχυουν πανω κατω τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Οπως τα λες ειναι. Με το εικονικο και με αυτο με κεφαλαια ισχυει το ιδιο ακριβως. Γενικα αν εχεις ελληνικη γλωσσα, ολα ειναι οκ πλεον. Για τις υπολοιπες βελτιωσεις τσεκαρε το thread του 990. Ισχυουν πανω κατω τα ιδια. Ευχαριστω φιλε Βαγγελη :D :rolleyes: ;) Παντα αψογος - Λιτος και περιεκτικος Εσυ εχεις και τα δυο ? :blink: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 βγήκε καινούριο update που τα διορθώνει όλα κ είναι δοκιμασμένο??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ευχαριστω φιλε Βαγγελη :D :rolleyes: ;) Παντα αψογος - Λιτος και περιεκτικος Εσυ εχεις και τα δυο ? :blink: Τιποτα φιλε μου. Αλλωστε για αυτο ειμαστε σε αυτο το φορουμ, να συζηταμε για την τρελα μας. Αυτη τη στιγμη εχω και τα δυο, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 θα το βάλω φωτιά το pc suite :shoot::chair: έκανα απεγκατάσταση το προηγούμενο κ έβαλα την έκδοση 1,2,15 αλλά το κινητό δεν το βλέπει :mad: ακούγεται ο ήχος που συνδέεις ή ξεσυνδέεις κάτι απο το pc αλλά δεν το βλέπει:rocket: 2 επανεκκινήσεις το κινητό έκανα κ 4 στο pc και τίποτα:kill: άλλαξα κ όλες τις usb Και πάλι τίποτα:angry:http://www.4troxoi.gr/forum/images/smiles/rant2.gif edit μου βγάζει πρόβλημα στο m-router "failed to communicate with mRouterRuntime" reason: class not registerd τι είναι αυτό κ πως το διορθώνω; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 δοκίμασες να ξαναδουλέψεις με την προηγούμενη έκδοση του pc suite?? Αυτή του συνοδευτικού cd δεν είναι?? Δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση την 1.2.15 κ restart το κινητό πριν το συνδέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Κι εγω ενώ είχα κάνει 2 backup η επαναφορα απέτυχε για την πρώτη και την τρίτη επιλογή [βασικά οι εφαρμογες που είχα βάλει εγω.] Τουλάχιστον επανέφερε σωστά τον κατάλογο και τα μηνύματα. Ελπίζω να είχε σχέση στο ότι το backup είχε γίνει με την προηγούμενη έκδοση ενώ η επαναφορά με την καινούργια. Πάντως μου βγήκε το λάδι να ξαναβρίσκω τις εφαρμογές και να τις ξαναπερνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ΠΑΙΔΕΣ latinos13 , v@gelis SOS To πηρα σημερα , μου αρεσει πολυ αλλα ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :wacko: Οταν το ανοιγω και αφου βγαλει το σημα της SE και περασουν καποια δευτερολεπτα που φορτωνει, οταν ανοιγει η σελιδα για την επιλογη της καταστασης λειτουργιας (ΑΝΟΙΓΜΑ - FLIGHT MODE) μου βγαζει κατω 2 γραμμες η 1η γραφει ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ η 2η Κατεστραμμενη μνημη D: Τι σημαινει αυτο παιδια? Βεβαια αν συνεχισω επιλεγοντας κατασταση το τηλ.λειτουργει κανονικα. Firmware εχει το αμεσως προηγουμενο απο το σημερινο (δε θυμαμαι νουμερα) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffy1_15 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 @gesamfunai Με γειά το τηλέφωνο! Σαν D: το τηλέφωνο βλέπει το MemoryStick. Οπότε ή είναι ελλατωματική η κάρτα ή έχει γίνει κακό format,κλπ. Δοκίμασε να το ανοίξεις και χωρίς το ΜS μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κανε αυτο που λεει ο φιλος. Φορμαρε την καρτα μνημης πρωτα απο τον υπολογιστη (κι επειτα απο το κινητο). Αν για καποιο λογο δεν καταφερεις κατι, ισως πρεπει να αλλαχτει η καρτα μνημης (και θα εχεις και μια καλη δικαιολογια να παρεις μια μεγαλυτερη) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κανε αυτο που λεει ο φιλος. Φορμαρε την καρτα μνημης πρωτα απο τον υπολογιστη (κι επειτα απο το κινητο). Αν για καποιο λογο δεν καταφερεις κατι, ισως πρεπει να αλλαχτει η καρτα μνημης (και θα εχεις και μια καλη δικαιολογια να παρεις μια μεγαλυτερη) :) Εγινε παιδια ευχαριστω.:) :rolleyes: Θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σας ενημερωσω.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 βγήκε αναβάθμιση για το πρόβλημα με τα Ελληνικά του Μ600i ???:blink: :blink: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 βγήκε αναβάθμιση για το πρόβλημα με τα Ελληνικά του Μ600i ???:blink: :blink: τι λέμε τόσην ώρα;;; :rtfm: :shifty::shifty::shifty: απλά γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς Τ9 κ έχεις 160 χαρακτήρες:yahoo: (κ ελληνικό qwerty:food:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Κανε αυτο που λεει ο φιλος. Φορμαρε την καρτα μνημης πρωτα απο τον υπολογιστη (κι επειτα απο το κινητο). Αν για καποιο λογο δεν καταφερεις κατι, ισως πρεπει να αλλαχτει η καρτα μνημης (και θα εχεις και μια καλη δικαιολογια να παρεις μια μεγαλυτερη) :) Με την καρτα ολα ΟΚ . Την εβγαλα και την ξαναεβαλα! ;) Τα υπολοιπα ξερει ο v@g...:rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Με την καρτα ολα ΟΚ . Την εβγαλα και την ξαναεβαλα! ;) Τα υπολοιπα ξερει ο v@g...:rolleyes: Χαιρομαι φιλε μου που εισαι οκ τωρα. Αντε καλοριζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 τι λέμε τόσην ώρα;;; :rtfm: :shifty::shifty::shifty: απλά γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς Τ9 κ έχεις 160 χαρακτήρες:yahoo: (κ ελληνικό qwerty:food:) Δηλαδή τα ελληνικά είναι πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δηλαδή τα ελληνικά είναι πρώτα? Ναι.. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ρε guys, επειδή με ενδιαφέρει το Μ600i,σαν κινητάκι- άσχετα αν έχει ήδη δρομολογηθεί ο διάδοχός του-και θέλω να το αγοράσω, μπορούν να με βοηθήσουν οι ήδη κάτοχοί του, αν το κινητό αξίζει τα λεφτά του και τι προβλήματα παρουσιάζει κατά την λειτουργία του; ξέρουμε μέχρι πότε θα κυκλοφορεί στην αγορά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δεν είμαι κάτοχός του, αλλά με 200 ευρώ που το δίνουν τα καταστήματα Tim πιστεύω πως όχι μόνο αξίζει αλλά παρα-αξίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δεν είμαι κάτοχός του, αλλά με 200 ευρώ που το δίνουν τα καταστήματα Tim πιστεύω πως όχι μόνο αξίζει αλλά παρα-αξίζει. NAI !! Τελειος συνδυασμος Τιμης-Δυνατοτητων και με λυμενο πια το μεγαλο προβλημα των Ελληνικων. :D Το νεο μοντελο (+ WiFi + 3.2 Καμερα) αν ανακοινωθει μεσα στον Απριλιο μαλλον θα κυκλοφορησει Ιουλιο... και με τιμη στα 400 μαλλον ε? :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeon_1987 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Kalhmera sas.pws mporw na kanw anabathmish?efarmoges paixnidia ktlp pou mporw na brw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Θα μπεις στο site της sony ericsson και συγκεκριμένα εδώ http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1 κ θα ακολουθήσεις τις οδηγίες...εφαρμογές όπου κ να ψάξεις θα βρεις πολλές... πχ. http://sealover.gurubb.com/ http://www.ipmart-forum.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts