alfa 156 Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 Λόγω της δουλειάς μου πρέπει να έχω στο ιδιο pc ανοιχτπά ταυτόχρονα Word, Excel, PDF, στατιστικά πακέτα, από τα οποία πρέπει να δουλευω ταυτόχρονα.. Έχω δει οτι δίνεται να "σπάσω" το desktop σε 2 οθόνες και να δουλεύω ταυτόχρονα σε 2 οθόνες. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι χρειάζομαι για να γίνει αυτό? Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Χρειάζεσαι κάρτα γραφικών που να το υποστηρίζει (να έχει 2 εξόδους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 sxedon oles to exoun ayto alla kai na mhn to exei iparxoune swichakia pou sindeeis 2 othones se 1 pc, me diaofra sthn apodosi omos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts