charmed_powers Δημ. August 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Και ήδη βλέπω 2η season, έχω τρίτη καβάτζα (ευτυχώς Σεπτέμβρη ξεκινά η τέταρτη οπότε θα'χω προλάβει) και μπορώ να πω ένα... ΑΠΑΙΧΤΗ ΣΕΙΡΑ !!!! Ιδίως ο δεύτερος κύκλος είναι πολυ πολύ καλύτερος από τον πρώτο και όπως διαβάζω στο νετ, ο τρίτος είναι ακόμη καλύτερος !!!!!! ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!! :respect: :respect: :respect: Καλα ο 3 κυκλος ειναι μακραν ο καλυτερος και απο τους 2 πρωτους...Θα κολλησεις ασχημα οταν τον τελειωσεις;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μουφαααα :down:. Το τσαρμντ βλεποταν τουλαχιστον! Αιντε να βγει το smallville που μας εκοψε την ανασα... :eek: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μουφαααα :down:. Το τσαρμντ βλεποταν τουλαχιστον! Αιντε να βγει το smallville που μας εκοψε την ανασα... :eek: Fabo και γω μαζί σου για Smallville, αλλά το Supernatural καμμία σχέση με μούφα !!!!! Και γω πριν ξεκινήσω να βλέπω (εδώ και κανα μήνα και κάτι) το θεωρούσα υποπροϊόν και side-effect του Smallville, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!! Είναι σε δική του κατηγορία και ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!! Εν αναμονή του 4ου (σε λίγο αρχίζω τον τρίτο οπότε θα πάω σχεδόν καπάκι... :D ). Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Fabo και γω μαζί σου για Smallville, αλλά το Supernatural καμμία σχέση με μούφα !!!!! Και γω πριν ξεκινήσω να βλέπω (εδώ και κανα μήνα και κάτι) το θεωρούσα υποπροϊόν και side-effect του Smallville, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!! Είναι σε δική του κατηγορία και ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!! Εν αναμονή του 4ου (σε λίγο αρχίζω τον τρίτο οπότε θα πάω σχεδόν καπάκι... :D ). To Smallville το ανεφερα επειδη ειναι της προκοπης! :p Απο τα επεισοδια που εχω δει στο Star δεν με προσελκυει. Εκτος απο εκεινο με το ζομπι-γκερλ που κυνηγουσε τον εναν τυπουλα στο σεμετερι. Αλλα επειδη δε θελω να το κανουμε flamewar (ακομα http://www.laymark.com/i/m/m179.gif) και επειδη θα παρει το ματι μου κι αλλα επεισοδια μιας και ειμαι τακτικος θαμωνας της βραδυνης ζωνης του Star θα ειμαι πιο ανοικτος! Ισως να γινεται καλυτερο...αλλιως θα σε :whip: γιατι με εψησες να το δω! :devil: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 To Smallville το ανεφερα επειδη ειναι της προκοπης! :p Απο τα επεισοδια που εχω δει στο Star δεν με προσελκυει. Εκτος απο εκεινο με το ζομπι-γκερλ που κυνηγουσε τον εναν τυπουλα στο σεμετερι. Αλλα επειδη δε θελω να το κανουμε flamewar (ακομα http://www.laymark.com/i/m/m179.gif) και επειδη θα παρει το ματι μου κι αλλα επεισοδια μιας και ειμαι τακτικος θαμωνας της βραδυνης ζωνης του Star θα ειμαι πιο ανοικτος! Ισως να γινεται καλυτερο...αλλιως θα σε :whip: γιατι με εψησες να το δω! :devil: Eγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου. Αδιάφορο το βρίσκω, και να φανταστείς ότι μου αρέσουν αυτού του είδους τα TV shows. Κάτι σαν Charmed, χωρίς γυναίκες, με λιγότερη μαγεία και κανένα ενδιαφέρον μου κάνει... (μην πέσετε να με φάτε :p) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Eγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου. Αδιάφορο το βρίσκω, και να φανταστείς ότι μου αρέσουν αυτού του είδους τα TV shows. Κάτι σαν Charmed, χωρίς γυναίκες, με λιγότερη μαγεία και κανένα ενδιαφέρον μου κάνει... (μην πέσετε να με φάτε :p) http://www.laymark.com/i/m/m200.gif Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου! Μου φαινεται πρεπει να βαζω αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μου! http://www.laymark.com/i/m/m196.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Eγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου. Αδιάφορο το βρίσκω, και να φανταστείς ότι μου αρέσουν αυτού του είδους τα TV shows. Κάτι σαν Charmed, χωρίς γυναίκες, με λιγότερη μαγεία και κανένα ενδιαφέρον μου κάνει... (μην πέσετε να με φάτε :p) Βρε DesertSMisSRaiN εσενα θυμαμαι σου αρεσε!Και αν σου αρεσε στην αρχη που ηταν ψιλομετριο τωρα που εγινε ΤΟΣΟ καλο(ειδικα απο το 2 κυκλο και μετα,για τον 3 δε λεω κατι ,ειναι τελειος)πως και το βρισκεις αδιαφορο? Ειδικα και που εισαι fan τετοιων σειρων!Τεσπα!Η σειρα ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!Παρασυρθηκα!χεχε:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ακούω συνέχεια σύγκριση με CΗARMED κλπ... Μα, τι σχέση έχουν τα 3 γκομενάκια που είναι όντως μάγισσες με δυνάμεις κλπ και που κάθονται στο σπιτάκι τους, έχουν τη ζωούλα και τις δουλειές τους, με τους 2 απίστευτους αυτούς τύπους που έχουν χάσει πατέρα και μητέρα από τους δαίμονες και που μοναδική δουλειά τους είναι να κυνηγούνε ό,τι κακό βρίσκουνε???:blink::blink: Και συγκρίνετε τώρα κάτι χαζοεπεισοδιάκια του CHARMED με τα καλογυρισμένα επεισόδια του SUPERNATURAL που σε πολλά σημεία θυμίζουν ταινίες θρίλερ και σε καθηλώνουν??:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Η συγκριση γινεται γιατι οντως αν αρχισεις να βλεπεις supernatural και εχεις δει και charmed στο θυμιζει αρκετα!Οι δαιμονες(wendigo στις μαγισσες και wendigo στο supernatural;)) τα φαντασματα τα ξορκια,γενικα πολλες καταστασεις σου θυμιζουν μαγισσες... Και οσο για τα χαζοεπεισοδιακια υπηρξαν αλλα οχι μεχρι τον 4 κυκλο...Μετα απο εκει εμφανιστηκαν.Και μπορει αυτοι να εχασαν πατερα μητερα απο δαιμονες αλλα και στις μαγισσες εχασαν αδερφη και μητερα απο δαιμονες;)(και αλλη ομοιοτητα με τις μητερες) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 apisteuth seira den thn xanw pote, einai pwrosh re paidia. tha synexistei kai apo septemvrio kai meta??? pados den eprepe na kopsoun to ''se apostash anapnohs'' pou edixne prin apo to supernatural kai na valoun auth th mala@$a ''aneksixniastes ypotheseis..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλά είδα χτες το πρωτελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν και ήταν η φάση για πολλά κακάκια!!:p:p Πολύ φρικιαστικά σκηνικά που θύμιζαν γνωστά θρίλερ. Άντε μετά να μου πείτε ότι τέτοια παρόμοια επεισόδια έχουν και οι 3 Μαγισούλες..:lol: Περιμένω πώς και πώς τη νέα σεζόν.. 18/9 ξεκινάμε!!:!: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αυτό που είχε χτες στο STAR, με τα purple nurple του Dean, και γενικά τις αφηγήσεις τους είχε πολύ πλάκα. Ειδικά με τον τύπο με τους εξωγήινους και το Lady In Red, έκλασα στο γέλιο. :lol: apisteuth seira den thn xanw pote, einai pwrosh re paidia. tha synexistei kai apo septemvrio kai meta??? pados den eprepe na kopsoun to ''se apostash anapnohs'' pou edixne prin apo to supernatural kai na valoun auth th mala@$a ''aneksixniastes ypotheseis..... Την άλλη Παρασκευή θα έχει το τελευταίο επεισόδιο από 2ο κύκλο οπότε μετά μπορεί να το σταματήσει (ο 3ος κύκλος φέτος έπαιξε οπότε μπορεί να μην το έχει αγοράσει ακόμα το Star). Ή να το βάλει από την αρχή (τυπικό για το Star). Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το The Closer, είναι τρομερή σειρά, και η Kyra θεά. Αλλά ήδη πριν το κόψει, τον 1ο κύκλο είχε ξαναρχίσει για καμια βδομάδα, μάλλον για filler. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 τον 3ο κύκλο μπορούμε να το βρούμε υπότιτλους; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 τον 3ο κύκλο μπορούμε να το βρούμε υπότιτλους; Aν εννοείς υπότιτλους για τον τρίτο κύκλο.. υπάρχουν στο GreekTVSubs (δε δίνω link για ευνόητους λόγους, αλλά με ένα www μπροστά και ένα gr στο τέλος θα πας εκεί που πρέπει... :) ) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 α δηλαδή κατεβάζουμε τα επεισόδεια,τους υπότιτλους και έτοιμη η 3η season:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 α δηλαδή κατεβάζουμε τα επεισόδεια,τους υπότιτλους και έτοιμη η 3η season:p Και που σαι ακόμα!:) Ξεκίνα γιατί σε λίγο θα βγαίνουν της 4ης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Εσείς είστε και τυχεροί..