Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω το δοκιμασα με πλήρη αποτυχία! Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε να εχουμε blockrecognizer και transcriber εστω και στα αγγλικα!)

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι βεβαια! Η μαμα microsoft (λογικα η ελληνικη αντιπροσωπεια) αποφασισε οτι οι ελληνες δεν χρειαζονται να εχουν αναγνωριση κειμενου (εστω και στα αγγλικα π.χ. για νουμερα) και απλα αφαιρεσε αυτη τη δυνατοτητα! Δυστυχως οπως διαβασα το ιδιο γινεται και για αλλες γλωσσες π.χ. σκανδιναβικα. Ευτυχως υπαρχει λυση (σχεδον). Μπορουμε να αντικαταστησουμε το αρχειο msimel.dll που υπαρχει στον καταλογο των windows και εχει να κανει με την εισαγωγη γλωσσας, με το αντιστοιχο αγγλικο msim.dll και λιγο πειραγμα στη registry. Οσο κι αν το εψαξα, δεν μπορεσα να το βρω ομως (torrent, e-mule κλπ). Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...

επειδη περιμενω το Χ500 και θα πουλησω το G500 πειτε μου πως κανω hard reset? με hard reset δεν σβηνονται τα παντα απο μεσα?

επειδη περιμενω το Χ500 και θα πουλησω το G500 πειτε μου πως κανω hard reset? με hard reset δεν σβηνονται τα παντα απο μεσα?

Με το hard reset Σβινεται οτι εχεις στο τηλ αλλα οχι αυτα ποου ειναι στην καρτα μνημης.Στο Μ600 πας Start->Programs->Utilities->Default Settings.Λογικα το ιδιο πρεπει να ναι;)

iphone 3G & Nokia N82 owner

Πραγματικα,χτες την περασα!καλο και αυτο!!Ετσι ειναι και στο g500 default settings και σβηνουν ολα εκτος της καρτας!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

E-Ten G500/G500+, M500, M600/M600+: Activate USB Host

http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=779

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• 2 weeks later...

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το Eten και εχω διαβασει ολο το θεμα θα ηθελα να μαθω σε ποιο σημειο βρισκεται πλεον το τηλεφωνο?

Απο οτι διαβασα το προβλημα με τον ηχο λυθηκε με το ΒΤ εχει καποια προβληματα, δεν εχει modem αλλα μεσο gprs κανεις την δουλεια σου μια χαρα,

Ελληνικη rom υπαρχει αλλα απο οτι καταλαβα καλυτερα να μεινω με την αγγλικη.

Το gps δουλευει καλα μετα απο αναβαθμιση με dest 6

Υπαρχουν αλλα προβληματα που με δεν προσεξα?

Ειμαι ετοιμος να το παρω.

Επισης βρηκα καινουργιο στα 385 χωρης destinator ειναι καλα?

Υπαρχει καποιος που θα ηθελε να το δωσει σε ποιο χαμηλη τιμη?

Τι ατυχια κι αυτη! Μου επεσε το ΕΤΕΝ απο ενα ντουλαπι (σχεδον 2 μετρα υψος). Ηταν μεσα στη θηκη του και μεσα σε ενα τσαντακι. Δυστυχως το κουμπι που το αναβει εχει μπει προς τα μεσα και δεν πατιεται (ισως εσπασε;). Το καταφερα και λειτουργησε πατωντας το reset οπου μου εβγαλε οτι η εφεδρικη μπαταρια ειναι στο 25% (!). Αρα υποθετω οτι κατι εχει κουνηθει εκει μεσα και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο. Αυριο πρωι πρωι στο Πλαισιο. Παει το ΕΤΕΝ για κανα μηνα και βαλε! Ισως καταφερω να πληρωσω καποια διαφορα και να παρω καποιο αλλο; (Χ500 :) ). Γκαντεμια! Ενα μηνα το εχω! Συγνωμη για το σχεδον off topic αλλα με επιασε το παραπονο!

