M_SAK Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Υπάχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει τον υπολογιστή να λειτουργεί σαν τηλέφωνο.δηλαδή να δέχεται κλησεις απο σταθερό τηλεφωνο και να απανταει και να μιλάς απο το μικρόφωνο?Σαν ακουστικό.Ο λόγος είναι γιατί δεν έχω τηλεφωνική συσκευή και δεν μου περισεύει. Παράθεση BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Νομίζω ότι το Phone dialer των Windows σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_SAK Δημ. January 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τα windows xp δεν έχουν αυτό το πρόγραμμα.Πιο παλιά είχαν τα Windows.Ξέρεις κανένα άλλο που κάνει την ίδια δουλειά Παράθεση BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Νομιζω οτι υπαρχει επιλογη στην ενοτητα συνδεσεις δικτυου και στα windows στην ενοτητα τηλεφωνια..θα το κοιταξουμε λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τα windows xp δεν έχουν αυτό το πρόγραμμα.Πιο παλιά είχαν τα Windows.Ξέρεις κανένα άλλο που κάνει την ίδια δουλειά Φυσικά και το έχουν. Start -> Run -> dialer [ENTER] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts