Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστοοοοοοος! Μας γλύτωσες απο πολλά HRESET...:X :X :X

Και εμένα τον ίδιο καθώς έπαθα ένα ψιλοσόκ μόλις είδα ότι δεν άνοιγε το BT πάλι. Και το σέταρα για πολλές μέρες το pda με πολλά πολλά προγράμματα και παιχνίδια.

Επανήλθα όμως κι εγώ μαζί με το BT. :p

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος χρήστης G500 με Resco Keyboard το εξής πρόβλημα.

Καθώς γράφω, συχνά αντί να μου τυπώσει στην οθόνη κάποιο γράμμα που πατάω, μου τυπώνει έναν κενό χαρακτήρα.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα resco διότι το χρησιμοποιούσα και σε άλλα pda χωρίς πρόβλημα.

Με το Dynatype όμως που είχα βάλει στην αρχή για λίγο δεν θυμάμαι να είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος χρήστης G500 με Resco Keyboard το εξής πρόβλημα.

Καθώς γράφω, συχνά αντί να μου τυπώσει στην οθόνη κάποιο γράμμα που πατάω, μου τυπώνει έναν κενό χαρακτήρα.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα resco διότι το χρησιμοποιούσα και σε άλλα pda χωρίς πρόβλημα.

Με το Dynatype όμως που είχα βάλει στην αρχή για λίγο δεν θυμάμαι να είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

Ναι μου το κάνει και εμένα αλλα δεν είναι και τόσο ενοχλητικό...Μια φορά στους 20 χαρακτήρες και αν...

Αυτό όμως που είναι ενοχλητικό είναι ότι για να σβήσεις έναν χαρακτήρα με το ρέσκο πρέπει να βγάλεις το CAPS LOCK γιατί αλλιώς πάνω δεξιά υπάρχει το DEL και όχι το BACKSPACE...Έχει κανείς να προτείνει τίποτα για αυτό???

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Ναι μου το κάνει και εμένα αλλα δεν είναι και τόσο ενοχλητικό...Μια φορά στους 20 χαρακτήρες και αν...

Αυτό όμως που είναι ενοχλητικό είναι ότι για να σβήσεις έναν χαρακτήρα με το ρέσκο πρέπει να βγάλεις το CAPS LOCK γιατί αλλιώς πάνω δεξιά υπάρχει το DEL και όχι το BACKSPACE...Έχει κανείς να προτείνει τίποτα για αυτό???

Αυτό με το backspace είναι όντως ενοχλητικό και ήταν ο λόγος που αρχικά έβαλα το dynatype. Στο dynatype με ενοχλούσε ότι δεν είχε συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο για γρήγορη αλλαγή της γλώσσας με ένα click και επέστρεψα στο resco. Τώρα και για τους δύο παραπάνω λόγους μάλλον ξαναγυρνάω στο dynatype. :wacko:

Πάντως όταν ήθελα να σβήσω χαρακτήρα όταν είχα κεφαλαία πατούσα Shift και backspace. Είναι κάπως πιο εύκολο όταν θέλεις να σβήσεις τον τελευταίο χαρακτήρα από το να πατάς 2 φορές το caps lock.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει εγκατεστημένο το Destinator PN στο G500 αν έχουν πολύ χαμηλή ένταση οι οδηγίες ή συμβαίνει μόνο σε μένα;

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει εγκατεστημένο το Destinator PN στο G500 αν έχουν πολύ χαμηλή ένταση οι οδηγίες ή συμβαίνει μόνο σε μένα;

Αφελής η ερώτηση, αλλά έχεις βάλει τέρμα την ένταση?

Εμένα μου ακούγεται μια χαρά (με κλειστά παράθυρα στο αυτοκινητο) αλλά πάλι, αυτό είναι πολύ υποκειμενικό...

Αφελής η ερώτηση, αλλά έχεις βάλει τέρμα την ένταση?

Εμένα μου ακούγεται μια χαρά (με κλειστά παράθυρα στο αυτοκινητο) αλλά πάλι, αυτό είναι πολύ υποκειμενικό...

Ναι, τέρμα η ένταση στο pda. Μάλλον θα είναι υποκειμενικό τότε όπως λες κι εσύ.

παιδια καλησπερα....

απο που μπορω να το αγορασω το g500??

εισται ευχαρεστημενοι ακομα???

χρειαζετε το γνησιο Destinator για να δουλεψει το gps?

ευχαριστω προκαταβολικα!!

καθε συμβουλη δεκτη......

ραδιακι υπαρχει ετσι??και πιστευω να δουλευει σωστα.

παιδια καλησπερα....

απο που μπορω να το αγορασω το g500??

εισται ευχαρεστημενοι ακομα???

χρειαζετε το γνησιο Destinator για να δουλεψει το gps?

ευχαριστω προκαταβολικα!!

καθε συμβουλη δεκτη......

ραδιακι υπαρχει ετσι??και πιστευω να δουλευει σωστα.

http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=394

Γ.

Λοιπόν παιδιά, θα ρωτήσω κάτι και από τώρα ακούω τα χαχανίσματα ...

Πώς κλείνει εντελώς αυτο το μαραφέτι ? Εννοω να μη δέχεται κλήσεις, να μην ανοίγει η οθόνη για υπενθυμίσεις, κλπ, κλπ Σαν να βγήκε η μπαταρία.

Το θέλω για σινεμά, αεροπλάνα, κλπ, κλπ

Περιμένω :p

Λοιπόν παιδιά, θα ρωτήσω κάτι και από τώρα ακούω τα χαχανίσματα ...

Πώς κλείνει εντελώς αυτο το μαραφέτι ? Εννοω να μη δέχεται κλήσεις, να μην ανοίγει η οθόνη για υπενθυμίσεις, κλπ, κλπ Σαν να βγήκε η μπαταρία.

Το θέλω για σινεμά, αεροπλάνα, κλπ, κλπ

Περιμένω :p

Δεν γίνεται... Γίνεται να μην δέχεται κλήσεις μηνύματα όταν

ενεργοποιήσεις το flight mode. Να μην ανοίγει η οθόνη για υπενθυμίσεις

πρέπει να βγάλεις την μπαταρία τα ppc δεν κλείνουν ποτέ.

Και με τα WM5 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βγάλεις την μπαταρία

δεν θα χάσεις τίποτα.

;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

αυτο που λεει ο Μανος, εν μερει βεβαια. Δυστυχως το g500 δεν εχει επιλογη complete POWER OFF την οποία έχουν το ΜΙΟ 701, και το DELL AXIM X51V (αποτι βλεπω και το avatar σου). Εχει επιλογη μονο για sleep mode. Αρα flight mode, και για reminders βαλε Scenario(profil tou g500) αθορυβο. :D

σήμερα μου έκανε το εξής περίεργο...

Χωρίς να έχω κάποια ένδειξη για οτιδήποτε, άρχισε να αναβοσβ΄νει περιμετρικά ένα μπλχρώμα, χωρίς να έχει ανάψει η οθόνη.

Τίποτα δεν έδειχνε να έχει αλλάξει, δεν είχα κάποια κλήση, μήνυμα ή ειδοποίηση ή ακόμα και ξυπνητήρη.

Μόνο το πειμετρικό μπλε να αναβοσβήνει.

Κατάφερα να το σβησω μόνο με reset... καμία ιδέα τι είναι???

Εχθές 2 φορές μου έβγαλε flight mode ON , επίσης χωρίς λόγο, και ενώ 2 λεπτά πριν μιλούσα στο τηλ.

σήμερα μου έκανε το εξής περίεργο...

Χωρίς να έχω κάποια ένδειξη για οτιδήποτε, άρχισε να αναβοσβ΄νει περιμετρικά ένα μπλχρώμα, χωρίς να έχει ανάψει η οθόνη.

Τίποτα δεν έδειχνε να έχει αλλάξει, δεν είχα κάποια κλήση, μήνυμα ή ειδοποίηση ή ακόμα και ξυπνητήρη.

Μόνο το πειμετρικό μπλε να αναβοσβήνει.

Κατάφερα να το σβησω μόνο με reset... καμία ιδέα τι είναι???

Εχθές 2 φορές μου έβγαλε flight mode ON , επίσης χωρίς λόγο, και ενώ 2 λεπτά πριν μιλούσα στο τηλ.

Το πιθανότερο είναι κάποιο από τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα να σου την κάνει την δουλειά.

Έχοντας διαβάσει όλα τα καλούδια του G500 και επειδή στα PDA με ενδιαφέρει πολύ η οθόνη θα ήθελα τις γνώμες των φίλων σχετικά με την οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου. Ευχαριστώ...

Δεν γίνεται... Γίνεται να μην δέχεται κλήσεις μηνύματα όταν ενεργοποιήσεις το flight mode. Να μην ανοίγει η οθόνη για υπενθυμίσεις πρέπει να βγάλεις την μπαταρία τα ppc δεν κλείνουν ποτέ.

Μάλιστα ...

Ούτως ή άλλως το έκανα το ταξιδάκι, με το flight mode ΟΝ...

Thank you !

Review of E-TEN G500 Pocket PC phone by Total Mobile

http://msmobiles.com/news.php/5296.html

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

SiRFInstantFix τώρα και στο E-TEN G500! (όχι μόνο στο Mio A701)

http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/06/SiRFInstantFix%2Danche%2Dper%2Dl%2DE%2DT/

SiRFInstantFix τώρα και στο E-TEN G500! (όχι μόνο στο Mio A701)

http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/06/SiRFInstantFix%2Danche%2Dper%2Dl%2DE%2DT/

Το οποίο να προσθέσω θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη αναβάθμιση της rom που θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Ότι και να πω για την Eten είναι λίγο. Μπράβο της που φροντίζει να βελτιώνει όλο και περισσότερο το ήδη εκπληκτικό αυτό pda.

Το οποίο να προσθέσω θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη αναβάθμιση της rom που θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Ότι και να πω για την Eten είναι λίγο. Μπράβο της που φροντίζει να βελτιώνει όλο και περισσότερο το ήδη εκπληκτικό αυτό pda.

Η Eten με επαληθεύει...

The LONG AWAITED AGPS (Aid GPS- see here for more information) i.e. Satellite Data Update as well as FM Tuner is bundled with this ROM update.

Για download εδώ!

Η Eten με επαληθεύει...

The LONG AWAITED AGPS (Aid GPS- see here for more information) i.e. Satellite Data Update as well as FM Tuner is bundled with this ROM update.

Για download εδώ!

Ξέχασα να πω πως στο site αυτό θα βρείτε και ένα GPS firmware update το οποίο από ότι διάβασα από χρήστες που το έχουν ήδη βάλει έχουν δει τρομερή διαφορά στην ποιότητα του ράδιο αλλά και στο ίδιο το GPS που κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα.

Ξέχασα να πω πως στο site αυτό θα βρείτε και ένα GPS firmware update το οποίο από ότι διάβασα από χρήστες που το έχουν ήδη βάλει έχουν δει τρομερή διαφορά στην ποιότητα του ράδιο αλλά και στο ίδιο το GPS που κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα.

Ας ελπίσουμε να κλειδώνει γρηγορότερα, γιατί πραγματικά και ενώ βρίσκει 8-9 δορυφόρους αργεί πολύ να τους κλειδώσει... Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν το είχα αντιμετωπίσει ούτε με το mio 168 ούτε με ένα Hp που είχα...

Στις ρυθμίσεις έχει :

θύρα com 4

baud rate 38400

πρωτοκολλο NMEA

και "τικ" στο αυτόματη επανασυνδεση.

Αυτά πρέπει να έχουμε???

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιησουμε το sirf?

Τώρα κατεβάζω τη νέα ROM.

Που θα βρούμε αυτό το "You will need to download the satellite data (i.e. ephermis) while the G500 is being connected the computer with internet access or over GPRS "

Ευχαριστώ