Tsilteas Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Οταν ειμαστε μεσα στο στρατοπεδο θα ερθει το χαρτι για να δηλωσουμε σχολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_pa Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδια εγω σημερα το πρωι πηγα στο τμημα με ενα αντιγραφο του απολυτηριου μου και δηλωσα και τις σχολες και μου ειπαν πως θα με ειδοποιησουν για να μου πουν που περασα...επιτελους!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Kαλά τι είναι αυτά που διαβάζω; Για τον στρατό γενικά 1,65 δεν είναι για τις γυναίκες; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulysses21 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδια κ εγω δηλωσα σχολες σημερα...... κ παμε θηβα οι αντρες οντως.. τι δηλωσατε?εγω ρεθυμνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soloikos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδιά εμένα με πήρανε σήμερα τηλέφωνο από την Αστυνομική Διεύθυνση ( Λάρισα ) και αύριο θα πάω να δηλώσω πόλεις. Μου είπανε ότι κατά 99% θα πάμε Κυριακή 28/9 Θήβα. Για νεότερα ενημερώνω εδώ. Ν α είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 για οσους δεν ξερουν ακομα 26 μερες η βασικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaggelia Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 πως το μα8ες εσυ αυτο?αποκλειεται να ναι μονο 26!αφου η βασικη παντα 40 μερες ηταν.αλλωστε το χατι το γρφαει ξεκα8αρα¨βασικη 6 βδομαδες¨. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassiaaa Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 για οσους δεν ξερουν ακομα 26 μερες η βασικη tsilteas εισαι 100% σιγουρος? γιατι το χαρτι που μου εδωσαν στο αστυνομικο τμημα μιλαει για εκπαιδευση διαρκειας μεχρι εξι εβδομαδων. Δε νομιζω οτι στις οδηγιες θα εγραφαν μια τετοια ανακριβεια. Αν μπορουσα να το παραθεσω καπου να εβλεπες. Εσυ απο που το εμαθες?απο εγκυρη πηγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Θα σας το πουνε και σας οταν ερθει η στιγμη ;) . Παντως ειναι απο 29/09 - 24/10 , εκτος αν δεν θα παει ολη η Ελλαδα τις ιδιες ημερομηνιες "μεσα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaggelia Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 αποκλειεται να μην μπουμε ολοι μαζι.26 μερες μου φαινονται πααααρα πολυ λιγες...εκτος αν συνεχισουμε την βασικη στις σχολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras89 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ολους εμας απο την αχαια αγορια και κοριτσια μας στελνουν αυλωνα . μου ειπαν σημερα οτι θα μας χωρισουν σε θηβα - αυλωνα ανα νομους. μου ζητησαν και νουμερο παπουτσιων και φορμας:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulysses21 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 καλως οσοι πατε θηβα στειλτε μ πμ να κανονισουμε να βρεθουμε μεσα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ithikos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 ναι και μενα που ειμαι μυτιληνη μου ειπαν αυλωνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsegis34 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 26 meroules mono tlk i ekpaideysi..to kako,kalo dn xerw einai oti tha ginei apo stratiwtikous..gia komotini einai kanenas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaggelia Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 ρε παιδια ποιος σας ειπε για 26 μερες?εγω σημερα ημουν στην γαδα,που μας φωναξαν καποιες περιοχες, και μας ειπαν ξεκα8αρα οτι 8α ειναι 6 βδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ithikos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 komothnh ego... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 oloi Komotini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 komotini kai ego... mages na kanonisoume na brethoume Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Με το που τελειωσουμε τη βασικη θα παμε απευθειας στις σχολες ή θα παρουμε 1-2 μερες αδεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsegis34 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 logika epeidi i ekpaideysi teleiwnei 24 kai einai paraskeyi tha exoume dio meres eleytheres kai o meta o kathenas stin sxoli tou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 paidia ki egw gia kommotini psinomai alla eimai 726 seira.....SKOYRA TA PRAGMATA!!! mallon emas avlwna mas kovw na pigainoume!!! telika oi aksiwmatikoi pou tha kanoun vasiki??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ithikos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 μην φοβασαι..κομοτηνη θα πας honduck..λοιπον ολοι για κομοτηνη ας στειλουμε πμ να βρεθουμε μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 ή msn ρε παιδες. Παντως εμεις ειπαμε παμε Θηβα και οι κοπελες Αυλωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmanager Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 οι Αξιωματικοι παμε Αυλωνα 29/9 με 24/10 για βασικη εκπαιδευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Σίγουρα Αυλώνα, οι Αξιωματικοί; Μου είπαν από το τμήμα ότι Αμυγδαλέζα θα κάνουμε την Βασική.. Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts