Jump to content

Χρήση CPU 100% ετσι ξαφνικά!

iliasp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής...εκεί που έχω τον internet explorer ανοιχτό και μπαίνω σε διάφορες σελίδες η χρήση της cpu εκτοξεύεται στο 100% και αρχίζει ο υπολογιστής να ζορίζεται και να έχει τρομερό lag...

Εάν έχω 2-3 εργασίες (παράθυρα) του explorer να τρέχουν πρέπει να βρω το συγκεκριμένο που ανεβάζει τη χρήση της cpu και να το τερματίσω για να επανέλθει στα λογικά πλαίσια λειτουργίας του ο υπολογιστής

Πρόκειται για έναν Sony Vaio FS315S με Centrino Pentium M 750

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής...εκεί που έχω τον internet explorer ανοιχτό και μπαίνω σε διάφορες σελίδες η χρήση της cpu εκτοξεύεται στο 100% και αρχίζει ο υπολογιστής να ζορίζεται και να έχει τρομερό lag...

Εάν έχω 2-3 εργασίες (παράθυρα) του explorer να τρέχουν πρέπει να βρω το συγκεκριμένο που ανεβάζει τη χρήση της cpu και να το τερματίσω για να επανέλθει στα λογικά πλαίσια λειτουργίας του ο υπολογιστής

Πρόκειται για έναν Sony Vaio FS315S με Centrino Pentium M 750

Check με Spyware αλλά κυρίως αν έχεις φορτώσει SQL παλιά έκδοση ή MSD? Ανοίγει κάτι πόρτες και τρέχουν τα δεδομένα. Μιλάω γιατί την έχω πατήσει. Check prosses running ok?

@hostolis einai olo toy iexplore.exe

@expert einai egkatesthmeno to Microsoft SQL Server Desktop Engine alla ayto mallon einai anagkaio apo to logismiko yposthrikshs ths sony gaiti apo dipla grafei Microsoft SQL Server Desktop Engine (VAIO_VEBD)!

Kamia lysh?

Οταν οι σελίδες περιέχουν pdf μου παρουσιάζεται και μένα, αλλα και στα ξαφνικά μετα απ λιγο photoshop ή καποια βαριά εφαρμογή δεν ειναι σπάνιο φαινόμενο και μερικές φορές επανέρχεται μονο με επανεκκίνηση... Laptop και εδώ.

Τώρα αν το δικό σου ειναι κατι αλλο κανε ενα recovery να δεις συμπεριφορά...

Για κοίτα αυτά τα 2 threads μπας και λυθεί το πρόβλημα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79318

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63999

Υπάρχουν patch που διορθώνου το πρόβλημα! Microsoft Knowledge Database. Τι να κάνουμε Bill ο πόρτας! Kαι να σκεφτείς νόμιζα στην αρχή ότι application κάνουν χρήση του συστήματος. Οταν εγκατέστησα Νοrton Internet Security το πρώτο που μπλοκαρε ήτανε αυτό!!! No comments

το προβλημα ειναι οτι μοθ το κανει και με 2 μονο απλα παραθυρα και τιποτα αλλο να τρεχει...αλλες φορες εχω ανοιχτα:BitComet,eMule,DC++,Messenger,Norton Internet Security 2005 και παει μια χαρα,με τον υπολογιστή να μην ακούγεται καν...