τι να πω και γω που δεν εχω πισι αυτές τις μέρες...πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη παρασκευή,που κάποιος ανέφερε ότι τελειώνει η 2η σεζον, να το εχω πίσω το πισί για να κατεβάσω την 3η σεζον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδιά όντως το τέλος της 3ης σεζόν πολύ τραγικό...:(:( Από το καταπληκτικό τραγούδι μέχρι το ξέσκισμα του Dean από τα διαολόσκυλα, πραγματικά μου έμεινε στη μνήμη αυτό το επεισόδιο.Να δω πώς θα επανέλθει στην επόμενη σεζόν.Έχετε ακούσει κάτι?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Σήμερα είδα κ γω το finale...Μιλάμε να χέζεσαι :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Καταραμένο πισί..άντε να το πάρω πίσω..ζηλεύω ρε παιδιά μην τα λέτε έτσι.. Για το σταρ άκουσε κάποιος αν έχει αγοράσει και την 3η σεζόν.;.; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 ^ Πάντως προς το πάρον τέλος για το Star, στο πρόγραμμα του από Δευτέρα έχει άλλη σειρά εκείνη την ώρα: http://www.star.gr/site/content.php?sel=20&day=1220216400&nextdate=1222686293 Άρα 3ος κύκλος όχι, τουλάχιστον για την ώρα. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Pαιδια...μηπως μπορειτε να μου περιγραψετε το σημερινο επεισοδιο;;:O αποκοιμηθηκα ο βλακαμας και το εχασα:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ε μα κι εσύ, το τελευταίο επεισόδιο βρήκες να χάσεις? :) Είναι χοντρά spoilers, προσοχή: Ο Sam πέθανε αφού τον μαχαίρωσε ο άλλος από τα "διαλεχτά παιδιά". Ο Dean κάλεσε τη δαίμονα των σταυροδρομίων και κάνανε συμφωνία να αναστήσει το Sam και να πάρει την ψυχή του Dean σε 1 χρόνο. Ο κιτρινομάτης δαίμονας έμεινε με τον μαύρο (δε θυμάμαι πως τον λέγανε, δεν το λέω ρατσιστικά :p ) και του ανέθεσε την αποστολή που τον ήθελε. Ο Colt (που είχε φτιάξει και το πιστόλι που σκοτώνει anything) είχε σχηματίσει μια τεράστια πεντάλφα από κάποιο υλικό (νομίζω κάποιο μέταλλο, δε θυμάμαι καλά) που έκλεινε μια περιοχή ολόκληρη και δεν μπορούσε να μπει κανείς δαίμονας εκεί. Εκεί μέσα ήταν ένα νεκροταφείο με μια κρύπτη, την οποία έστειλε να ανοίξει ο μαύρος με κλειδί το πιστόλι. Ο Sam σκοτώνει τον μαύρο (αφού του αποκαλύψει πρώτα ότι έπρεπε να είναι νεκρός ο ίδιος) αλλά αυτός είχε ανοίξει ήδη την κρύπτη που ήταν τελικά μια πύλη της κολάσεως και άρχισαν να ξεχύνονται από μέσα εκατοντάδες δαίμονες. Ο Dean τελικά σκοτώνει τον κιτρινομάτη με την τελευταία σφαίρα του Colt και με τη βοήθεια του πατέρα του που βγήκε κι αυτός από την πύλη κι αφόπλισε τον κιτρινομάτη. Τελικά ξανακλείνουν την πύλη, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν ότι επιτέλους τον φάγανε τον δαίμονα που είχε σκοτώσει τη μάνα τους, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν τους 100-200 δαίμονες που ελευθερώθηκαν, και να προσπαθήσουν να σώσουν και το Dean από το συμβόλαιο που έκανε για την ψυχή του. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 yperoxo to teleutaio episodeio. thelw opwsdhpote na dw thn epomenh sezon, elpizw na mhn argisei to star.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Damn .. Τι κοιμήσης που είμαι, το καλύτερο έχασα..άντε τώρα να περιμένω το πισάκι μου να τα δω όλα μαζί.. Παιδιά οποίος έχει λινκ από το τελευταίο επισόδειο σήμερα αλλά και της 3ης σεζόν ας μου στείλει ένα πμ ,πλιζ ,το λινκ που τα βρήκε για να μην ψάχνω μόλις έρθει το πισί.. Θα του είμαι ευγνώμον.. Βουντού καπουτσίνο ξέχασα να σε ευχαριστήσω για την διήγηση.. Σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts