KennyDopeGr Δημοσιεύτηκε January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2006 βλέπω οτι ενώ ο Η/Υ κάθεται σε αδράνεια και δεν δουλεύει κάποια εφαρμογή, στέλνει και δέχεται packets απο το ίντερνετ. Αφού δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως προανέφερα, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή την κίνηση στο ίντερνετ. με ποιο τρόπο να δω που πάνε αυτά τα δεδομένα (και απο που έρχονται;) Δε θέλω την λύση ενός firewall γιατί θα έχω άλλα τρεξίματα, κάθε λίγο και λιγάκι αλέρτς κλπ κλπ που περισσότερα προβλήματα θα μου δώσουν , παρά λύση στην απορία μου. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Η λύση είναι το X-Netstat Professional ;) Πολύ καλό προγραμματάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionionio Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 υπαρχει επισης και το netlimiter, πολυ πιο απλο απο το X-Netstat, εκτος και αν χρειαζεσαι τις παραπανω δυνατοτητες του X-Netstat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 κάποιο δωρεάν δεν υπάρχει; ή κάποιος άλλος τρόπος; είμαι στο pc της δουλειάς και δεν μπορώ να έχω *****s και patches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Νομίζω ότι το Active Ports κάνει κάτι παρόμοιο και είναι freeware. Δεν παρέχει όμως πολύ περισσότερες πληροφορίες από ότι η εντολή netstat από την γραμμή εντολών. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts