dmitsos Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 Εχω ενα DVD απο γαμο και θελω να το κανω μονταζ σε Η/Υ, να κοψω δηλαδη τα περιττα. Με ποιο προγραμμα μπορουμε να το επεξεργαστουμε ..αν γινεται βεβαια...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Χρειάζεσαι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, Power Director, Ulead Video Studio κ.α. Αν το πρόγραμμα δέχεται τα αρχεία VOB του DVD έχε καλώς. Αν όχι, χρειάζεσαι και έναν DVD Ripper (σου προτείνω τον 1 Click DVD Ripper) για να μετατρέψεις πρώτα το βίντεο σε MPEG ή AVI. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Αν και λιγακι παλιο θεμα θα ηθελα να προτεινω ενα προγραμμα το οποιο το χρεισιμοποιω εγω για την δουλεια μου (σε σταθμο) το οποιο ειναι το Canopus Edius...Ειναι και πολυ ευκολο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Αν και λιγακι παλιο θεμα θα ηθελα να προτεινω ενα προγραμμα το οποιο το χρεισιμοποιω εγω για την δουλεια μου (σε σταθμο) το οποιο ειναι το Canopus Edius...Ειναι και πολυ ευκολο Το πρόγραμμα είναι κορυφή,μόλις είδα τις real time δυνατότητες του,το premiere 2 pro,πήρε δρόμο:p Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω extract σε mpeg2 ένα dvd με ac3 ήχο δεν έχω συγχρονισμό στην timeline του edius και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το premiere για να πάρω τον ήχο σε wav και να τον βάλω στο edius. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Το πρόγραμμα είναι κορυφή,μόλις είδα τις real time δυνατότητες του,το premiere 2 pro,πήρε δρόμο:p Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω extract σε mpeg2 ένα dvd με ac3 ήχο δεν έχω συγχρονισμό στην timeline του edius και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το premiere για να πάρω τον ήχο σε wav και να τον βάλω στο edius. Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημμα στην δουλεια με αυτον τον τροπο...Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 ρε παιδια πως γινεται στο site της adobe να λεει οτι το πιο καινουργιο premiere ειναι το pro 2 και εγω να εχω το pro 7 ?? και αυτο που λεγεται καπως "canopius" για επεξεργασια video ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 ΡΕ παιδια τι πρεπει να κανω για να περασω απο μια καμερα μινι δω μεσο firewire και να το κανω μονταζ? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημμα στην δουλεια με αυτον τον τροπο...Ποια εκδοση εχεις? Tην 3.62 έχω και μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα που αναφέρω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Tην 3.62 έχω και μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα που αναφέρω Εμεις εχουμε την 3,34 η 3,31 (δεν θυμαμαι ακριβως)..Αλλα δεν εχουμε κανενα προβλημμα... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts