Jump to content

Αχρειότητα...

Asxetos21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα πάρει μια σύνδεση καρτοκινητού για την κόρη μου στο ΑΦΜ μου (ανήλικη τότε).

Τον Ιούνιο πήγαμε σε κατάστημα Cosmote για να μεταφέρομε το νούμερο στο όνομα της, πράγμα που έγινε, αλλά από λάθος πληκτρολόγηση της υπαλλήλου, περάστηκε με λάθος όνομα. Και όχι απλό ορθογραφικό λάθος (πχ Ω να περαστεί Ο), αλλά χοντρό (πχ το Αικατερίνη περάστηκε Αισκατερδίνη).

Το είδαμε, γυρίσαμε πίσω και η υπάλληλος ζήτησε συγνώμη και καταχώρησε αίτημα διόρθωσης. Αν είδατε διόρθωση εσείς, είδα και εγώ.
Μετά από μέρες ξαναεπιστρέψαμε αλλά μας είπαν ότι για να διορθωθεί πρέπει τώρα να κάνουμε αίτηση αλλαγής στοιχείων online.

Μετά από 2-3 αιτήσεις άρχισαν να ζητούν και έγγραφα. Βεβαίωση ΑΦΜ, ταυτότητας κλπ. 
Κατά τη γνώμη μου αντιμετωπίζω καθαρό τρολάρισμα από ανίκανους ανθρώπους που έχουν όμως την δυνατότητα να σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί απλά και μόνο επειδή μπορούν.

Ακόμα το όνομα είναι λάθος, και εγώ σταμάτησα να επικοινωνώ γιατί πλέον χάνω την ψυχραιμία μου με την αχρειότητα που αντιμετωπίζω.

Αν κάποιος έχει ένα email για κανένα στέλεχος, ας μου το δώσει να τον στολίσω κατάλληλα... 

Οι ανεξάρτητες αρχές μήπως θα βοηθούσαν. Κάντε μια γραπτή αναφορά. 

16 ώρες πριν, hercoulis said:

Οι ανεξάρτητες αρχές μήπως θα βοηθούσαν. Κάντε μια γραπτή αναφορά. 

Ευχαριστώ για την υπόδειξη Hercoulis, αλλά στο παρελθόν είχα απευθυνθεί σε αυτούς για ένα θέμα χρεώσεων πάλι με την Cosmote, και απλά έχασα τον χρόνο μου...