Jump to content

Απο DVD στο μονταζ!!!

dmitsos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα DVD απο γαμο και θελω να το κανω μονταζ σε Η/Υ, να κοψω δηλαδη τα περιττα.

Με ποιο προγραμμα μπορουμε να το επεξεργαστουμε ..αν γινεται βεβαια...:confused:

Χρειάζεσαι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, Power Director, Ulead Video Studio κ.α.

Αν το πρόγραμμα δέχεται τα αρχεία VOB του DVD έχε καλώς. Αν όχι, χρειάζεσαι και έναν DVD Ripper (σου προτείνω τον 1 Click DVD Ripper) για να μετατρέψεις πρώτα το βίντεο σε MPEG ή AVI.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• 5 months later...
Αν και λιγακι παλιο θεμα θα ηθελα να προτεινω ενα προγραμμα το οποιο το χρεισιμοποιω εγω για την δουλεια μου (σε σταθμο) το οποιο ειναι το Canopus Edius...Ειναι και πολυ ευκολο
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν και λιγακι παλιο θεμα θα ηθελα να προτεινω ενα προγραμμα το οποιο το χρεισιμοποιω εγω για την δουλεια μου (σε σταθμο) το οποιο ειναι το Canopus Edius...Ειναι και πολυ ευκολο

Το πρόγραμμα είναι κορυφή,μόλις είδα τις real time δυνατότητες του,το premiere 2 pro,πήρε δρόμο:p Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω extract σε mpeg2 ένα dvd με ac3 ήχο δεν έχω συγχρονισμό στην timeline του edius και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το premiere για να πάρω τον ήχο σε wav και να τον βάλω στο edius.

Το πρόγραμμα είναι κορυφή,μόλις είδα τις real time δυνατότητες του,το premiere 2 pro,πήρε δρόμο:p Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω extract σε mpeg2 ένα dvd με ac3 ήχο δεν έχω συγχρονισμό στην timeline του edius και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το premiere για να πάρω τον ήχο σε wav και να τον βάλω στο edius.

Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημμα στην δουλεια με αυτον τον τροπο...Ποια εκδοση εχεις?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ρε παιδια πως γινεται στο site της adobe να λεει οτι το πιο καινουργιο premiere ειναι το pro 2 και εγω να εχω το pro 7 ?? και αυτο που λεγεται καπως "canopius" για επεξεργασια video ειναι καλο?

ΡΕ παιδια τι πρεπει να κανω για να περασω απο μια καμερα μινι δω μεσο firewire και να το κανω μονταζ?
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημμα στην δουλεια με αυτον τον τροπο...Ποια εκδοση εχεις?

Tην 3.62 έχω και μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα που αναφέρω

Tην 3.62 έχω και μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα που αναφέρω

Εμεις εχουμε την 3,34 η 3,31 (δεν θυμαμαι ακριβως)..Αλλα δεν εχουμε κανενα προβλημμα...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.