MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2006 Πρόσφατα έφτιαξα μια σελίδα και την ανέβασα σε εταιρία host του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Προχτές συνδέθηκα με DSL384 της HOL και δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στη σελίδα που έφτιαξα: http://www.pape2006.net . Όλοι μπαίνουν κανονικά στη σελίδα εκτός απο εμένα και όλους τους φίλους μου που έχουν HOL. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας που με φιλοξενεί μου είπε οτι φταίει ο ISP μου... Τι φταίει; Τι να κάνω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Mια χαρά ανοίγει η σελίδα με Tellas. Επικοινώνησε με τη HOL και κάντους παράπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Και με HOL μια χαρά μου άνοιξε και μένα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 kai emena mia xara mou anoikse me HOL. kai eida kai tin patrida:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts