xarhss Δημοσιεύτηκε January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2006 εχω το εξης dvd recorder LG DVD+-R/+-RW GSA-4167B 16x BULK Ταχύτητα εγγραφής: DVD+R 16x ,DVD+RW 8x,DVD+R DL 6x ,DVD-R 16x ,DVD-RW 6x ,DVD-R DL 4x ,CD-R 48x ,CD-RW 32x ,DVD-RAM 5x Ταχύτητα ανάγνωσης: DVD+R 16X, DVD+R Dual Layer 6X, DVD-R 16X, DVD-R Dual Layer 4X, CD-R 48X. Μνήμη buffer: 2MB Υποστηριζόμενα format: DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW,CD-R,CD-RW,CD-ROM,CD-DA,Mixed Mode,CD Extra,Photo CD, CD Text, Bootable CD, UDF Access Time:CD: 125ms,DVD: 145ms, DVD-RAM 175msec. KAI EXΩ ΣOBAΡA ΠΡOBΛMATA δε μπορω να ακουσω τα cd audio που γραφω στο αμαξι δε μπορω πλεον να γραψω dvd emtec δε μου το βλεπουν τα windows ξερει κανεις τι φταιει??? εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις. το πηρα στην 11 και εχω βαλει 12 και 13 Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 εχω το εξης dvd recorder LG DVD+-R/+-RW GSA-4167B 16x BULK Ταχύτητα εγγραφής: DVD+R 16x ,DVD+RW 8x,DVD+R DL 6x ,DVD-R 16x ,DVD-RW 6x ,DVD-R DL 4x ,CD-R 48x ,CD-RW 32x ,DVD-RAM 5x Ταχύτητα ανάγνωσης: DVD+R 16X, DVD+R Dual Layer 6X, DVD-R 16X, DVD-R Dual Layer 4X, CD-R 48X. Μνήμη buffer: 2MB Υποστηριζόμενα format: DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW,CD-R,CD-RW,CD-ROM,CD-DA,Mixed Mode,CD Extra,Photo CD, CD Text, Bootable CD, UDF Access Time:CD: 125ms,DVD: 145ms, DVD-RAM 175msec. KAI EXΩ ΣOBAΡA ΠΡOBΛMATA δε μπορω να ακουσω τα cd audio που γραφω στο αμαξι δε μπορω πλεον να γραψω dvd emtec δε μου το βλεπουν τα windows ξερει κανεις τι φταιει??? εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις. το πηρα στην 11 και εχω βαλει 12 και 13 δε μπορω πλεον να γραψω dvd emtec είναι λογικό.μερικά dvd-rw δεν μπορούν να γράψουν τα δισκάκια της συγκεκριμένης εταιρίας δε μου το βλεπουν τα windows λογικά έχεις δοκιμάσει το dvd-rw σε άλλον υπολογιστή και λειτουργεί. αν όχι δοκίμασε το και αν δουλέψει δοκίμασε ένα format και ξαναπροσπάθησε μήπως υπάρχει κάτι λάθως αν κατα τα άλλα δεν δουλέψει χρησιμοποιείσε εγγύηση μήπως έχει πρόβλημα το dvd. Δεν ξέρω αν βοήθησα αλλά προσπάθησα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή, μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. February 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή, μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα. to ner0 7 alla kai ta xp ton blepoyn san cdr. perierga pragmata Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Το Nero 7.0 έχει πολλά προβλήματα, αναβάθμισε το στην 7.0.1.4 ή βάλε την πιο πρόσφατη έκδοση το 6.6 που δουλεύει σωστά. Επίσης αν εννοείς ότι στο my computer φαίνεται σαν cdr, συμβαίνει με διάφορες συσκευές δεν είναι κάτι σημαντικό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εχω το εξης dvd recorder LG DVD+-R/+-RW GSA-4167B 16x BULK Ταχύτητα εγγραφής: DVD+R 16x ,DVD+RW 8x,DVD+R DL 6x ,DVD-R 16x ,DVD-RW 6x ,DVD-R DL 4x ,CD-R 48x ,CD-RW 32x ,DVD-RAM 5x Ταχύτητα ανάγνωσης: DVD+R 16X, DVD+R Dual Layer 6X, DVD-R 16X, DVD-R Dual Layer 4X, CD-R 48X. Μνήμη buffer: 2MB Υποστηριζόμενα format: DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW,CD-R,CD-RW,CD-ROM,CD-DA,Mixed Mode,CD Extra,Photo CD, CD Text, Bootable CD, UDF Access Time:CD: 125ms,DVD: 145ms, DVD-RAM 175msec. KAI EXΩ ΣOBAΡA ΠΡOBΛMATA δε μπορω να ακουσω τα cd audio που γραφω στο αμαξι δε μπορω πλεον να γραψω dvd emtec δε μου το βλεπουν τα windows ξερει κανεις τι φταιει??? εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις. το πηρα στην 11 και εχω βαλει 12 και 13 Κατι παρομοιο ειχα και εγω παλιοτερα....με ενα αλλο pc που ειχα! Ειχα αλλαξει τα καλωδια εσωτερικης συνδεσης των συσκευων...φυσικα την εκδοση του Nero...(6.6 η καλυτερη νομιζω):!: :!: Και φυσικα πεταξα οσα Emtec δισκακια ειχα για να ηρεμησω..... και τα αντικατεστησα με τα Platinum και τα Taiyo Yuden :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. February 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Κατι παρομοιο ειχα και εγω παλιοτερα....με ενα αλλο pc που ειχα! Ειχα αλλαξει τα καλωδια εσωτερικης συνδεσης των συσκευων...φυσικα την εκδοση του Nero...(6.6 η καλυτερη νομιζω):!: :!: Και φυσικα πεταξα οσα Emtec δισκακια ειχα για να ηρεμησω..... και τα αντικατεστησα με τα Platinum και τα Taiyo Yuden :p thanks to idio ekana ki ego kaigrafo tora me nero 7 diskakia grunding kai ola mai xara epiteloys Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts