Alphaleader Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ο θεος και ο βουδας να βαλουν το χερι τους για το τι release θα κανουνε. To demo που μας ειχαν πασαρει μαλλον επρεπε να το λενε beta demo... ουτε καν κοντα για release. Ελπιζω να προλαβαν να φτιαξουν τα bugs. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 paidia ego poy den exo paiksei pote flight simulator tha bro diskolies sto na to matho?aksizei na to paro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 paidia ego poy den exo paiksei pote flight simulator tha bro diskolies sto na to matho?aksizei na to paro? Επειδη το Flight Simulator δεν απευθυνεται στον καθενα... και επειδη δεν ειναι παιχνιδι θα θεσω μια ερωτηση. Θες να γινεις πιλοτος? Ξυπνας και κοιμασαι εχοντας στο μυαλο σου τα αεροπλανα? Εχεις διαθεση να διαβασεις και να μαθεις για το πως πεταν τα αεροπλανα, πως πλοηγουνται, και κατ επεκταση να μαθεις ακομα και κανονες που διεπουν την πτηση? Εαν ναι, προχωρα... θα μαθεις πολλα. Εαν δεν εισαι και ιδιαιτερα ξεκαθαρος οι πιθανοτητες ειναι πως θα το βαρεθεις λιαν συντομως. Το να απογειωσεις η και να προσγειωσεις ενα αεροσκαφος ειναι κατι που αργα η γρηγορα θα το καταφερεις... ο σκοπος ομως της εξομειωσης δεν ειναι απλα να βολοδερνουμε στους αιθερες. Το νοημα σε αυτο simulation ειναι να προσπαθεις να τα κανεις ολα οπως σε ενα κανονικο αεροσκαφος. Αυτο ειναι κατι που εσυ πρεπει να επιδιωξεις... Γι αυτο ρωταω ποσο πολυ σου αρεσει η ιδεα της πτησης...:) * Εφοσον παντως δεν εχεις ξανασχοληθει με το hobby... ΜΗΝ αγορασεις το FS. Βρες το δια της πλαγιας οδου, ασχολησου, και αν κρινεις πως αξιζει τον κοπο τοτε αγορασε το. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 moy aresoyn arketa ta aeroplana kai genikos ta paixnidia poy exoyn realismo.gia paradeigma emena me poronei oti ola ayta ta organa poy exei mesa to aeroplano tha ta elexo etsi opos kai sth pragmatikothta kanoyn oi pilotoi.opws eipes tha to bro dia ths plagias odoy. myltiplayer paizei kaneis sas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Σωστός ο Alphaleader. Παρόλα αυτά ξεκίνα να παίζεις ίσως από τωρα το Fs2004 να μπείς λίγο στο πνεύμα, και υπομονή γιατι θέλει πολύ χρόνο. Ξεκινα με Cessna και μετά προχωρα στα μεγάλα. Πρώτα τα βασικά και όχι κατευθείαν στα 747!! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ο θεος και ο βουδας να βαλουν το χερι τους για το τι release θα κανουνε. To demo που μας ειχαν πασαρει μαλλον επρεπε να το λενε beta demo... ουτε καν κοντα για release. Ελπιζω να προλαβαν να φτιαξουν τα bugs.Είχε το demo καμιά ιδέα από τις αποστολές που λέγεται ότι θα βάλουν και, αν ναι, τι ζητούσαν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 αντε ρε ψαρια βαλτε στην σαμο ils και crosswind με αρκετα knots αερα βγαλτε μια ss να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 αντε ρε ψαρια βαλτε στην σαμο ils και crosswind με αρκετα knots αερα βγαλτε μια ss να δουμεΚαι γιατί ILS και όχι VFR και με σύννεφα; :D Τι είναι το ss; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Και γιατί ILS και όχι VFR και με σύννεφα; :D Τι είναι το ss; vfr το κανει και η γιαγια μου :p :lol: ss=screenshot vfr με ομιχλη και crosswind :D :rolleyes: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 vfr με ομιχλη και crosswind :D :rolleyes: :lol: :p mmmm.... someone is trying to die over here... :lol: Θα γινεις κλασσικη περιπτωση CFIT :D Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δεν παίρνω θέση, καθώς άσχετως με ms flight sim, απλά έπεσα επάνω σε αυτό το video και στην κυριολεξία λύθηκα στο γέλιο. Is Flight Sim X what we all expect? Sim Heil! enjoy :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δεν παίρνω θέση, καθώς άσχετως με ms flight sim, απλά έπεσα επάνω σε αυτό το video και στην κυριολεξία λύθηκα στο γέλιο. Is Flight Sim X what we all expect? Sim Heil! enjoy :DΚαι (συγνώμη για το γαλλικό) γαμώ!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Έχουν καμιά βάση τα όσα χιουμοριστικά λέει ο «αρχηγός»; Δεν έχω διαβάσει κανά review ακόμη.... Πάντως το έχω «παραγγείλει» από γνωστό «μαγαζί» και είναι στην «διαδικασία αποστολής». ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δειτε αυτο Ειναι σιγουρα εντυπωσιακο. FSX versus Real Landing!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Παιδιά μη το συζητάτε καν,τα γραφικά είναι κορυφαία και αυτό όφειλεται στο γεγονός ότι το παιχνιδάκι υπστηρίζει DirectX10.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Preview απο το flightsim kai review tou scenery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Το πηρα σημερα και πρωτες εντυπωσεις. Το παιχνιδι παιδια στο μηχανημα μου σερνεται (P4 3.2 HT, 1GB RAM, 128 Nvidia). Με το FS2004 ειχα τα settings high, ενώ se αυτό τα εχω στο low. Θελει πολύ δυνατο υπολογιστη για να το ευχαριστιθεις. Το default πια είναι το virtual cockpit (αλλαζει από το menu) αλλα και παλι χρειαζεται τα settings na είναι apo medium high και πανω για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το vc. Το installation Πηρε περιπου 30 λεπτα. Εχει 2 DVD και πιανει περιπου 13GB στο σκληρο. Επομενως με τα add-ons που θα βγουνε, χρειαζεται πολύ μεγαλος ελευθερος χωρος στο δισκο. Θα περασω αυριο add-ons που εχω να δω τι δουλευει, αλλα αν θελετε να ρωτησετε κατι ειμαι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Η κάρτα γραφικών σου ποιάς σειράς είναι (π.χ. 6800, 7800 κ.ο.κ.); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Το πηρα σημερα και πρωτες εντυπωσεις. Το παιχνιδι παιδια στο μηχανημα μου σερνεται (P4 3.2 HT, 1GB RAM, 128 Nvidia). Με το FS2004 ειχα τα settings high, ενώ se αυτό τα εχω στο low. Θελει πολύ δυνατο υπολογιστη για να το ευχαριστιθεις. Το default πια είναι το virtual cockpit (αλλαζει από το menu) αλλα και παλι χρειαζεται τα settings na είναι apo medium high και πανω για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το vc. Το installation Πηρε περιπου 30 λεπτα. Εχει 2 DVD και πιανει περιπου 13GB στο σκληρο. Επομενως με τα add-ons που θα βγουνε, χρειαζεται πολύ μεγαλος ελευθερος χωρος στο δισκο. Θα περασω αυριο add-ons που εχω να δω τι δουλευει, αλλα αν θελετε να ρωτησετε κατι ειμαι εδω που πα ρε καραμητρο με 128 καρτα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 που πα ρε καραμητρο με 128 καρτα?:p Αυτη τη δουλεια θα κανω δηλαδη καθε φορα που βγαινει καινουργιο MFS??? Μια χαρα ειναι η 128, τι να παρω δηλαδη 1GB? Ειπαμε ειμαστε κολλημενοι με το FS αλλα οχι και ετσι.. Παντως υπαρχουν πολλα bugs. Το force feedback εχει προβλημα (και για να σας προλαβω, στο FS2004 ειναι μια χαρα). Μετα δε λειτουργει παντα το GPS, αλλα μονο το NAV. Προβλημα στα ILS approaches me to Airbus. Αυτα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Αυτη τη δουλεια θα κανω δηλαδη καθε φορα που βγαινει καινουργιο MFS??? Μια χαρα ειναι η 128, τι να παρω δηλαδη 1GB? Ειπαμε ειμαστε κολλημενοι με το FS αλλα οχι και ετσι.. Παντως υπαρχουν πολλα bugs. Το force feedback εχει προβλημα (και για να σας προλαβω, στο FS2004 ειναι μια χαρα). Μετα δε λειτουργει παντα το GPS, αλλα μονο το NAV. Προβλημα στα ILS approaches me to Airbus. Αυτα προς το παρον. γενικα ειναι λιγη μνημη η 128......μια 512 ειναι το καλυτερο και για το μελλον αν θες να παιξεις και αλλα παιχνιδια για το fs ετσι οπως παει μαλλον για 4 καρτες θα παμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Η κάρτα γραφικών σου ποιάς σειράς είναι (π.χ. 6800, 7800 κ.ο.κ.); GeForce 6600 GT σε AGP γενικα ειναι λιγη μνημη η 128......μια 512 ειναι το καλυτερο και για το μελλον αν θες να παιξεις και αλλα παιχνιδια για το fs ετσι οπως παει μαλλον για 4 καρτες θα παμε Παιχνιδια δε παιζω εκτος απο αυτο, αλλα εχεις δικιο. Σε λιγο θα θελουμε 8 καρτες. Μηχανημα με 4 σε SLI εχει ειδη βγει:!: Το computer mou δεν ειναι και αργο ρε παιδια, αλλα το FSX θελει πανακριβο μηχανημα για να το ευχαριστηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 GeForce 6600 GT σε AGP Παιχνιδια δε παιζω εκτος απο αυτο, αλλα εχεις δικιο. Σε λιγο θα θελουμε 8 καρτες. Μηχανημα με 4 σε SLI εχει ειδη βγει:!: Το computer mou δεν ειναι και αργο ρε παιδια, αλλα το FSX θελει πανακριβο μηχανημα για να το ευχαριστηθεις 6600? χμμμμ ειναι ματρια καρτα οπως και η δικια μου χ1600 αλλα δεν ξερω σε ολα σχεδον τα παιχνιδια τα παιζω εντελως μα εντελως στο full (ειναι 512)και ζητημα να κολλαει σε ενα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 GeForce 6600 GT σε AGP.Την ίδια έχω... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 6600? χμμμμ ειναι ματρια καρτα οπως και η δικια μου χ1600 αλλα δεν ξερω σε ολα σχεδον τα παιχνιδια τα παιζω εντελως μα εντελως στο full (ειναι 512)και ζητημα να κολλαει σε ενα δυο Οταν τη πηρα ηταν μια χαρα, μεχρι 3 days ago που εβαλα το FSX. :p Anyhow. Εχω βαλει τα 767 απο το POSKY να δω πως πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Οταν τη πηρα ηταν μια χαρα, μεχρι 3 days ago που εβαλα το FSX. :p Anyhow. Εχω βαλει τα 767 απο το POSKY να δω πως πανε basika apo pou to phres ton fs? pm me :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts