alexx Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Νομίζω ο φίλος στο τραγούδι που έλεγε "I feel so free" εννοούσε ένα που λέει "girl we can do it na na na" που το ψάχνω κι εγώ κι όχι το τραγούδι της Dina Vass... Musikk feat. John Rock - Summer Loving ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_gouskos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Ένα καλό mix του Rune - Calabria με φωνητικά ενός έντρα πως λέγεται; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Ένα καλό mix του Rune - Calabria με φωνητικά ενός έντρα πως λέγεται; Ευχαριστώ! έχω δύο να σου προτείνω 1.Rune - Calabria (JW Remix) 2.Rune - Nothing new (Mac's Calabria Mix) ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Florida Inc - I Need Your Lovin <παλιό αλλά καλό> :) Συμφωνώ! :) Αλλά ας το κατεβάσουνε σαν Florida Inc - I Need Your Lovin (Ibiza Club) που παίζεται και πολύ τελευταία! ;) Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Παιδιά, έχω να σας προτείνω το εξής. Ένας φίλος μου και συγκεκριμένα ο χρήστης d_gouskos που έγραψε παραπάνω έστησε πριν λίγες μέρες server στο σπίτι του και μπορείτε να τον επισκευτείτε εδώ. Επειδή κάποιοι δεν βρίσκουμε τα τραγούδια που θέλουμε, μπορείτε να μου τα στέλνετε με email και να τα βάζω στον server του d_gouskos. Η yahoo στέλνει email μεγέθους 10ΜΒ. Μπορείτε να μου στείλετε τα τραγούδια που θέλετε να αναιβούν και να είναι διαθέσιμα για όλους στο mmihalos@yahoo.gr Ευχαριστώ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Παιδια οποιος εχει (σε οποιαδηποτε μορφη audio) το Total Disguise των Serhat & Viktor Lazlo και μπορει να το στειλει στο: dathanassiou@gmail.com, θα του ειμαι υποχρεος.... (σ.σ. αν το βρειτε σε καποιο link και το παραθεσετε μου κανει το ιδιο, διοτι σε Soulseek & Kazza δεν παιζει)... Ευχαριστω...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamasnikos Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Συμφωνώ! :) Αλλά ας το κατεβάσουνε σαν Florida Inc - I Need Your Lovin (Ibiza Club) που παίζεται και πολύ τελευταία! ;) Συμφώνω! Αυτό που παίζει τώρα είναι το : The Discoboys ft Manfred Mann - For You που είναι κομματάρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 το Lies του Nikola Gala... Mε πρόλαβες kfran (πάλι καλά που έκανα search πριν κάνω το post :O) Επίσης, από τα πολύυ αγαπημένα μου είναι το Nikola Gala Feat. Perasma - Swing 2 Harmony Αν δεν μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το mix, κατεβάστε το και απλά σαν Perasma - Swing 2 Harmony ή σε οποιοδήποτε άλλο mix. (προσωπικά τα έχω όλα! :p :p ) Απλά αναφέρω αυτό το mix από Nikola Gala γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε και τους Έλληνες Dj/παραγωγούς και τις υπέροχες δουλειές που κάνουνε! ;) :music: :up: Εκτός από τον G Pal, yep έχουμε κι άλλους! :D και η επόμενη προτασή μου είναι από έλληνα ;) Chris Nemmo - Forbidden Paths (το τελευταίο του cd, release πέρσυ τέλη Μαίου) Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamasnikos Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ακόμα μερικά tracks ετσι για να γουστάρουμε λιγακι!!! :D ;) Max linen - flashback (d ramirez remix) Yves Larock - Red Dragon (Richard Grey Remix) Daniel Hope - Love & Pride (Extended Mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 ena apo kiss fm radio dj leei my my my kapos etsi to kseri kaneis? Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 ena apo kiss fm radio dj leei my my my kapos etsi to kseri kaneis? Armand Van Helden - My My My ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 έχω δύο να σου προτείνω 1.Rune - Calabria (JW Remix) 2.Rune - Nothing new (Mac's Calabria Mix) ;) 2.Rune - Nothing new (Mac's Calabria Mix) Τελικά αυτό ψάχναμε με τον φίλο μου d_gouskos, είναι φοβερό κομμάτι ειδικά το intro είναι όλα τα λεφτά... είναι must! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι που αρχιζει με μια κραυγη και στο ρεφρεν ειναι ενας αντρας που επαναλαμβανει "your dreams have now been fulfilled..". Ειναι αρκετα παλιο, το πρωτοακουσα το καλοκαιρι του 2003 και το επαιζε και φετος στην Μυκονο στο Space το Μαιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι που αρχιζει με μια κραυγη και στο ρεφρεν ειναι ενας αντρας που επαναλαμβανει "your dreams have now been fulfilled..". Ειναι αρκετα παλιο, το πρωτοακουσα το καλοκαιρι του 2003 και το επαιζε και φετος στην Μυκονο στο Space το Μαιο. P Diddy feat.Kelis-Let's get ill Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Kai mia protash: Eminem-Just Lose It(Gabry Ponte Electro Mix) Poly kalo remix se stylaki Benny B. Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 και εγώ να προτείνω κάτι παλιό (περίπου :D ) Armin Van Buuren Feat. Ray Wilson - Yet Another Day ( Riva Remix ) Πολύ καλό! ;) Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 P Diddy feat.Kelis-Let's get ill Οχι το remix που μαλλον ψαχνω, αλλα αυτο ειναι το τραγουδι. Σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Οχι το remix που μαλλον ψαχνω, αλλα αυτο ειναι το τραγουδι. Σ ευχαριστω! Se deep dish remix to akouses. Einai apo to toronto. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgou Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 ena apo kiss fm radio dj leei my my my kapos etsi to kseri kaneis? Armand van helden - My my my Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Castor and Pollux - Serenity :music: I'm so afraid to love you So afraid to love you, to love you, to love you... I'm so afraid... To love you, to love you... I'm so afraid to love you But more afraid to lose I long for my companion I'm seeking for my guide Love is all I can give to you Love me too Give me, the one I'm seeking for I long for you ΑχχΧχχχ :love: Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μια πρόταση κι από μένα (electro): Black Strobe - Italian Fireflies ;) Edit: Κι άλλη μία: Depeche Mode - Something To Do (Black Strobe Remix) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Απλά αναφέρω αυτό το mix από Nikola Gala γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε και τους Έλληνες Dj/παραγωγούς και τις υπέροχες δουλειές που κάνουνε! ;) :music: :up: Εκτός από τον G Pal, yep έχουμε κι άλλους! :D Tote as mh xsexname k to megalo ellina paragwgo-remixer DOUSK, to palikari den exei ftasei ekei poy einai tyxaia! Kati xserei h Bedrock k ton exei gia paragwgo ths! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Tote as mh xsexname k to megalo ellina paragwgo-remixer DOUSK, to palikari den exei ftasei ekei poy einai tyxaia! Kati xserei h Bedrock k ton exei gia paragwgo ths! ;) Με πετυχαίνεις την στιγμή που ακούω το Dousk - Lovelasting πριν άκουγα το Dousk - Estrange επόμενο που ακολουθεί στην playlist του winamp μου είναι το Viton & Stel - Wooden Swordz ( Jose Zamora & Dousk Remix ) Συμφωνώ ότι Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! ;) το μόνο τυχαίο αυτή την στιγμή είναι να διαβάζω το post σου και να ακούω Dousk!!!!! ;) :D Πολύ καλές δουλειές παιδιά!!!! :up: Παράθεση :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Eric Prydz and Steve Angello - Woz not Woz (Horny united mix) για κάτι πιο uplifting σε σχέση με το original :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Μήπως βρίσκεται σε κανέναν το Men At Work vs Robbie V - Down Under 2005 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts