Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το S100 εχει τα Windows 2003SE και κανει συχνα κολληματα. Το ΕΤΕΝ εχει κι αυτο τετοια προβληματα?

Κοιταξε το ενα εχει επεξεργαστη 200 mhz και το αλλο 400 σιγουρα παιζει καποιο ρολο δεν νομιζεις ?

Εμενα παντος εχω περασει πανω απο 20 προγραμματα και κολησε μια φορα απο λαθος δικο μου.

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιταξε το ενα εχει επεξεργαστη 200 mhz και το αλλο 400 σιγουρα παιζει καποιο ρολο δεν νομιζεις ?

Εμενα παντος εχω περασει πανω απο 20 προγραμματα και κολησε μια φορα απο λαθος δικο μου.

Συνεργαζεται με Outlook?

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ποιο ειναι καλυτερο το μιο η το ετεν?Απο ολες τις πλευρες και σαν κινητα και σαν gps μεσω pda?Με εχετε μπερδεψει παρα πολυ
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Φιλε puntog ,

δε νομιζω οτι καποιος θα σου πει " παρε αυτο η παρε εκεινο" .

Ο καθενας εδω παραθετει την γνωμη του μαζι με τα θετικα και τα αρνητικα της εκαστοτε συσκευης που κατεχει.

Απο την στιγμη λοιπον που λες οτι σε εχουμε μπερδεψει, σημαινει πως εχεις διαβασει ολο το thread που αναφερεται στο ΕΤΕΝ και ακομα και εσυ ξερεις πανω κατω τι παιζει μεταξυ ΕΤΕΝ & ΜΙΟ.

Επισης θα ηταν "κακο" να ακουσεις το χ η τον ψ που θα σου πει παρε το ετεν η παρε το μιο ειναι το καλυτερο γιατι πολυ απλα κανεις δε ξερει τι πραγματικα απαιτεις απο μια συσκευη 3 in 1.. :blink:

Ειναι στο χερι σου λοιπον να τα βαλεις κατω και να δεις πιο απο τα δυο σε ικανοποιει περισσοτερο σα συσκευη.:O

Αυτα:!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ποιο ειναι καλυτερο το μιο η το ετεν?Απο ολες τις πλευρες και σαν κινητα και σαν gps μεσω pda?Με εχετε μπερδεψει παρα πολυ

Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι εμένα έτυχαν στα χέρια μου και τα δύο και έπειτα από πολύ χρήση αποφάσισα να μείνω με το G500. Και τα δύο έχουν προβλήματα που μπορείς να τα διαβάσεις στις σελίδες των pda μέσα εδώ. To G500 που έχω κρατήσει έχει προβλήματα με την ένταση του ηχείου με αποτέλεσμα να σε δυσκολεύει να μιλήσεις σε θορυβώδες περιβάλλον (βέβαια έχω βρει την λύση του, ανοίγω ανοικτή ακρόαση και το βάζω στο αυτί σαν να μιλούσα κανονικά ;) ).

Πέραν αυτού είναι ταχύτατο και με κορυφαίο gps. Συν του ότι έχει και ράδιο.

Όποιο και από τα δύο και να κρατούσα πάντως, μόλις βγάλει η HTC το αντίστοιχο 3 σε 1 pda θα το άλλαζα. Οπότε αν δεν σε βιάζει να το πάρεις μέχρι Χριστούγεννα (το πολύ) θα σου πρότεινα είτε να περιμένεις είτε να διαβάσεις και άλλες γνώμες και να αποφασίσεις μόνος σου.

Kapoios mhpos kserei pou agorazoume screen protectors gia to eten?Den brisko stis diastaseis ths othonis kai apo internet de sunfereime to kourier!!

Anabathmisi gia ta ellinika WM5 kseroume pote kai en tha bgei?

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Rotisa sto plaisio kai mou eipan oti de fernoun tetoia,mono se fotorgafika eidi,alla kai pali de brika!Sta multirama brika kapoia pou einai gia tetragonh othoni 3" kai malista gia kapoio ipaq hp alla poli pio lepti apo auth pou eixe mesa to kouti tou eten!!Emeis 42*57mm nomizo theloume!

Φιλιππος

Guest lagoudakis
Kapoios mhpos kserei pou agorazoume screen protectors gia to eten?Den brisko stis diastaseis ths othonis kai apo internet de sunfereime to kourier!!

Anabathmisi gia ta ellinika WM5 kseroume pote kai en tha bgei?

για ρωτα εδω http://www.moderntalking.gr/ εχει σιγουρα για qtek-hp,και στην τοποθετουν αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα την βαλεις σωστα

θα παρω αυριο τηλ να δω,το s200 εχει το ιδιο μεγεθος οθονη οποτε θα κανει και στο eten!Εχει καποιος κανει register κανονικα στο etencorp.com?Ενω συμπληρωνω ολα τα πεδια Δεν μπορω να γραφτω μου γραφει "select OS"αλλα δεν εχει τιποτα να επιλεξω εκει!!

Τι updates ειναι διαθεσιμα για το g500+ με τα ελληνικα windows(0061)?Δηλαδη πια απο αυτα που ειναι στο forum κανουν για τη συσκευη μου?

Αν γνωριζει κανεις ας με βοηθισει,Ευχαριστω!

Φιλιππος

Για δοκιμάστε στο FNAC. Στο The Mall έχει ένα Universal Screen Protector της "bekonnect" 12,90EΥΡΩ. Ισως να κανει.

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ευχαριστω πολυ παιδια!Καποιος που να εχει αγορασει g500+ από το πλαισιο αυτο με τα ελληνικα windows, εμφανίζει στο word mobile επιλογές εισόδου κειμένου block recognizer, letter recognizer και transcriber? Εμένα μου εμφανίζει μόνο keyboard και επιλογές. Μήπως τις επιλογές αυτές τις έχουν μόνο τα ξένα OS? patch για τον ήχο και gps firmware update έχει βάλει κανείς?

Φιλιππος

φιλαρακο, εγω παλι δεν μπορω να στειλω mms παρολο που εχω ενεργοποιημενη την υπηρεσια. Eννοειτε οτι εχω το eten g500+. Αν μπορεις να βοηθησεις στειλε απαντηση στο mail

Φιλε παρε τηλ στο δικτιο σου και θα σου τις πουν ακριβως,εχει καποιες ρυθμισεις παραπανω,ειναι λιγο μπερδεμα, και αμα θες στις στελνουν με e-mail να τις κανεις μονος σου με ηρεμια!

Φιλιππος

re paidia xa8ika!!!!!!!!!!!!To M600 pou vlepo tora stin selida tou plaisiou einai kanourio?Einai pio kalo apo to G500? To mio giati to evgalan apo tin selida tou plaisiou? plirofories gia M600???
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

To Μ600 δεν έχει GPS. Τι εννοείς το έβγαλαν το ΜΙΟ απο την σελίδα του πλαισίου?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=8642495&Catalog_Id=10&Product_Id=338933&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=13

Γ.

Καποιος που να εχει αγορασει g500+ από το πλαισιο αυτο με τα ελληνικα windows, εμφανίζει στο word mobile επιλογές εισόδου κειμένου block recognizer, letter recognizer και transcriber? Εμένα μου εμφανίζει μόνο keyboard και επιλογές. Μήπως τις επιλογές αυτές τις έχουν μόνο τα ξένα OS? patch για τον ήχο και gps firmware update έχει βάλει κανείς?

Φιλιππος