Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά σήμερα καλούτσικη μέρα!:D

Απο το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!:D

Όταν ήρθε πρωί πρωί μου είιπε καλημέρα!Της ανταπέδωσα βέβαια!Μετά την ρώτησα γιατί δεν μου απάντησε χθές,αλλά τελικά μου είπε ότι ήταν στο Λουτράκι!Ή φίλη της ,που είναι και δική μου μου είπε ότι θέλει άλλον,και δεν αλλάζει με τίποτα!Ακόμα δε της λέω τίποτα απλά της κολλάω πολύ!Αν της πω τώρα σίγουρα θα φάω χυλόπιτα!Μου έχουν τύχει δύο άναλογες περιπτώσεις με κοπέλες που δεν μέ ήθελαν και η μια ειδικά με παίδεψε πολύ και στο τέλος τα φτιάξαμε!Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική!Πρώτη φορά όμως είμαι τόσο ερωτευμένος!Μιλάμε μόνο αυτή σκέφτομαι και δεν έχω όρεξη να μιλάω και να κάνω τίποτα άλλο!:):rolleyes::love::love::love:Τί άλλο?Να κάνω κάτι άλλο μήπως?

η γνωμη μου ειναι οτι τωρα πρεπει να αλλαξεις τακτικη!

να της προκαλεσεις νευρωση!

και πως θα γινει αυτο??με αδιαφορία!!

θα της μιλας τυπικα αλλα φιλικα και μεχρι εκει !ουτε sms,ουτε να της κολλας,

αμα και τοτε δεν γινει τπτ ...παμε για αλλα

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

η γνωμη μου ειναι οτι τωρα πρεπει να αλλαξεις τακτικη!

να της προκαλεσεις νευρωση!

και πως θα γινει αυτο??με αδιαφορία!!

θα της μιλας τυπικα αλλα φιλικα και μεχρι εκει !ουτε sms,ουτε να της κολλας,

αμα και τοτε δεν γινει τπτ ...παμε για αλλα

Δηλαδή?Λίγο πιο κατανοητός γίνε!Δηλαδή να μη της μιλάω?Ή να μη δείχνω ότι τη θέλω?Και πως θα το κάνω αυτό?Και αφού αυτή θέλει άλλον ,σαν να της έφυγε ένα βάρος θα είναι!:(

Δηλαδή?Λίγο πιο κατανοητός γίνε!Δηλαδή να μη της μιλάω?Ή να μη δείχνω ότι τη θέλω?Και πως θα το κάνω αυτό?Και αφού αυτή θέλει άλλον ,σαν να της έφυγε ένα βάρος θα είναι!:(

οπως εισαι με ολους και ολες, ετσι θα εισαι και μ'αυτη, κανενα ερωτικο ενδιαφερον. αν οντως της φυγει ενα βαρος και το δειξει, τοτε σημαινει οτι δεν της αρεσεις και δεν υπηρχε ποτε τπτ, οποτε πας γι'αλλα :)

αν της αρεσεις θα την τσιτωσεις ετσι και ενδεχομενως να κολλησει...λιγο...

οχι ρε, να της μιλας κανονικα αλλα οπως θα μιλουσες σε μια που δεν θα την εβλεπες ερωτικα, ετσι κι αλλιως θελει αλλον οποτε και να το δοκιμασεις δεν εχεις τιποτα να χασεις παρα μονο να κερδισεις. Ασε που μπορει να το λεει για να δει τις αντιδρασεις σου, ΚΑΙ η mona-liza ειναι κοπελα...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

οπως εισαι με ολους και ολες, ετσι θα εισαι και μ'αυτη, κανενα ερωτικο ενδιαφερον. αν οντως της φυγει ενα βαρος και το δειξει, τοτε σημαινει οτι δεν της αρεσεις και δεν υπηρχε ποτε τπτ, οποτε πας γι'αλλα :)

αν της αρεσεις θα την τσιτωσεις ετσι και ενδεχομενως να κολλησει...λιγο...

Καλά επειδή δεν βλέπω κάποιο ενδιαφέρον και ούτε καρφί δεν της καίγεται για το αν με ενδιαφ΄λερει θα προσπαθήσω να την αποβάλλω,απο τις σκέψεις μου,απο το μουαλό μου και θα ψάξω για κάτι άλλο!Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι η τελική μου απόφαση.Δε πιστεύω οτι υπήρχε,υπάρχει η θα υπάρξει κάιτι στο μέλλον!Έτσι απομακρύνομαι!Λυπάμαι και στεναχωριέμαι που το λέω :(:(:mad::cry::cry::Xαλλά δεν πάει άλλο,που λεει και το γνωστό λαικό άσμα!Βέβαια θα την έχω απο κοντά καθώς l :love:her!Αν τυχει και αλλάξει γνώμη ευχαρίστως να τη δεχτούμε!:lol:Σωστός?!

Παιδιά σήμερα καλούτσικη μέρα!:D

Απο το πρωί φαίνεται η καλή μέρα!:D

Όταν ήρθε πρωί πρωί μου είιπε καλημέρα!Της ανταπέδωσα βέβαια!Μετά την ρώτησα γιατί δεν μου απάντησε χθές,αλλά τελικά μου είπε ότι ήταν στο Λουτράκι!Ή φίλη της ,που είναι και δική μου μου είπε ότι θέλει άλλον,και δεν αλλάζει με τίποτα!Ακόμα δε της λέω τίποτα απλά της κολλάω πολύ!Αν της πω τώρα σίγουρα θα φάω χυλόπιτα!Μου έχουν τύχει δύο άναλογες περιπτώσεις με κοπέλες που δεν μέ ήθελαν και η μια ειδικά με παίδεψε πολύ και στο τέλος τα φτιάξαμε!Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική!Πρώτη φορά όμως είμαι τόσο ερωτευμένος!Μιλάμε μόνο αυτή σκέφτομαι και δεν έχω όρεξη να μιλάω και να κάνω τίποτα άλλο!:):rolleyes::love::love::love:Τί άλλο?Να κάνω κάτι άλλο μήπως?

πιστευω οτι τα κοριτσια τις ηλικιας σου...δεν αλλαζουν ευκολα γνωμη...

καλυτερα λεω να κοιταξεις κατι αλλο.

μονα λιζα: αν ρε συ δεν της δινει σημασια πιστευω οτι απο μεσα της θα λεει καλυτερα.

(χωρις να θελω να στεναχωρησω τον συμφορουμιτη μας)

αφου βλεπεις οτι δεν προχωραει φιλε...και η φιλη σας σου λεει οτι δεν αλλαζει γνωμη...αστην βρε κατι αλλο.

Never Give Up:!:

Join friend!

οχι ρε, να της μιλας κανονικα αλλα οπως θα μιλουσες σε μια που δεν θα την εβλεπες ερωτικα, ετσι κι αλλιως θελει αλλον οποτε και να το δοκιμασεις δεν εχεις τιποτα να χασεις παρα μονο να κερδισεις. Ασε που μπορει να το λεει για να δει τις αντιδρασεις σου, ΚΑΙ η mona-liza ειναι κοπελα...

Αχ σόρυ δε το πρόσεξα:O!Καλά θα δοκιμάσω!Δεν έχω και τίποτα να χάσω!

πιστευω οτι τα κοριτσια τις ηλικιας σου...δεν αλλαζουν ευκολα γνωμη...

καλυτερα λεω να κοιταξεις κατι αλλο.

μονα λιζα: αν ρε συ δεν της δινει σημασια πιστευω οτι απο μεσα της θα λεει καλυτερα.

(χωρις να θελω να στεναχωρησω τον συμφορουμιτη μας)

αφου βλεπεις οτι δεν προχωραει φιλε...και η φιλη σας σου λεει οτι δεν αλλαζει γνωμη...αστην βρε κατι αλλο.

Σωστός!Πάω για άλλα!Δε δοκιμάζω τίποτα!Απλά δεν αξίζει η κοπέλα!Φτου μάπα το καρπούζι!Θα βρώ πιο γλυκό!:lol::lol::lol:Τι λέτε!?

οποτε δεν εχεις να χασεις και τιποτα, κανε αυτο που λεμε ολοι πιο πανω και κρινεις στην πορεια ;)

οποτε δεν εχεις να χασεις και τιποτα, κανε αυτο που λεμε ολοι πιο πανω και κρινεις στην πορεια ;)

Εντάξει αν με βολέψει θα το κάνω!Αν όχι δε κάνω τίποτα!Αλλά φτάνουν οι κλάψες ρε παιδιά!:lol:Κανενά άλλο δεν έχουμε να του δώσουμε καμμοιά συμβουλή?!:lol::DI'm so happy που την ξεπερασα!Μαριλενα is over!:lol::D:D:D:D:D

Εντάξει αν με βολέψει θα το κάνω!Αν όχι δε κάνω τίποτα!Αλλά φτάνουν οι κλάψες ρε παιδιά!:lol:Κανενά άλλο δεν έχουμε να του δώσουμε καμμοιά συμβουλή?I'm so happy που την ξεπερασα!Μαριλενα is over!

εσυ τωρα πρεπει να αλλαζεις κοριτσια...

την μια μαρια την αλλη ελενη την αλλη μαριλενα..και παει λεγοντας.

εισαι αρκετα νεαρος ωστε να κολας αποτομα.βεβαια καλο ειναι να τρωμε τις πατατες...να βαζουμε μυαλο...αλλα καλο ειναι να εχεις κρατει...

εγω ειχα φαει μια συγχηση με μια πρωην μου...οχι ομως γιατι χωρισαμε...αλλα γιατι επεφτε δουλεμα..λες κι εμεις αγρο αγοραζουμε.

μετα ηρθε ενα αγγελακι στην καταλληλη στιγμη...και τα ξεχασα ολα κι ας ειναι μακρια... :) :love:

επισης να σου πω και κατι αλλο εντελως φιλικα,μια κοπελα-γυναικα να βλεπεις πρωτα το πως σκεφτεται και το πως λειτουργει και μετα να βλεπεις αν ειναι ωραιο γκομενακι οπως λετε.

γιατι απο εμφανιση μπορει να ειναι ωραια αλλα απο μυαλο κουκουτσι!

Join friend!

Σωστά και αυτά αλλά σχολείο δε πας? :) Μαθήματα δεν έχεις? Αν ασχοληθείς με αυτά ίσως την ξεχάσεις πιο εύκολα

τσ τσ τσ τι του λετε του ανθρωπου???την καταδικη του σχεδιάζεται???

αν πει οτι της εφυγε ενα βαρος τοτε ετσι κι αλλιως δεν θα γινοταν ποτε;)

αν σταματησεις να της φερεσαι ετσι οπως τωρα θα χτυπησει ενα καμπανακι μεσα της και θα πει :"ωπ τι εγινε?δεν με θελει πια?υπαρχει αλλη καλυτερη?δεν του αρεσω???"ακομη και να μην σε θελει τοσο θα της προκαλεσεις νευρωση.

εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις και αυτον τον τροπο?

ασε που το μια κρυο μια ζεστη τις αποσυντονιζει τις γυναικες!;) και δεν μπορουν να κανουν τα σχεδια τους.

»

Λοιπον, για να ξεμπερδευουμε με τη Λενιω...:p

χοντρικα το σεναριο εχει τις εξης επιλογες εξελιξης:

1. Της γινεσαι σκια, της στελνεις συνεχεια μηνυματα, της κανεις συνεχεια αναπαντητες και αυτη σε φτυνει, σε φτυνει, σε φτυνει.

Και οταν παει για καφε συζηταει με τις φιλες της ποσοι τη γουσταρουν και τι ωραια που ειναι και τα λοιπα ψωνιστικα...ο ναρκισσισμος στο μεγαλειο του ;)

2. Την πιανεις, της το λες στα ισια και:

α. Σε φτυνει, την γραφεις κι εσυ στα @@ και τελειωσε το θεμα

β. Την ριχνεις

Τωρα αν θα ειναι το α ή το β εξαρταται απο τη κοπελα ;)

3. Το παιζεις αδιαφορος, σαν να μιλας με μια συμμαθητρια σου. Οποτε παμε σε 2 υποπεριπτωσεις:

α. Καταφερνει να σε 'ξεφορτωθει'

β. Αρχιζει να αμφιβαλλει για την ομορφια της και τελικα σε 'βλεπει' με αλλο ματι. Παμε παλι σε 2 υποπεριπτωσεις:

β1. Τα 'φτιαχνετε' και μετα απο λιγο σε παραταει αφου πετυχε τον σκοπο της και ικανοποιηθηκε. Υπαρχει ανδρας που μπορει να της αντισταθει;

β2. Τα 'φτιαχνετε' και εσυ το παιζεις δυσκολος γενικα...και επειδη γενικα οι γυναικες τα γουσταρουν αυτα...την εχεις του χεριου σου. :p

edit

Ειδατε τι λεει και η mona-liza...στηριξου στις στανταρ ανασφαλειες μιας γυναικας... :whistle:

fabo 14 :μπραβο σου!!!έχεις προοπτικές εξέλιξης...μεγαλες αν στα 19 σου έχεις πιασει το νοημα ( με τις γυναικες)τοτε στα 25 στα 30α πα πα γατονι θα εισαι!!!

»

Εντάξει αν με βολέψει θα το κάνω!Αν όχι δε κάνω τίποτα!Αλλά φτάνουν οι κλάψες ρε παιδιά!:lol:Κανενά άλλο δεν έχουμε να του δώσουμε καμμοιά συμβουλή?!:lol::DI'm so happy που την ξεπερασα!Μαριλενα is over!:lol::D

Ρε φίλε mi3s δεν μας λες και εμάς το κόλπο με το οποίο την ξεπέρασες σε λίγες ωρες...

να το μάθουμε και εμείς να μην πεδευόμαστε :p :p

Πέρα απο την πλάκα να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου, εγω είμαι απο αυτούς που κολάνε πολύ ευκολα

ποτέ δεν συμβουλεύτηκα κανέναν και μου βγήκε σε καλό... τωρά δηλώνω πιο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά με την κοπέλα μου, την κοπέλα που αγάπησα πιο πολύ απ' ολα :love: :love: :love:

εσυ τωρα πρεπει να αλλαζεις κοριτσια...

την μια μαρια την αλλη ελενη την αλλη μαριλενα..και παει λεγοντας.

εισαι αρκετα νεαρος ωστε να κολας αποτομα.βεβαια καλο ειναι να τρωμε τις πατατες...να βαζουμε μυαλο...αλλα καλο ειναι να εχεις κρατει...

εγω ειχα φαει μια συγχηση με μια πρωην μου...οχι ομως γιατι χωρισαμε...αλλα γιατι επεφτε δουλεμα..λες κι εμεις αγρο αγοραζουμε.

μετα ηρθε ενα αγγελακι στην καταλληλη στιγμη...και τα ξεχασα ολα κι ας ειναι μακρια... :) :love:

επισης να σου πω και κατι αλλο εντελως φιλικα,μια κοπελα-γυναικα να βλεπεις πρωτα το πως σκεφτεται και το πως λειτουργει και μετα να βλεπεις αν ειναι ωραιο γκομενακι οπως λετε.

γιατι απο εμφανιση μπορει να ειναι ωραια αλλα απο μυαλο κουκουτσι!

σίγουρα!αλλά δεν είμαι και ο ποιό ωραίος,για να τις ρίχνω όλες!

Σωστά και αυτά αλλά σχολείο δε πας? :) Μαθήματα δεν έχεις? Αν ασχοληθείς με αυτά ίσως την ξεχάσεις πιο εύκολα

Κοίταξε αλλο τα μαθήματα άλλο οι σχέσεις,όταν διαβάζω ξεχνώ τα πάντα!Τόση ώρα ήμουν φροντιστήριο!Και είμαι καλός μαθητής!19 παρά 2 έβγαλά!Τώρα κλείνω το πισί για να διαβάσω!

τσ τσ τσ τι του λετε του ανθρωπου???την καταδικη του σχεδιάζεται???

αν πει οτι της εφυγε ενα βαρος τοτε ετσι κι αλλιως δεν θα γινοταν ποτε;)

αν σταματησεις να της φερεσαι ετσι οπως τωρα θα χτυπησει ενα καμπανακι μεσα της και θα πει :"ωπ τι εγινε?δεν με θελει πια?υπαρχει αλλη καλυτερη?δεν του αρεσω???"ακομη και να μην σε θελει τοσο θα της προκαλεσεις νευρωση.

εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις και αυτον τον τροπο?

ασε που το μια κρυο μια ζεστη τις αποσυντονιζει τις γυναικες!;) και δεν μπορουν να κανουν τα σχεδια τους.

Λοιπον, για να ξεμπερδευουμε με τη Λενιω...:p

χοντρικα το σεναριο εχει τις εξης επιλογες εξελιξης:

1. Της γινεσαι σκια, της στελνεις συνεχεια μηνυματα, της κανεις συνεχεια αναπαντητες και αυτη σε φτυνει, σε φτυνει, σε φτυνει.

Και οταν παει για καφε συζηταει με τις φιλες της ποσοι τη γουσταρουν και τι ωραια που ειναι και τα λοιπα ψωνιστικα...ο ναρκισσισμος στο μεγαλειο του ;)

2. Την πιανεις, της το λες στα ισια και:

α. Σε φτυνει, την γραφεις κι εσυ στα @@ και τελειωσε το θεμα

β. Την ριχνεις

Τωρα αν θα ειναι το α ή το β εξαρταται απο τη κοπελα ;)

3. Το παιζεις αδιαφορος, σαν να μιλας με μια συμμαθητρια σου. Οποτε παμε σε 2 υποπεριπτωσεις:

α. Καταφερνει να σε 'ξεφορτωθει'

β. Αρχιζει να αμφιβαλλει για την ομορφια της και τελικα σε 'βλεπει' με αλλο ματι. Παμε παλι σε 2 υποπεριπτωσεις:

β1. Τα 'φτιαχνετε' και μετα απο λιγο σε παραταει αφου πετυχε τον σκοπο της και ικανοποιηθηκε. Υπαρχει ανδρας που μπορει να της αντισταθει;

β2. Τα 'φτιαχνετε' και εσυ το παιζεις δυσκολος γενικα...και επειδη γενικα οι γυναικες τα γουσταρουν αυτα...την εχεις του χεριου σου. :p

edit

Ειδατε τι λεει και η mona-liza...στηριξου στις στανταρ ανασφαλειες μιας γυναικας... :whistle:

έτσι είναι!

Ρε φίλε mi3s δεν μας λες και εμάς το κόλπο με το οποίο την ξεπέρασες σε λίγες ωρες...

να το μάθουμε και εμείς να μην πεδευόμαστε :p :p

Πέρα απο την πλάκα να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου, εγω είμαι απο αυτούς που κολάνε πολύ ευκολα

ποτέ δεν συμβουλεύτηκα κανέναν και μου βγήκε σε καλό... τωρά δηλώνω πιο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά με την κοπέλα μου, την κοπέλα που αγάπησα πιο πολύ απ' ολα :love: :love: :love:

Είναι απλό!Λές ότι δε τη θέλεις και πάει!Δε το σκέφτεσαι και πολύ!Απο εκεί και πέρα την ξεχνάς για πάντα!Κοιτάζω μπροστά βλέπεις!Ατενίζω στο μέλλον χαρούμενος!

το θέμα δεν είναι να την ξεχάσεις ΑΛΛΆ μπροστά της να συμπεριφέρεσαι σαν να την ξέχασες. got it?

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

fabo 14 :μπραβο σου!!!έχεις προοπτικές εξέλιξης...μεγαλες αν στα 19 σου έχεις πιασει το νοημα ( με τις γυναικες)τοτε στα 25 στα 30α πα πα γατονι θα εισαι!!!

Σ'ευχαριστω, το ελπιζω :O

• 2 weeks later...

αφιερωμενο αυτο το τραγουδι να πειτε σ'εκεινη

που εξ'αιτιας της,αιμμοραγω και η πληγη μου δεν κλεινει....

αφιερωμενο απ'την καρδια μου με τοση αγαπη...

κι ας καταστρεφομαι σιγα σιγα απ'τα δικα της λαθη...:(

Join friend!

Αχ! Αυτός ο έρωτας :love: :love:

Αχ και πάλι ααααχχχχχχχχ!!!

billakoss ποια σε ταλαιπωρεί???

Να πάμε όλοι μαζί να την μαλωσουμε :chair:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...