Makis1985 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 aman, pote tha doume ellinika. einai geloio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ρε παιδια , καινουργιος χρηστης μ600 κ γω , χρονια ερικσονακιας... δεν μπορω να βρω πως να γραψω ελληνικα απο το πληκτρολογιο ;-) οποιος ξερει κατι επι αυτου ας απαντισει , κ κανα pm δεν θα εβλαπτε, σας ευχαριστωωω Το έχουμε πει 1000 φόρες ότι ελληνικά και m600 δεν πάνε πακέτο Καλησπερα παιδια Σκεφτομαι να αποκτησω το m600 και ειμαι σε διλλημα Μ600 ή μοτορολα KRZR K1 με ενδιαφερει πολυ η ενταση αναπαραγωγης των mp3 οταν με καλουν τι λετε? ειχα το 6280 και απο ενταση δεν ημουν ικανοποιημενος Αν θέλεις mp3 κτλ κτλ καλλίτερα μην πας σε symbian και ειδικά σε UIQ, πολύ βαρύ λειτουργικό για κάτι τόσο απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 τι σχέση έχει το symbian με την ένταση αναπαραγωγής της μουσικής????? σαν player το m600 έχει ένα απο τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής που έχω χρησιμοποιησεί....βολικό, ευχρηστο κ λειτουργικό και συν ότι μπορείς να το χειρίζεσαι μέσω οθόνης αφής τώρα αν δεν σε ικανοποιεί η ένταση της μουσικής................ Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 εσενα cddaraa σε ικανοποιει η ενταση? Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 εσενα cddaraa σε ικανοποιει η ενταση? τσου δυστηχώς....:ninja: βέβαια αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιώ κατα κύριο λόγο bluetooth ασύρματο ακουστικό για να ακούω μουσική...το συγκεκριμένο της sony ericsson,δεν φημίζεται για την έντασή του δυστηχώς αλλά και απο το speaker της συσκευής μια απο τα ίδια,τώρα όσο για τα ενσύρματα ακουστικά δεν τα έχω δοκιμάσει ποτε Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 re paidia den einai mia multimedia syskeyh katarxas k kata deyteron h SE pote den fhmizotan gia to dynato hxeio ths....prin eixa to 6270 to opoio eixe fobera hxeia k poiothta sta akoustika k exw ksenerwsei se ayto to shmeio me to m600 alla otan to phra to hksera k perimena kati tetoio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 re paidia den einai mia multimedia syskeyh katarxas k kata deyteron h SE pote den fhmizotan gia to dynato hxeio ths....prin eixa to 6270 to opoio eixe fobera hxeia k poiothta sta akoustika k exw ksenerwsei se ayto to shmeio me to m600 alla otan to phra to hksera k perimena kati tetoio π.χ. το κ750 έχει χάλια ηχείο...:rolleyes: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 παιδια και κατι αλλο .... κυκλοφορει σε ασπρο???(στην ελλαδα) Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 τι σχέση έχει το symbian με την ένταση αναπαραγωγής της μουσικής????? Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να πάρει κάποιος symbian για να ακούει μουσική, πολύ δύσχρηστο λειτουργικό παιδια και κατι αλλο .... κυκλοφορει σε ασπρο???(στην ελλαδα) νο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Επειδή αρχίζω και αισθάνομαι ηλίθιος, πως μπορεί να βάλει κάποιος στο ρημάδι το Μ600 μια εργασία ή υπενθύμιση κλήσης ενός αριθμού από το ευρετήριο; ευχαριστώ για την κατανόηση! :O :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 sas xairetw k egw :) eimai neos katoxos tou M600 kai exw ena problima me to web...se merikes selides mou bgazei: <apotuxia analusis XML:mi katallila diamorfomeno>...exei kaneis kamia idea??? ta fwta tou kapoios???????:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδια το Μ600 δουλευει καλα στο δικτυο 3ης γενιας της Κοτε? Οι σελιδες κατεβανιυον γρηγορα και πως θα καν τις απαρατητες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlGo Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Γεια σας παιδιά, Είμαι καινούργιος κάτοχος του m600 και θέλω να κάνω αναβάθμιση... Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: - Πέρα από τις εφαρμογές σβήνονται και τα ονόματα από την μνήμη του κιν? - Τα βήματα που μου λέει το update πριν συνδέσω το κιν είναι να βγάλω την κάρτα να ξαναβάλω την μπαταρία και να πατήσω το c. Έλα που δεν έχει τέτοιο πλήκτρο το m600 :p. Εννοεί το πλαϊνό κουμπί? - Τι άλλο χάνεται με την αναβάθμιση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Με την αναβάθμιση διαγράφονται όλα όσα έχεις περάσει στο κινητό, οπότε κάνεις απλά ένα backup και το επαναφέρεις μετά την αναβάθμιση. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδια το Μ600 δουλευει καλα στο δικτυο 3ης γενιας της Κοτε? Οι σελιδες κατεβανιυον γρηγορα και πως θα καν τις απαρατητες ρυθμισεις? Ρωτα την cosmote για τις ρυθμισεις Γεια σας παιδιά, Είμαι καινούργιος κάτοχος του m600 και θέλω να κάνω αναβάθμιση... Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: - Πέρα από τις εφαρμογές σβήνονται και τα ονόματα από την μνήμη του κιν? - Τα βήματα που μου λέει το update πριν συνδέσω το κιν είναι να βγάλω την κάρτα να ξαναβάλω την μπαταρία και να πατήσω το c. Έλα που δεν έχει τέτοιο Ευχαριστώ! Ολα σβήνονται Πατα το κουμπι που σβήνεις όταν γραφεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Απο οτι διαπσιτωσα σε διτκυο 3ης γενιας παει μια χαρα το Μ600 αλλα οταν βρισκει 2ης γενιας παροτι επιλεγουμε και τα 2 διτκυα εμφανιζει κιτρινο σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με το δίκτυα 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Συγνωμη για το ασχετο,αλλα διαθετω ενα αψογο Μ600,κι επειδη δε διαθετει καμερα σαν κινητο δε δινουν και πολλη σημασια στο buy&sell...Αν ενδιαφερθει κανεις ας με ενημερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Καλησπερα παιδες...!Ειμαι και εγω νεος κατοχος του M600i... Φοβερο κινητακι... :D Εχω ενα προβληματακι..Εχω aDSL εχω και Bluetooth Stick αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο Internet απο το κινητο...Χρησιμοποιω το BT PAN του κινητου...Τι μπορει να φταιει??? Thnx προκαταβολικα... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καλησπερα παιδια , ξερει κανεις αν μπορω να αλλαξω το καλυμμα σε ασπρο (μπρος και πισω)? Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καλησπερα παιδια , ξερει κανεις αν μπορω να αλλαξω το καλυμμα σε ασπρο (μπρος και πισω)? Για ριξε μια ματια εδω...! http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?i=130380&thread=56&m=803 Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καιρός ήταν να το βγάλουν και με Wi-Fi :cool:... Another attack of fever is raging over the Net, as lately there have been some photos floating around, presumably featuring the successor to the M600i communicator by Sony Ericsson. In fact the handset that would take the place of the M600i has been craved after for quite a while now, as the original model falls flat when it comes to called-for features such as imaging capabilities and support for Wi-Fi wireless connectivity. The rumor has it that the device in the snaps is the upgrade everyone's been waiting for, codenamed Lizy and equipped with Wi-Fi. For those who still aren't aware of what Sony Ericsson M600i is - it's a communicator with a very unique QWERTY-keyboard, targeted at the enterprise segment and running on Symbian OS 9.1, based off UIQ 3 platform. http://www.mobile-review.com/sadm_files/lizy_front.jpg....http://www.mobile-review.com/sadm_files/lizy_back.jpg πηγή: Mobile-Review.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 kati mou leei oti adika phga k phra k to p990.....xm..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros44 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 να μας ελεγαν και ποτε θα βγει στην ελληνικη αγορα.... Παράθεση reveur-voyageur.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judger Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 γεια σας ! εχω εδω και δυο μερες που ψαχνω να βρω το Μ600 σε καταστηματα ΤΙΜ αλλα δεν υπαρχει πουθενα μαλλον μου ειπανε οτι το αποσυρανε !! Αλλα καταστηματα ομως μου λενε οτι το χουν αλλα σε τιμη εξωφρενικη σε σχεση με την προσφορα της ΤΙΜ (360 ευρω περιπου) εχει κανενας υποψιν του καπου οπου μπορω να το βρω στο επιπεδο τιμης που ειχε με την προσφορα ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts