EliMiNaToR Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 και εμενα μου φανηκε πολυ υποσχωμενο το 1ο επεισοδιο της 7ης σεζον .τωρα για το ποιος κυκλος ηταν για μενα καλυτερος ειναι ο 4ος επειδη εμπλεξαν αγγελους και λουσιφερ μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Πάρα πολύ καλή αρχή της 7ης χρονιάς. Φοβερό επεισόδιο. :up: Πολλά μπράβο στον Misha Collins:respect: 3 διαφορετικά "πρόσωπα" σε ένα επεισόδιο. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Πάρα πολύ καλή αρχή της 7ης χρονιάς. Φοβερό επεισόδιο. :up: Πολλά μπράβο στον Misha Collins:respect: 3 διαφορετικά "πρόσωπα" σε ένα επεισόδιο. :up: όντως πολύ καλός. ελπίζω να μην πέθανε τελικά και να τον ξαναδούμε κάποια στιγμή! Edited November 6, 2011 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αυτόν τον Κράουλι όσο και να γουστάρω το αγγλικό στυλ που μιλάει και τις ατάκες που πετάει, έχω βαρεθεί να τον βλέπω.Άλλους κακούς δεν μπορούν να βρούνε? Κατά τα άλλα ούτε με χάλασε αλλά ούτε και τρελάθηκα με το 1ο. (Περιμένω Walkind dead με πολύ ανυπομονησία!! :) ) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Οκ τι να πω... Για πολλές σφαλιάρες ο Ντιν στο τέλος του 3.. :mad: :mad: :mad: Πραγματικά δεν θυμάμαι να μου την έχει ξανασπάσει τόσο πολύ.Λιγότερο επειδή έκανε αυτό που έκανε, αλλά περισσότερο επειδή είπε ψέματα στον αδελφό του..Και εντελώς στην μάπα του. Edited October 13, 2011 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Οκ τι να πω... Για πολλές σφαλιάρες ο Ντιν στο τέλος του 3.. :mad: :mad: :mad: Πραγματικά δεν θυμάμαι να μου την έχει ξανασπάσει τόσο πολύ.Λιγότερο επειδή έκανε αυτό που έκανε, αλλά περισσότερο επειδή είπε ψέματα στον αδελφό του..Και εντελώς στην μάπα του. Όντως, συμφωνώ. Με εκνεύρισε αφάνταστα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι με τον Sam :p Συνήθως αυτός είναι που μου σπάει τα νεύρα. :p Η σείρα πάντως προχωράει πολύ καλά. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να φέρουν τον Castiel πίσω...με τον ίδιο ηθοποιό φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Το 4 βαρετό αλλα το 5 το χάρηκα πολύ. Μακάρι να δούμε τους Σπάικ και Κορντήλια και σε άλλα επεισόδια:!: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Οπως και στο προηγούμενο κύκλο ετσι και τώρα ξεκίνησαν τα filler.... που είναι οι leviathan οεο? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Οπως και στο προηγούμενο κύκλο ετσι και τώρα ξεκίνησαν τα filler.... που είναι οι leviathan οεο? :mad: Όντως, πρέπει σιγά-σιγά να μπουν στην κεντρική ιστορία της σεζόν. Το 5ο επεισόδιο γενικά όμως μου άρεσε...Είχαμε και τα συγκεκριμένα guest . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Αυτός που σκότωσε ο Σπαικ leviathan δεν ήταν; Σαν πολύ εύκολα έπεσε... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Αυτός που σκότωσε ο Σπαικ leviathan δεν ήταν; Σαν πολύ εύκολα έπεσε... Δεν τον σκότωσε. Είπε ότι του έκανε ένα ξόρκι που κρατάει μερικές μέρες. :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Τέλειο το 6ο επεισόδιο. Μια χαρά προχωράει η σειρά. πολύ γέλιο με το all out of love :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το 4 βαρετό αλλα το 5 το χάρηκα πολύ. Μακάρι να δούμε τους Σπάικ και Κορντήλια και σε άλλα επεισόδια:!: Δεν τη βλέπω τη σειρά, οπότε δεν καταλαβα το story-arc, αλλά είδα το επεισοδιο Spike/Cordelia από περιέργεια και μου φάνηκε πολύ μέτρια σειρά... και στο παρελθόν που χα πετυχει κανα 2 επεισόδια στην Αγγλική τβ, πάλι δεν είχα ενθουσιαστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν μου πολυ άρεσε το 6ο. Θέλω Σπαικ και Κορντήλια Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν τη βλέπω τη σειρά, οπότε δεν καταλαβα το story-arc, αλλά είδα το επεισοδιο Spike/Cordelia από περιέργεια και μου φάνηκε πολύ μέτρια σειρά... και στο παρελθόν που χα πετυχει κανα 2 επεισόδια στην Αγγλική τβ, πάλι δεν είχα ενθουσιαστεί... Δεν ηταν δείγμα αυτό το επεισόδιο, γιατί δεν ήταν από τα καλά της σειράς! Αντικειμενικά ήταν μέτριο! Γενικά δεν μπορείς να την κρίνεις την σειρά βλέποντας σκόρπια επεισόδια ( όπως και την buffy :wink:) Πρέπει να παρακολουθήσεις την ιστορία, να μάθεις τους χαρακτήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η σειρά έχει γίνει μαρτύριο θέλουν και άλλη μια χρονιά?Κούρασαν Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Η σειρά έχει γίνει μαρτύριο θέλουν και άλλη μια χρονιά?Κούρασαν Όντως, αι και μας ταπρηξαν, άφησαν τους λεβάιαθαν για να κυνηγάν τρελομαγισούλες... Πολύ ξεπεσμός. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Βγήκε και anime supernatural δεν ξέρω αν αυτο είναι καλό ή κακό Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ποιο επισοδειο παιζει τωρα στο star; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Εγώ την παράτησα την σειρά...μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια του κύκλου άξιζαν...μετά filler μέχρι το τέλος του κύκλου όπου θα δείξουν τι γίνεται με τους λεβάιαθαν...όπως κάνανε και πέρσυ.Ουστ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ποιο επισοδειο παιζει τωρα στο star; Σύμφωνα με το πρόγραμμα του star, σήμερα παίζει το 19ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Βγήκε και anime supernatural δεν ξέρω αν αυτο είναι καλό ή κακό Πάντως έχει αρκετά καλή βαθμολογία στο imdb.. http://www.imdb.com/title/tt1679482/ Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 δυστηχως το τελευταιο επ ηταν μετριο.ακομα δεν ειδαμε κατι συνταρακτικο στο 7ο κυκλο τουλαχιστον οπως βλεπαμε στις αλλες σεζον .Και για μια σειρα που θελει να χει και 8ο κυκλο θα πρεπει να κανει κατι για να κρατησει το ενδιαφερον και οχι να επαναλαμβανεται ξανα και ξανα με πνευματα <γιατι παντα πρεπει να ναι κακα τα φαντασματα>και δαιμονες...που ξερουμε οτι στο τελος ο ντην θα τους "£""$"£$"£.:lol: και επισης κουραση βρε παιδακι μου και αυτος ο κραουλι.εδιωξαν τον κας για να μας βαλουν αυτον;; ημαρτον. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ωραίο το 9ο. Για να δούμε παρακάτω μήπως και. Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εντάξει μας κάνουνε πλάκα στο 17 :lol: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts