eliasj Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 καλο ειναι ενταξει. Αν βγει και ενα καλο remix με vocals και δεσει θα γινει hit. Παντως ειναι καλοκαιρινο καθαρα κομματι απορω γιατι το εβγαλε τωρα Μια χαρα θα ακουστει και τον χειμωνα. Το προτιμω χωρις vocals παντως. Νομιζω θα χασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 για αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ στους Playmen τα παραλες..το κομματι εχει καει.. ο μονος λογος που φτιαξαν το ρεμιξ ειναι γιατι την αλλη βδομαδα εχει armin to venue με τις γνωστες τιμες:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 ναι ενταξει μπορει να μην ειναι ΤΟ ρεμιξ,αλλα ακουγεται ανετα κατα τη γνωμη μου παντα.. απλα πιο πολυ το μπραβο πηγαινε στο οτι ειναι ενα ρεμιξ που βλεποντας και απο τα σχολια εχει διεθνη απιχηση, και γενικα πανε καλα τα παιδια...κριμα που δεν μπορεσα να παω την Τεταρτη που ειχα ερθει χανια.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Γραψτε τη γνωμη σας για αυτο το κομματι. Dave Lambert & Housetrap - Music For Peace Εχω κολλησει με αυτο 3 ημερες τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Γραψτε τη γνωμη σας για αυτο το κομματι. Dave Lambert & Housetrap - Music For Peace Εχω κολλησει με αυτο 3 ημερες τωρα Very good :D Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Βρε παίδες μήπως κάποιος απο δώ ξέρει το τραγούδι που παίζει σ' αυτό το video ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 καλο blog με new κυκλοφοριες http://tropicalsoda.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Austin Leeds & Starkillers ft. Betsie Larkin - All The Way Θεικα vocals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgl Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Jody Wisternoff vs. Gabriel & Dresden - Let Go Nostalgia (Armin van Buuren Bootleg) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Να και ένα απο εμένα Axwell - Leave The World Behind (TJ Remix) Ελπίζω να σας αρέσει......:p Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Να και ένα απο εμένα Axwell - Leave The World Behind (TJ Remix) Ελπίζω να σας αρέσει......:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2889594#post2889594 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ξερει κανενας αυτο? http://www.4shared.com/file/145632792/149f08a8/__28.html ευχαριστω :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 http://www9.zippyshare.com/v/7257877/file.html θελω το κομματι που ακουγεται στα πρωτα 2 λεπτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedde_the_one Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ρε παιδες ξερει κανεις το house remix απο το suavemente του elvis crespo???παλιο ειναι και παιζει συνηθως αποκριες εχει πολυ γ***** ρυθμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Η Anjunadeep εξελίσσεται στo αγαπημένo μου label...:) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Η Anjunadeep εξελίσσεται στo αγαπημένo μου label...:) To sampling που εχει κανει παντως παει συνεφο. Για ακουσε και το . Μου αρεσει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 καλο και το solarity αλλα απο την πρωτη στιγμη που τα ακουσα μαζι και εμενα μου κολλησε το original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParAx3noS Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Να και μερικα από εμένα ελπίζω να σας αρέσουν : Promise Land - Last night a dj saved my life (Ranucci.Pelusi.Provenzano mix) Finger & Kadel - Bitch (Zuckerbrot Mix) Finger & Kadel - Bitch (Peitsche mix) Agent Greg Feat. Abigail Bailey - Body Soul (Peter Brown Remix) Παράθεση Κοιμήσου, σου παρείγγειλαν θάνατο ανώδυνο στο σπίτι και ένα μεγάλο για το φόβο μαγνήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 καλυτερο απο το stereo love για εμενα :) btw,του bitch το Zuckerbrot Mix για εμενα ειναι πολυ πολυ καλυτερο ρεμιξ απο τα υπολοιπα του single και γενικα σαν τραγουδι μαρεσει πολυ προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 καλυτερο απο το stereo love για εμενα :) btw,του bitch το Zuckerbrot Mix για εμενα ειναι πολυ πολυ καλυτερο ρεμιξ απο τα υπολοιπα του single και γενικα σαν τραγουδι μαρεσει πολυ προσωπικα Έγραψες μάστορα...πολύ καλό;) Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 πιο πολυ σε trance φερνει αυτο αλλα αξιζει Faithless - Sun to me http://www.youtube.com/watch?v=J3gQxrMh7nM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Έγραψες μάστορα...πολύ καλό;) Πολύ pop για μένα. πιο πολυ σε trance φερνει αυτο αλλα αξιζει Faithless - Sun to me http://www.youtube.com/watch?v=J3gQxrMh7nM Classic Faithless. Δεν είναι άσχημο για ένα band που κάνει ποιοτικη dance music εδώ και 15 χρόνια. Δεν συμφωνώ με το trance πάντως. Όλα τα κομμάτια των faithless είναι του ίδιου στυλ το οποίο δεν είναι trance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αν και έχω βαρεθεί αυτά τα 'θορυβώδη' electro-house, ξέρω ότι σε πολλούς αρέσουν.. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Calvin Harris - Flashback ( Eric Prydz Remix ) http://www.youtube.com/watch?v=fua8BtZ_sfc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Υπάρχει τίποτα με κλασσική/ακουστική κιθάρα μέσα, ίδιας φιλοσοφίας με αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=nJYYg83ez7U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts