Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει κανείς πρόβλημα με MMS με Vodafone ? Αδύνατον να δουλέψουν, ενώ πριν 2 μήνες ήμουν οκ.:(

Έλεγξε μήπως προσπαθεί να συνδεθεί με λάθος σύνδεση. Πήγαινε :

έναρξη\ρυθμίσεις\συνδέσεις\συνδέσεις και δες στην διαχείριση υφισταμένων συνδέσεων ποιά είναι επιλεγμένη. Πρέπει να είναι η Vodafone MMS. Αν δεν είναι επέλεξέ την, πάτα ΟΚ και δοκίμασε τα MMS.

Έλεγξε μήπως προσπαθεί να συνδεθεί με λάθος σύνδεση. Πήγαινε :

έναρξη\ρυθμίσεις\συνδέσεις\συνδέσεις και δες στην διαχείριση υφισταμένων συνδέσεων ποιά είναι επιλεγμένη. Πρέπει να είναι η Vodafone MMS. Αν δεν είναι επέλεξέ την, πάτα ΟΚ και δοκίμασε τα MMS.

-------------------------------------------------------

Φίλη μου σ' ευχαριστώ, πραγματικά μ' έκανες να ξεκολήσω και να βρώ τη λύση.:D :D :D

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΤΩΝ POCKET PC)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ SIEMENS SX45i ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.... ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΝ G500 Μ600 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ?? ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΟΓΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΗΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ Μ600

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΤΩΝ POCKET PC)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ SIEMENS SX45i ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.... ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΝ G500 Μ600 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ?? ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΟΓΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΗΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ Μ600

Προσπαθησε να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι κουραστικο.Τις διαφορες τους θα τις βρεις εδω(εχουν αναφερθει αρκετες φορες) και επειδη ειναι σημαντικες διαλεξε αναλογα με αυτα που προσφερει το καθενα και εξυπηρετουν εσενα:)

iphone 3G & Nokia N82 owner

Comparative review of E-TEN M600+ and E-TEN G500+

http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=288

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αυτη τη βδομαδα μαλλον θα παω και εγω να παρω το "μηχανακι":rolleyes: απο Πλαισιο αλλα καπου ειχα δει οτι καποιου του ειχε τυχει με ξενη ROM.Μπορω απο καπου να ξερω οτι θα ειναι ελληνικη ή μπουρδες ελεγε αυτος?:)

Αυτη τη βδομαδα μαλλον θα παω και εγω να παρω το "μηχανακι":rolleyes: απο Πλαισιο αλλα καπου ειχα δει οτι καποιου του ειχε τυχει με ξενη ROM.Μπορω απο καπου να ξερω οτι θα ειναι ελληνικη ή μπουρδες ελεγε αυτος?:)

Εγώ θα το άνοιγα επι τόπου, πριν φύγω από το κατάστημα, να ελέγξω και την συσκευή και να έβλεπα και αν έχει μέσα Ελληνικά.

Εγώ θα το άνοιγα επι τόπου, πριν φύγω από το κατάστημα, να ελέγξω και την συσκευή και να έβλεπα και αν έχει μέσα Ελληνικά.

Λες?Μου ακουγεται καπως αυτο αλλα βασικα ειναι ο μονος σιγουρος τροπος.Αν δεν βρεθει καποια αλλη λυση αυτο θα κανω.THX Demon.Καμια αλλη ιδεα?:)

Λες?Μου ακουγεται καπως αυτο αλλα βασικα ειναι ο μονος σιγουρος τροπος.Αν δεν βρεθει καποια αλλη λυση αυτο θα κανω.THX Demon.Καμια αλλη ιδεα?:)

Είναι ένας τρόπος να προλαμβάνεις καταστάσεις. Για φαντάσου να σου έχει τύχει κάποιο χαλασμένο. Κάποιο που να λείπει η συσκευή (πολύ ακραίο βέβαια), να έχει κάποιο ελάττωμα (πολύ συχνό).

Όταν πας σπίτι άντε μετά να σε πιστέψουν... Αν είσαι όμως ακόμα εκεί, απαιτείς επιτόπου αλλαγή και 100% θα γίνει. Πάντα το κάνω αυτό όπου μπορώ.

Οταν θα πας να το παραλαβεις δες το κουτι απο εξω !! αναφερει αν εχει Ελληνικα η Αγγλικα !!! Εξαλου ερχονται ετσι απο εξω !!!

Παιδια :help: HELP:help: .Πηρα τηλ σε ολα σχεδον τα καταστηματα του Πλαισιου και βρεκα μονο στη στουρναρη και μαλιστα Αγγλικο.Στο Mall μου ειπανε οτι δεν βλεπει καποια παραλαβη συντομα και μαλλον δεν θα φερει αλλα!!!!!Αν παρω το Αγγλικο τι προβληματα θα υπαρχουν με συμβατοτητες προγραματων και τετοια?Μπορω να βαλω ελληνικη ROM?Παιδια απαν τιστε μου σας παρακαλω οσο πιο αμεσα γινεται για να προλαβω το αγγλικο.Ευχαριστω:)

Παιδια :help: HELP:help: .Πηρα τηλ σε ολα σχεδον τα καταστηματα του Πλαισιου και βρεκα μονο στη στουρναρη και μαλιστα Αγγλικο.Στο Mall μου ειπανε οτι δεν βλεπει καποια παραλαβη συντομα και μαλλον δεν θα φερει αλλα!!!!!Αν παρω το Αγγλικο τι προβληματα θα υπαρχουν με συμβατοτητες προγραματων και τετοια?Μπορω να βαλω ελληνικη ROM?Παιδια απαν τιστε μου σας παρακαλω οσο πιο αμεσα γινεται για να προλαβω το αγγλικο.Ευχαριστω:)

Παρε το Αγγλικο μην φοβασαι και εγω αυτο εχω !!! Μονο ενα keyboard θα βαλεις Ελληνικο και θα εισαι μια χαρα¨:)

Τελικα ξαναπηρα τηλ. πριν παω(ευτυχως) και μου ειπε οτι ειναι το πακετο με το Destinator PN που ειναι στα 600.Επειδη ομως δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα βρηκα ενα μεταχειρισμενο M600 απο ενα συμφορουμιτη μαζι με GPS και αυριο μου το στελνει:) .Τωρα θα χω και GPS,Wi-Fi & 2MP camera:yahoo:

Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο τρύκ πως μπορουμε να ξεκλειδώσουμε το Ελληνικό για να δεχθεί Αγγλική ROM ?

Ψαξε στο Tread του Μ600στις τελευταιες σελιδες.Το εχουν καταφερει καποιοι.Λογικα αμα βρεις τη ROM με τον ιδιο τροπο πρεπει να γινεται.

Γεια σας κ απο μενα!!ειμαι νεος στο club αλλα εχω το G500+ ενα μηνα περιπου κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ειχα ενα ατυχημα βεβαια, μου επεσε κανα 2 φορες κ εσπασε λιγο η προσοψη στη γωνια.οχι κατι σοβαρο.επισης εχω προβλημα κ εγω με το ιντερνετ.εχω κοσμοτε.ενεργοποιησα και το gprs αλλα παλι κατι δεν παει καλα.μου λεει η συνδεση ειναι αδυνατη και να ελεγξω τις ρυθμισεις.η παρεα σας ειναι πολυ καλη!Διαβασα ολα τα μυνηματα αλλα εχω αποριες σχετικα με το πως γινετε το gps να βρισκει σημα πιο γρηγορα, με το πατσακι που λετε εκει, δεν το βρηκα πουθενα.και τελος να πω συγχαρητηρια σε ολους για την επιλογη που κανατε να παρετε το g500.ειναι κορυφη!!!!!!!

@Axle: Δεν υπαρχει πατσακι για το GPS. Αυτο ειναι για το G500. Θεωρητικα στο G500+ το εχουν ενσωματωσει στη ROM. Mπορεις να πας στο φακελο GPS στα προγραμματα και αφου συνδεσεις το κινητο με το Activesync και εισαι στο ιντερνετ να πατησεις να κανει update τη θεση των δορυφορων το προγραμματακι που εχει εκει. Ετσι θα εχεις θεση ακομα και με ελαχιστο σημα, πολυ γρηγορα (σε μενα το βρισκει σε 30-40 δευτερολεπτα)

Παρατηρησε κανεις οτι η σελιδα με τα updates στο site της ΕΤΕΝ δεν ειναι πλεον προσπελασιμη;

Επιτελους το registration δουλευει κανονικα στο site τους αλλα δεν ανοιγει καμια σελιδα με update για το G500+. Tί θα γινει ρε παιδια; Θα βρουμε την 80 να την περασουμε. Ή ενα patch για να περασουμε την αγγλικη. (Μηπως εχει καποιος σας την 61 ελληνικη;)

ευχαριστω ttlog.το εκανα αλλα τιποτα.παλι αργει.για συνδεση στο ιντερνετ καμια ιδεα?περα απ αυτα που γραφτηκαν σε προηγουμενες σελιδες γιατι δεν κανουν τιποτα

Καλησπέρα.

Συμμετέχω με αφορμή το ενδιαφέρον μου γι’αυτη τη συσκευή, αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό και μπορώ να πω έχω μάθει πράγματα που δεν γνώριζα

Ήμουν μεταξύ qtec s200 και eten g500+ . Τελικά κατέληξα στο δεύτερο. Θέλω μια συσκευή για: 1) κινητό τηλ. με λίγη χρήση sms 2) χρήση destinator pn και gps για πλοήγηση 3) λίγα παιχνίδια (tetris, pacman, tennis κ.α. , δεν ξέρω και τις επιλογές που έχω εδώ) και 4) λίγα προγράμματα για την σωστή και χρηστική λειτουργία της συσκευής.

Πιστεύω πως θα με καλύψει στις απαιτήσεις μου.

Τι λέτε και εσείς που την χειρίζεστε πιο ‘σκληρά’ και πιο πολύ καιρό από εμένα?

Να σας πω πως δεν έχω ποτέ πριν επαφή με pda, gps, πλοήγηση και wm5.

Ελπίζω στην βοήθειά σας.

Ευχαριστώ

Ψαξε στο Tread του Μ600στις τελευταιες σελιδες.Το εχουν καταφερει καποιοι.Λογικα αμα βρεις τη ROM με τον ιδιο τροπο πρεπει να γινεται.

--------------------------------

Φίλε μου ευχαριστώ, δυστυχώς αυτό το τρύκ το έχω δοκιμάσει και δεν λειτουργεί

:(