Τι ατυχια κι αυτη! Μου επεσε το ΕΤΕΝ απο ενα ντουλαπι (σχεδον 2 μετρα υψος). Ηταν μεσα στη θηκη του και μεσα σε ενα τσαντακι. Δυστυχως το κουμπι που το αναβει εχει μπει προς τα μεσα και δεν πατιεται (ισως εσπασε;). Το καταφερα και λειτουργησε πατωντας το reset οπου μου εβγαλε οτι η εφεδρικη μπαταρια ειναι στο 25% (!). Αρα υποθετω οτι κατι εχει κουνηθει εκει μεσα και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο. Αυριο πρωι πρωι στο Πλαισιο. Παει το ΕΤΕΝ για κανα μηνα και βαλε! Ισως καταφερω να πληρωσω καποια διαφορα και να παρω καποιο αλλο; (Χ500 :) ). Γκαντεμια! Ενα μηνα το εχω! Συγνωμη για το σχεδον off topic αλλα με επιασε το παραπονο!

Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά εε?

Δεν καταλαβα το σχολιο , συγγνωμη. Γιατι να παρω ΕΤΕΝ παλι εννοεις; Ειναι το πιο πληρες PDA αυτη τη στιγμη μαζι με το Ρ3300 (που ομως εχει χαμηλοτερο επεξεργαστη). Τελος παντων, το πηγα στο Πλαισιο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τους πληρωσω κατι παραπανω κ να παρω κατι αλλο. Το παρελαβε το service. Θα παει Αθηνα και αν ειναι κατι ευκολο θα μου επιστραφει σε 2 εβδομαδες. Αν ειναι κατι αλλο θα παει Γερμανια και... χαιρετα μας τον πλατανο! Δε νομιζω οτι ειχα και αλλη επιλογη , εκτος κι αν το πηγαινα σε καποιο ηλεκτρονικο και εχανα τελειως την εγγυηση.

Καταρχήν το πιο δυνατό και πλήρες είναι το Qtek 9000 ;)

Κατα δεύτερον, δεν νομίζω να σοβαρομιλάς ότι θα τους πας το χαλασμένο και θα το πάρουν μέσα και μάλιστα θα σου δώσουν και τη δυνατότητα να πληρώσεις διαφορά για να πάρεις κάτι πιο καινούριο...

Μη τρελαθούμε!

Φυσικα και δεν γινεται κατι τετοιο.

Τα mio εχουν service στην Ελλαδα και αν ναι καλυπτουν τα παντα μεχρι και αλλαγη πλακετας?

Να εξηγησω λιγο τι ειπα και γιατι το ειπα για να μην παρεξηγηθω. Ναι το Qtek 9000 ειναι το δυνατοτερο PPC αλλα δεν ειναι για το βαλαντιο μου! Οσον αφορα το δευτερο να σας εξηγησω τι εγινε και γιατι το ειπα.

Σε καποια ασχετη περιπτωση που ειχα παει να χαζεψω το Χ500 ηρθαν καποιοι πελατες και ζητουσαν ενα PDA με GPS. Ο πωλητης τους εδειξε τις επιλογες που ειχαν και σαν τελευταια λυση τους προτεινε , αν ηθελαν, να τους δωσει ενα ελαφρως μεταχειρισμενο που ο κατοχος του το αφησε γιατι του το ειχαν αργησει υπερβολικα στο service.

Με αυτη την περιπτωση κατα νου ειπα τα παραπανω. Φυσικα και δε γινεται να μου δωσουν καποιο αλλο, αλλά εφοσον ειναι η ελληνικη αντιπροσωπεια σκεφτηκα οτι μπορει να γινει καποια τετοια "πατεντα".

Μη με κατακρινετε αμεσως. Αν καποιος εχει βρεθει στην κατασταση μου, καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να "χασεις" κατι το οποιο ισως ξαναδεις σε 2 εβδομαδες, ισως σε 1 μηνα, ισως... δεν ξερω ποτε.

Με το Πλαισιο δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. Μαλιστα μου εχουν αλλαξει πολλες φορες πραγματα χωρις δευτερη κουβεντα και γι'αυτο τους προτιμω

Να εξηγησω λιγο τι ειπα και γιατι το ειπα για να μην παρεξηγηθω. Ναι το Qtek 9000 ειναι το δυνατοτερο PPC αλλα δεν ειναι για το βαλαντιο μου! Οσον αφορα το δευτερο να σας εξηγησω τι εγινε και γιατι το ειπα.

Σε καποια ασχετη περιπτωση που ειχα παει να χαζεψω το Χ500 ηρθαν καποιοι πελατες και ζητουσαν ενα PDA με GPS. Ο πωλητης τους εδειξε τις επιλογες που ειχαν και σαν τελευταια λυση τους προτεινε , αν ηθελαν, να τους δωσει ενα ελαφρως μεταχειρισμενο που ο κατοχος του το αφησε γιατι του το ειχαν αργησει υπερβολικα στο service.

Με αυτη την περιπτωση κατα νου ειπα τα παραπανω. Φυσικα και δε γινεται να μου δωσουν καποιο αλλο, αλλά εφοσον ειναι η ελληνικη αντιπροσωπεια σκεφτηκα οτι μπορει να γινει καποια τετοια "πατεντα".

Μη με κατακρινετε αμεσως. Αν καποιος εχει βρεθει στην κατασταση μου, καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να "χασεις" κατι το οποιο ισως ξαναδεις σε 2 εβδομαδες, ισως σε 1 μηνα, ισως... δεν ξερω ποτε.

Με το Πλαισιο δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. Μαλιστα μου εχουν αλλαξει πολλες φορες πραγματα χωρις δευτερη κουβεντα και γι'αυτο τους προτιμω

Θέλω απλώς να επιβεβαιώσω και εγώ τα παραπάνω. Ενώ δεν έχω ποτέ πρόβλημα με το Πλαίσιο και την όποια αλλαγή χρειάστηκε να κάνω, στο θέμα του ΕΤΕΝ προτίμησα να μην το φιάξω παρά να περιμένω 20 μέρες να πάει και να έρθει Γερμανία. Νομίζω ότι είναι μεγάλο μειονέκτημα αυτό (Θυμίζει το service της ΝΟΚΙΑ αυτό....) Βέβαια η βλάβη δεν είναι τόσο σπουδαία (δεν δουλεύει το κουμπί της καμερας) αλλά δεν μπορώ να στείλω mms πιά. Θα το σκεφτώ πολύ την επόμενη φορά όταν το αλλάξω. Όταν το αγόρασα, ένας πολύ σοβαρός λόγος που το επέλεξα σαν συσκευή ήταν και το γεγονός ότι το πλαίσιο ήταν η αντιπροσωπία... τώρα που ξέρω ότι το service είναι τόσο δύσκολο.....

Αν κάποιος ενδιαφερεται πουλάω το G500+ με ελληνικά αναβαθμισμένο στην 080,(3 μηνων αγρατζούνιστο), δεν το πουλάω επειδή έχω πρόβλημα απλά θα περιμένω το M700 που έχει και Wi-Fi.;)

Φιλιππος

• 1 month later...
Θα παρεις τηλ την vodafon να σου πουν τις ρυθμισεις του, η να σου τις στειλουν με ενα E-mail.

Φιλιππος

• 2 weeks later...
καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το G500+ εχει καλό σημα στο gps

ευχαριστώ

Πολύ καλό φίλε, γιά μεταχειρισμένο πας ?:rolleyes:

Πολύ καλό φίλε, γιά μεταχειρισμένο πας ?:rolleyes:

καλημέρα φίλε για μεταχειρισμενο ψάχνω να βρώ έχω και ένα Ν-73 αλλα θέλω να πάρω και ενα ΕΤΕΝ να δω επιτέλους τα windows mobile 5.0!!!!!! ποσο κανουν τα καλα μεταχειρισμένα?

φιλε |Panosha θέλω να σε ρωτήσω αν τα προγράμματα για το glofish κανουν για το G500+

Τα προγράματα ταιριάζουν όλα, μιά καλή τιμή μεταχειρισμένου και γιά τους δύο 300 θα έλεγα. :rolleyes: