jonakis Δημοσιεύτηκε February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2006 Καλησπερα guys... Λοιπον,συντομα θα βαλω DSL και θελω να κανω το παλιο μου laptop(AMD 466 MHZ,5 GB HDD, 64 MB RAM) web server...Θελω να εχω εκει ενα site και να υπαρχει στο internet :p Λοιπον ειναι εφικτο αυτο...? Μηπως ειναι παλιο το PCακι? Ενας φιλος μου ειπε αμα ειναι να του βαλω linux αμα θελω να κανω κατι τετοιο... Για πειτε τι πρεπει να κανω ρε guys... Τι χρειαζομαι...? thnx... :):):) Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Καλησπερα guys... Λοιπον,συντομα θα βαλω DSL και θελω να κανω το παλιο μου laptop(AMD 466 MHZ,5 GB HDD, 64 MB RAM) web server...Θελω να εχω εκει ενα site και να υπαρχει στο internet :p Λοιπον ειναι εφικτο αυτο...? Μηπως ειναι παλιο το PCακι? Ενας φιλος μου ειπε αμα ειναι να του βαλω linux αμα θελω να κανω κατι τετοιο... Για πειτε τι πρεπει να κανω ρε guys... Τι χρειαζομαι...? thnx... :):):) Και με Windows γίνεται η δουλειά. Αφού συνδέσεις το laptop στο router και κάνεις τις απαραίτητες ports forward (την 80 από έξω προς τα μέσα στο laptop δηλαδή), στήσε ένα web server (apache, IIS) και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts