con Δημοσιεύτηκε January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς το Route66 Navigate 2004 Pocket PC - Kit για Αθήνα σε Windows Mobile 5? Αναφέρομαι σε αυτό http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=7&ssec=0&prodid=1346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν το έχω στο ppc, αλλά το R66 το χρησιμοποιώ μόνιμα με το symbian κινητό μου. Λογικά θα είναι ο ίδιος χάρτης και οδηγείες. Οι οδηγείες είναι στα ελληνικά και προσωπικά τις βρίσκω πάρα πολύ καλές. Τα ονόματα είναι σε greeklish. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Κατά τη γνώμη μου, οι φωνητικές οδηγίες του R66 (σε Symbian που το έχω δοκιμάσει) είναι εντυπωσιακά καλές και ανώτερες του Destinator. Αν είχε τους χάρτες του Dest για όλη την ελλάδα θα ήταν τέλειο...:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ψάχνοντας είδα οτι όσοι το έχουν δοκιμάσει είναι στη symbian έκδοση, γιαυτό θέλω να μάθω αν λειτουργεί καλά σε WM5 και ποιο συγκεκριμένα αν το έχει δοκιμάσει κανείς στο QTEK 9000... Tο οτι είναι σε greeklish οι ονομασίες δεν είναι τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 To exei kaneis ? Mporei na anevasei kaneis link gia PPC ? Ego to eiza se P910i kai eimoun apolyta efxaristimenos, me megala koumpia, super ! Tora tha ithela na to dokimaso se 9100 ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts