pininfarina Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 mporei kapios na mou grapsi ti lista tragoudion tou house expirience 8 Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Aκουω πολλα χρονια house κ κυριως αμερικανικη. Υπαρχουν ομως και πολλα progressive που με συγκινουν κατα καιρους, οπως MARK NORMAN - Overkill. Kομματαρα παιδια, ειδικα οσοι ακουν tiesto πρεπει να ξερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pininfarina mporei kapios na mou grapsi ti lista tragoudion tou house expirience 8 Ωπα.......και εγω την θελω........γενικοτερα οποιουδηποτε house experience......γιατι η χεβεν ολο under construction ειναι........ :mad: :cool: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Oscar G & Ralph Falcon vs Lil Louis - Dark Kiss (Bootleg) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Μηπως ολως τυχαιως μοιαζει με το dark beat? Aν ναι το ειχα ακουσει στο RDJ και αρχισα το ψαξιμο....... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Μα αφου ειναι bootleg λογικο ειναι να μοιαζει. Αλλα δεν ειναι απλα ενα μιξαρισμα των 2 κομματιων.Εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Το κανε relase η BPM. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ωραια.........τρεχω για κατεβασμ...εεμμμ αγορα εννοω.......:p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Finn Oscar G & Ralph Falcon vs Lil Louis - Dark Kiss (Bootleg) Eιναι το dark beat με το french kiss (alltime classic track το θυμαται κανεις?) του Lil Louis και ειναι bootleg ακομα. Ωραιο παντως :D Γ@μωτο δεν μπορω να βρω την house experience 8 για να ανεβασω το tracklist! Που την εχω δωσει παλι ποιος ξερει...... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 exw tin house experience 7 sto pc.. na katsw na grapsw tous titlous twn tragoudiwn, i psaxnete mono tin 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Την 8 την εχω σε streamlaod για οποιον θελει. Young Parisians - U write the rules (radio edit) Louie Vega and Jay Sinister starring Julie McKnight - Diamond Life(MAW Mix) Jerome Sydenham - Koko (Vocal mix) Linus Loves - Stand Back (terrace dub) Castor and POlux - Serenity (JF Sabastian Dont be afraid mix) Young Pariasians - U write the rules (Solarstone mix) Savas Pascalidis - Superman Tomcraft - Loneliness (Klub cut) The twins - Face to face heart to heart (Naughtys italo disco mix) D Fuse - Everything with you Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 prospatho na vro to tragoudi you write the rules se radio edit alla pouthena mipos to exei kanenas Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 @Finn Thanks very much @trv Αν σου ειναι ευκολο θα σου ημουν υποχρεος... @pininfarina Εγω παλι ουτε το solarstone rmx δεν εχω ολοκληρο.....2 φορες που προσπαθησα να το κατεβασω μισο ητανε.......αν το εχει καποιος (η και το radio edit ας το πει να βρουμε τροπο για μοιρασμα) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 to exo ego to solarstone remix Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Μηπως μπορεις να το στειλεις στο sep800@teledomenet.gr? ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Μηπως μπορεις να το στειλεις στο sep800@teledomenet.gr? ;) Αν ψάξεις στο i-mesh το έχει το κομμάτι πάντως ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Σας λεω το εχω στο streamload καντε ενα λογαριασμο να το στειλω.. εκτος κι αν θελετε λινκς Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Πάντως το κατεβ.....ω ήδη σε κανά πεντάλεπτο θα το έχω ήδη!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 @trv Αν σου ειναι ευκολο θα σου ημουν υποχρεος... House Experience 7 tracklist 01 - Atlas - Compass Error [Fluke Remix] 02 - Offer Nissim feat. Mickiyagi - I'm So Excited [Extended Club Mix] 03 - K-Klass feat. Kinane - Talk 2 Me [supercharged Mix] 04 - Dr Kucho - It Must Be Love [Original 12 Mix] 05 - Ultrafine - Kasso [Rovelli Attack Mix] 06 - Funky Junction & Marcelo Castelli - Dum Dum Dum [The Power Mix] 07 - Los Caribeans -- Pinacolada [Pinacolada Dry Mix] 08 - Noel Nanton - Your Love [ian Pooley Summertime Mix] 09 - Danny Krivit - Titanic [Danny Krivit's Edit] 10 - Panjabi MC - Mundian To Bach Ke [Radio Mix] :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Παρακαλώ αν θέλετε να ανταλλάξετε κάποιο τραγούδι με email/streamload κανονίστε το με ΡΜ! Δεν είναι ανάγκη να παρακολουθούμε όλοι την διαδικασία! Τα σχετικά ποστς θα διαγραφούν σύντομα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozab Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 2 monadika progressive tribal gia poio eksidikeymena aytakia 1) Amuka - Appreciate me (Peter Rauhofer Mix) Apo to fantastiko label tou Peter star69 records. apisteyto monadika ksesikotiko track me yperoxa vocals. just find it... 2) Greenies - Bounce (Robbie Rivera Dub) De thelei kai polla sxoleia edo.... o klassikos Robbie. TRELAAAA!!!! Παράθεση Dj geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Ψάχνω τις διασκευές που παίζονται τώρα τελευταία σε club πχ. Venue: -My body your body -Nirvana/Smells like teen spirit -Greece 2000 -Queen/You don't fool me Φυσικά εννοείτε όχι τα original και όχι παλαιότερες διασκευές τις οποίες και έχω. Οποιος γνωρίζει τα mix ή τις έχει στη συλλογή του ενδιαφέρομαι να τις αγοράσω άμμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Το πρωτο ειναι το Antoine Clamaran pres Discoball - Lets all chant Το δευτερο Nirvana vs Adam freeland - Smells like teen spirit 2003 To τριτο ειναι promo re-release απο Greece 200 απο Three Drives Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Ψάχνω 3 κομμάτια και δε μπορώ να τα βρώ πουθενά.. 1. Πασχαλίδης - Superman 2. Mass Collective - In my mind 3. Let's Sun (Δεν ξέρω αν λέγεται ακριβώς έτσι, πάντως είναι ενα που λέει "my body, your body") Ξέρει κανείς αν μπορώ να τα βρώ πουθενά? Αν επίσης κάποιος τα έχει σε streamload account και είναι εύκολο ας τα στείλει αλλα επειδή εχω κάνει trial registration δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.. κατι για 10mb λέει αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Το username μου στο streamload είναι apmos. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο άλλο στοιχείο.. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Θα στα στειλω εγω.. Να διορθωσω ενα παραπανω..ειναι Νirvana vs Fisherspooner - Smells like emerge Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Angeldust 3. Let's Sun (Δεν ξέρω αν λέγεται ακριβώς έτσι, πάντως είναι ενα που λέει "my body, your body") Let's Chant kai einai remix tou paliou teleiou Let's Chant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts