Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να το πεις... Ετσι ακριβως ειναι... Υπαρχουν πολλοι τροποι να πλησιασεις μια κοπελα αλλα αυτος ειναι ο χειροτερος.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πανε μιλα της.

οχι τπτ σπουδαιο.την 1η φορα αφου την δεις απλα περνα απο διπλα τησ(ναι ,απο εκει 8α ειναι ο δρομος σου) και πες της "ΓΕΙΑ!"

μετα ελα ποσταρε μας την αντιδραση της και 8α σχεδιασουμε το επομενο βημα...

Villi akou ti tha kaneis.dokimasmenei methodos!

mpaineis se ena amfitheatro sto opoio na eina kai auth kai kathese kai kala gia na parakolouthiseis.meta yparxoun dio texnikes h hremh kai h agria ego eimai yper tis agrias!

1.hremh: pas kai kathese dipla ths kai ths les mpas kai exei shmeioseis, an apantisei thetika tis les den mou dineis to kinhto sou gia na kanonisoume na tis paro!an apantisei arnhtika tis les den mou dineis to kinhto sou an bro ego shmeioseis na sou doso kai esena!opote arxizei siga siga na psinete to prama!

2.agria:eno epikrath sxetikh hsuxia sto amfitheatro sikoneis xeri kai kala gia na kaneis aporia kai molis sou dosei ton logo fonazeis dynata "Ithela na po oti mou aresei parapolu h tade"

dialekse kai pare!

Έ ρε το στρατηγείο του ΝΑΤΟ ολόκληρο για πάρτι σου έχεις :lol:

villako αν θες ερχομαι μαζι σου οταν δινεις το μαθημα να σου δωσω κουραγιο! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Hρεμία παιδια... :p

Το δεύτερο που πρότεινε ο φίλος StR το βρίσκω κάπως τρελό -αν και πρωτότυπο- και δε νομίζω να έχει κ πολύ θετικά αποτελέσματα!

Επίσης να πω πως είναι από άλλο έτος η κοπέλα κ δεν ξέρω πότε θα τη συναντήσω. Δεν ξέρω αν θα είναι εκεί όταν θα δίνω εγώ!

Και τέλος αυτοπεποίθηση έχω μπόλικη. Δε φοβάμαι...

Φίλε kostakisss απουσίες δε βάζουν, αλλά έτσι κι αλλιώς ας ξεχάσουμε το δεύτερο τρόπο! ;) :p

Jackdaniels το αρχηγείο του ΝΑΤΟ δεν πιάνει μια προστά στο myphone!

Billakos όπως είπα κ πρίν έχω αυτοπεποίθηση! Thanks πάντως για την πρόταση! To εκτιμώ!

Αν έρθεις όμως τότε είναι που θα με αγχώσεις χειρότερα :) ;)

Θα τα πούμε κ σε κανα ενδεχόμενο meeting! :)

Τhe end of an era...

Villi akou ti tha kaneis.dokimasmenei methodos!

mpaineis se ena amfitheatro sto opoio na eina kai auth kai kathese kai kala gia na parakolouthiseis.meta yparxoun dio texnikes h hremh kai h agria ego eimai yper tis agrias!

1.hremh: pas kai kathese dipla ths kai ths les mpas kai exei shmeioseis, an apantisei thetika tis les den mou dineis to kinhto sou gia na kanonisoume na tis paro!an apantisei arnhtika tis les den mou dineis to kinhto sou an bro ego shmeioseis na sou doso kai esena!opote arxizei siga siga na psinete to prama!

2.agria:eno epikrath sxetikh hsuxia sto amfitheatro sikoneis xeri kai kala gia na kaneis aporia kai molis sou dosei ton logo fonazeis dynata "Ithela na po oti mou aresei parapolu h tade"

dialekse kai pare!

χα,χα, καλό αλλά αυτά μόνο στις ταινίες έχουν καλά αποτελέσματα εκτός αν το έχεις δοκιμάσει:X

Don't worry Villis, πιστεύω ότι θα τον βρεις τον τρόπο και σου εύχομαι άμεσα.

Αλλά να μας ενημερώνεις οκ???;)

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

villako αν θες ερχομαι μαζι σου οταν δινεις το μαθημα να σου δωσω κουραγιο! :)

Oκ, ερχομαι κι εγω τοτε...αλλα να ξερεις αν σε κλ@σει και φυγει μαζι μου δεν θα φταιω εγω :shifty:

ερωτευμένοι καλημέρα,

η γνωμη μου ειναι να μην κανεις τπτ απο αυτα,

το πιο ωριμο ειναι να πας να της μιλησεις και οτι γινει,

μην την τρομαξεις...χαλαρα....

ευχομαι να πανε ολα καλα.

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

για το καλο χειμωνα δεν θα σου απαντησω γιατι θα ξαναπαω αρα η ευχη σου δεν πιανει!

στο θέμα μας:μην πει στην κοπελα σε γουσταρω πολυ καιρο και μεγαλα καψουρικα λογια,ας εχει συγκρατημενη αισιοδοξια,

απλα πραγματα:καλημερα,καλα εισαι?κτλ κτλ.θα μου δωσεις το τηλ σου να βρεθουμε εκτος σχολης καποια στιγμη?

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Paidia o kaliteros tropos na plisiaseis mia kopela se sxoleio:

Pairneis pagakia apo to kyleikio. Ta petas katw, brosta apo tin kopela pou sou aresei, xwris na tin xereis k les: "Kai twra pou espasa ton pago, dimitris(to onoma sou)..."

To ekana once kai paradoxws epiase...

Pairneis pagakia apo to kyleikio. Ta petas katw, brosta apo tin kopela pou sou aresei, xwris na tin xereis k les: "Kai twra pou espasa ton pago, dimitris(to onoma sou)..."

lol εγώ πάντως θα έπεφτα κάτω απο τα γέλια (αν δεν γλιστρούσα πρώτα στα παγάκια) κ δεν θα σε έπερνα στα σοβαρά (αν κ γυναίκες είναι αυτές, ποτέ δεν ξές :p)

Kι αν τα πατησει και γλυστρησει; :confused:

Σοβαρα τωρα τετοια μονο στ'ανεκδοτα γινονται :p (η σε καμια ταινια low budget)

Εγω προτεινω το τροπο της mona-liza παντως (που κατι ξερει παραπανω) :shifty:

Αν η κοπελα ειναι νορμαλ και τα αισθηματα αμοιβαια τοτε το πραγμα θα 'τσουλησει' μονο του...ξερεις εσυ...στην αρχη ενα καφεδακι...μετα σινεμαδακι...πιο μετα βολτουλα χερακι χερακι under the moonlight...και διαφορα τετοια ρομαντικα :love:

...μην με κοροιδευετε, εγω ειμαι ρομαντικος :happy:

edit

Πως και δεν ειδα το τελευταιο ποστ; Mπα...λετε να ειμαι κι εγω ερωτευμενος.

Τωρα που ξαναβλεπω το ποστ της mona-liza, πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω καλυτερα λογια για την περισταση! Λιγα και περιεκτικα! :)

στην περιπτωση που το σχολειο σου δεν εχει κυλικειο,καμια αλλη ιδεα???

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

στην περιπτωση που το σχολειο σου δεν εχει κυλικειο,καμια αλλη ιδεα???

ta ferneis apo tospiti sou

ρε παιδια ειμαι τσιμπημενος με μια..

αυτη μου ειπε το καλοκαιρι πως της αρεσα πολυ απο τοτε που πηγα στο σχολειο(περυσι),αλλα τα ειχα με αλλη τοτε(μακροχρονια σχεση) και δεν ηθελε να επεμβει..τελικα τα φτιαξε με τον κολιτο μου(μου ειπε της αρεσα και πιο πολυ απο τον κολιτο μου)..τεσπα εκεινη την ημερα(μεσα στο καλοκαιρι που ειπαμε ολα τα παραπανω) μου εσκασε και ενα φιλι..-το καλοκαιρι δεν καναμε κατι γιατι τα ειχε με αλλον,μειναμε σε εκεινο το φιλι-

της εστειλα μηνυμα μετα απο ολο αυτο το σκηνικο,γιατι δεν πιστευα,διοτι δεν μου ειχε δειξει κατι τετοιο(απλα με τσιγλιζε,μιλουσαμε καμια φορα για την σχεση της με τον κολιτο μου και την δικια μου-τοτε-)..

τεσπα..αφου αρχισε η σχολικη χρονια..χαιρετιομαστε..με το περασμα των ημερων αρχιζει να με πειραζει..σε μια φαση ερχετε διπλα μου..με πειραζε κτλ..της πεταω,τα χαλασες και μου λεει ναι χθες..

μετα..μου λεει σε μια φαση θα βγουμε?(και μετα λεει πλακα κανω)

της ειπα να βγουμε ολα οκ,ολα καλα..κανονιζουμε,μετα δυστηχως προεκυψε κατι με την κολιτη της και αυτον που τα ειχε(τα χαλασανε) και με ρωτησε αν δεν με πειραζει να βγει μαζι της,και να βγουεμε την επομενη(κυριακη) το απογευμα..και της απαντησα οκ..την κυριακη της στελνω..μου λεει ναι θα βγουμε..λεει θες να παμε στο ταδε μαγαζι(κοντα στη γειτονια της),κεντρο δεν ηθελε γιατι ειχε παει την προηγουμενη..τεσπα..της λεω δεν ψηνομαι για εκει περα..μετα μ λεει π θες?της λεω ηθελα κεντρο αλλα αφου εσυ δεν..παμε καπου εκει κοντα..μου λεει δεν το αφηνουμε για αλλη μερα?ενταξει δεν πειραζει της λεω θα τα πουμε αλλη μερα..

στο σχολειο καθε φορα π με κοιτουσε χαμογελουσε..με πειραζε αλλα λιγο αυτη τη φορα..

σημερα την πιανω..της λεω ρε συ,τι τρεχει?παιζει τπτ?μου λεει οχι σαν τι να τρεχει?αν εννοεις με αλλο αγορι οχι..(το πε με σιγουρια)..

.μου λεει , θελει να διαβασει φετος,ελευθερη μερα ειναι μονο τριτη και σαββατο..και μετα πως ερχετε η συζητηση,μου λεει τωρα βγηκα απο μια σχεση και δεν ειμαι μπερδεμενη(καπως ετσι,δεν εννοουσε αυτο ακριβως ομως)..μετα μου ελεγε πως θα ειναι να τα χουμε και να μας βλεπει ο κολιτος μου πχ να φιλιομαστε και να ναι διπλα(το ειπα στον κολητο μου,και μου ειπε στην αρχη θα ενιωθα καπως αλλα μετα οκ,γενικα μιλησαμε γι αυτο το θεμα)..της λεω..παντως να ξερεις αυτον τον καιρο δεν εχω ορεξη για πολλα..(αυτη καταλαβε για σχεση)..και της λεω οχι..εννοω αν καναμε σχεση στο να προχωρησουμε(δεν θελω λογω του οτι νιωθω οτι μεγαλωσα γρηγορα και αρχιζω να νιωθω οτι το βαριεμαι)..μετα μου λεει αυτη δεν θελει σχεση κτλ..

αυτα ηθελε να μου πει το σαββατο και μου ελεγε οτι νομιζα οτι θα γινει κατι(λιγο προχωρημενο) και απανταω οχι τα ψιλα μονο..εε τεσπα,επειδη τα υπολογιζα εγω λαθος,χωρις να μου δεινει περιθωριο για κατι τετοιο..χτυπησε και το κουδουνι κι εφυγα...

επειδη θα βγουμε το σαββατο εχετε κατι να προτεινετε ως προς την συμπεριφορα μου?την θελω πολυ..:love:

mono psyxraimia na exeis.na tis deikseis ton eayto sou xwris na prospathiseis na to paikseis kati pou mporei na tis aresei,giati to pithanotero einai na paei strava.kai koita na peraseis kala.diladi kai tin pio stravi ekseleksi na exei i vradia,esy na gyriseis spiti kai na aistanesai gematos.na gyriseis spiti kai na peis edeiksa poios eimai perasame poly kala.ap ekei kai pera oti einai na ginei tha ginei,polloi den exoun kan tin eykairia pou exeis esy na vgoun me to koritsi pou einai erwtevmenoi.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

@kostakiss

Απο οσα εγραψες στο ποστ σου (αν και δεν καταλαβα ολα οσα εγραψες) θα σου ελεγα να μην περιμενεις και πολλα απ' αυτην την υποθεση περα απο φιλακια, χαδακια, χουφτωματακια, 'στενες επαφες'...:O

Και για να στο τεκμηριωσω, περα απο την ηλικια (μην κρυβομαστε...σ'αυτη την ηλικια αυτος ειναι ο τροπος σκεψης που κυριαρχει..και στα 2 φυλα-οχι οτι πολλοι σκεφτονται διαφορετικα αργοτερα), το εγραψες κι εσυ ο ιδιος:

Aυτη μου ειπε το καλοκαιρι πως της αρεσα πολυ απο τοτε που πηγα στο σχολειο(περυσι),αλλα τα ειχα με αλλη τοτε(μακροχρονια σχεση) και δεν ηθελε να επεμβει..τελικα τα φτιαξε με τον κολιτο μου(μου ειπε της αρεσα και πιο πολυ απο τον κολιτο μου)..τεσπα εκεινη την ημερα(μεσα στο καλοκαιρι που ειπαμε ολα τα παραπανω) μου εσκασε και ενα φιλι..-το καλοκαιρι δεν καναμε κατι γιατι τα ειχε με αλλον,μειναμε σε εκεινο το φιλι

Eπειδη λοιπον ο πιο μαγκας και ο πιο ωραιος (εσυ δηλαδη) ησουν 'πιασμενος' πηγε στην κουρτινα no.2 μεχρι να γινεις διαθεσιμος.

Τωρα λοιπον που εισαι διαθεσιμος, κλ@νουμε την κουρτινα 2 και παμε στα καλυτερα :p

Αυτο σημαινει δηλαδη οτι της αρεσεις...δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

Τωρα αν εσυ σκεφτεσαι ερωτες, αγαπες και διαφορετικα πραγματα αντι να βολεψεις το 'τερας' στο παντελονι :p (αν λεμε!) τοτε ψαξε λιγο περισσοτερο για κατι αλλο γιατι μαλλον θα απογοητευτεις :)

Αυτα απο μενα :O

εγω σκευτομαι να της ξεκαθαρισω τι νιωθω γι αυτην και απο κει και περα αν δεν την <πεισω> τοτε (αν και με χαλαει)..δεν πειραζει..παμε γι αλλα..

παντος,δεν πρεπει να παιζεται τιποτα αλλο γιατι δεν το επιδιωκει αυτον τον καιρο...

εγω σκευτομαι να της ξεκαθαρισω τι νιωθω γι αυτην και απο κει και περα αν δεν την <πεισω> τοτε (αν και με χαλαει)..δεν πειραζει..παμε γι αλλα..

παντος,δεν πρεπει να παιζεται τιποτα αλλο γιατι δεν το επιδιωκει αυτον τον καιρο...

Κωστα, μην ανοιχτεις πολυ παντως...

Kαι καλα θα κανεις...ασε τον εαυτο σου ελευθερο (οχι τερμα λασκα :p ) και οτι ειναι να γινει θα γινει. :O

Ποτε δεν ξερεις...ισως με σενα το παιχνιδι ειναι διαφορετικο :whistle:

και κατι που ξεχασα να πω,και ισως σημαντικο..στην αρχη ενω μιλουσαμε σημερα...μου πεταει..αν θες μπορεις να κανεις υπομονη..(δεν μου το πε ετσι ακριβως)αλλα μου λεγε εμμεσα οτι χρειαζεται να περιμενω λιγο ,γιατι ειναι σε μια περιεργη φαση..:ρ

και κατι που ξεχασα να πω,και ισως σημαντικο..στην αρχη ενω μιλουσαμε σημερα...μου πεταει..αν θες μπορεις να κανεις υπομονη..(δεν μου το πε ετσι ακριβως)αλλα μου λεγε εμμεσα οτι χρειαζεται να περιμενω λιγο ,γιατι ειναι σε μια περιεργη φαση..:ρ

Περίοδο έχει! ;)

Σοβαρά τώρα αν και δεν κατάλαβα όλα όσα έγραψες το "ζουμί" είναι ότι της αρέσεις αλλά αυτή δεν θέλει σχέση για διάφορους λόγους ενώ εσύ θες και θα προσπαθήσεις να την πείσεις. Επίσης παίζει και η ιστορία με τον κολλητό αλλά απ' ότι λες τα έχετε ξεκαθαρίσει μεταξύ σας (σιγουρέψου ότι αυτά που σου είπε τα είπε ειλικρινά γιατί καμια φορά είναι δύσκολο να πεις στο φίλο σου δεν θέλω να κάνεις κάτι). Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος μέχρι εδώ διόρθωσέ με. Εγώ θα σου έλεγα να μη την πιέσεις για σχέση αφού σου έχει πει ότι δεν θέλει. Οπότε εσύ ή συμβιβάζεσαι με αυτά που θέλει αυτή ή την προσπερνάς και συνεχίζεις...

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...